Cum de a îmbrăca oshare kei

Îți place Oshare Kei? Iată un ghid simplu despre cum să îmbrăcați cum ar fi trupele preferate.

Pași

  1. Imagine intitulată Rochie Oshare Kei Pasul 1
1. Rochie Oshare Kei prin purtarea machiajului. Asigurați-vă că atunci când alegeți Make Up Utilizați culori luminoase. Cu toate acestea, unele purtători de la Oshare Kei își păstrează machiajul natural (cum ar fi Teruki de la o cafenea), deci nu trebuie să purtați prea mult machiaj dacă nu doriți. Black Eyeliner este frecvent utilizat în Oshare Kei. Uită-te la imagini pentru idei. Există videoclipuri despre consiliul stilului de vindecare pe YouTube (vindecarea este o revistă vizuală Kei în Japonia), sau puteți căuta doar Oshare Kei Make Up Tutoriale - există o mulțime de ele.
  • Imagine intitulată Rochie Oshare Kei Pasul 2
    2. Rochie Oshare Kei în culori strălucitoare. Puteți găsi multe articole la magazinele locale care pot fi coordonate într-un costum de Kei Oshare. Amintiți-vă: culorile luminoase sunt cheia, dar încercați să adăugați și câteva culori mai închise sau veți arăta doar "decora".
  • Imagine intitulată Rochie Oshare Kei Pasul 3
    3. Purtați cămăși cu modele drăguțe și motive. Imprimarea animalelor și punctele polka sunt, de asemenea, bune pentru Oshare Kei. Un loc bun pentru a obține mai întunecat Oshare Kei ca lucrurile este sexul pot răzbuna, un brand pe care o cafenea le-a purtat înainte. Așa cum am menționat mai sus, multe lucruri pot fi găsite în magazinele locale. Trebuie doar să faceți cumpărături. Unele haine vizuale Kei pot fi, de asemenea, clasificate ca Oshare. Puteți găsi câteva lucruri pe eBay, dar aveți grijă și asigurați-vă că ați citit feedback-ul și recenziile elementelor. Unele artiști de Kei Oshare, cum ar fi Mashiro (Ex: Himeyuri / X [Paradeis]) și Waka (Gang de pericol) încorporează îmbrăcămintea de la modelul Lolita. Asigurați-vă că sunteți educați pe moda Lolita înainte de a purta oricare dintre ele.
  • Imagine intitulată Rochie Oshare Kei Pasul 4
    4. Alegeți jachete care arată drăguț. Purtați o jachetă pufoasă sau una cu imprimări drăguțe pe ea. Imprimarea animalelor, desene animate, ceva atâta timp cât luminos și colorat. Amintiți-vă, puteți să vă coaseți întotdeauna propria îmbrăcăminte!
  • Imagine intitulată Rochie Oshare Kei Pasul 5
    5. Purtați fuste sau pantaloni. Acestea sunt evident importante (nu vreau să merg fără ei acum?). Pentru fuste, obțineți cele drăguțe luminoase și stratul. Purtând jambiere strălucitoare sau șosete de genunchi cu fuste arată cel mai bine. Obțineți culori cum ar fi roz, violet, galben sau verde. Orice culori strălucitoare. Puteți să stradeți fustele, dar asigurați-vă că nu arătați decora, cu excepția cazului în care acesta este aspectul dvs.
  • Imagine intitulată Rochie Oshare Kei Pasul 6
    6. Rochie în blugi rupte cu jambiere luminoase / șosete dedesubt. Încercați pantaloni scurți cu șosete / jambiere (ca Miku dintr-o cafenea demonstrează Oh-atât de bine).
  • Imagine intitulată Rochie Oshare Kei Pasul 7
    7. Puneți niște șosete de genunchi. Încercați șosete dungate sau șosete cu arcuri pe ele. De asemenea, le puteți stratifica, dar din nou, nu prea decora. Culorile pastelate asociate cu culori luminoase arata minunat.
  • Imagine intitulată Rochie Oshare Kei Pasul 8
    8. Purtați brățări, dar nu prea multe (dacă nu doriți, desigur,!). Cele care complimentează costumele sunt cele mai bune.
  • Imagine intitulată Rochie Oshare Kei Pasul 9
    9. Încercați pe coliere cu lucruri drăguțe pe ele, acestea sunt bune. Margele pot lucra, de asemenea. Unele uscătoare de la Oshare Kei poartă pluse pe coliere (Junjun de la câine în PWO, Bou Ex: o cafenea). Acestea pot arăta drăguț, dar pot fi un pic mai mult și, din nou, arata mai mult decora.
  • Imagine intitulată Rochie Oshare Kei Pasul 10
    10. Au păr curat și strălucitor. Asigurați-vă că nu arată scârțâit. Ai putea îndrepta părul tău, o încurcă, o să te culci albastru strălucitor, orice! Dar trebuie să fie curat și îngrijit. Uită-te la poze pentru inspirație.
  • Imagine intitulată Rochie Oshare Kei Pasul 11
    11. Încercați să puneți pietre și autocolante pe față. Dar nu mergeți prea mult în partea de sus sau veți arăta ca o colecție de autocolante. Genele false arată, de asemenea, bine.
  • Imagine intitulată Rochie Oshare Kei Pasul 12
    12. Luați în considerare obținerea de piercinguri. Piercing-urile arată bine în Oshare Kei, dar nu aveți nevoie de ele, deoarece sunt dureroase și lăsate cicatrici. Dar dacă le aveți, lăsați-le, arată bine!
  • Imagine intitulată Rochie Oshare Kei Pasul 13
    13. Încercați diferite tipuri de pantofi. Converse, pantofi de platformă, cizme UGG, pantofi Lolita și chiar papuci pot funcționa - doar asigurați-vă că sunt luminoase și colorate.
  • Imagine intitulată Rochie Oshare Kei Pasul 14
    14. Ascultați muzica, evident. Câteva populare trupe Kei Kei sunt o cafenea, X [Paradeis], Decola Hopping, Suc, Lolita23q, Lm.C și ALE. Există multe însă mai mult decât atât.
  • Imagine intitulată Rochie Oshare Kei Pasul 15
    15. Ascultați, de asemenea, benzile vizuale Kei, cum ar fi Gazeta, Versailles, Direnghrey, Miyavi și Coșmar. Dacă acestea nu sunt lucrurile voastre, nu le ascultați, gustul dvs. muzical este gustul dvs. de muzică!
  • Imagine intitulată Rochie Oshare Kei Pasul 16
    16. Asigurați-vă că nu arătați "cosplay". Ei bine, nu cosplay, pentru că o mulțime de timp, bani și efort intră și în asta...nu arata prost cosplay. Asigurați-vă că faceți suficientă cercetare. Nu uitați să fiți creativi! Noroc si sa te distrezi!
  • sfaturi

    Aflați cât de mult puteți despre Oshare Kei!
  • Prețul se poate adăuga, deci obțineți un loc de muncă sau faceți propriile haine.
  • Avertizări

    Fiți conștienți că vă veți uita, dar o ignorați. Vrei să arăți ca orice altă persoană din stradă? Nu! Deci, doar zâmbește! Nu uitați că vă îmbraciți în acest fel pentru dvs. și nimeni altcineva.
  • Dacă sunteți un tip, va fi dificil pentru dvs., dar nu vă faceți griji.
  • Dacă sunteți o fată, mulți tipi nu vor dori ca felul în care vă îmbrăcați. Dar gândiți-vă, continuați să vă îmbraciți în acest fel, să vă păstrați fericiți, păstrați-vă șansele de a găsi pe cineva care iubește modul în care vă îmbrăcați!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar