Cum să obțineți locuri excelente pentru un concert

Când intenționați să mergeți la un concert, locurile care vor fi minunate pentru dvs. depind de o varietate de factori. Cele mai apropiate locuri nu sunt neapărat cele mai bune, cu excepția cazului în care singura dvs. preocupare este în rândul din față și cea mai apropiată de trupă. De fapt, dacă doriți cel mai clar sunet, cele mai ieftine scaune sunt adesea cele mai bune. În afară de calitatea sunetului, veți dori să luați în considerare locul, vizibilitatea și înălțimea dvs. pentru a decide care locurile vor fi minunate pentru dvs. Sfaturile de cumpărare vă pot ajuta să obțineți bilete pentru locurile care sunt minunate pentru situația dvs. individuală.

Pași

Partea 1 din 4:
Scoparea locului de desfășurare
  1. Imaginea intitulată Obțineți mari locuri pentru un concert pas 1
1. Aflați unde sunt obstacole vizuale. Nu doriți să achiziționați locuri pe care credeți că sunt minunate și ajungeți să aveți o viziune blocată. A se vedea dacă diagrama de ședere online a locului de desfășurare menționează unde apar obstacole de vedere. Dacă nu, contactați locul de desfășurare.
  • Încercați să întrebați: "Ce zone de ședere au obstrucționat vederi? Puteți să-mi spuneți unde pot găsi o hartă care marchează care părți ale diagramei de ședere au vedere neobstrucționată la scenă?"
  • Imaginea intitulată Obțineți mari locuri pentru un concert Pasul 2
    2. Cercetarea în cazul în care cele mai bune locuri sunt la locul de desfășurare pe care le participați. Internetul este plin de articole și recenzii despre cele mai bune locuri pentru a sta la anumite locații. Mergeți la un motor de căutare și introduceți numele locului de întâlnire. Apoi adăugați cuvintele cheie "cele mai bune locuri" și căutați pe web.
  • Există diagrame interactive de ședere online pentru multe locuri. Deschideți un site de ședere de pe site-ul ThrouGha, cum ar fi SEATGEEK sau TIETIRMATER. Când selectați o anumită zonă de relaxare, graficul va deschide o imagine a ceea ce va arăta din punctul de vedere al acelor locuri.
  • Imagine intitulată Obțineți mari locuri pentru un concert Pasul 3
    3. Căutați scaune centralizate. Scaunele cutiei sunt, în general, mai bune în mijloc - dacă sunt oprite în lateral, puteți să vedeți doar o parte a scenei. Scaunele cutiei oferă avantajul că nu vor fi membri ai audienței înaintea blocării viziunii. În mod obișnuit, există mai mult spațiu în scaunele cutiei. Scaunele de cutie bine plasate pot fi cele mai bune locuri din locație.
  • Box Scaunele pot fi chiar mai aproape de toalete și băuturi răcoritoare - consultați o hartă a locului de desfășurare.
  • Imaginea intitulată Obțineți mari locuri pentru un concert Pasul 4
    4. Aflați dacă locul de desfășurare are atât un mezanin, cât și un balcon. Dacă da, balconul va fi mai înalt și mai departe de scenă. Scaunele balconului vor fi, probabil, cea mai ieftină alegere, dar nu vor fi mari locuri. Probabil că ați fi nevoie să aduceți binocluri sau ochelari de operă. Dacă teatrul are doar un singur nivel superior, este de obicei numit "balconul."
  • Primul cuplu de rânduri din mezanină sunt de obicei mai aproape de scenă decât scaunele orchestrei. Din mezanin puteți vedea întreaga etapă.
  • Imagine intitulată Obțineți locuri excelente pentru un concert Pasul 5
    5. Evitați rândurile de mai jos consolidarea balconului superior. Locurile care sunt proiectate ca teatrele grecești clasice, de exemplu, au balcoane superioare care ies în ultimele mai multe rânduri de scaune la parter. Acest design se umflă de fapt sunetul pe care îl primesc scaunele de la parter. De asemenea, vă poate împiedica punctul de vedere al seturilor de sus a scenei.
  • Imaginea intitulată Obțineți mari locuri pentru un concert Pasul 6
    6. Luați în considerare scaunele de nivel superior. Dacă biletele sunt greu de ajuns, este posibil să trebuiască să optați pentru orice locurile pe care le puteți face. Pot fi avantaje pentru scaunele superioare. Este posibil să nu doriți să alegeți scaunele de nivel superior dacă aveți vertij sau o teamă de înălțimi care sunt ușor declanșate.
  • Ar trebui să puteți vedea întreaga etapă, deși va fi la distanță. Este posibil să existe un ecran mare unde puteți vedea fotografii în sus ale trupei.
  • Probabil că veți fi pe o înclinare, astfel încât oamenii din fața dvs. să nu vă blocheze punctul de vedere.
  • Sunetul plutește bine la balcoane.
  • Snag o vedere laterală. Secțiunile crescute în fața scenei din dreapta sau la stânga pot oferi vederi bune și sunet. Fiind într-un unghi vă ajută să vedeți când stați și alte persoane stau în picioare.
  • Partea 2 din 4:
    Încorporarea preferințelor dvs
    1. Imaginea intitulată Obțineți mari locuri pentru un concert Pasul 7
    1. Luați în considerare înălțimea dvs. Dacă sunteți scurt și obțineți scaunele de podea, este posibil să nu puteți vedea cu oamenii care stau în fața dvs. Evitați scaunele orchestrei în centru dacă sunteți scurt. Ai putea fi blocat de oameni mari sau înalți în fața ta, și fără o vedere înclinată, nu veți putea să vă uitați în jurul lor.
    • Dacă sunteți înalt, scaunele de podea și scaunele orchestrei centralizate ar trebui să fie bine pentru dvs. Cu toate acestea, luați în considerare obținerea unui scaun pentru culoar dacă aveți picioare lungi, deoarece ar putea fi dificil pentru ca oamenii să intre și să-și părăsească locurile pentru a trece prin tine.
  • Imaginea intitulată Obțineți mari locuri pentru un concert Pasul 8
    2. Gândiți-vă la audiență înainte de a alege scaunele de podea. Scaunele de podea sunt, de obicei, cele mai scumpe scaune, dar sunt, de asemenea, considerate unele dintre cele mai grave scaune - totul depinde de personalitatea ta. Care este vibrația mulțimii pe care artiștii artiști îl atrag? Este probabil să fie o mulțime relaxată sau foarte energică?
  • V-ați aștepta ca o groapă de mosh să apară în față? De exemplu, concertele grele metalice, rock și rap au de multe ori mozhing, precum și unele concerte hip-hop.
  • Oamenii din zona scaunului de podea pot să mulțumească împreună, sudoare și chiar să fie pushy. Ele vor fi adesea dețin telefoane mobile pentru a captura imagini. Dacă doriți un sentiment activ, electric și nu vă deranjează scena fiind intensă socială, scaunele de podea pot funcționa pentru dvs.
  • Imagine intitulată Obțineți mari locuri pentru un concert Pasul 9
    3. Cântăresc avantajele și dezavantajele scaunelor din față. Dacă tot ce vă interesează este cât mai aproape de performanți, iar prețul nu este obiect, atunci scaunele din față pot fi alegerea preferată. Țineți minte că dacă aveți locuri în față, este posibil să nu puteți vedea totul. Înălțimea scenei este un factor: poate fi mare pentru spectacole la stadioane mari. Etapa poate fi obstrucționată de echipamentele de producție.
  • Dacă stați în rândul din față, probabil că veți căuta cel mai mult timp și puteți obține un gât. Al doilea sau al treilea rând este adesea mai bun decât rândul din față. Dacă doriți să alegeți rândul din față, luați în considerare starea spre dreapta sau la stânga în loc de centru, deoarece probabil că veți avea o vedere mai clară a scenei.
  • Imaginea intitulată Obțineți mari locuri pentru un concert Pasul 10
    4. Selectați Scaune pentru un sunet optim. Dacă prioritatea dvs. de top este solidă, luați în considerare scaunele centrale medii. Suprafețele spre partea din față, spate și laterale ale locului pot rupe acustica, în special prin pereți. Căutați locuri în apropierea tabloului de sunet: inginerii vor amesteca sunetul pentru întreaga locație pe baza a ceea ce au auz.
  • Valurile sonore, în cea mai mare parte, proiectul în direcția pe care sunt arătați, deci dacă aflați unde sunt difuzoarele, încercați să fiți în linia lor de vedere pentru cel mai bun sunet.
  • Partea 3 din 4:
    Obținerea de bilete
    1. Imaginea intitulată Obțineți mari locuri pentru un concert Pasul 11
    1. Cumpărați mai devreme. Verificați pentru Presales, de exemplu prin intermediul fan clubului de fan al trupei sau prin ofertele promoționale pe site-ul web al artistului. Aflați exact când biletele vor intra în vânzare către public. În acest fel, dacă nu puteți înscrie biletele presale, veți fi gata să încercați vânzarea publică de îndată ce se deschide.
    • Înscrieți-vă pentru listele de e-mail ale posturilor de radio locale, locații și site-ul web al trupei, astfel încât să fiți anunțat despre orice concursuri viitoare sau oferte speciale. De asemenea, puteți opta pentru a obține notificări din oricare dintre aceste profile sociale sociale ale surselor.
  • Imagine intitulată Obțineți mari locuri pentru un concert Pasul 12
    2. Împărțiți-vă scaunele. Aveți șanse mai mari să obțineți locuri bune dacă cumpărați mai puține bilete, mai ales dacă cumpărați doar unul. Ați putea întotdeauna carpool cu ​​alți participanți la concert și apoi împărțiți-vă la diferitele locuri la locul de desfășurare. Asigurați-vă că aveți un plan pentru care să vă întâlniți înapoi după spectacol.
  • Imagine intitulată Obțineți mari locuri pentru un concert Pasul 13
    3. Cumpărați prin intermediul unui site web al distribuitorului de bilete sau al aplicației. Nu reîncărcați pagina pe același dispozitiv. Dacă obțineți o pictogramă "așteptare", care indică că computerul dvs. se conectează la site, ar trebui să așteptați. Dacă reîncărcați pagina, vă puteți pierde locul în linia virtuală. Cu toate acestea, puteți încerca să vă conectați cu un alt dispozitiv în timp ce așteptați încărcarea browserului.
  • Evitați partajarea unei rețele Wi-Fi, care vă poate încetini.
  • Nu încercați să utilizați mai multe browsere pe dispozitivul de salvare sau site-ul web poate crede că sunteți un robot și blocați adresa IP.
  • Imaginea intitulată Obțineți mari locuri pentru un concert Pasul 14
    4. Magazin pentru pachetele VIP. Dacă le puteți permite, Obțineți bilete VIP. Acestea sunt adesea cele mai bune locuri din casă și vin cu avantaje suplimentare. De exemplu, s-ar putea să obțineți un autograf, o întâlnire-și-salută cu artistul sau un membru al unui fan al fanilor.
  • Imaginea intitulată Obțineți mari locuri pentru un concert Pasul 15
    5. Nu presupuneți un preț ridicat înseamnă locuri bune. În general, locurile devin mai puțin costisitoare pe care le primesc de pe scenă. Cu toate acestea, nu este întotdeauna cazul. Uneori scaunele sunt la prețuri mai mari, astfel încât acestea să nu pară să fie locuri rele pentru cumpărător.
  • Dacă există prețuri diferite pentru locurile din aceeași secțiune și rând, mergeți cu biletele mai ieftine.
  • Imaginea intitulată Obțineți mari locuri pentru un concert Pasul 16
    6. Verificați numărul de telefon dacă sunați la bilete. Poate doriți să obțineți mai mult de un telefon gata să sunați. Practicați suspendarea și redirecționarea cu fiecare telefon. Telefoanele fixe vor avea un mod diferit de deconectare și redirecționare decât telefoanele mobile fac.
  • Imagine intitulată Obțineți locuri excelente pentru un concert Pasul 17
    7. Achiziționați mai întâi alte bilete. Dacă sunteți dispus să cumpărați bilete pentru un alt spectacol independent, vă poate oferi un picior pe concurs. Apelați un pic înainte de timpul vânzării de bilete și selectați opțiunea care vă permite să cumpărați bilete prin intermediul unui operator uman. Când răspunsurile reprezentative de vânzări, comenzi biletele pentru un spectacol care este disponibil deja, deoarece biletele pe care le doriți cu adevărat nu vor fi în vânzare încă câteva minute.
  • De când veți avea deja reprezentantul pe linie, îl puteți întreba bilete la celălalt concert odată ce timpul corespunzător este atins. În acest fel nu va trebui să vă petreceți timp încercând să treceți la telefon când începe vânzările de bilete, pentru că veți fi deja conectat la un reprezentant live.
  • Spuneți că doriți cele mai bune bilete disponibile pentru a doua spectacol.
  • Imaginea intitulată Obțineți mari locuri pentru un concert Pasul 18
    8. Verificați ziua spectacolului. Dacă nu ați reușit să obțineți bilete în ziua spectacolului, aflați din teatru dacă există locuri de casă nerevendicate. Aceste locuri principale sunt rezervate echipelor creative, producătorilor și artiștilor, iar dacă vreunul nu este nereușit, locurile VIP pot fi vândute publicului.
  • Această vânzare se poate întâmpla cât mai devreme când se deschide boxul, până la până la o oră înainte ca perdelele să se ridice în sus.
  • Partea 4 din 4:
    Participând la concert
    1. Imaginea intitulată Obțineți mari locuri pentru un concert Pasul 19
    1. Arată mai devreme pentru biletele generale de admitere. Este important să ajungeți mai devreme, deoarece biletele de admitere generale ar putea să nu fie o garanție a scaunelor. De asemenea, sunt primii veniți, mai întâi serviți și doriți să obțineți cele mai bune locuri pe care le puteți! Biletele generale de admitere sunt așezate sau zone permanente fără locuri atribuite. Este posibil să existe o secțiune, rând sau numere de scaun pe bilete, dar dacă spun "admiterea generală" decât numerele sunt pentru inventariere și nu reprezintă locurile dvs. reale.
    • Ușile pot deschide o oră sau chiar câteva ore înainte ca spectacolul să înceapă. Planificați să ajungeți cât mai curând posibil și așteaptă afară pentru ca locul de desfășurare, dacă este necesar.
  • Imaginea intitulată Obțineți mari locuri pentru un concert Pasul 20
    2. Nu intenționați să vă ștergeți locurile pentru cei mai apropiați. "Scaunul Boaching" se întâmplă în locuri precum concerte și avioane și este descurajată de autoritățile respective. Nu este corect față de alți oameni care stau în locurile lor atribuite. În plus, puteți fi urmăriți de USER și puteți avea probleme cu locul de desfășurare.
  • Scaunele goale pot fi destinate pentru accesibilitatea pentru persoanele cu handicap sau rezervate angajaților care vor veni și vor pleca.
  • Imagine intitulată Obțineți locuri excelente pentru un concert Pasul 21
    3. Căutați upgrade-uri. Uneori, excursii, fanii sau locații de veniri vor avea concursuri de upgrade de locuri, pe care le puteți căuta online. În unele cazuri, personalul de turism se poate aborda oameni care sunt deja așezați departe de scenă și de a oferi upgrade-uri pentru fanii loiali care pot răspunde trupei Trivia. De asemenea, puteți instala o aplicație, cum ar fi Pogoseat, care vă oferă posibilitatea de a solicita actualizări ale scaunului concertului.
  • Image denumită obținerea unor locuri excelente pentru un pas de concert 22
    4. Aduceți dopurile de urechi. Poate părea contraintuitivă, dar capetele de urechi vă pot ajuta să auziți mai bine la un concert. Ei iau marginea de pe sunet, astfel încât să vă puteți bucura de ea. De asemenea, vă reduc șansele de a suna în urechi și pierderea auzului.
  • sfaturi

    Aduceți ochelari de operă și / sau binocluri pentru a face un scaun astfel încât să pară un loc mai bun.
  • Alegeți scaunele de culoar dacă intenționați să sosiți târziu sau să plecați mai devreme. Veți avea un timp mai ușor de a intra și ieși din scaunul dvs. fără a deranja pe nimeni.
  • Amintiți-vă, orice scaun este un scaun mare dacă reușiți să obțineți un bilet pentru un spectacol vândut!
  • Avertizări

    Gropile Mosh sunt periculoase și pot fi chiar fatale.
  • Nu încercați să mituiți pe cei mai buni pentru o scaune mai bune. Ei nu au autoritatea de a schimba biletele, și să se termine cu un Usher furios poate face o experiență de concert rău.
  • Nu cumpărați bilete dacă numerele scaunului nu sunt dezvăluite. Excepția de la această regulă este dacă scaunul nu este atribuit, ca în general, scaune fără rezerve sau scaune deschise.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar