Cum de a alege o bancă potrivită pentru tine

Alegerea celei mai bune bănci pentru dvs. se reduce la o serie de întrebări foarte subiective. Lucruri cum ar fi localizarea ramurii, serviciile online și ratele ridicate ale dobânzii pot fi cu adevărat importante pentru dvs. sau nu pot conteaza deloc. Pentru a găsi cea mai bună bancă pentru dvs., începeți să vă imaginați ce tip de bancă doriți. Diferențele dintre o bancă internațională cu mii de locații și banca regională locală pot fi mari. Odată ce ați fixat acest lucru, puteți începe să săpați prin cerințele contului și taxele ascunse pentru a găsi cea mai bună bancă pentru dvs!

Pași

Metoda 1 din 2:
Tipuri de bănci
  1. Imaginea intitulată Alegeți o bancă care
1. Du-te pentru o bancă națională mai mare dacă prioritizați confortul. Numele mari din bancare oferă o tonă de beneficii pentru consumatorul mediu. De când sunt naționale, veți putea găsi ATM-uri și sucursale oriunde veți merge. Cele mai multe dintre aceste bănci mai mari au, de asemenea, aplicații care ușurează verificarea soldului de pe canapea dvs. Dacă doriți doar să faceți Banking Easy, o bancă mare este cel mai bun pariu.
  • Băncile mai mari oferă adesea servicii bănci mai mici, cum ar fi depozitele automate, plata online a facturilor și serviciile de bugetare.
  • Dezavantajul unei bănci mari este că poate fi un fel de greu să ajungeți la telefon cu o persoană reală dacă aveți o întrebare. Este posibil să nu construiți o mare relație personală cu oamenii de la ramura dvs.
  • Exemple de mari bănci naționale includ Chase, Bank of America, Wells Fargo și Citibank.
  • Imaginea intitulată Alegeți o bancă care
    2. Uită-te la băncile regionale mai mici dacă doriți un serviciu mai bun pentru clienți. Dacă vă pasă de serviciul clienți, băncile regionale mici vor bate marile bănci. Probabil că veți vedea aceleași tiplers de fiecare dată când mergeți să faceți un depozit și dacă aveți o problemă sau aveți o întrebare, nu va trebui să luptați prin zeci de meniuri automate să vorbească cu o persoană pe telefon.
  • Celălalt beneficiu al băncilor mai mici este că sunt mai puțin birocratice. O bancă mare va renunța rar la o cerință sau o taxă, dar băncile mici au libertatea de a vă reduce o pauză sau să accelerați o cerere.
  • Băncile regionale mai mici reprezintă o opțiune mai bună dacă nu aveți un credit perfect și doriți să solicitați un împrumut. Ei iau în considerare lucrurile că băncile mari nu se uită la.
  • De asemenea, puteți sprijini o afacere locală dacă mergeți la o bancă mai mică, care este specifică orașului sau orașului dvs!
  • Băncile regionale au nume S-ar putea să nu știți, cum ar fi banca de stat occidentală și banca de patrimoniu. Dacă nu recunoașteți imediat numele unei bănci, este probabil o bancă regională.
  • Imaginea intitulată Alegeți o bancă care
    3. Luați în considerare o bancă online dacă doriți taxe mai mici, dar fără servicii personale. Numai băncile online sunt noii copii de pe blocul din lumea bancară, dar ei cresc dintr-un motiv. Deoarece nu trebuie să cheltuiască bani pe sucursale fizice, acestea au tendința de a oferi rate mai bune ale dobânzii cu cerințe mai mici ale contului. Dacă nu vă pasă de construirea unei relații personale cu banca dvs. și preferați computerul prin telefon, acesta este calea de urmat.
  • Numai băncile online tind să aibă cerințe mai mici ale contului, ceea ce este bun dacă nu începeți cu o mulțime de bani.
  • Big Bummer cu bănci online este că nu puteți depune bani. Dacă vă plătiți în sfaturi, băncile online sunt practic de pe masă pentru dvs.
  • Băncile online includ Ally, Cit Bank, Chime și Radius.
  • Imaginea intitulată Alegeți o bancă care
    4. Alegeți o uniune de credit dacă vă calificați pentru serviciile lor mai ieftine. Sindicatele de credit sunt bănci mai mici care oferă servicii pentru anumite grupuri de persoane, cum ar fi profesorii, persoanele care locuiesc în nordul Wisconsin sau combate veterani. Ei tind să fie mai mici, dar ca băncile regionale sunt cunoscute pentru serviciul fenomenal.
  • Sindicatele de credit tind să ofere taxe mai mici și rate ale dobânzii, dar, cum ar fi băncile regionale, puteți avea doar 1-2 sucursale pe care le puteți merge la.
  • Sindicatele de credit sunt organizații tehnic non-profit. Ca rezultat, ei nu sunt cunoscuți pentru a atrage clienții sau pentru a ascunde taxele. Majoritatea sindicatelor de credit oferă ajutor financiar și resurse pentru membrii lor.
  • Unele sindicate de credit și-au eliminat cerințele de membru și le-au înlocuit cu lucruri precum 5 donații de caritate sau o muncă de voluntariat. Exemplele includ Uniunea Alliant, Prima tehnică de credite și a consumatorilor.
  • Metoda 2 din 2:
    Lucruri de luat în considerare
    1. Imaginea intitulată Alegeți o bancă care
    1. Determinați dacă doriți să verificați, economii sau ambele. Verificarea conturilor facilitează depunerea și petrecerea banilor și puteți obține un card de debit atașat la contul dvs. Conturile de economii sunt concepute pentru a economisi bani și sunteți în mod obișnuit restricționat în cât de des puteți lua bani. Aflați ce tip de conturi doriți înainte de a începe cercetarea pentru bănci.
    • Rata dobânzii - cât de mult sunteți plătit pentru păstrarea banilor la bancă - sunt mai mari cu un cont de economii.
    • Cel de-al treilea tip comun de cont este un cont de brokeraj, care vă permite să investiți în valori mobiliare (stocuri, obligațiuni etc.). Acestea au de obicei cerințe mai mari ale contului, dar puteți deschide unul cu o bancă care oferă și conturi de verificare și economii. Exemplele includ fidelitatea și banca Charles Schwab.
  • Imaginea intitulată Alegeți o bancă care
    2. Uită-te la cerințele contului pentru fiecare bancă din categoria dvs. Accesați site-ul unei bănci sau intrați într-o sucursală pentru a-și găsi cerințele contului. Unele conturi vă solicită să mențineți un echilibru minim, în timp ce alții vă percep o taxă dacă nu depuneți o anumită sumă în fiecare lună. În funcție de situația dvs. personală, unele dintre aceste cerințe nu pot funcționa pentru dvs.
  • Asigurați-vă că respectați cerințele pentru deschiderea unui cont înainte de orice altceva.
  • De exemplu, dacă sunteți un student colegiu care nu câștigă un venit constant și o bancă vă acuză dacă nu faceți un depozit de 100 USD în fiecare lună, veți pierde bani prin deschiderea unui cont cu acea bancă.
  • Imaginea intitulată Alegeți o bancă care
    3. Citiți prin structurile de taxe și costul menținerii unui cont. Acest mic asterisc de lângă "verificare gratuită" este important. Băncile ascund adesea taxele din imprimarea fină, citiți cu atenție structura comisionului fiecărui cont. Nici o bancă nu are taxe zero, dar determinând dacă taxele sunt relevante pentru dvs. sau nedrept este extrem de important. Iată vinovații comuni:
  • Overdraft (costul mediu $ 35) - Dacă aveți 50 $ în contul dvs. și luați 60 de dolari dintr-un ATM, veți fi perceput o taxă de descoperit de cont. Unele bănci au o protecție de descoperit de cont, pe care trebuie să o porniți întotdeauna dacă este o opțiune!
  • întreținere (costul mediu $ 12) - aceasta este o taxă regulată pentru îngrijirea contului dvs. Cele mai multe bănci renunță la acest lucru dacă faceți un depozit minim sau utilizați un card de debit un anumit număr de ori în fiecare lună.
  • Declarații de hârtie (costul mediu $ 2-3) - Aceasta este o taxă pentru a fi trimise fizic declarații. Cele mai multe bănci vor renunța la acest lucru dacă vă înscrieți în declarațiile online. Băncile regionale rareori percep acest lucru.
  • Închiderea contului (costul mediu $ 25) - Unele bănci vă percep o taxă pentru a vă închide contul. Dacă intenționați să părăsiți banca în curând, întrebați despre costul închiderii contului.
  • Imaginea intitulată Alegeți o bancă care
    4. A se vedea dacă ratele dobânzilor sunt rezonabile pentru verificare și economii. Când păstrați bani într-o bancă, câștigați interes. Acesta este, în principiu, un depozit lunar sau anual care este trimis în contul dvs. Pentru marea majoritate a conturilor, rata dobânzii se poate schimba pe baza ratei dobânzii federale. Nu veți face prea mult interes dacă nu aveți un cont mare, așa că nu vă bazați întreaga decizie cu privire la acest lucru dacă începeți doar.
  • Rata dobânzii este adesea enumerată ca APY, care reprezintă un randament procentual anual. Aceasta este cantitatea maximă de interes pe care o puteți câștiga într-un an.
  • Pentru un cont de economii, orice peste 0.5% este mare. Pentru un cont de verificare, orice peste 0.3% este foarte bun. Ceea ce este considerat "ridicat" schimbări de la an la an, deși.
  • Imaginea intitulată Alegeți o bancă care
    5. Verificați politica băncii cu privire la serviciile cheie, cum ar fi depozitul direct. Practic, fiecare bancă va oferi o mână de alte servicii de care aveți nevoie, dar ar trebui să verificați mai mult pentru a găsi dacă există beneficii suplimentare. De exemplu, fiecare bancă poate oferi depozit direct, în cazul în care munca dvs. depune bani direct în contul dvs. Cu toate acestea, poate doriți o bancă care vă trimite o notificare text de fiecare dată când obțineți un depozit direct. Alte servicii comune includ:
  • Transferuri de sârmă (costul mediu 15-25 dolari pentru domiciliu, 15-45 dolari pentru international) - transferurile de sârmă sunt o modalitate rapidă de a transfera bani la o altă bancă. Unele bănci oferă reduceri la acestea dacă o faceți online.
  • Factura automată a facturii - plata automată a facturilor este ceea ce sună și poate facilita bugetul. Dacă deschideți un cont mic, căutați o bancă care oferă protecție de descoperit de cont dacă intenționați să faceți acest lucru.
  • Furt de identitate / protecția fraudei - Cele mai multe bănci au măsuri solide de securitate pentru acest lucru. Dacă doriți o protecție suplimentară, căutați o bancă care oferă abonamente suplimentare de securitate, care pot varia de la 7-20 dolari pe lună, în funcție de cât de multă protecție doriți.
  • Depozit la distanță / ATM - unele bănci oferă depozite la ATM-uri, iar unele vă permit să depuneți cecuri prin fotografiile de pe telefonul dvs. Acest lucru este gratuit peste tot decât u.S. Banca, dar nu fiecare bancă oferă aceste servicii.
  • Imaginea intitulată Alegeți o bancă care
    6. Trageți recenzii pentru bancă pentru a vedea cum simt clienții lor. Du-te online și dați-vă să trageți recenzii de ramură, reclamații ale consumatorilor și opiniile experților. Dacă o bancă este trasată online pentru a rupe oamenii, stai departe. Dacă se pare că oamenii sunt, în general, mulțumiți de serviciile băncii, poate fi o potrivire bună pentru dvs.
  • Poate fi o mulțime de varietăți de la sucursală la sucursală atunci când vine vorba de băncile naționale. Dacă intenționați să frecventați o locație specifică de ramură, deoarece este aproape de casă sau de locuri de muncă, uitați-vă la recenzii online pentru acea ramură specifică.
  • Imaginea intitulată Alegeți o bancă care
    7. Verificați locațiile ramurii pentru a vedea dacă sunt convenabile pentru dvs. Dacă nu utilizați o bancă online, verificați dacă sunt localizate ramurile și bancomatele lor. Este posibil să merite să deschidă un cont cu taxe ușor mai mari dacă este un bloc distanță. Pe de altă parte, dacă trebuie să conduceți un extra 15 minute pentru a merge la bancă cu rate mai bune ale dobânzii, care ar putea fi meritat!
  • Verificați și orele ramurii. Dacă lucrați 9-5 pm în timpul săptămânii și sucursala dvs. este închisă la sfârșit de săptămână, cum vă veți arăta la depozite și retrageri!
  • Dacă ați putea să vă deplasați în viitorul apropiat, o bancă națională mai mare va fi o alegere mai bună. Puteți găsi o ramură de chase în practic orice oraș, de exemplu.
  • Unii oameni rareori trebuie să viziteze o ramură. Ei își verifică contul online, au depozit direct și folosesc aplicația sau site-ul web al băncii pentru a accesa serviciile. Dacă sună ca tine, nu puneți o tona de importanță în locație.
  • Imaginea intitulată Alegeți o bancă care
    8. Căutați rate scăzute ale dobânzii și recompense dacă doriți un card de credit. Băncile oferă tot felul de carduri de credit. Dacă nu doriți un cont de credit separat, verificați pentru a vedea ce fel de carduri de credit pe care le oferă înainte de a deschide un cont. Unele carduri de credit vă oferă cashback despre achiziții sau mile frecvente de flyer. Asigurați-vă că rata dobânzii nu este ridicată dacă credeți că nu o plătiți la timp în fiecare lună.
  • Doriți o rată ridicată a dobânzii pentru conturile de economisire și de verificare și o rată scăzută a dobânzii pentru cardurile de credit. Pe credit, dobânda se referă la suma adăugată la factura dvs. dacă nu o plătiți în întregime în fiecare lună.
  • Ratele tipice ale dobânzii variază de la 14-26%. Unele dintre acestea depind de creditul dvs., totuși. Dacă nu aveți istoric de credit, nu veți putea găsi rate superbe.
  • Fiți foarte atenți cu creditul dacă începeți călătoria dvs. financiară. Facturile de card de credit pot adăuga cu adevărat dacă nu sunteți atent. Dacă faceți o carte de credit, încercați să plătiți factura în întregime în fiecare lună.
  • Imaginea intitulată Alegeți o bancă care
    9. Verificați pentru a vă asigura că banca este asigurată de FDIC. FDIC (FEDERALE DE DEPOZIȚII FEDERALE Corporation) este în principiu protecția contului dvs. Dacă banca ar dispărea mâine, ți-ai primi banii înapoi dacă banca este asigurată de FDIC. Asigurarea FDIC este, de asemenea, un semn de legitimitate, deoarece numai băncile de reputație sunt asigurate de această agenție guvernamentală.
  • Unele bănci oferă identitate și protecție fraudei pe care le puteți plăti o taxă lunară, dar acest lucru este de obicei inutil dacă sunteți cu o bancă de renume și aveți grijă cu informațiile dvs.
  • Puteți căuta dacă o bancă este asigurată de a merge https: // cercetare2.FDIC.Gov / Bankfind / și intrarea în numele băncii.
  • Sindicatele de credit nu sunt eligibile pentru asigurarea FDIC. Verificați dacă sunt asigurați de NCUA, în schimb. Acesta este, de fapt, același lucru, dar NCUA asigură numai uniunile de credit.
  • Avertizări

    Citiți de fapt termenii și condițiile înainte de a deschide un cont. Băncile ascund tot felul de informații în imprimarea fină și este important să nu vă ardeți prin taxe aleatorii după deschiderea unui cont.
  • Nu vă bazați pe decizia dvs. cu privire la o singură dată Ofertă o bancă. Un $ 50 de dolari pentru deschiderea unui cont Suna Intereshing, dar nu merită să vă taxeze 100 de dolari pe an în taxele de întreținere.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar