Cum să întrebați pe cineva folosind un mesaj text

Ați îmbrăcat curajul să vă întrebați zdrobirea, dar exact ce ar trebui să spuneți și care este cel mai bun mod de a face acest lucru peste mesajul text? Nu vă faceți griji - întrebați pe cineva peste text nu trebuie să fie complicat sau înfricoșător și suntem aici pentru a vă ajuta! Acest articol vă va arăta cel mai bun mod de a ajunge la o conversație cu pasiunea dvs. peste text și să le întrebați la o dată.

Pași

Metoda 1 din 4:
Întrebându-vă zdrobirea
  1. Imaginea intitulată cere cineva folosind un mesaj text Pasul 1
1. Rămâi concentrat pe obiectivul tău. Având o conversație textului despre Ziua sau interesele Crush-ului dvs. este o modalitate bună de a vă arăta că doriți să le cunoașteți mai bine. Doar nu lăsați conversația să se deplaseze în mai multe subiecte generice și generice și nu ține pasul să aștepte prea mult înainte să le întrebați. Cu cât aveți mai repede întrebarea, cu atât mai probabil veți avea interesul total și veți obține un răspuns bun.
  • Dacă vă întrebați că pasiunea dvs. pentru a merge la o anumită dată, concentrați conversația cu privire la aceasta. De exemplu, dacă doriți să le duceți într-un film, discutați cu ei despre o nouă versiune.
  • Imaginea intitulată cere cineva folosind un mesaj text Pasul 2
    2. Întrebați-le cu un compliment. Când vă întrebați de o dată, includeți un comentariu de tip care explică de ce doriți să ieșiți cu ei. Acest lucru îi va face să se simtă bine și să le deschidă până la ideea unei date. Unele idei de text includ:
  • "Chiar îmi place să vorbesc cu tine. Doriți să luați cafeaua împreună?"
  • "M-am gândit recent, vrei să mergi să vezi un film cu mine?"
  • "Pare foarte minunat. Ai fi interesat să apuci cina?"
  • Imaginea intitulată cere cineva folosind un mesaj text Pasul 3
    3. Să fie specific atunci când vă cereți zdrobirea. Asigurați-vă că zdrobirea dvs. înțelege că doriți să le luați la o întâlnire, altfel ar putea crede că îi invitați să iasă cu un grup de prieteni. Utilizați fraze clare cum ar fi "doriți să ieșiți?"În loc de vagi cum ar fi" Vrei să atârne?"
  • Imaginea intitulată cere cineva folosind un mesaj text Pasul 4
    4. Aflați detaliile datei dvs. Dacă zdrobirea dvs. spune da, urmăriți imediat pentru a face planurile necesare. Căutați o zi și timp care funcționează pentru amândoi, apoi dați seama că un loc pentru a se întâlni. Au planuri concrete în vigoare înainte de a termina conversația textului. Acest lucru vă va arăta zdrobirea că sunteți interesat și preveniți confuzia pe drum.
  • Imaginea intitulată cere cineva folosind un mesaj text Pasul 5
    5. Nu vă faceți griji dacă zdrobirea dvs. spune că nu. Dați-le un spațiu și, în câteva săptămâni, discutați cu ei din nou ca la un prieten. Dacă conversația dvs. merge bine, ușile de dating pot fi în continuare deschise. Între timp, asigurați-vă că aveți grijă de tine însuți, atârnând cu prietenii, ieșirea din casă și starea activă.
  • Metoda 2 din 4:
    Având conversații text cu pasiunea ta
    1. Imaginea intitulată cere cineva folosind un mesaj text Pasul 6
    1. Faceți textele personale. Evitați textele generice cum ar fi "Hei", "Ce se întâmplă?"Sau" Ce faci?"Din moment ce nu sunt ideale pentru începerea conversațiilor. În schimb, încercați să personalizați textele pentru zdrobirea dvs. Acest lucru vă va face să ieșiți într-un mod pozitiv și vă va arăta că sunteți interesat de ele ca individ.
    • Încercați să referim la ultima conversație pe care ați avut-o cu ei. De exemplu, dacă au menționat un proiect mare de testare sau de lucru, întrebați-i cum a mers.
    • Vorbi despre interesele lor. Dacă știți că zdrobirea dvs. este un fan al unei benzi specifice, întrebați despre noul lor album. Dacă au o echipă sportivă preferată, vorbește despre un joc recent.
  • Imaginea intitulată cere cineva folosind un mesaj text Pasul 7
    2. Vorbește despre lucruri fericite. Utilizați textele pentru a vă arăta zdrobirea că sunteți distractiv să fiți în jur. Păstrați conversația sa concentrată pe subiecte plăcute și nu vă fie frică să trimiteți o glumă sau două. Amintiți-vă că comedia și sarcasmul pot fi greu de descifrat în texte, așa că faceți clar când glumești folosind un emoji sau o frază cum ar fi "lol" sau "haha."
  • Doar dacă nu știți că zdrobirea ta se bucură de ei, ar trebui să eviți probabil glumele. Chiar dacă intenționați să faceți, glumele sau comentariile brute ar putea face ca zdrobirea dvs. neconfortabilă sau nervoasă.
  • Imaginea intitulată cere cineva folosind un mesaj text Pasul 8
    3. Utilizați ortografia corectă și gramatica. Nu este nevoie să scrieți un paragraf elaborat atunci când trimiteți text. Cu toate acestea, oamenii sunt mai probabil să spună da la o întâlnire dacă mesajul dvs. are o bună ortografie și gramatică. Dublați-vă mesajul înainte de ao trimite pentru a vă asigura că nu există greșeli evidente.
  • Imaginea intitulată cere cineva folosind un mesaj text Pasul 9
    4. Dă-ți timpul de zdrobire pentru a răspunde. Dacă nu ați auzit înapoi de la pasiunea dvs., nu le bombardați cu texte. Ei pot fi ocupați sau încearcă să decidă ce să spună și o grămadă de texte poate fi copleșitoare. Dacă nu ați auzit înapoi într-o zi sau două, puteți încerca să trimiteți un alt mesaj pentru a vedea dacă răspund. Dacă încă nu au răspuns, ei nu s-ar putea interesa.
  • Imaginea intitulată cere cineva folosind un mesaj text Pasul 10
    5. Trimiteți o cantitate similară de texte ca strivire. Nu vrei să-ți copleșești pasiunea, așa că arată un nivel similar de entuziasm. Trimiterea a trei texte lungi înapoi pentru fiecare text scurt pe care îl trimit vă va face să par prea dornici. În schimb, încercați să potriviți lungimile mesajelor dvs. către a lor.
  • Metoda 3 din 4:
    Timpul mesajelor text
    1. Imaginea intitulată cere cineva folosind un mesaj text Pasul 11
    1. Nu așteptați prea mult să vă scrieți noua zdrobire. Dacă tocmai v-ați întâlnit cu cineva cu care ați făcut clic, nu așteptați să le trimiteți un text. Regula veche pe care ar trebui să așteptați 3 zile înainte de a vă contacta pasiunea este un mit. Textul lor într-o zi, astfel încât timpul de distracție pe care l-ați petrecut împreună este încă proaspăt în mintea lor.
    • Chiar dacă v-ați cunoscut pentru o vreme, dacă ați avut o conversație excelentă sau timp distractiv, nu așteptați să le scrieți și să le spuneți cât de mult vă bucurați de ea.
    • Primul mesaj text poate fi la fel de simplu ca "Am vrut doar să spun, mi-a plăcut cu adevărat conversația noastră astăzi."
  • Imaginea intitulată cere cineva folosind un mesaj text Pasul 12
    2. Lexați-le la ore rezonabile. Evitați textarea pasiunii dvs. devreme dimineața sau târziu noaptea, deoarece nu doriți să le treziți. După-amiaza târziu și seara devreme sunt, de obicei, cele mai bune momente de text, deoarece pasiunea ta va fi probabil trează și terminată cu muncă sau școală.
  • Imaginea intitulată cere cineva folosind un mesaj text Pasul 13
    3. Așteptați 1 până la 2 ore pentru a răspunde după ce zdrobirea dvs. răspunde. Când zdrobirea dvs. răspunde la textul dvs., nu scrieți imediat înapoi, deoarece ar putea să vă facă să par prea dornici. Cu toate acestea, nu ar trebui să așteptați prea mult timp să răspundeți, așa cum vă poate face să pari nepoliticoși sau neinteresați.
  • În general, ar trebui să întârziați doar să răspundeți la primul text. Dacă țineți mereu pasiunea dvs. de așteptare, ei pot fi nerăbdători sau îndoieli interesați.
  • Metoda 4 din 4:
    După o dată
    1. Imaginea intitulată cere cineva folosind un mesaj text Pasul 14
    1. Lăsați-ți zdrobirea să știi că așteaptă cu nerăbdare data. Nu le copleșești cu texte, dar o zi sau două înainte, trimiteți-le un mesaj spunând că așteptați să le vedeți. Acest lucru vă va arăta zdrobirea că sunteți la fel de încântat de data la care acestea (sperăm).
  • Imaginea intitulată cere cineva folosind un mesaj text Pasul 15
    2. Purtați un costum frumos, adecvat. Înainte de timpul dvs. împreună, alegeți un costum care este frumos și se potrivește cu data însăși. Doar dacă nu mergeți la un restaurant sau un eveniment extrem de fantezist, probabil că nu aveți nevoie de o rochie regală sau un costum complet. În schimb, du-te pentru ceva confortabil care se potrivește, arată frumos și arată că îți pasă.
  • Imaginea intitulată cere cineva folosind un mesaj text Pasul 16
    3. Acordați atenție datei dvs. În timpul datei, opriți telefonul și concentrați-vă pe zdrobirea dvs. Țineți atenția asupra timpului dvs. împreună și evitați drama de muncă sau școala, relațiile anterioare și alte subiecte neplăcute. Arătați-le că sunteți interesați să ascultați ceea ce spun ei și răspunzând într-un mod semnificativ.
  • Imaginea intitulată cere cineva folosind un mesaj text Pasul 17
    4. Lăsați-i să știe dacă vă bucurați de data. Dacă ați avut un moment bun și sunteți interesat să mergeți la o altă dată, lăsați-vă să știe. Trimiteți-le un text în acea noapte sau în ziua următoare spunând că vă bucurați de timpul dvs. împreună. Dacă trimit un răspuns pozitiv înapoi, întrebați dacă ar fi interesați să o facă din nou cândva.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă este posibil, aflați în prealabil dacă zdrobirea dvs. este interesată de dvs. sau implicați romantic cu altcineva.
  • După ce tu și pasiunea ta ai devenit prieteni, întreabă-l afară și dacă spun că nu, spune-le "E în regulă, doar un gând."
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar