Cum să devii un avocat de vătămare corporală

Un avocat de vătămare corporală este specializat în reprezentarea reclamanților cu un prejudiciu fizic sau psihologic cauzat de actele unei afaceri sau de altă persoană. Avocații de vătămare corporală pot reprezenta indivizii în cazurile de accidente de circulație, cazurile de malpraxie medicale, costume de moarte greșite și cazurile de răspundere a produselor. Avocații de vătămare corporală caută despăgubiri pentru rănile clienților lor.

Pași

Partea 1 din 6:
Calificarea școlii de drept
  1. Imaginea intitulată deveni un avocat de brevete Pasul 1
1. Obțineți o diplomă de licență. Pentru a intra în școala de drept, aveți nevoie de o diplomă de licență (de 4 ani) de la un colegiu sau universitate acreditată. Nu contează ce fel de diplomă de licență pe care le obțineți, dar majoritatea studenților pre-lege obțin diplome de licență în știința politică, psihologie sau sociologie.
  • Asigurați-vă că școala pe care o alegeți este acreditată. Pentru a vă asigura că școala pe care o alegeți este acreditată, verificați U.S. Departamentul de Educație ("Doe") Baza de date a instituțiilor și programelor postsecondare acreditate pentru o listă.
  • Nu aveți nevoie să majorezi în "Justiția penală" ca un student. De fapt, specializările de justiție penală sunt admise la școli de drept sunt admise la o rată mai mică decât cei care au specializat în jurnalism, filozofie sau economie. Deși nu veți fi penalizați pentru majorarea în justiție penală, nu există beneficii automate în admiterile școlare de drept pentru a fi făcut acest lucru.
  • Imaginea intitulată Efectuați bine într-o dezbatere Pasul 5
    2. Practicați vorbirea publică. Una dintre cele mai importante abilități de care aveți nevoie ca avocat este încrederea de a vorbi în fața nimănui. Avocații de vătămare corporală sunt adesea în instanță, adresându-se judecătorilor și juriilor, deci ar trebui să începeți să dezvoltați această abilitate în timpul colegiului. Alăturați-vă dezbaterii sau cluburilor de vorbire publică.
  • Veți dori, de asemenea, să vă consolideze abilitățile de cercetare și scriere, astfel încât să ar trebui să luați cursuri care vă permit să scrieți lucrări de cercetare lungi.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat de sport Pasul 19
    3. Păstrați-vă notele. Nu toată lumea ajunge în școala de drept. Pentru a vă mări șansele de a intra, păstrați-vă notele în sus. Vrei să absolvi cu cel puțin 3.0, dar, desigur, un 3.5 sau 4.0 ar fi chiar mai bună. Comitetele de admitere vizualizează un GPA ridicat ca indicator că sunteți un muncitor greu care este auto-motivat.
  • Cu cât este mai mare GPA-ul dvs. de licență, cu atât mai selectiv puteți fi despre ce școlile să se aplice. Chiar dacă nu-ți pasă de rangul școlii de drept, participanți, o GPA mai mare face ca bursele să fie mai ușor de obținut.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat sportiv Pasul 4
    4. Construi relații cu profesorii. Când aplicați la școala de drept, va trebui să trimiteți scrisori de recomandare. Profitați la maximum de cei patru ani de la colegiu prin construirea de relații cu profesorii care vă pot scrie recomandări puternice.
  • O modalitate excelentă de a construi relații cu facultatea este de a lucra ca un asistent de cercetare sau de predare.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat sportiv Pasul 35
    5. Intern cu avocat de vătămare corporală. Multe firme de drept mici au nevoie de asistență pentru personalul clerical și de sprijin în timpul verii, dar și pe tot parcursul anului. Puteți lucra cu jumătate de normă pentru un avocat de vătămare corporală pe măsură ce lucrați la gradul dvs. de licență. Acest lucru vă va oferi un gust de ceea ce este un avocat de vătămare corporală.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat sportiv Pasul 8
    6. Studiu pentru testul de admitere la școala de drept (LSAT). LSAT este de departe cea mai importantă parte a aplicației dvs. și veți avea nevoie de un scor în jurul celor 50 de percentile pentru a intra într-o școală de drept acreditată.
  • Din cauza scăderii recente a solicitanților școlii de drept, școlile de drept dau mai multe burse decât oricând înainte. Un LSAT ridicat vă va ajuta să vă calificați pentru bani gratis de la școala de drept de la alegere.
  • Image denumită să fie un avocat în următorii 7 ani Pasul 4
    7. Înregistrați-vă pentru testare. LSAT este oferit de patru ori pe an, în iunie, septembrie, decembrie și februarie. Este oferit sâmbătă, dar există sesiuni speciale pentru cei care observă un Sabbat Sâmbătă.
  • Creaza un cont gratuit La școala de drept Admitere Ajutor ("LSAC").
  • Găsiți o dată și o locație de testare. Pentru a face acest lucru, începeți pe site-ul web al site-ului web al școlii LSAC.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat sportiv Pasul 23
    8. Învață pentru test. LSAT poate fi cel mai important factor în aplicația școlii dvs. de drept, deci luați-o în serios. Testează citirea înțelegerii, raționamentul analitic și raționamentul logic. Companiile de testare de testare oferă îndrumător, dar puteți studia și pe cont propriu.
  • Biblioteca locală sau librăria dvs. ar trebui să aibă copii ale examenelor vechi LSAT. Găsiți cele mai recente pentru a lua ca examene de practică.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat de brevete Pasul 2
    9. A lua testul. LSAT are cinci secțiuni de alegere multiple și un eseu necorespunzător. Patru dintre cele cinci secțiuni de alegere multiple contorizează spre scorul dvs. Cea de-a cincea este experimentală și nu este luată în considerare spre scorul dvs. Din păcate, nu veți ști în prealabil ce secțiune este experimentală.
  • Urmați regulile pentru ziua de testare foarte atent. Dacă nu respectați oricare dintre regulile zilei de testare, este posibil să nu vi se permită să faceți testul. Un set complet de reguli de încercare poate fi găsit pe site-ul LSAC în ziua paginii sale de testare.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat sportiv Pasul 10
    10. Redați dacă scorul dvs. este scăzut. Solicitanții au voie să ia examenul de mai multe ori. Școlile pot alege să accepte scorul dvs. mai înalt sau pot alege să medieze cele două. Dacă luați LSAT de două ori, dar scorul dvs. nu se îmbunătățește, trebuie să vă reconsiderați înainte de a lua oa treia oară.
  • În medie, beneficiarii de testare sunt capabili să-și mărească scorul doar două până la trei puncte pe o re-luare.
  • Partea 2 din 6:
    Pregătirea de a aplica la școala de drept
    1. Imaginea intitulată funcționează bine într-o dezbatere Pasul 1
    1. Decideți dacă sunteți un avocat este într-adevăr pentru dvs.Școlile de drept sunt pline de studenți care se înscriu gândind că legea este o modalitate ușoară de a face bani mari atunci când în realitate nu este nimic ușor despre asta.Avocații (inclusiv avocații apărării) lucrează ore îndelungate, se confruntă cu stresul și se luptă să se înțeleagă cu sfatul, clienții, șefii și judecătorii opuși.
    • Acum ar putea fi un moment bun să vă gândiți cum vă veți finanța educația juridică. Costul unei educații juridice a explodat în ultimul deceniu. Elevii plătesc în mod obișnuit peste 30.000 de dolari pe an numai în școlarizare, ceea ce nu include costuri suplimentare pentru cheltuielile de trai. Dacă nu sunteți atent, ați putea absolvi școala de drept 200.000 de dolari în datorii.
    • Creșterea dramatică a școlarizării coincide cu o încetinire a angajării avocaților. Potrivit Asociației Baroului American, mai puțin de 60% din absolvenții de drept au fost angajați în normă întreagă, pe termen lung, care au impus o diplomă de drept. Alți absolvenți încearcă să profite de locuri de muncă legale cu fracțiune de normă sau să lucreze din domeniul juridic complet.
  • Imaginea intitulată Obțineți o slujbă de cântat Pasul 4
    2. Înregistrați-vă la serviciul de asamblare a creditului (CAS). CAS este folosit de toate școlile de drept. Le trimiteți transcrierile, scrisorile de recomandare și evaluarea - creează un pachet și îl trimit la școala de drept. Serviciul necesită o taxă.
  • Înregistrați-vă devreme și asigurați-vă că ați primit transcrierile în timp în timp util.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat sportiv Pasul 12
    3. Solicitați scrisori de recomandare. Acum este momentul să se bazeze pe relațiile pe care le-ați construit cu facultatea în timpul carierei dvs. de licență. Adresați-vă profesorilor dvs. dacă vă pot scrie o scrisoare puternică de recomandare. Urmați numai dacă profesorul spune "Da."
  • Dacă nu ați construit relații puternice cu facultatea, nu disperați. De asemenea, puteți solicita recomandări de la angajatorii actuali și din trecut, precum și de la persoane asociate cu organizațiile bisericești sau de voluntariat.
  • Este posibil ca unele recomandări să fie solicitate să completeze scrisoarea. Trimiteți un memento prietenos cu email sau opriți-vă la chat.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat sportiv Pasul 13
    4. Elaborarea unei declarații personale. Școlile de drept solicită să scrieți o scurtă declarație, de obicei pe un subiect al alegerii dvs. Declarația este de obicei doar 500 de cuvinte.
  • Urmeaza direcțiile. Dacă școala dorește să scrieți pe un anumit subiect, scrieți pe acest subiect. De asemenea, dacă vă dau o limită de cuvânt, rămâneți la limită. Trecând, chiar și câteva cuvinte, vă poate dăuna șansele de admitere.
  • Simțiți-vă liber să scrieți despre interesul dvs. pentru legea vătămărilor personale. Cu toate acestea, încercați să utilizați un anecdot care vă poate explica interesul față de legea vătămărilor personale. De exemplu, are un membru al familiei a fost rănit într-un accident?
  • De asemenea, trebuie să vă simțiți liberi să scrieți despre orice subiect pe care îl doriți. Nu trebuie să explicați de ce doriți să fiți un avocat (cu excepția cazului în care promptul specifică că trebuie să scrieți despre acest subiect).
  • Imaginea intitulată deveni un avocat sportiv Pasul 14
    5. Gândiți-vă la scrierea unui addendum. Un addendum poate fi o modalitate excelentă de a explica ceva care arată rău în cererea dvs. Un addendum solid va oferi context pentru orice informație care ar putea ridica "steaguri roșii."
  • Steagurile roșii includ condamnări penale, pedeapsă pentru înșelăciune sau plagiat sau semestre cu grade foarte scăzute.
  • Un addendum ar putea clarifica de ce un scor LSAT este mult mai mare decât altul. Nu uitați să explicați în addendumul dvs., nu faceți scuze.
  • Partea 3 din 6:
    Alegerea unei școli de drept
    1. Imagine intitulată apăra în instanță Pasul 3
    1. Gândiți-vă la locul în care doriți să faceți. Doar o mână de școli de drept au ajuns la nivel național. În schimb, majoritatea școlilor de drept își plasează absolvenții în comunitatea juridică locală, de obicei în firme mici sau agenții guvernamentale locale. De aceea, ar trebui să alegeți o școală de drept într-o zonă în care doriți să faceți acest lucru.
    • Ar trebui să întrebi întotdeauna orice școală de drept potențial pentru statisticile sale de plasare a locurilor de muncă. În ultimii ani, a avut loc o schimbare a mării în ceea ce privește modul în care școlile colectează date de plasare a locurilor de muncă. Acum școlile trebuie să includă informații mult mai detaliate despre ratele de ocupare a forței de muncă ale absolvenților recenți.
    • Acordați atenție numărului de studenți care primesc "locuri de muncă cu normă întreagă care necesită un JD" după absolvire. Alte statistici privind ocuparea forței de muncă vor fi pliate la persoanele care lucrează cu jumătate de normă sau care lucrează într-un domeniu care nu necesită o diplomă de drept.
  • Imagine intitulată Calcularea costurilor de închidere Pasul 10
    2. Comparați costurile. Pe măsură ce comparați școlile de drept, ar trebui să aveți întotdeauna costuri în prim-planul minții voastre. S-ar putea să presupunem că școlile publice sunt întotdeauna mai ieftine decât școlile private, dar asta nu este întotdeauna cazul. Pregătirea pentru elevii în afara statului este adesea comparabilă cu școlile unei școli private.
  • Dacă doriți să vă mutați la un stat și sperați să vă calificați ca rezident în statul, contactați biroul de admitere al școlii de drept pentru informații.
  • Imagine intitulată Găsiți pachetele World Disney DISNEY Pasul 4
    3. Cercetare oportunități clinice. O modalitate excelentă de a obține o experiență juridică în timp ce în școala de drept este de a participa la o clinică. Multe școli de drept au clinici în care studenții reprezintă clienți cu venituri mici, în timp ce sub supravegherea unui membru al facultății. Deși puține școli de drept au clinici de drept vătămare corporală, ați putea participa la o clinică de drept penal, care vă poate ajuta să vă dezvoltați abilitățile.
  • Într-o clinică de drept penal, elevii intervievează adesea clienții și martorii, negociază cu procurorii și chiar apar în instanță pentru a încerca cazuri înainte de judecători și juriști. Clinicile de drept penal vă vor oferi astfel o experiență relevantă, deoarece avocații de vătămare corporală se angajează, de asemenea, în interviuri, negocieri și lucrări de judecată.
  • Unele reviste sau site-uri web clasifică programele clinice școlare. Nu fi prea prins în clasament. Este puțin probabil să obțineți un loc de muncă deoarece ați participat la un program clinic "clasat". În schimb, întrebați școlile despre: tipurile de clinici pe care le oferă și numărul de studenți care le pot lua, ce fel de sarcini fac, indiferent dacă pot participa la încercări și dacă pot lua clinica ca 2L (sau chiar ca un 1L).
  • Image denumită să fie un avocat în următorii 7 ani Pasul 13
    4. Școli de studiu. Alegerea unei școli de drept pentru unii va fi destul de ușoară. Cei care intenționează să rămână în zona în care locuiesc în prezent pot avea doar 1 sau 2 opțiuni. Pentru alții, alegerea ar putea fi mai dificilă. În plus față de costuri, solicitanții ar trebui să ia în considerare:
  • Curriculum. Curriculumul de bază pentru studenții de primul an este destul de mult la orice școală de drept, dar după primul an, clasele disponibile ar putea fi foarte diferite. Căutați un curriculum cu elective în materie, remedii, dovezi și litigii complexe.
  • Biblioteca și alte facilități. Probabil că veți petrece o mulțime de timp în bibliotecă în timp ce frecventați școala de drept, deci asigurați-vă că biblioteca are materiale de resurse de calitate și ore care vor funcționa cu programul dvs.
  • Acreditare. Vrei să fii sigur că școala de drept pe care o alegeți să o participați este acreditată de Asociația Baroului American ("Aba"), după cum probabil că nu puteți să stați pentru examinarea barului dacă școala dvs. nu este. Pentru a verifica dacă școala de drept pe care doriți să o participați este acreditată, verificați ABA ABA a aprobat pagina școlilor de drept.
  • Programe de advocacy de studiu. Mai mult decât majoritatea altor avocați, avocații de vătămare corporală petrec mult timp în sala de judecată. În consecință, ar trebui să căutați școli de drept care oferă programe de advocacy. Aceste programe învață elevilor insul și outs-ul întregului proces de proces, de la crearea de exponate eficiente și martori chestionați, pentru a oferi declarații eficiente de deschidere și închidere. Școlile de drept, de multe ori, echipele de promovare a studiilor, care concurează în competițiile naționale.
  • Incubatoarele solo practicante. Unele școli de drept și-au dat seama că mulți dintre studenții lor devin practicanți solo. Prin urmare, au creat programe concepute pentru a ajuta elevii să lovească terenul care rulează ca solo-uri odată ce au absolvit și trec barul. Deoarece mulți avocați de vătămare corporală lucrează ca practicanți solo, este posibil să fiți interesați de o școală care oferă un program de incubator.
  • Image denumită să fie un avocat în următorii 7 ani Pasul 14
    5. Utilizați GPA și scorul dvs. LSAT pentru a găsi școlile corespunzătoare. Aceștia sunt cei doi factori cei mai importanți în admiterile școlii de drept, iar școlile se vor baza pe ele foarte mult. Deoarece taxele de aplicare pot fi scumpe (uneori aproape de 100 $), veți dori să fiți selectivi despre care aplicați școlile. Căutați școlile în care GPA și LSAT se încadrează în apropierea mediilor școlare.
  • Puteți măsura probabilitatea dvs. de a obține admiterea la anumite școli prin utilizarea Calculator LSAC. Introduceți scorul dvs. GPA și LSAC pentru a vă vedea șansele.
  • Dacă aveți 3.5 GPA și un LSAT 155, atunci aveți o șansă de 25% de a intra în statul Arizona, o șansă de 50% de a intra în statul Michigan și o șansă de 75% de a intra în Universitatea din Miami.
  • Imaginea denumită să fie un avocat în următorii 7 ani Pasul 17
    6. Aplicați la mai multe școli de drept. Aplicarea la mai multe școli mărește șansele de a fi acceptat. Dacă nu intrați în nici o școală, atunci va trebui să așteptați un an înainte de a aplica.
  • Pentru câteva sfaturi excelente privind completarea aplicațiilor școlare de drept, consultați sfaturile Universității din New Mexico despre cum să vă faceți cât mai competitivă posibilă aplicația.
  • Partea 4 din 6:
    Câștigă o diplomă de drept
    1. Image denumită să fie un avocat în următorii 7 ani Pasul 1
    1. Luați cursuri necesare. Școlile de drept au nevoie, în general, de 90 de credite, răspândite peste 3 ani. Primul dvs. an va consta în cea mai mare parte din cursuri de bază: delicte, contracte, proprietate, procedură civilă, drept penal și legea constituțională.
    • Majoritatea avocaților de vătămare corporală lucrează fie ca practicieni solo, fie în firme mici de doi până la zece avocați. Cu toate acestea, în unele dintre firmele de avocatură mai mari, avocații lucrează în datoria de datorie în masă sau a produselor. Acești avocați se concentrează pe apărarea sau înlăturarea corporațiilor mari, adesea în acțiuni de clasă. Dacă acesta este tipul de lucru de vătămare corporală pe care doriți să o faceți, atunci va trebui să terminați lângă partea de sus a clasei dvs.
    • Vizitați biroul de servicii de carieră și întrebați ce firme vin în campusul dvs. pentru a intervieva. Serviciile de carieră ar trebui să aibă, de asemenea, informații despre GPA necesare pentru a fi angajate de aceste firme mai mari. Colectarea acestor informații vă poate oferi o idee despre cât de bine trebuie să faceți în studiile dvs.
  • Imagine intitulată trece examenul de bar Pasul 4
    2. Alăturați-vă unui grup de studiu. Școala de drept este stresantă și izolarea, iar un grup de studiu este o modalitate excelentă de a întâlni oameni. Grupurile de studiu ajută la pregătirea examenului, împărtășirea notelor și contururilor, precum și doar suflarea unor aburi.
  • Dacă vă alăturați unui grup de studiu, rămâneți cu el. Nimeni nu-i place oamenii care se alătură unui grup doar pentru a renunța după o lună.
  • Imaginea denumită să fie o asistentă medicală 14
    3. Ia examenele în serios. Înainte de a putea deveni avocat, trebuie să treci școala de drept. Gradurile dvs. vă vor urmări, de asemenea, în jurul întregii cariere. Deși importanța clasei scade în timp, clasele slabe ar putea să vă țină blocate din locuri de muncă, cel puțin inițial.
  • Imaginea intitulată Fii un avocat de succes Pasul 2
    4. Luați elementele corespunzătoare. Multe școli de drept permit studenților să înceapă să ia electives începând cu al doilea semestru. Ca avocat viitoare de vătămare corporală, veți dori să luați cursuri, cum ar fi delicte avansate, dovezi, advocacy de încercare și litigii complexe.
  • Imaginea intitulată Fii un bun student colegiu Pasul 21
    5. Căutați stagii. O completare excelentă a învățământului dvs. juridic ar fi un stagiu cu un judecător, de preferință unul care lucrează în instanța civilă, unde sunt aduse cazurile de vătămare corporală. Examinați o "externship" cu un judecător federal sau un judecător al instanței penale de stat. Cele mai multe școli de drept permit externshipuri pentru credit. Dacă sunteți interesat, contactați Centrul de carieră pentru mai multe informații.
  • Ca o externă judiciară, veți obține o viziune în sus asupra modului în care judecătorii decid cazurile și veți înțelege ce argumente găsesc convingătoare și care nu le fac. Ca o externă, veți cerceta jurisprudența jurisprudenței, proiecte de porțiuni de memorii sau comenzi de bancă și urmăriți argumentele orale.
  • Imagine intitulată închiriază un avocat de încercare Pasul 8
    6. Alăturați-vă Asociației Americane pentru Justiție (AAJ). Prin aderarea la AAJ, puteți participa gratuit la Convenția de vară, unde veți învăța cele mai recente tehnici de încercare.
  • Calitatea de membru costă 15 dolari pentru studenții de drept. Trebuie să vă înregistrați pe net.
  • Imagine intitulată Deal cu teen Sarcina Pasul 24
    7. Lucrează ca un asociat de vară pentru un avocat de vătămare corporală. În timpul verii, puteți lucra pentru avocați ca un funcționar sau un asociat de vară. Ar trebui să începeți să căutați aceste oportunități în semestrul de primăvară. Firmele mai mari vor face publicitate prin Centrul de carieră al școlii. Cu toate acestea, puteți trimite, de asemenea, o copie a CV-ului dvs. și a transcripției și puteți întreba dacă este disponibilă o poziție.
  • S-ar putea să vă plătiți, dar banii nu ar trebui să fie scopul principal al unui loc de muncă de vară. În schimb, ar trebui să începeți să vă construiți reputația. Asigurați-vă că faceți o muncă de vârf, indiferent de cât de plictisitor de atribuire.
  • Odată ce ați absolvit școala de drept, este posibil să nu aveți un loc de muncă. Dacă ați făcut o muncă bună ca asociat de vară, totuși, puteți ajunge la avocat și cereți-vă la muncă după absolvire. Puteți obține doar o lucrare de depășire fragmentară, dar poate ajuta la plata facturilor și vă poate oferi o experiență suplimentară.
  • Asigurați-vă că obțineți o experiență de scriere în locurile de muncă de vară. Angajatorii solicită, de obicei, un eșantion de scriere atunci când aplicați pentru un loc de muncă și este mai bine să aveți un eșantion de scriere "reală", cum ar fi o mișcare sau o scurtă scrisoare, decât o misiune de scriere pe care ați făcut-o pentru o clasă de scris legală în școala de drept.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat sportiv Pasul 27
    8. Treceți pe MPRE. Examenul multitat de responsabilitate profesională este obligat să practice în toate cele trei jurisdicții în Statele Unite. Examenul are 60 de întrebări și testează cunoștințele despre etica juridică. Veți lua examenul în cel de-al treilea an al școlii de drept.
  • Partea 5 din 6:
    Obținerea licenței dvs. de drept
    1. Imaginea intitulată deveni un avocat sportiv Pasul 29
    1. Solicitați admiterea la un bar de stat. Fiecare stat admite propriile sale avocați și administrează propriul său examen de bar, deci verificați cu barul statului în care doriți să practicați. Acestea vă vor oferi o listă a măsurilor necesare pentru a le lua.
  • Image denumită deveni un consultant de marketing Pasul 3
    2. Înregistrați-vă pentru examenul de bare. Aproape fiecare stat necesită trecerea unui examen scris. Examenul include în mod obișnuit o porțiune de eseu, precum și un test de alegere multiplă.
  • Examenul de bare este de obicei oferit de două ori pe an - o dată în timpul verii (iunie sau iulie) și o dată iarna (de obicei februarie). Dacă trebuie să luați examenul de bare, trebuie să plătiți de fiecare dată când o luați.
  • Image denumită să fie un avocat în următorii 7 ani Pasul 12
    3. Pregătiți-vă pentru examenul de bare. Pregătirea cursurilor abundă. Ele durează de obicei câteva luni și vă pregătesc atât pentru eseul cât și pentru porțiunile de alegere multiple ale examenului de bare. Costurile pot rula până la câteva mii de dolari.
  • Dacă costurile sunt o preocupare, atunci puteți căuta ghiduri vechi de studiu publicate de companiile de la Bar Prep. Mulți oameni vinde ghiduri vechi pe eBay și alți comercianți cu amănuntul online.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat sportiv Pasul 31
    4. Completați sondajul de fundal. În plus față de trecerea examenului de bare, trebuie, de asemenea, să treceți un caracter de caracter și fitness. Acest lucru necesită completarea unui sondaj detaliat pe fundal.
  • Problemele comune cu caracterul și fitness includ condamnări penale, iresponsabilitate financiară (cum ar fi falimentul) și acuzațiile de plagiat. Acestea nu vă pot bloca complet de admitere, ci să fiți pregătiți să le discutați cu Comitetul de caracter și fitness.
  • Fiți întotdeauna cinstiți la completarea sondajului de fundal. Adesea încercarea de a ascunde ceva este mai rău decât infracțiunea în primul rând.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat sportiv Pasul 30
    5. Luați examenul de bare. Examenul de bare este de obicei ținut pe parcursul a 2 zile. Prima zi constă într-un examen cu mai multe opțiuni care acoperă subiecte precum contracte, drept constituțional, drept penal, dovezi și delicte. A doua zi, constând din eseuri, este adesea specifică de stat.
  • Așteptați să așteptați câteva luni pentru a primi scorul dvs. În Illinois, de exemplu, cei care iau examenul în iulie nu vor primi rezultatele lor până în primele două săptămâni din octombrie.
  • Partea 6 din 6:
    Începând ca avocat de vătămare corporală
    1. Imaginea intitulată deveni un avocat sportiv Pasul 33
    1. Participați la interviurile campusului (OCI). Dacă firmele cu dimensiuni mari sau mijlocii cu practici de vătămare corporală vin în campusul dvs. pentru interviuri, ați putea să vă înscrieți dacă notele dvs. sunt chiar oarecum competitive. Trecerea prin procesul de interviu vă va ajuta să vă perfecționați abilitățile de intervievare.
    • Biroul de servicii de carieră va trimite cerințe detaliate pentru participarea la OCI, cum ar fi pregătirea unui CV și comandarea copiilor transcrierii dvs. Asigurați-vă că urmați toate politicile la literă, altfel ați putea fi interzis să participați la interviuri.
  • Image denumită să fie un avocat în următorii 7 ani Pasul 30
    2. Căutați online pentru postări de locuri de muncă. Firmele mai mici promovează adesea online. Puteți verifica Craigslist, agregatori de locuri de muncă ca într-adevăr.COM, și cu Asociația Baroului de Stat, care poate avea o consiliu de muncă. Vi se va cere să transmiteți un CV, o scrisoare de intenție și un eșantion de scriere, astfel încât cei gata să meargă.
  • Imaginea intitulată Adoptați un copil dacă sunteți homosexualul 10
    3. Configurați interviuri informaționale.După ce ați luat examenul de bar, ar trebui să identificați avocații ale căror practici pe care doriți să le aflați mai multe despre. Scrierea unei scrisori (nu un e-mail) și introduceți-vă. Asigurați-vă că ați menționat cine ți-a dat numele.
  • În scrisoare, afirmă în mod explicit că nu cereți un loc de muncă. Veți primi un răspuns mai bun în acest fel.
  • Dezvoltați o listă de întrebări (cel puțin cinci) și luați note. A fi logodit.
  • Întrebați avocatul dacă știe pe oricine altcineva cu care puteți vorbi și asigurați-vă că trimiteți o notă de mulțumire după aceea.
  • Imagine intitulată închiriază un avocat de încercare Pasul 13
    4. Ajungeți la foștii angajatori. Dacă nu găsiți un loc de muncă după trecerea barului, re-conectați-vă cu avocații pe care ați lucrat-o în timpul verii sau cu part-time în timpul anului școlar. Acestea pot avea o muncă de depășire pentru dvs., cum ar fi sarcinile de cercetare, numirile instanțelor sau briefing-ul.
  • De asemenea, puteți apela la rece alte avocații de vătămare corporală și întrebați dacă au o lucrare de depășire. Dacă nu aveți un loc de muncă, ar trebui să vă concentrați cel mai mult pe construirea reputației dvs. și să nu fiți pretențioși despre cât de mult vă plătiți. Dacă faceți o muncă bună pentru salarii mici (sau chiar gratuit), atunci avocatul se poate întoarce la dvs. cu o muncă suplimentară.
  • Imagine intitulată Rețineți un primar Pasul 2
    5. Obțineți o primă slujbă. Chiar dacă legea vătămărilor personale este visul dvs., este posibil să trebuiască să luați un alt loc de muncă legal pur și simplu să plătiți facturile. În mod ideal, ați putea lucra ca avocat de apărare penală. Ca avocații de vătămare corporală, avocații de apărare criminală lucrează cu experți medicali și au o mulțime de experiență în sala de judecată. De asemenea, puteți fi angajat ca avocat tranzacțional, un adjuster de asigurări de asigurare sau de lucru în calitate de asistent juridic de cercetare.
    1. Imaginea intitulată deveni un avocat sportiv Pasul 24
      1. Rămâneți conectat la comunitatea juridică. Ca și progresul carierei dvs., asigurați-vă că veți continua să vă ridicați profilul oferind cursuri de învățământ juridic continuu, alăturați comitetelor de asociere Baro și aderarea la organizațiile naționale precum Asociația Națională a Avocinilor pentru vătămare corporală.
    2. De asemenea, puteți căuta certificarea consiliului de administrație în dreptul vătămărilor personale, dacă statul dvs. o oferă. Unele state, cum ar fi Texas, certifică avocații în vătămare corporală. Este posibil să trebuiască să faceți un examen și să îndepliniți cerințele minime de practică, cum ar fi practicarea timp de mai mulți ani și dedicarea unui anumit procent din practica dvs. la dreptul de vătămare corporală.

    sfaturi

    Dacă nu puteți plăti taxa de solicitare pentru școala de drept, sunteți interesat să participați, contactați administrația și întrebați dacă taxa poate fi renunțată.
  • Întrebați unul dintre profesorii dvs. care au practicat legea vătămărilor personale în trecut pentru sugestii pe care clasele vor fi cele mai utile pentru un viitor avocat de apărare.
  • Majoritatea școlilor de drept vor avea un administrator al cărui sarcină se referă la problemele legate de asistența financiară.Întreabă-l sau ea să vă îndrepte în direcția împrumuturilor, granturilor sau burselor pe care le-ați putea califica.
  • Dacă nu sunteți absolut sigur de ce fel de lege veți dori să practici după absolvire, umbra sau funcționarul pentru cât mai multe tipuri diferite de avocați.Mai mare gama dvs. de experiență, cu atât mai probabil că veți urma ceea ce este potrivit pentru dvs.
  • Avertizări

    Legea obișnuia să aibă o reputație ca o alegere de carieră stabilă pentru persoanele cu risc de risc. Cu toate acestea, profesia juridică sa schimbat dramatic de la mare recesiune. Avocații noi pot simți că sunt independenți, încercând să ridice munca aici și acolo pentru salarii minime. Chiar și avocații experimentați pot fi lăsate de la firma lor la un moment dat. Ar trebui să discutați cu noii avocați și să întrebați despre experiențele lor de zi cu zi.
  • Unii oameni s-ar putea distra de decizia dvs. de carieră, apelându-vă un "chaser de ambulanță."Știți că oferiți un serviciu important clienților dvs., obținându-i o compensație mult necesară pentru rănile pe care le-au susținut fără nici o vină a lor. (Și, de asemenea, lăsați prietenii să știe că este neetic pentru a "urmări ambulanțele", motiv pentru care nici un avocat nu o face.)
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Bani. Școala de drept și examinările, aplicațiile și căutările de locuri de muncă au costat o mulțime de bani.Puteți obține împrumuturi pentru majoritatea acestor lucruri, dar va trebui să plătiți acele spate.
    • Timp. Școala de drept are trei ani pentru a finaliza, și sunteți eligibil numai pentru admitere după ce ați câștigat o diplomă de licență.
    • Dedicare. Școala de drept și examenul de bare sunt dificile și sunt în multe moduri concepute pentru a elimina oamenii care nu sunt motivați suficient pentru a reuși.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar