Cum să fii drăguț cu fratele tău

Uneori este ușor să fii greu pentru fratele tău sau să-l duci de la sine. Cu toate acestea, pentru mulți oameni care au un frate, poate fi un lucru bun pentru a face stocul de calități bune, pentru a recunoaște toate lucrurile minunate pe care le face (inclusiv pentru tine) și să-i dea un impuls de morale care îl arată cu adevărat Îți pasă de el și că ești bucuros că e fratele tău.

Pași

Metoda 1 din 5:
Spunând ceva frumos
  1. Imaginea intitulată Fii drăguț cu fratele tău pasul 1
1. Da-i un compliment.Uneori un cuvânt bun este suficient pentru un impuls pentru a obține pe cineva într-un moment dificil sau o zi grea.Iată câteva sugestii simple pentru a încerca:
  • "Aveți idei minunate!Ești întotdeauna atât de creativ."
  • "Sunt foarte norocos să te am ca un frate. "
  • "Ești atât de distractiv să te joci pentru că ești atât de atletic."
  • "Chiar îmi place zâmbetul tău."
  • Imaginea intitulată Fii drăguț cu fratele tău pasul 2
    2. Arătați-vă dragostea.Trei cuvinte simple: "Te iubesc."Ei poartă o cantitate imensă de greutate și înseamnă atât de multe lucruri diferite pentru mulți oameni diferiți.Spunând că vă iubești pe fratele tău este un afiș uimitor de emoție.
  • Imaginea intitulată Fii drăguț cu fratele tău pasul 3
    3. Încercați să evitați negativul.Încercați să nu fiți un nag, sau tatăl-povestiri sau neplăceri. Frații nu sunt diferiți de oricine altcineva și pot deveni cu ușurință înfricoșătoare dacă cred că sunt spuse, înțepeniți sau deranjați în mod constant.Gândiți-vă cât de enervant ar putea fi dacă ar fi să fie în acest fel cu dvs. și să încercați cu adevărat să rămână pozitiv.
  • Imaginea intitulată Fii drăguț cu fratele tău Pasul 4
    4. Lauda-l.Nu țineți niciodată laudă pentru fratele tău.Dacă observați ceva grozav, el a făcut-o, lăsați-l să știe (este și o modalitate bună de a-l face să o facă din nou).
  • Dacă el a făcut eforturi suplimentare studiind pentru o anumită clasă, spune-i cât de mare sunt obiceiurile sale de studiu și cât de bine va face în clasă.
  • Chiar și în timpul eșecului, lauda poate fi folosită pentru a consolida rezistența.Încercați să spuneți: "Mare efort.Aproape ai avut ultima oară."
  • Nu uitați să laudeți efortul și nu.Dacă lăudați produsul final sau succesul, el poate asocia lauda cu succes și uită de toate eforturile pe care le-a luat pentru a îndeplini scopul.
  • Metoda 2 din 5:
    A face o faptă bună
    1. Imaginea intitulată Fii drăguț cu fratele tău pasul 5
    1. Înapoi de la trivial și inutil argumente. Sunt obligați să fie argumente ocazional între frați și pot lovi la orice vârstă. În loc să continue să se angajeze într-o stare de luptă, știți care sunt bătăliile care merită urmărite și care dintre cele mai bune sunt lăsate singure.Încercați să compromiteți sau chiar să vă vedeți partea de lucruri pentru o schimbare când vă simțiți complet nemulțumiți de ceea ce se întâmplă între voi doi. S-ar putea să-l șocați să-l văd și să vă văd punctul de vedere!
  • Imaginea intitulată Fii drăguț cu fratele tău pasul 6
    2. Practică bunătate și respect.Ieșiți din calea dvs. de a face acest lucru chiar și atunci când este anormal sau neapreciat.Cel puțin ar putea să vă ajute doi să evitați potențialele situații argumentative sau bosse.
  • Imaginea intitulată Fii drăguț cu fratele tău Pasul 7
    3
    Curat camera fratelui tău.Aceasta ar putea fi o sarcină dificilă, mai ales dacă este un slob, dar este ceva care ar putea să-l facă fericit.Încercați să puneți ceea ce îi place în prim plan și ceea ce abia se folosește în adânciturile dulapului.
  • Organizați-vă în ordine alfabetică filme sau muzică.Face ca el să știe exact unde se află favoritele sale.
  • Pliați și orientați hainele.Din când în când, hainele se dezorganizate.Îndreptați-vă dulapul și obțineți toate elementele similare împreună.
  • Vacuum și praf.Curățarea reală poate lua un grăsime de cot cot, dar este un pariu bun dacă fratele tău nu-i place cu adevărat oamenii care se încurcă cu lucrurile lui.
  • Imaginea intitulată Fiți drăguți cu fratele dvs. Pasul 8
    4. Face treburi suplimentare atribuite fratelui tău.A face treburile fratelui tău să-i dau timp suplimentar pentru a face ceea ce îi place.Antises-ul vă ajută să reflectați cu adevărat asupra cât de mult apreciați și iubiți fratele vostru și este cu siguranță ceva pe care el îl va aprecia.S-ar putea chiar să fie beneficiul adăugat al părinților dvs. observând și vă recompensează.
  • Metoda 3 din 5:
    Oferind un cadou
    1. Imaginea intitulată Fii drăguț cu fratele tău Pasul 9
    1. Dă-i spațiu.Oferind nimic altceva decât timpul nu poate părea prea mult, dar ar putea fi exact ceea ce are nevoie.Scopul de a da fratelui tău spațiul pe care trebuie să-l continue cu viața și să se aștepte ca să facă același lucru pentru tine.În timp ce este frumos să petreceți puțin timp împreună, nu-l mulțimi tot timpul și încercați să insistă că este cel mai bun prieten al tău.
  • Imaginea intitulată Fii drăguț cu fratele tău Pasul 10
    2. Cumpărați-l unul din lucrurile sale preferate.Cadouri neașteptate la momente neașteptate reprezintă o modalitate excelentă de a face pe oameni fericiți.Nu trebuie să fie imens, doar să-l faci suficient pentru a arăta că te gândești la el.
  • Dacă sunteți pe drum spre casă, încercați să luați tratarea preferată a alimentelor.Nimeni nu poate rezista vicepresiunii lor comestibile.
  • Verificarea la Registrul de numerar?Apuca un pic de bomboane pe care le place.Există un motiv pentru care acele bomboane sunt acolo sus, și că majoritatea oamenilor vor face cumpărături impuls pe baza lucrurilor pe care le le plac.
  • O carte simplă cu o notă de inimă este o modalitate excelentă de a vă aduce sentimentele.Încercați unul care joacă muzică pentru un râs bun.
  • Imaginea intitulată Fii drăguț cu fratele tău Pasul 11
    3. Dă-i ceva de pe a ta.Majoritatea oamenilor cu frații sau surorile se lovesc ceva pe care îl are fratele lor.Dacă aveți un element pe care nu-l mai folosiți, ca un articol de îmbrăcăminte, unele bijuterii sau un element electronic preferat, re-gifting-ul este o modalitate excelentă de a vă arăta îngrijirea.
  • Imaginea intitulată Fii drăguț cu fratele tău Pasul 12
    4. Face ceva pentru el.Nu trebuie să fie extravagantă sau să dureze mult timp, dar există o grămadă de idei pentru elemente ușor de făcut care arată că ați petrecut timp.
  • O placă de casă TIC-TAC-Toe este simplă și stabilește un timp minunat jucând un joc împreună.Șase bucăți de mișcare compuse din X și O, și o bord cu patru linii, într-adevăr nu este altceva pentru ea.
  • Croșetat sau tricot ceva simplu.Dacă aveți o pricepere deosebită cu firul, un proiect de croșetat cum ar fi un pătrat de bunicuță ar putea fi un element frumos de făcut.
  • Încercați un ceas de hârtie de hârtie!Utile, funcționale, distractive și perfecte pentru ca fratele tău să stea în camera sau la birou.Este deosebit de util dacă întotdeauna întârzie.
  • Metoda 4 din 5:
    Petrecând timp cu fratele tău
    1. Imaginea intitulată Fii drăguț cu fratele tău Pasul 13
    1. Fi acolo pentru el în timpul greu. Viața nu merge întotdeauna conform planului și va fi momente când are nevoie de tine. Fi acolo pentru el și fi de susținere Când se confruntă cu relații, locuri de muncă, sănătate sau alte probleme. La rândul său, este mai probabil să fie acolo pentru tine.
  • Imaginea intitulată Fii drăguț cu fratele tău Pasul 14
    2. Du-te într-o călătorie împreună.Puteți învăța multe despre unii pe alții când sunteți departe de împrejurimile dvs. normale și faceți ceva care vă cere să vă sprijiniți reciproc.Încercați să configurați unele activități în aer liber cu el pentru a petrece doar un timp de calitate.
  • Campingul este un mare lucru.Configurați un cort, începeți focul, spargeți s`mores.O noapte sub stele ar putea fi o mare experiență de legare.
  • Exercițiu împreună în munți.Apucați o bicicletă montană sau doar puneți pe niște pantofi de alergare înainte de a lovi traseele.
  • Pescuitul este o modalitate excelentă de a avea un moment liniștit împreună.Așezat lângă o apă senină ar putea oferi un moment pentru ca amândoi să aveți o discuție minunată și puteți chiar să prindeți niște pești.
  • Dacă locuiți în afară, faceți un timp să vă întâlniți într-o cafenea locală sau o casă celuilalt pentru a prinde peste cafea sau o masă. Și dacă locuiți în străinătate, aranja ca unul dintre voi sa faca "călătoria unei vieți" pentru a prinde unul cu celălalt în destinația străină.
  • Imaginea intitulată Fii drăguț cu fratele tău pasul 15
    3. Găsiți unele divertisment împreună.Găsiți o modalitate de a râde cu voce tare sau să vă înveselească unul cu celălalt, un moment care vă permite să lăsați liberi în compania fratelui tău.
  • Glume și povestirile pot fi o modalitate excelentă de a se reconecta fără hubbubul obișnuit al vieții frate în jurul vostru.Un club de comedie ar putea fi o modalitate foarte bună de a râde până când părțile voastre rănesc.Poate că ți-ar plăcea chiar să-ți încerci mâna la stand up comedy?
  • Alegeți un film pentru a viziona împreună.Du-te la teatrul de fantezie, un teatru de dolar sau închiriere.Indiferent de ce este, chiar dacă este ceva la televizor, găsiți un film în care vă veți putea să vă scufundați.
  • Merge la un concert.Îmbrăcați-vă, cântați toate melodiile, dansați până când inima dvs. este mulțumită.Mergând la un concert ar putea chiar să vă îmbunătățiți sănătatea.
  • Imaginea intitulată Fii drăguț cu fratele tău Pasul 16
    4. Se ridică pentru fratele tău sau fii acolo pentru evenimente speciale în viața sa. Uneori ar putea fi într-o situație în care are nevoie de sprijinul tău și de susținere într-un mod public. Asigurați-vă că sunteți acolo pentru el ca o persoană care trusturi și crede în el.
  • Metoda 5 din 5:
    Afișarea iubirii
    1. Imaginea intitulată Fii drăguț cu fratele tău Pasul 17
    1. Dați fratelui tău mare îmbrăţişare. Îmbrățișați-l și spune-i că îl iubești și că ești mândru de el. Nu aveți nevoie de nici o scuză pentru asta - oricând este un moment bun.
  • Imaginea intitulată Fiți drăguți cu fratele dvs. Pasul 18
    2. Să se angajeze în lucrurile bune pe fratele tău. Acest lucru înseamnă renunțarea la lucrurile pe care le găsiți enervante, deranjante și nedrepte. Încercați să vă lăsați deoparte simțul concurenței și dorința de a ieși.Pur și simplu enumerați ce lucruri face minunat și arată că apreciați aceste activități.
  • Imaginea intitulată Fii drăguț cu fratele tău Pasul 19
    3. Ai grijă de el când sa îmbolnăvit.Adu-l supă de pui de pui, ia temperatura sa sau puneți o cârpă rece pe frunte.Fii doctorul lui pentru o zi.
  • Imaginea intitulată Fii drăguț cu fratele tău Pasul 20
    4. Sărută fratele tău.Este destul de comun în multe culturi pentru a da sărutări din mai multe motive.Uneori un peck pe obraz va face și alții un sărut pe buze.Poate chiar partea superioară a capului sau a frunții.Oriunde sarutul, este un semn simplu care arată că sunteți dispus să afișați emoțiile.
  • Imaginea intitulată Fii drăguț cu fratele tău pasul 21
    5. Da-i a Masaj manual.Mâinile și zona înconjurătoare poartă o mulțime de tensiune și nu este atât de invazivă ca să fie ciudată.Acest lucru este util în special dacă fratele tău își folosește mâinile pentru muncă toată ziua.
  • Imaginea intitulată Fii drăguț cu fratele tău Pasul 22
    6. Joacă cu fratele tău.Indiferent dacă este greu de locuit, sărind împreună, jucând etichetă sau un joc prietenos de Punch-buggy, Fiind fizic cu fratele tău este o formă diferită de interacțiune fizică pe care o poate bucura.Ruperea unei sudoare împreună este o modalitate excelentă de a le lega.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar