Cum se îmbrăcăm

Dressing pentru a arata bine sau chiar arata potrivit pentru anumite situatii poate fi cu adevarat complex. Lăsați WikiHow să fie cumpărătorul dvs. personal, pe măsură ce vă vom duce prin alegerea hainelor care vă vor face să arătați ca un supermodel, indiferent de forma voastră. Mai jos veți găsi sfaturi despre alegerea unor tăieturi bune și culori pentru corpul dvs., precum și sfaturi privind crearea unui dulap care funcționează pentru toate anotimpurile și motivele unui buget minim. Începeți doar cu pasul 1 de mai jos!

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea hainelor care arată bine
  1. Imagine intitulată rochie Pasul 1
1. Găsiți topuri bune. Elementele pe care le purtați în partea de sus a corpului dvs., indiferent dacă sunt un bluză de sus sau buton-în jos, toate sunt conforme cu un anumit set de reguli despre ceea ce face ca corpul să pară cel mai bine. Ca și în cazul tuturor articolelor de îmbrăcăminte, cea mai importantă regulă este să purtați ceva care se potrivește!
  • Purtați haine pentru a vă bucura gâtul. Dacă aveți un gât scurt, doriți să evitați broaștele de broaștele sau orice altceva care vă taie gâtul. În schimb, mergeți la vârfuri mici sau topuri cu elemente care atrag ochii în jos (checktie sau cămașă buton, pentru băieți).
  • Purtați haine pentru a vă lămuri umerii. Dacă aveți umeri înguste, puteți purta elemente care fac umerii dvs. să pară mai largă. Exemplele bune includ cămăși care suferă ușor la umăr sau includ o cantitate mică de umplutură sau structură la umăr. Evitați aceleași lucruri dacă doriți să vă jucați umerii.
  • Utilizați dungi. De asemenea, puteți utiliza dungi în avantajul dvs., pentru a vă face să arătați mai înalt, mai subțire sau pentru a face umerii dvs. să arate mai îngustă sau mai largă. Dungi mai largi vă vor face umerii să pară mai largă, în timp ce cei mai subțiri vă vor face să arătați mai îngustă. În mod similar, dungile înguste vă fac să arătați mai înalt și mai subțiri, în timp ce dungi mai largi sau dungi orizontale vă vor face să arătați mai largi și mai scurți.
  • Purtați haine pentru a vă plăti talia. În general, doriți să purtați haine care sunt montate la talia dvs. naturală. Acoperirea unei burto cu haine bagate tinde să facă femeile să arate gravidă. Oamenii pot scăpa cu ea puțin mai mult. Utilizați centuri contrastante pentru a atrage atenția asupra unei talie mici. Ambele sexe vor dori, de asemenea, să evite amprentele mari dacă au spațiu suplimentar în regiunea stomacului, deoarece acest lucru adaugă doar o greutate imaginară.
  • Purtați haine pentru a vă lămuri șoldurile. Bărbați: Dacă sunteți destul de bootylicious, veți dori să renunțați la straturi dublu și jachete de costum. Dacă doriți să faceți șolduri înguste să arate mai mult, du-te pentru tăieturi care curg la șold. Cei cu prea multă șold ar trebui să poarte culori mai întunecate pe fundul fundului și culorile luminoase, cu amprente îndrăznețe pe partea de sus.
  • Imagine intitulată rochie Pasul 2
    2. Găsiți fundul bun. Elementele pe care le purtați în partea de jos a corpului dvs., fie că este vorba de o fustă sau pantaloni, se conformează, de asemenea, unui anumit set de reguli despre ceea ce face ca corpul să pară cel mai bine. Ca și în cazul tuturor articolelor de îmbrăcăminte, cea mai importantă regulă este să purtați ceva care se potrivește!
  • Plăcați fundul tău. Regula numărul unu este cu siguranță pentru a purta pantaloni care se potrivesc, indiferent de dimensiune. Dacă doriți să vă uitați mai mult și sunteți o persoană de persuasiune asemănătoare cu doamnă, du-te pentru cămașe integrale (fie scurte sau lungi). Fie sexul poate merge blugi cu buzunare foarte structurate și groase, pentru a crea iluzia formei. Pentru cei cu puțin prea mult, du-te pentru pantaloni întunecați. Multe dintre aceleași reguli se aplică pentru a vă lăuda șoldurile.
  • Purtați haine care se potrivesc înălțimii. Dungi înguste, subțiri vă vor face să arătați mai înalt, așa că evitați aceste lucruri dacă sunteți deja întăriți peste colegii voștri. Dungi mai largi sau dungi orizontale, totuși, vă vor face să arătați mai scurte și mai grase. Jucați cu oricare dintre banda pentru a obține o privire care funcționează pentru dvs.
  • Imagine intitulată rochie Pasul 3
    3. Găsiți o paletă de culori. Culorile pot face o mare diferență în modul în care arătăm. Purtarea unei culori proaste vă poate face să vă spălați spălate și bolnav sau să atrageți atenția asupra petelor în piele. Culorile bune pot atrage atenția asupra celor mai bune caracteristici și vă pot face să arătați proaspăt și treaz. Ce culori sunt bune sau rele pentru dvs. depind de o mulțime de factori, dar regula generală de degetul mare este că un contrast ridicat este prietenul tău.
  • Tonuri calde de piele (arata în mod natural mai bine în aur): Purtați culori cum ar fi roșu, galben și verde de măslini.
  • Tonuri de piele răcoroasă (arata în mod natural mai bine în argint): purtați culori cum ar fi purpuri, blues și tei.
  • Încercați să evidențiați cele mai bune caracteristici. Dacă aveți culori strălucitoare ale ochilor, cum ar fi albastru sau verde, luați în considerare purtarea culorilor care sunt similare pentru a desena acea culoare afară.
  • Încercați să downplay caracteristici proaste. Dacă pielea dvs. este natural, evitați culorile spălate ca pastelurile. Dacă aveți pete sau o față roșie, evitați roșu și roz, deoarece vor face ca problema să arate mai rău.
  • Partea 2 din 3:
    Crearea unui dulap versatil
    1. Imagine intitulată rochie Pasul 4
    1. Alegeți stilurile clasice. Doriți să vă faceți, în general, garderoba de bază folosind bucăți de îmbrăcăminte care nu iese din stil. Acest lucru vă va menține bine (nu veți fi jenați cu 20 de ani de acum, când vă uitați înapoi pe fotografii cu copiii dvs.). De asemenea, vă va ajuta să economisiți bani și să reduceți deșeurile. Amestecați în bucăți de la modă și schimbați-le pentru cei mai noi căi ca trecerea timpului, dar păstrați cea mai mare parte a dulapului dvs. clasic.
  • Imagine intitulată rochie Pasul 5
    2. Alegeți paleta de culori. Cu paleta de culori aleasă utilizând sfatul din secțiunea anterioară, acum veți aplica că, pe măsură ce vă creați dulapul. Prin păstrarea tuturor culorilor în dulapul dvs. minimalist în aceeași familie (cald sau rece), veți putea să vă asigurați că fiecare bucată se potrivește cu aproape fiecare altă piesă și pot fi schimbate în mod liber pentru a crea tone de diferite costume diferite.
  • Imagine intitulată rochie Pasul 6
    3. Obțineți câteva topuri. Câteva topuri standard pot fi amestecate și potrivite pentru a lucra în orice sezon, în orice regiune. De asemenea, puteți să amestecați și să potriviți ocazii mai mult sau mai puțin formale. Aceasta înseamnă doar câteva piese vă vor aduce aproape în orice zi!
  • Obțineți câteva teșe de bază și rezervoare. Obțineți tricouri de tee și topuri de rezervoare (sau alte cămăși de vreme caldă) care arată bine pe tine. Veți dori unele în culori neutre și unele în culori mai interesante.
  • Obțineți niște topuri de fantezie. Veți dori apoi să obțineți niște cămăși de crescătorie. Acestea sunt tipurile de cămăși pe care le puteți purta într-un bar frumos sau la un cocktail. Alegeți aceste în culori senzuale sau întunecate.
  • Obțineți câteva butoane de bază. Veți dori mai multe perechi de buton de bază în jos cămăși. În funcție de vremea din zona dvs., acestea pot fi cu maneci lungi sau scurte sau un amestec de cele două. Au cel mai mult în alb, dar câțiva pot fi colorați sau negri.
  • Ia niște pulovere. Acum veți dori niște pulovere. Cât de greu sunt acestea și cât de mulți primiți va depinde de vremea din zona dvs. Au cel puțin un cardigan (buton în jos pulover) și un pulover plin. Mai mult de una dintre fiecare este o idee bună, astfel încât să puteți avea una din fiecare într-o culoare neutră și una dintre fiecare într-o culoare mai luminoasă.
  • Imagine intitulată rochie Pasul 7
    4. Ia niște fund. La fel ca vârfurile, câteva funduri standard pot fi amestecate și potrivite pentru a lucra aproape de oriunde.
  • Obțineți câteva perechi de blugi. Obțineți mai multe perechi de blugi care se potrivesc bine. Cel puțin 3 este un număr bun, mai mult dacă purtați blugi în fiecare zi. Încercați să greșești pe partea de blugi albastru mai întunecate, cu cusături întunecate similare. Acest lucru este mai puțin predispus să ieșiți din stil și ei fac aproape că toată lumea arată mai subțire. Cel puțin una dintre aceste perechi ar putea fi nevoie să fie scurtă dacă vremea dvs. devine suficient de caldă pentru a avea nevoie vreodată de pantaloni scurți.
  • Obțineți o pereche de pantaloni. Acum veți dori o pereche sau două pantaloni. Cel mai bun pariu este o pereche de negru (subțire pină, dacă vrei să arăți mai înalte și mai subțiri) și o pereche de pantaloni gri sau maro (în funcție de schema de culori aleasă).
  • Ia o pereche de khakis. Veți dori, de asemenea, o pereche de khakis. Acestea sunt utile pentru nunți și evenimente de primăvară sau de vară (cum ar fi adunările de Paște). Sunt, de asemenea, minunate pentru interviuri. Khakis sunt ușor de îmbrăcat în sus sau în jos, astfel încât o pereche vă va face viața mai ușoară.
  • Imagine intitulată rochie Pasul 8
    5. Ia niște rochii. Dacă sunteți un tip, obțineți un costum care vă potrivește bine. Fetele, totuși, vor dori probabil câteva rochii pentru anumite ocazii.
  • Obține o rochie formală. O rochie formală, de obicei o rochie de cocktail frumos în negru, va fi utilă pentru evenimente semi-formale. Cu bijuteriile drepte și rochia potrivită, poate chiar să poată trece pentru mai multe situații formale, în funcție de particularități.
  • Obține o rochie de zi. Acum, obțineți o rochie mai casuală, dar încă frumoasă. Aceasta va fi folosită atât pentru zilele frumoase, dar și pentru evenimente precum nunți și petreceri de grădină.
  • Ia o rochie scurtă. Dacă vrei, poți obține o rochie scurtă. Acest lucru poate fi purtat peste blugi sau jambiere pentru un aspect drăguț pentru a merge la mall sau poate fi purtat pe cont propriu pentru a merge clubbing.
  • Imagine intitulată rochie Pasul 9
    6. Obțineți câteva accesorii. Accesorii sunt o zonă minunată pentru a lăsa propria personalitate să strălucească. Puteți obține ochelari de soare, eșarfe, pălării, portmoneuri, ceasuri și alte elemente care arată cine sunteți.
  • Nu uitați, doamnelor, pentru a obține niște bijuterii. Adăugarea de bijuterii fantezie vă poate ajuta să faceți un costum mai casual aspect super-îmbrăcat. Utilizați acest lucru în avantajul dvs!
  • Imagine intitulată rochie Pasul 10
    7. Ia niște pantofi. Veți dori câteva pantofi pentru a vă asigura că sunteți gata pentru orice situație pe care o întâlniți. Fii atent cu pantofi colorați: ei pot fi prietenul tău sau dușmanul tău. Trebuie doar să le potriviți!
  • Obțineți două perechi de pantofi casual. Luați-le în maro sau negru / alb, în ​​funcție de paleta de culori pe care ați ales-o. De asemenea, le puteți obține în culori, dar fiți conștienți de faptul că s-ar putea potrivi acum.
  • Obțineți două perechi de pantofi formali. Obțineți o pereche în maro sau negru, în funcție de paleta de culori pe care ați ales-o. Obțineți oa doua pereche într-o culoare mai interesantă sau doar obțineți mai mult din maro / negru.
  • Imagine intitulată rochie Pasul 11
    8. Se amestecă și se potrivesc. Acum puteți amesteca și potrivi aceste piese pentru a obține tone de diferite costume pentru diferite situații. Desigur, va trebui să completați cu haine pentru antrenamente sau lounging, dar acestea ar trebui să acopere cea mai mare parte a dvs "Mă duc afară" Situații.
  • De exemplu, pentru un costum de primăvară / semi-formală, femeile pot purta rochia de zi, pantofi fantezi, cardigan, după cum este necesar, și bijuterii frumoase. Bărbații pot purta pantofi frumos, Khakis și o cămașă de tee sau un rezervor cu cardiganul deasupra.
  • Un alt exemplu ar fi un costum de vară / casual. Bărbații pot purta blugi și un rezervor de sus sau un tee cu pantofi casual. Femeile pot purta rochia scurtă cu pantaloni scurți sub pantofi casual.
  • Femeile pot purta pantaloni, topul fantezist și cardiganul deasupra. Bărbații pot purta un top și pantaloni scurți. Ambele ar purta pantofi de formă și accesorii.
  • Partea 3 din 3:
    Obținerea unui sfat suplimentar
    1. Imagine intitulată rochie Pasul 12
    1
    Obțineți ajutor semi-formal. Îmbrăcămintea semi-formală poate fi confuză, deoarece în aceste zile înseamnă, în general, formală. În principiu, gândiți-vă la rochii complete formale ca fiind rochii de bile și cele mai frumoase tux (cu legături cu manșetă!). Semi-formal, apoi devine rochii de cocktail și costume cu buton colorat în jos tricouri (cravată opțional).
  • Imagine intitulată rochie Pasul 13
    2
    Obțineți ajutor pentru afaceri casual. Este de afaceri...dar este casual? Pare că ar fi o contradicție uriașă, dreapta? Nu este la fel de complexă ca și cum sună. În general, luați o jumătate din costumul dvs. și faceți-o mai casuală, menținând în același timp îmbrăcămintea de afaceri pe de altă parte.
  • De exemplu, blugi, pantofi formali, un buton în jos cămașă (fără cravată), și sacou de costum.
  • Un alt exemplu ar purta pantaloni și pantofi formali, dar o bluză mai prietenoasă (atâta timp cât nu este dezvăluie).
  • Imagine intitulată rochie Pasul 14
    3
    Rochie pentru o petrecere. Desigur, îmbrăcămintea pentru o petrecere este un pic complicată. Depinde într-adevăr de ce fel de petrecere este! Știți înainte de timp dacă este un costum sau nu. Dincolo de asta, întotdeauna err pe partea prea formală. Îmbrăcați ușor mai frumos decât ceea ce vă așteptați ca toți ceilalți să fie îmbrăcați ca. Dacă sunteți peste-îmbrăcați, spuneți că atât de rar obțineți o scuză pentru a vă îmbrăca frumos, ați vrut să luați șansa.
  • Imagine intitulată rochie Pasul 15
    4
    Aflați cum să îmbrăcați pentru o nuntă. Poți probabil să ghicești că ar fi în formă proastă să se îmbrace în negru pentru o nuntă, dacă nu ești unul dintre tipii care pun pe un tux....Dar dincolo de asta, nu sunteți cioros. Cel mai bun sfat este de a îmbrăca semi-formale și în pastel, fericite culori. Femeia ar trebui să evite să se lumineze și să nu poarte niciodată în cea mai mare parte alb, deoarece acest lucru este văzut ca încercând să atragă atenția de la mireasă.
  • Imagine intitulată rochie Pasul 16
    5
    Obțineți ajutor pentru un interviu. Pansamentul ca un pro pentru un interviu este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteți face pentru a ateriza un loc de muncă. Dar cum vă îmbrăcați exact? Ca și cu o petrecere, este o idee bună să vă îmbrăcați doar puțin mai plăcut decât este necesar. Rochie nu-ți place cum te-ai aștepta să te îmbraci în acea poziție, ci mai degrabă îmbrăcăminte cum te-ai aștepta, dacă ai avea de gând să ai slujba noului șef.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Tipul de magazin potrivit are câteva caracteristici. Are haine la modă, într-o varietate de dimensiuni. Este bine aprins. Este într-o gamă de prețuri pe care le puteți permite, deși este posibil să nu fiți mulțumiți de asta.
  • De asemenea, trebuie să mergeți la magazine care au genul de haine pe care doriți să le cumpărați. Dacă nu sunteți sigur, uitați-vă la ceilalți cumpărători din magazin. Îți place modul în care sunt îmbrăcați? Arătau ca un fel de persoană pe care doriți ca oamenii să vă recunoască ca? Dacă nu, sunteți sigur că vă aflați în magazinul potrivit?
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar