Cum să contactați nickelodeon

Ați vrut vreodată să vă contactați cu oamenii care fac spectacole minunate Spongebob pantaloni patrati, Sam & Cat, Părinții destul de ciudați, și Avatar: ultimul avion? Dacă aveți, nu mai doriți! Este ușor să contactați Nickelodeon, indiferent dacă utilizați computerul, telefonul dvs. sau poșta de melci. Există tone de opțiuni, așa că nu așteptați - începeți astăzi!

Pași

Metoda 1 din 3:
Contactați Nickelodeon online
  1. Imagine intitulată Contact Nickelodeon Pasul 1
1. Folosește "Scrie Nick" pagină. Cea mai rapidă și mai ușoară modalitate de a intra în contact cu Nick este de obicei prin intermediul site-ului său. Pentru întrebări obișnuite, de zi cu zi (cum ar fi, de exemplu, dacă doriți să știți când vă puteți prinde spectacolele preferate), utilizați site-ul "Scrie Nick" caracteristică. Cu aceasta, tot ce trebuie să faceți este să vă furnizați numele și să vă scrieți întrebarea sau comentariul - este foarte ușor!
  • Pentru a ajunge la "Scrie Nick" Pagina, pur și simplu căutați "Scrieți lui Nick" pe motorul dvs. de căutare preferat sau utilizați "Scrie Nick" Opțiunea de la pagina Mynick de pe site-ul principal Nickelodeon (Nick.com).
  • Imagine intitulată Contactați Nickelodeon Pasul 2
    2. Vizitați Nickelodeon "Contactează-ne" pagină. O altă modalitate de a vă trimite întrebările și preocupările dvs. la Nickelodeon este de a folosi funcționarul "Contactează-ne" Pagina pentru Nick UK. Această pagină este destinată unui spectatorilor Nick în Regatul Unit, dar ar trebui să puteți obține răspunsuri pentru aproape toate întrebările Generale Nick, așa că nu vă fie frică să încercați!
  • Pentru a ajunge la "Contactează-ne" Pagina, căutați "Nick Contactați-ne" În motorul dvs. de căutare preferat sau faceți clic pe "Contactează-ne" Buton din partea de jos a site-ului britanic Nickelodeon (http: // Nick.Co.Regatul Unit).
  • Pentru a găsi această pagină, vizitați site-ul principal Nickelodeon
  • Imagine intitulată Contactați Nickelodeon Pasul 3
    3. Luați în considerare vizitarea mesajului "Ajutor" pagină pentru întrebări frecvente. Dacă doriți să întrebați Nickelodeon o întrebare comună, există o șansă bună ca altcineva să o întrebe deja! Verificați pagina oficială de ajutor Nick UK pentru o listă de întrebări frecvente (și răspunsurile lor). Dacă întrebarea dvs. este pe listă, nici măcar nu trebuie să vă petreceți nici un moment de scriere Nick - citiți doar răspunsul!
  • Pentru a ajunge la pagina de ajutor, faceți clic pe "Ajutor" Butonul din partea de jos a site-ului principal de nichelodeon din Marea Britanie (http: // Nick.Co.Regatul Unit).
  • Imagine intitulată Contactați Nickelodeon Pasul 4
    4. Pentru anchetele de presă, utilizați Nickelodeon Press Contacte. Dacă sunteți jurnalist sau membru al presei, contactați Nickelodeon din motive serioase, în loc să utilizați resursele de contact obișnuite ale lui Nick, utilizați o presă oficială sau o persoană de contact. Aceste contacte vă vor asigura că întrebarea dvs. sau îngrijorarea este abordată de un reprezentant Nick în timp util - dacă utilizați una dintre formularele online de mai sus, poate dura ceva timp pentru că ancheta dvs. serioasă să fie filtrată de la mii de neimportante.
  • Există multe contacte oficiale de presă Nickelodeon Press - prea multe, de fapt, să listați aici. Pentru o listă completă, vizitați pagina de presă pentru secțiunea Nickelodeon din site-ul Viacom.
  • Imagine intitulată Contactați Nickelodeon Pasul 5
    5. Pentru preocupări serioase / de afaceri, utilizați adresa de e-mail a lui Viacom. Pentru chestiuni serioase, cum ar fi problemele juridice, anchetele de afaceri și așa mai departe, este de obicei cel mai bine să contactați Viacom, compania mamă a lui Nickelodeon, care are control direct asupra operațiunilor de afaceri ale Nickelodeon. Există mai multe modalități de a face acest lucru online, care sunt descrise mai jos:
  • Utilizați formularul oficial de contact la Viacom.COM.
  • Contactați blogul oficial corporativ la blog @ viacom.COM.
  • Contactați Viacom prin conturile sale sociale media (Twitter: @viacom, Facebook: "Viacom")
  • Metoda 2 din 3:
    Contactați Nickelodeon prin telefon
    Imagine intitulată Contactați Nickelodeon Pasul 6
    Imagine intitulată Contactați Nickelodeon Pasul 6
    1. Utilizați 1-212-846-2543 pentru birourile corporative din New York. Apelarea Nickelodeon direct nu este o chestiune de utilizare a unui singur număr de telefon - rețeaua are birouri regionale din întreaga lume, fiecare cu numărul propriu. Cu toate acestea, sediul Corporate al lui Nickelodeon se află în New York City, deci numărul pentru acest birou este potrivit pentru o mare varietate de întrebări și preocupări globale.
    • Dacă sunați din afara Statelor Unite, nu uitați să adăugați codul de ieșire al țării dvs. înainte de a apela numărul de telefon. De exemplu, oamenii din Australia ar trebui să formeze "0011" înainte de a începe "1-212..."
  • Imagine intitulată Contactați Nickelodeon Pasul 7
    Imagine intitulată Contactați Nickelodeon Pasul 7
    2. Utilizați numerele birourilor regionale pentru preocupările locale. După cum sa menționat mai sus, Nickelodeon are o serie de birouri regionale mai mici, pe lângă sediul său din New York. Acestea pot fi mai potrivite pentru întrebările și preocupările locale decât sediul New York, astfel încât să doriți să utilizați aceste numere, mai ales dacă locuiți lângă unul dintre aceste birouri. Trei dintre numerele de birouri regionale ale lui Nickelodeon sunt enumerate mai jos:
  • Florida: 1-407-363-8500
  • California: 1-818-736-3000
  • Londra: 1-732-779-8353
  • Imagine intitulată Contactați Nickelodeon Pasul 8
    3. Utilizați numerele de contact ale presei pentru solicitările de presă. Dacă sunteți jurnalist sau membru al presei, mai degrabă decât să apelați birourile lui Nickelodeon, utilizați contactele de presă și PR ale companiei. Locurile de muncă ale profesioniștilor sunt de a vă asigura că întrebarea sau îngrijorarea dvs. este de răspuns cât mai repede posibil, astfel încât acestea sunt de obicei o alegere mult mai bună pentru întrebările de verificare a faptului, informații despre companie și așa mai departe decât orice birou unic.
  • După cum sa menționat mai sus, Nickelodeon are prea multe contacte de presă pentru a lista aici. Pentru o listă completă a numerelor de telefon, utilizați aceeași pagină de presă ca cea menționată mai sus pentru solicitările de presă online.
  • Metoda 3 din 3:
    Contactați Nickelodeon prin poștă
    1. Imagine intitulată Contactați Nickelodeon Pasul 9
    1. Utilizați adresa Oficiului Corporate din New York. Ca și în contact cu Nickelodeon prin telefon, nu există nici o singură adresă pentru corespondența Nickelodeon - fiecare birou din întreaga lume are o altă adresă fizică, făcând obiecte puțin complicate. Încă o dată, însă, sediul Nickelodeon din New York este un loc minunat pentru a începe pentru anchete generale. Biroul NYC este situat la:
    • Oficiul New York
      1515 Broadway, etajul 44
      New York, NY 10036
  • Imagine intitulată Contactați Nickelodeon Pasul 10
    2. Utilizați adresa studiourilor Burbank. Desene animate ale nichelodeonului nu sunt scrise, împușcate sau animate la birourile corporative din New York. De fapt, cea mai mare parte a muncii care se referă la un mare spectacol Nick se întâmplă la studiourile Nickelodeon din California. Din acest motiv, dacă aveți întrebări specifice despre modul în care sunt dezvoltate și produse pentru rețea, este o idee inteligentă să trimiteți poșta aici. Studiourile Nickelodeon sunt situate la:
  • Studiourile Nickelodeon
    231 W Olive Ave
    Burbank, CA 91502
  • Imagine intitulată Contactați Nickelodeon Pasul 11
    3. Utilizați adresele birourilor regionale din întreaga lume. După cum sa menționat mai sus, Nickelodeon are mai multe birouri regionale în întreaga lume. Viacom, societatea-mamă, are și mai multe birouri. Contactarea oricăreia dintre aceste birouri prin poștă este o opțiune viabilă pentru a răspunde solicitărilor dvs., deși merită remarcat faptul că fiecare birou regional nu poate răspunde la întrebări care trebuie să le facă cu lucrurile din afara regionale "jurisdicție". Mai jos sunt doar câteva locații importante de birouri regionale:
  • Regatul Unit:
    Nickelodeon UK LIMITED
    17 - 29 Hawley Crescent, Camden
    Londra nw1 8tt.
  • Australia:
    Nickelodeon
    Boxul GPO 4371
    Sydney Nsw
    2001
  • Europa de Nord
    Viacom International Media Networks Europa de Nord
    Stralauer allee 6, 10245
    Berlin, Germania
  • Anchete în limba spaniolă
    Viacom Media International
    Paseo de Recoletos 33
    Madrid
    28004
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Fii tu la telefon! Nu te preface că ești cineva pe care nu-l faci.
  • Nickelodeon nu permite, de obicei, persoanele să audă role prin solicitare directă. Dacă sunteți actor, o idee mult mai bună este să înscrieți o agenție de talent sau de rezervare pentru a vă obține o audiție.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar