Cum să devii un hacker teen

Termenul "Hacker" este plin de farmec și a fost influențat foarte mult de mediile populare. În realitate, un hacker este doar o persoană care caută vulnerabilități care pot fi explorate și exploatate. Cei mai reali hackeri hackers din curiozitate și emoție, nu pentru un câștig personal. Puteți obține un cap de pornire pe o mulțime de hackeri prin învățarea cât mai mult posibil în anii dvs. adolescenți. Această cunoaștere vă poate ajuta să vă propulsați cariera de hacking și chiar să vă aterizeze o școală bună sau o slujbă pe linie.

Pași

Partea 1 din 4:
Luând cursuri
  1. Imaginea intitulată deveni un hacker teen Pasul 1
1. Înscrieți-vă pentru clasele de informatică la școală. Multe licee oferă programe informatice care vă pot învăța elementele de bază ale programării și rețelelor. Luând aceste clase în timp ce sunt libere să vă ajute să vă ajute foarte mult în viitor și să vă dați un picior în studiile dvs. personale. Discutați cu consilierul dvs. pentru a vedea dacă există o cale de informatică pe care o puteți lua pentru electives.
  • Imaginea intitulată deveni un hacker teen Pasul 2
    2. Verificați centrele comunitare locale și colegiile comunitare pentru cursuri. Concentrați-vă pe sistemele de operare și pe rețea. Este posibil să puteți găsi mai multe programe decât ați fi la liceul dvs., dar acestea vor costa probabil niște bani pentru a lua. Aceste cursuri vă pot oferi acces la profesioniști mai instruiți decât ați găsi la școală.
  • Imaginea intitulată deveni un hacker teen Pasul 3
    3. Alăturați-vă unui club de informatică la școală. Aceasta este o modalitate excelentă de a întâlni oameni asemănători, precum și de a obține mai mult o singură dată cu un profesor de informatică. Dacă nu aveți un club de informatică, luați în considerare formarea dvs. Aceste lucruri arată bine la College CV-uri, unde puteți învăța mult mai multe despre știința aplicată de calculatoare.
  • Imaginea intitulată deveniți un teen hacker Pasul 4
    4. Luați cursuri de gândire logică și critice. Hacking-ul este mai mult decât cunoașterea limbajelor de programare. Trebuie să puteți aborda problemele de la unghiuri unice și să exploatezi vulnerabilitățile pe care creatorul nu le-ar gândi niciodată. Știind cum să aplicați creativitatea la problemele de atac vă poate oferi un avantaj mare.
  • Partea 2 din 4:
    Învățarea computerelor și a rețelelor
    1. Imaginea intitulată deveni un hacker teen Pasul 5
    1. Aflați INS și OUTS de sisteme de operare importante. Utilizați laboratoarele de calculator ale școlii pentru a afla aspectul și curgerea cât mai multe sisteme de operare posibil. Pentru a fi un hacker de succes, va trebui să fiți confortabil să lucrați în Windows, Linux și OS X. Ar trebui să puteți efectua orice funcție majoră și să găsiți orice locație fără a fi nevoie să vă gândiți la asta.
  • Imaginea intitulată deveni un hacker teen Pasul 6
    2. Familiarizați cu linii de comandă. O mulțime de hacking timp este petrecut în căutarea unei linii de comandă și a comenzilor de tastare. Fiți familiarizați cu promptul de comandă Windows și terminalul pentru Linux și OS X.
  • Vedea Cum se utilizează CMD Pentru mai multe informații despre promptul de comandă Windows.
  • Vedea Cum să vă familiarizați cu comenzile Ubuntu Pentru detalii privind terminalul Ubuntu (Linux).
  • Imaginea intitulată deveni un hacker teen Pasul 7
    3. Aflați cum funcționează componentele computerului împreună. O mulțime de hacking avansat va avea loc la nivel hardware pe măsură ce interacționați cu cardurile de rețea, routerele și memoria. Cunoscând elementele de bază ale modului în care funcționează un computer și modul în care componentele se conectează unul la celălalt vă va ajuta pe măsură ce învățați să profitați de sisteme. Vedea Cum de a construi un computer Pentru a obține o înțelegere a modului în care totul funcționează împreună. Puteți obține o mulțime de cunoștințe de bază de calculator de la luarea claselor de calculatoare la școală.
  • Imaginea intitulată deveni un hacker teen Pasul 8
    4. Aflați elementele de bază ale creării de rețele. Știind cum datele sunt transferate pe Internet sunt esențiale pentru a fi un hacker de succes. Aflați cum funcționează diferitele straturi de modele de rețea. Acest lucru vă va învăța unde pot fi găsite date și cum să interceptați și să o schimbați. Vedea Cum să înțelegeți rețeaua de calculatoare Pentru o rundă de modele și straturi de rețea. Cunoștințele de bază de bază este esențială pentru hacking eficiente, la nivel înalt.
  • Este posibil să puteți lua cursuri pe crearea de rețele la școala dvs. sau la colegiul comunitar local.
  • Imaginea intitulată devine un teen hacker Pasul 9
    5. Citiți fiecare carte despre hacking și computere pe care le puteți. Nu învățați doar din clasele dvs. Ar trebui să vă angajați activ în învățarea cât mai mult posibil. Ridicați niște cărți vechi folosite pe hacking sau înscrieți-vă pentru o publicație trimestrială. Orice informație pe care o puteți consuma vă vor ajuta să creșteți cunoștințele de hacking.
  • Partea 3 din 4:
    Învățarea limbilor de bază
    1. Imaginea intitulată deveni un hacker teen Pasul 10
    1. Aflați HTML. HTML este limba de bază cu care se fac toate paginile web cu. Cunoașterea bazelor de bază HTML vă poate ajuta să identificați punctele slabe în site-urile web, precum și să codul dvs. de bază de bază. Vedea Cum să învățați HTML pentru a incepe.
  • Imaginea intitulată devine un teen hacker Pasul 11
    2. Aflați jаvascript. jаvascript este unul dintre principalele moduri în care conținutul este afișat pe site-uri web. Învățând modul în care lucrările jаvascript vă pot ajuta să identificați componente exploatabile ale site-urilor web și să vă injectați propriile scripturi. Vedea Cum se utilizează injecții jаvascript pentru a vă uita la modul în care lucrează injecțiile.
  • Imaginea intitulată devine un hacker teen Pasul 12
    3. Aflați SQL. SQL este limba principală a bazei de date pentru site-uri web și servicii online. Hackerii petrec mult timp încercând să acceseze bazele de date, astfel încât să știi cum funcționează SQL pentru majoritatea hacking-urilor. Vedea Cum se creează o bază de date SQL Server Pentru informații despre configurarea unui server SQL pentru a testa.
  • Imaginea intitulată deveni un hacker teen Pasul 13
    4. Aflați Php. PHP este o limbă de server și este adesea folosită pentru a gestiona login-urile securizate. Acest lucru face cunoscută PHP esențială pentru hacking situri securizate. Vedea Cum să înveți PHP și MySQL Pentru detalii despre începerea cu PHP. Aceasta este una dintre cele mai esențiale limbi pentru hackeri.
  • Imaginea intitulată devine un hacker teen Pasul 14
    5. Aflați Python. Python este un limbaj de nivel înalt care vă permite să scrieți rapid programe și scripturi. Este esențial să vă scrieți propriile exploatări și hack-uri. Vedea Cum să începeți programarea în Python Pentru sfaturi despre început.
  • Partea 4 din 4:
    Practicând hacking în siguranță
    1. Imaginea intitulată deveni un hacker teen Pasul 15
    1. Hack o mașină virtuală pe propria rețea. Cel mai sigur mod de a practica hacking-ul este de a vă hack propriul echipament. Înființarea unei rețele private cu mașini virtuale vă va permite să testați și să depuneți hack-uri fără a provoca daune reale sau aterizați în probleme cu legea.
    • Puteți utiliza mașini virtuale pentru a instala orice sistem de operare de pe computer. Acest lucru vă va permite să testați hack-urile adaptate sistemelor de operare specifice. Vedea Cum se instalează Virtualbox Pentru informații despre începerea cu mașinile virtuale gratuite.
  • Imaginea intitulată deveni un hacker teen Pasul 16
    2. Utilizați site-uri de practică hacking. Dacă doriți să încercați abilitățile dvs. de hacking în lumea reală, există mai multe site-uri disponibile cu vulnerabilități încorporate, care sunt perfect legale de hack. Aceste site-uri vă vor permite să vă practicați scripturile și metodele de atac fără teama de repercusiuni juridice. Site-urile de practică populare includ:
  • Cărămizi
  • bwapp
  • DVWA
  • Google Gruyere
  • McAfee Hackme site-uri
  • Imaginea intitulată devine un teen hacker Pasul 17
    3. Alăturați-vă unor comunități de hacking. Există o varietate de comunități de hacking acolo, de la forumuri ușor de găsit la enclave incredibil de ascunse. Găsiți un grup de hackeri care vă pot provoca să deveniți un hacker mai bun și să vă ajutați când sunteți stumped. Comunitățile de hacking pot oferi, de asemenea, resurse pentru practicarea tehnicilor de hacking în condiții de siguranță.
  • Imaginea intitulată Deveniți un teen hacker Pasul 18
    4. Evitați orice comportament ilegal. Indiferent de cât de tentant ar fi, nu începeți să faceți lucruri ilegale cu noile dvs. cunoștințe de hacking. Un singur hack rău vă poate ateriza cu probleme cu legea, potențial oprirea carierei de hacking înainte de a începe chiar. Nu vă lăsați păcăliți de poveștile hackerii profesioniști devenind angajați de încredere după ce au fost prinși - mult mai des hackerii pur și simplu în închisoare.
  • Evitați să fiți asociați și cu comportamentul ilegal. Dacă comunitatea dvs. de hacking începe să efectueze atacuri, puteți fi considerat vinovat de asociație. Dacă deveniți incomod cu acțiunile altora, distanțați cât mai mult posibil.
  • Imaginea intitulată deveni un hacker teen Pasul 19
    5. Practică "pălărie albă" sau "etic" hacking. Acești termeni sunt utilizați pentru a descrie hackerii care caută vulnerabilități în sisteme, dar nu le exploatează pentru câștigul lor. În schimb, hackerii de pălărie albi vor raporta aceste vulnerabilități pentru a preveni atacurile viitoare de la hackerii rău intenționați. Hackerii de pălărie albă calificat pot câștiga o mulțime de bani în industria de securitate.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar