Cum să defrag (defragmentare disk) o unitate hard disk pe windows 8.1 pro

Acesta este un ghid rapid despre modul de fragment pe disc pe un hard disk pe un Windows 8.1 Sistem de operare Pro Urmați pașii următori pentru a învăța cum să faceți acest lucru. Acest ghid va include, de asemenea, un ghid la îndemână cu privire la modul de adăugare a următoarelor icoane la desktop: - Computerul meu (computerul AKA) - Fișiere de utilizator - Panou de control al binului de reciclare a rețelei...Aș fi adăugat imagini, dar din anumite motive, imaginile au refuzat să lucreze pe site-ul web.

Pași

  1. Imagine intitulată Defrag (Defragment disc) O unitate hard disk pe Windows 8.1 Pro Pasul 1
1. Navigați la dvs "Desktop" unul care se face, oriunde pe desktop (nu pe o pictogramă) Faceți clic dreapta și pe meniul derulant selectați "Personalizați-vă".
  • Imagine intitulată Defrag (Defragment disc) O unitate hard disk pe Windows 8.1 Pro Pasul 2
    2. Odată ce acest lucru se face, veți avea o cutie deschisă "Personalizare". În această casetă este un titlu numit "Schimbați icoanele desktop", care pot fi găsite spre partea stângă sus a cutiei. Apasa pe el.
  • Imagine intitulată Defrag (Defragment disc) O unitate hard disk pe Windows 8.1 Pro Pasul 3
    3. Odată ce ați făcut clic pe acest titlu, o casetă numită "Setările pictogramei desktop" va fi deschis. În partea de sus a acestei casete veți găsi 5 casetă de selectare, asigurați-vă că toate acestea sunt verificate și faceți clic pe Aplicați în partea de jos a casetei. Acum puteți închide acea cutie și caseta de personalizare.
  • Imagine intitulată Defrag (Defragment disc) O unitate hard disk pe Windows 8.1 Pro Pasul 4
    4. Ar trebui să vedeți acum pictogramele pe care tocmai le-ați verificat pe desktop. Acestea sunt un plus la îndemână la navigarea Windows 8, pe care majoritatea utilizatorilor le găsesc greu de făcut.
  • Imagine intitulată Defrag (Defragment disc) O unitate hard disk pe Windows 8.1 Pro Pasul 5
    5. Acum pe "Computer / computer meu / acest PC" Icon Faceți dublu clic pe el și deschideți-l. Acum vă confruntați cu Windows 8 File Explorer într-un mediu desktop. Doriți să faceți clic dreapta pe hard disk-ul dvs. principal pe care sistemul de operare îl epuizează, ceea ce va fi cel mai probabil (C :) unitate. Odată ce ați făcut clic dreapta pe (C :) Derulați derulați până la "Proprietăți" Opțiunea din partea de jos a meniului derulant și faceți clic pe acesta.
  • Imagine intitulată Defrag (Defragment disc) O unitate hard disk pe Windows 8.1 Pro Pasul 6
    6. O cutie se va deschide "Windows 8.1 pro (C:) Proprietăți" (sau orice ați chemat pe acea conducere. De asemenea, veți observa 6 file în partea de sus a ecranului, precum și o opțiune în partea dreaptă jos a chat-ului plăcinței.
  • Imagine intitulată Defrag (Defragment disc) O unitate hard disk pe Windows 8.1 Pro Pasul 7
    7. Mai întâi, faceți clic pe butonul de curățare a discului găsit în partea dreaptă jos a diagramei Pie odată ce acest lucru se face, acesta va începe calcularea a ceea ce poate fi șters. Acesta nu este De-Frag, dar este o opțiune de curățare a unora dintre fișierele care nu sunt necesare spațiu de pe hard disk. Odată ce a terminat calcularea unei casete, va apărea cu câteva casete de selectare, asigurați-vă că toate acestea sunt verificate și faceți clic pe "O.K".Și apoi "Sterge fisierele".
  • Imagine intitulată Defrag (Defragment disc) O unitate hard disk pe Windows 8.1 Pro Pasul 8
    8. Acum doriți să faceți clic pe "Instrumente" Tab în partea de sus a casetei. Odată ce acest lucru a fost făcut, veți vedea opțiunea numită "Optimizarea și defragmentarea unității" Cu un buton numit Optimize, faceți clic pe acesta.
  • Imagine intitulată Defrag (Defragment disc) O unitate hard disk pe Windows 8.1 Pro Pasul 9
    9. O casetă numită "Optimizați unitățile" va fi deschis. În această fereastră, veți vedea o listă a tuturor unităților conectate în prezent la computer și starea acestuia pe extrema dreaptă, alături de tipul său de media și ultima rulare.
  • Imagine intitulată Defrag (Defragment disc) O unitate hard disk pe Windows 8.1 Pro Pasul 10
    10. Pur și simplu selectați hard diskul pe care doriți să îl de-frag făcând clic pe acesta și evidențiați-o astfel încât să aibă un punct culminant albastru și să faceți clic pe Optimize găsite lângă butonul de analiză. Acest lucru a avut un scut albastru și galben lângă acesta, ceea ce indică faptul că permisiunile de administrator vor fi necesare și vă va solicita să continuați operațiunea.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Graficul plăcute găsit în "Windows 8.1 Pro (C :) Proprietăți" caseta este o reprezentare grafică a memoriei care a fost utilizată pe hard disk în albastru. Secțiunea roz a graficului este cât spațiu ați lăsat.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar