Cum se îmbracă în ajunul anului nou

Când vine vorba de a se îmbrăca în ajunul Anului Nou, posibilitățile sunt practic nesfârșite. Dar asta nu înseamnă că trebuie să fii copleșit de toate alegerile. Decizia pe care eveniment pentru a participa vă ajută să vă concentrați atenția. Apoi, tot ce va trebui să faceți este să alegeți un stil și să luați în considerare lucrurile cum ar fi culoarea, textura și accesoriile. Indiferent dacă locuiți cu familia și prietenii sau participați la un eveniment Black-Tie Fancy, veți dori să începeți sentimentul de Anul Nou și să căutați bine.

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea stilurilor populare
  1. Imagine intitulată rochie pe Anul Nou
1. Găsiți costume cu paiete, paiete sau alte texturi interesante. Anul Nou este o sărbătoare care, practic, cere strălucirea și strălucirea. Dacă sequinele nu sunt stilul dvs., încercați să încorporați catifea sau brocada.
  • O rochie de catifea profundă violet va face ca o declarație puternică ca o tinuta acoperită în paiete și sclipici. O blazer colorat Corduroy lucrează minunat asociat cu un pulover simplu cașmir.
  • Încercați textura stratificată. Dacă v-ați dorit să încorporați paietele în costum, de ce să nu o faceți cu un pas mai departe prin stratificarea unui element preluat pe altul. Încercați să le păstrați în aceeași schemă de culori.
  • Dacă echipamentul dvs. are deja o mulțime de bling, stick cu accesorii simple, cum ar fi bijuterii cu profil redus.
  • Imagine intitulată rochie pe Anul Nou
    2. Purtați culori strălucitoare și metalice. Deși iarna tocmai a început, această sărbătoare de iarnă sărbătorită în nopțile chemați pentru îmbrăcăminte de culoare strălucitoare. Purtarea de îmbrăcăminte metalică poate fi provocatoare să se retragă în cele mai multe ori a anului, atât de Anul Nou este noaptea perfectă pentru a încerca rochia de aur sau jacheta pe care ați vizionat-o.
  • Încercați o culoare metalică pop pentru a vă lumina costumul. Un călcâi de aur strălucitor arată minunat, cu o rochie neagră elegantă. O cravată metalică rece poate fi un compliment distractiv și neașteptat pentru un costum simplu.
  • Imagine intitulată rochie pe Anul Nou
    3. Adăugați toate accesoriile. Când vine vorba de accesorii, Eva de Anul Nou este noaptea perfectă pentru a ieși totul. Dacă echipamentul dvs. face deja o declarație imensă cu textura și culoarea, încercați să împerecheați accesorii simple care să vă îmbunătățească aspectul general fără a le afecta. Dacă ați ales un costum destul de simplu, vă puteți distra la alegerea accesoriilor.
  • Adăugați Pops de culoare, bijuterii colorate în culori, un ceas de crescătorie decât de obicei, purtați sau un ambreiaj texturat distractiv.
  • Luați inspirație de la Gatsby și încercați pălăria clasică de top cu un buzunar de aur-ceas pentru o vibrație vintage.
  • Imagine intitulată rochie pe Anul Nou
    4. Purtați albul pentru a aduce pace și prosperitate în noul dvs. an. Ignorați regula prostească împotriva poartă albă după ziua de muncă și aduceți anul nou îmbrăcat în alb. Purtarea albă pe Anul Nou este o tradiție braziliană crezut că aduce pace și sănătate în noul dvs. an.
  • Metoda 2 din 3:
    Potrivirea ocaziei
    1. Imagine intitulată rochie pe Anul Nou
    1. Rochie la nine pentru o petrecere oficială. Dacă sunați în Anul Nou la o parte formală, este posibil să verificați codul de îmbrăcăminte înainte de a alege un costum. Când îmbrăcăminte pentru un eveniment formal, puteți purta texturi și culoare distractiv, dar nu mergeți peste bord. Scopul ar trebui să fie acela de a arăta elegant și chic în timp ce simțiți sexy. În timp ce puteți rula un pic de strălucire sau un pop de culoare, în cele din urmă doriți să vă simțiți confortabil și aveți un sentiment de încredere în alegerea dvs. de costum.
    • Într-o pinch, un costum negru cu o cămașă de culoare albă ascuțită și cravată neagră poate funcționa în locul unui tux.
    • O rochie neagră puțin împerecheată cu tocuri de argint este un stil clasic care încă subliniază un pic de strălucire de Anul Nou.
  • Imagine intitulată rochie pe Anul Nou
    2. Alegeți un costum simplu, elegant pentru o petrecere de casă. Dacă te îndrepți spre o petrecere de casă, un aspect elegant, dar casual este calea de a merge. Acest lucru este valabil mai ales dacă nu sunteți sigur cât de dosare va fi evenimentul. Amestecarea elementelor formale și casuale vă va ajuta să acoperiți toate bazele pentru a vă asigura că sunteți îmbrăcat în mod corespunzător.
  • Blugi de spălare întunecată asociat cu un pulover la modă și pantofi de rochie este un aspect clasic, elegant.
  • Imagine intitulată rochie pe Anul Nou
    3. Combinați confortul cu modea dacă stați acasă. Indiferent dacă locuiți cu familia sau participați la un Anul Nou Casual la casa unui prieten, puteți încorpora în continuare stilul și confortul pentru a se îmbrăca cu ocazia.
  • Încercați să purtați un costum simplu, dar du-te sălbatic cu accesorii distractive cum ar fi bijuterii de aur, o pălărie unică, sau chiar acele ochelari de ajuni de Anul Nou, care întotdeauna fac o mare foto-op.
  • Combinați confortul și clasa. Încercați o pradă la modă sau o spălare întunecată, asociată cu un pulover frumos, confortabil.
  • Vă puteți îmbrăca chiar și atunci când rămâneți în. Au primit acele pantofi de fantezie sau o rochie frumoasă pe care ți-o teamă că vei ruina dacă te-ai îmbrăcat? Vrei să te simți dapper într-un costum fără a trebui să te confrunți cu mulțimile? Ce noapte mai bună decât Anul Nou să se îmbrace pentru o seară acasă cu prietenii.
  • Metoda 3 din 3:
    Pregătirea pentru vreme
    1. Imagine intitulată rochie pe Anul Nou
    1. Purtați straturi dacă sărbătoriți Eva de Anul Nou în frig. Straturile sunt cheia când vine vorba de îmbrăcarea în vreme rece. Ele permit versatilitatea atunci când partidul se mișcă în cele din urmă în timp ce vă asigură că rămâneți confortabil prin schimbările de temperatură.
    • Găsiți îmbrăcăminte de modă la modă care se potrivește cu stilul echipamentului dvs. Un sacou de blană Faux este o opțiune excelentă, deoarece poate funcționa bine atât cu îmbrăcămintea formală, cât și cea casuală.
    • Adăugați ciorapi la rochie Inima dvs. este pusă pe purtarea. Legwarmers vor face, de asemenea, trucul pe măsură ce le puteți scoate dacă aveți prea cald.
  • Imagine intitulată rochie pe Anul Nou
    2. Utilizați accesorii care vă păstrează cald. Alegerea accesoriilor care vă vor menține cald este un mod inteligent pentru a vă îmbunătăți costumul în timp ce este practic și pregătit.
  • Încercați o eșarfă de cașmir moale sau un Cowl metalic pentru a adăuga căldură și textura unui costum.
  • O șosetă grosieră va adăuga caracterul și va păstra picioarele confortabile.
  • Imagine intitulată rochie pe Anul Nou
    3. Alegeți încălțămintea care va arăta bine în timp ce vă menține cald. Dacă veți fi pe picioare toată noaptea, încălțămintea este una dintre componentele mai importante ale costumului dvs. Dacă vă petreceți în frig, este posibil să doriți să săriți călcâiul deschis sau Lumina Loafer în schimbul ceva mai cald.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar