Cum să perceapă o bancă de putere

Având o bancă de putere cu dvs. poate fi extrem de convenabilă, mai ales când sunteți departe de o priză de putere. Bănci de putere asigurați-vă că dispozitivele dvs. nu vor fi eliminate. Cu toate acestea, pentru a încărca dispozitivele dvs. în deplasare, banca dvs. de putere trebuie încărcată. Băncile de putere pot fi ușor încărcate cu un laptop sau o priză de perete. Odată ce banca dvs. de putere este complet încărcată, puteți să o deconectați și să o utilizați din nou.

Pași

Partea 1 din 3:
Conectarea la banca dvs. de putere
  1. Imagine intitulată Încărcarea unei bănci de putere 1
1. Verificați luminile LED pentru a vedea când banca dvs. de putere are nevoie de încărcare. În timp ce o bancă de putere poate fi taxată în orice moment, încărcarea inutilă poate scădea durata de viață. Cele mai multe bănci de putere au 4 lumini LED pe lateral. Luminile se vor opri pe măsură ce bateria diminuează acumulatorul. Așteptați să încărcați banca electrică până când numai 1 sau 2 lumini sunt aprinse.
  • Imagine intitulată Încărcarea unei bănci de putere 2
    2. Conectați-vă banca de putere într-o priză de perete dacă este posibil. Banca dvs. de putere ar fi trebuit să vină cu un cablu USB și un adaptor de perete. Conectați capătul mare al cablului USB în adaptorul de perete. Apoi, conectați capătul mai mic în adaptorul dvs. de alimentare. Lăsați banca de putere să se încarce.
  • Imagine intitulată Încărcarea unei bănci de putere 3
    3. Conectați-vă banca de putere într-un computer sau laptop ca alternativă. Un computer sau un laptop poate fi, de asemenea, utilizat pentru a încărca o bancă de putere. Conectați capătul mai mic al cablului USB în banca de putere. Apoi, conectați capătul mai mare al cablului USB în computerul sau unitatea USB a laptopului.
  • Va dura mai mult timp pentru a percepe o bancă de putere pe un computer decât ar fi cu un încărcător de perete.
  • Partea 2 din 3:
    Permiteți sarcina băncii de putere
    1. Imagine intitulată Încărcarea unei bănci de putere 4
    1. Verificați instrucțiunile producătorului pentru o estimare a timpului de încărcare. Nu trebuie să lăsați banca dvs. de putere încărcată mai mult decât este necesar. Instrucțiunile producătorului dvs. ar trebui să vă informeze aproximativ cât timp va dura mai mult. Cele mai multe bănci de putere se percepe în termen de 1-2 ore.
  • Imagine intitulată Încărcarea unei bănci electrice Pasul 5
    2. Deconectați încărcătorul imediat ce este complet încărcat. Verificați periodic încărcătorul, deoarece este conectat. De îndată ce toate luminile LED sunt aprinse, deconectați încărcătorul. Luminile băncii dvs. de putere pot, de asemenea, să clipească și să se oprească până când este încărcat complet, moment în care lumina va rămâne aprinsă.
  • Dacă luminile dvs. LED nu funcționează, deconectați încărcătorul după trecerea timpului de încărcare estimat.
  • Imagine intitulată Încărcarea unei bănci electrice Pasul 6
    3. Verificați pentru a vă asigura că banca de putere este încărcată corect. După încărcarea băncii dvs. de putere, conectați unul dintre dispozitivele dvs. electronice la bancă utilizând un cablu USB. Dacă banca de alimentare este încărcată corect, dispozitivul ar trebui să înceapă încărcarea.
  • Dacă dispozitivul nu a fost încărcat, încercați să îl conectați într-o priză diferită. Dacă banca dvs. de putere nu se va încărca, poate fi întreruptă. Contactați producătorul pentru a vedea dacă poate fi fixat.
  • Partea 3 din 3:
    Asigurarea eficienței
    1. Imagine intitulată Încărcarea unei bănci electrice Pasul 7
    1. Utilizați o priză de perete în majoritatea cazurilor. În general, prizele de perete vor percepe o bancă de putere mai rapidă decât un computer sau laptop. Stick pentru a încărca banca de putere prin perete dacă nu aveți doar un laptop sau un computer disponibil.
  • Imagine intitulată Charge Beats Căști Pasul 3
    2. Utilizați numai cablul livrat împreună cu banca de putere să o perceapă. Banca de putere ar trebui să vină cu un cablu de încărcare cu un port USB și un adaptor de perete. Evitați utilizarea unui alt cablu de încărcare care nu a fost proiectat pentru banca electrică.
  • Imagine intitulată Încărcarea unei bănci de putere 8
    3. Evitați supraîncărcarea băncii dvs. de putere. Asigurați-vă că nu lăsați banca electrică conectată prea mult timp. Încărcarea băncii timp de ore la sfârșit poate duce la scăderea duratei de viață a bateriei. Taxați-vă doar banca de putere atâta timp cât este necesar pentru luminile LED pentru a opri clipește.
  • Imagine intitulată Încărcarea unei bănci electrice Pasul 9
    4. Încărcați simultan dispozitivul electronic și banca electrică. În timp ce banca dvs. de putere se încarcă, conectați orice dispozitiv electronic pe care îl încărcați de obicei cu banca de alimentare într-o priză de perete. Dispozitivele de încărcare mănâncă o baterie de energie electrică. Dacă încărcați dispozitivele electronice în același timp, nu va trebui să utilizați banca de putere la fel de repede după ce acesta este taxat. Acest lucru va spori durata de viață a bateriei.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Există multe tipuri de bănci de putere pe care le puteți obține în funcție de ceea ce intenționați să plătiți cu ei. Căutați o bancă de putere care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. atunci când cumpărați unul.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar