Cum se îmbracă pentru succes

Pansamentul pentru succes vă poate ajuta să vă simțiți încrezători și sunteți gata să abordați lumea. Indiferent dacă participați la un interviu sau asamblați un dulap zilnic, îmbrăcămintea pentru ocazie este cheia. În plus față de alegerea costumelor corespunzătoare, asigurați-vă întotdeauna că hainele dvs. sunt curate și fără riduri. Dacă garderoba dvs. are nevoie de un upgrade și vă simțiți copleșiți, nu vă faceți griji! Pansamentul pentru succes nu înseamnă că trebuie să spargeți banca, deci aveți răbdare și construiți-vă treptat colecția.

Pași

Metoda 1 din 3:
Dressing corespunzător pentru ocazie
  1. Imagine intitulată rochie pentru succesul pas 1.Jpeg
1. Familiarizați-vă cu codul de îmbrăcăminte al setării. Indiferent dacă începeți un nou loc de muncă sau participați la un eveniment, aflați cum vor fi îmbrăcați alte persoane în avans. Adresați-vă unui angajat despre cultura unei companii, conduceți de către biroul lor pentru a vedea ce poartă oamenii sau căutați fotografii pe paginile lor sociale media. Dacă vă planificați costumul pentru un eveniment, consultați gazda sau verificați invitația pentru informații despre codul de îmbrăcăminte.
  • Dacă nu sunteți sigur de un cod de îmbrăcăminte, este întotdeauna mai bine să fiți suprasolicitat, în special în setările profesionale.
  • Imagine intitulată rochie pentru succesul etapei 2.Jpeg
    2. Purtați îmbrăcăminte formală la interviuri, prezentări și întâlniri importante. Pentru un aspect masculin, lipiți cu un costum neutru, marine sau gri, cămașă de culoare albă și o cravată simplă (fără modele îndrăznețe, excentrice sau grafice). Alegerile formale de afaceri feminine includ un costum de pantaloni sau un costum de fustă cu o bluză albă sau de culoare deschisă.
  • Coordonați pantofii de îmbrăcăminte cu centura, care ar trebui să fie purtată întotdeauna cu costumele masculine. Dacă purtați o cravată, ar trebui să acopere abia catarama curelei.
  • Tocurile ar trebui să fie mai mici de 2/2 inci (6.4 cm), iar fustele nu ar trebui să fie mai scurte de 1 inch (2.5 cm) deasupra genunchiului.
  • Imagine intitulată rochie pentru succesul pas 3.jpeg
    3. Pereche un buton-up cu pantaloni de rochie sau o fusta pentru un aspect casual de afaceri. În timp ce îmbrăcămintea formală de afaceri este cea mai bună pentru interviurile de angajare și ocazii importante, afacerea casual este de obicei codul de îmbrăcăminte de zi cu zi. Definițiile variază în funcție de companie și industrie, dar costumele tipice includ Khakis cu o cămașă colară, o bluză cu pantaloni de rochie sau o fustă și o rochie de lungime a genunchiului.
  • Deoarece afacerea casual este mai relaxată, sunt acceptabile cămăși și bluze. Puloverele și vestele sunt, de asemenea, adecvate.
  • Legăturile sunt preferate în industrii, cum ar fi finanțele și legea. Câmpurile creative, cum ar fi publicitatea și divertismentul, pe de altă parte, se bucură de obicei mai multă flexibilitate. Chiar și NEAT, Denim întunecat este acceptabil în unele setări.
  • Bacsis: Dacă doriți să ieșiți din mulțime, urmați regula "plus una" și adăugați un pic de formalitate în aspectul dvs. De exemplu, dacă majoritatea oamenilor din biroul dvs. purtați cămăși colorate, adăugați un blazer pentru a vă ridica costumul. Dacă majoritatea colegilor dvs. poartă blazers, luați stilul la nivelul următor și purtați un costum.

  • Imagine intitulată rochie pentru succesul pasului 4.Jpeg
    4. Puneți împreună îmbrăcăminte obișnuită, prezentabilă. Ar trebui să vă îmbraciți pentru succes la evenimente sociale cu cheie low-cheie și când sunteți în afara comenzilor. De exemplu, pereche de blugi bine montați, întunecați, cu un tee sau polo clare, sau loviți orașul într-o soare elegantă.
  • Când sunteți afară și despre, evitați să purtați cămăși, blugi și pantaloni scurți.
  • Este bine să purtați haine sportive atunci când loviți sala de gimnastică sau mergeți la o alergare. Doar asigurați-vă că se potrivesc bine, sunt curate și prezentate.
  • Metoda 2 din 3:
    Lustruirea aspectului
    1. Imagine intitulată Rochie pentru succes Pasul 5.JPEG
    1. Practicați obiceiurile sănătoase de îngrijire. În plus față de îmbrăcarea celor mai bune, asigurați-vă că sunteți îngrijit, ordonat și bine îngrijit. Duș, purta deodorant, și periați și atașați dinții pentru a vă asigura că mirosi proaspeți. Păstrați-vă părul bine și vă tăiați și curățați-vă unghiile. Dacă alegeți să le pictați și veți fi într-un cadru profesional, mergeți cu o poloneză simplă, de culoare deschisă.
    • În timp ce ar trebui să miroși proaspete, este mai bine să evitați să purtați colonie sau parfumuri puternice în setările profesionale. În plus, păstrați-vă respirația proaspătă cu monetări în loc de guma de mestecat, care vine ca neprofesională.
  • Imagine intitulată rochie pentru succesul pasului 6.Jpeg
    2. Asigurați-vă că hainele dvs. sunt curate și fără riduri. Apăsați hainele cu un fier și evitați să părăsiți casa cu un costum încrețit. Verificați-vă hainele pentru pete, butoanele lipsă și hemia tăiată și lustruiți-vă orice scufundări în pantofii dvs. De asemenea, este înțelept să rulați o perie de scame peste haine, mai ales dacă aveți un animal de companie.
  • Nu contează cât de bine îmbrăcați dacă hainele tale sunt murdare sau încrețite.
  • Imagine intitulată rochie pentru succes Pasul 7.Jpeg
    3. Adăugați personalitate și culoare cu accesorii. Culorile neutre, cum ar fi marina, gri și negru, sunt preferate în mod obișnuit în setările profesionale, dar există încă oportunități de a-ți împinge îmbrăcămintea. Legăturile, patratele de buzunar, eșarfele și alte accesorii sunt modalități excelente de a adăuga pop-uri de culoare în costumele dvs.
  • De exemplu, un pătrat de buzunar portocaliu sau cravată ar fi frumos împotriva unui costum de marină.
  • Ceasuri, manșete, bijuterii simple și alte accesorii mai mici vă pot ajuta să vă completați aspectul.
  • Bacsis: Accesați pentru a adăuga personalitate, dar nu treceți peste bord, în special în setările oficiale. În plus, este mai bine să evitați purtarea bijuterii mari sau încurcate, o geantă de mână voluminoasă sau machiaj greu.

  • Imagine intitulată rochie pentru succesul pasului 8.JPEG
    4. Adaptați hainele dvs. ori de câte ori este posibil. Când vine vorba de un aspect lustruit, nimic nu bate hainele îngrijite care se potrivesc perfect. Puteți cumpăra un costum super costisitor, dar va arăta ieftin dacă nu se potrivește bine. De asemenea, având o îmbrăcăminte ieftină adaptată, poate face să pară high-end.
  • Dacă sunteți într-un buget limitat, începeți prin adaptarea unui costum și, dacă este posibil, cel puțin 1 sau 2 cămăși colorate. În acest fel, puteți pune cel mai bun picior înainte la interviuri și alte ocazii formale.
  • Metoda 3 din 3:
    Construirea garderoba dvs. la un buget
    1. Imagine intitulată rochie pentru succes Pasul 9.Jpeg
    1. Alegeți elemente în culori neutre pe care le puteți amesteca și potrivi. Pentru a începe, concentrați-vă pe a pune împreună o colecție de 5 până la 10 cămăși colați și cel puțin 5 funduri de îmbrăcăminte (inclusiv pantaloni și fuste). În loc să achiziționeze articole de îmbrăcăminte la modă sau de tip sălbatic, alegeți elemente simple, atemporale și ușor-potrivite.
    • De exemplu, panouri, cămăși și fuste în marină, gri, bej, negru și alb sunt alegeri mai bune că bluza polka-dot și blugi verde neon.

    Upgrade treptat: Nu vă simțiți ca și cum ați aruncat un nou dulap nou peste noapte. Încercați să găsiți o cameră de wiggle în bugetul dvs., economisiți bani în care puteți, și adăugați la dulapul dvs. bit bit.

  • Imagine intitulată rochie pentru succes Pasul 10.Jpeg
    2. Magazin la retaileri cu discount, Magazine de Thrift și Magazine de expediere. Poate să ia unele săpat, dar puteți găsi adesea obiecte ușor folosite, de calitate la magazine de reducere și de mâna a doua. Magazinele din zonele bogate sunt deosebit de mari pentru vânătoare de chilipiruri.
  • Încercați să aflați când un magazin stochează rafturile și vizitați-o în acele zile pentru a căuta prin noul inventar.
  • Găsiți furaje și oferte, dar mergeți pentru calitate peste cantitate. Să investească în articole bine făcute care vor dura ani de zile în loc de articole de îmbrăcăminte care se vor separa într-o chestiune de luni.
  • Imagine intitulată rochie pentru succes Pasul 11.jpeg
    3. Hunt pentru oferte de sfârșit de sezon. În plus față de cumpărături second-hand, căutați vânzări la sfârșitul sezonului la magazinele și punctele de vânzare. Dacă așteptați câteva luni și faceți cumpărături pentru haine la sfârșitul unui sezon, puteți găsi adesea elemente actualizate cu 50% oprite sau mai multe.
  • Din nou, cheia este la sfârșitul cumpărăturilor sezonului este de a alege piese care vor suporta testul timpului. O cămașă sau o bluză simplă, alb, nu va ieși din stilul următor. Pe de altă parte, modelele sălbatice, manevrele și alte detalii la modă nu pot fi atât de la modă anul viitor.
  • Imagine intitulată rochie pentru succes Pasul 12.jpeg
    4. Aveți grijă de hainele dvs., astfel încât acestea durează mai mult. Cu îngrijire adecvată, hainele bine făcute pot dura ani de zile. Spălați hainele în conformitate cu instrucțiunile etichetelor și închideți-le cu promptitudine pentru a vă ajuta să păstrați țesătura.
  • Încercați să păstrați mașina de uscare la un nivel minim, în special pentru cămăși și pantaloni de rochie. În schimb, închideți hainele și lăsați-le să se usuce la aer.
  • În ceea ce privește petele, dabbing orice pete cu apă rece și, dacă este necesar, detergent ușor, adesea face trucul, cu condiția să ataci pata în câteva minute. O singură excepție este cerneala, care trebuie tratată cu alcool în loc de apă.
  • Imagine intitulată rochie pentru succes Pasul 13.Jpeg
    5. Investiți într-un proces versatil pentru ocazii oficiale. S-ar putea să trebuiască să vă bucurați pe un costum bun, bine adaptat, dar merită cu siguranță cheltuiala. Alegeți o culoare solidă, neutră în loc de piniștri, modele și culori strălucitoare. Marina sau gri sunt opțiuni bune, deoarece sunt mai versatile și mai elegante decât negrul.
  • Un costum poate fi unul dintre cele mai vamale elemente din garderoba dvs., dar puteți obține o mulțime de utilizare din ea. În plus față de a-l purta la interviuri și evenimente oficiale, puteți amesteca meciul jacheta și pantalonii sau fusta cu alte articole de îmbrăcăminte.
  • sfaturi

    Indiferent de ocazie, asigurați-vă că hainele dvs. sunt confortabile. Nu veți fi la cel mai bun lucru dacă vă ajustați în mod constant hainele, cald, rece sau distras altfel de îmbrăcăminte.
  • Dacă aveți loc în bugetul dvs., împliniți piesele de declarație, cum ar fi pantofii, cizmele, îmbrăcămintea exterioară și genți de mână. Aceste elemente atrag mai multă atenție decât, spun, o cămașă de culoare albă și poate face un costum ieftin să se simtă pricier.
  • Tatuajele și piercing-urile faciale sunt mai acceptate pe scară largă decât în ​​trecut, în special în industriile creative. Cu toate acestea, urmați normele companiei dvs. Când aveți îndoieli, eliminați bijuteriile și ascundeți arta corpului în setările profesionale.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar