Cum să fixați chiuveta de bucătărie

Spălarea mâinilor, umpluturi și vase, produse de clătire, feluri de mâncare - chiuveta de bucătărie vede o mulțime de acțiuni. Deci, A înfundat, o scurgere robinet sau scurgere, sau o altă problemă poate fi o adevărată întrerupere a vieții tale de zi cu zi. Există o mulțime de modalități pe care o chiuvetă de bucătărie se poate rupe și, cel puțin cât mai multe modalități de a repara unul. Unii vor necesita expertiza unui instalator, dar puteți ocupa de multe dintre problemele comune. Puteți chiar să remediați problema Ripping chiuveta afară și pornirea proaspătă!

Pași

Metoda 1 din 4:
Dezghețând scurgerea
  1. Imagine intitulată Fix chiuveta de bucătărie Pasul 1
1. Salvați orice apă în picioare în chiuvetă. Utilizați o ceașcă sau o ladă înainte de a continua cu dvs scurgeți declogging eforturile.
  • Dacă întâmpinați un magazin VAC, va fi mai ușor să scoateți apa cu ea în schimb. De multe ori puteți chiar să puteți dezlama scurgerea, ținând duza aproape de scurgere pe măsură ce suge apa.
  • Dacă aveți a aruncarea gunoiului, Asigurați-vă că nu este cauza înfundată înainte de a vă deplasa.
  • Imagine intitulată Fixați chiuveta de bucătărie Pasul 2
    2. Aruncați soda de coacere și oțetul în scurgere. Această combinație este excelentă pentru realizarea vulcanilor experimentului științific, iar aceleași proprietăți reactive pot ajuta la bustul unei cloguri. Începeți prin stropirea în 1 cană (225 g) de bicarbonat de sodiu. Utilizați o spatulă din cauciuc pentru ao împinge dacă este necesar. Apoi, se toarnă 1 cană (250 ml) de oțet alb în scurgere.
  • Puneți dopul în deschiderea de scurgere, astfel încât combinația să se extindă în jos. Blocați ambele deschideri dacă este o chiuvetă dublă.
  • Imagine intitulată Fix Chiuveta de bucătărie Pasul 3
    3. Se toarnă apă fierbinte în jos. Fierbe 4 cani (1 litru) de apă în timp ce sifonul de copt și oțetul își fac munca timp de cel puțin 5 minute. Apoi turnați rapid apa. Repetați întregul proces dacă este necesar.
  • Dizolvați sarea în apă fierbinte pentru ao face mai eficientă.
  • Imagine intitulată Fixați chiuveta de bucătărie Pasul 4
    4. Umple chiuveta aproximativ o treime plină cu apă fierbinte. Salvați orice apă rece și susținută dacă nu ați făcut-o încă.
  • Imagine intitulată Fix Chiuveta de bucătărie Pasul 5
    5. Aliniați un piston peste deschiderea de scurgere. Face o sigiliu bun. Plungerul tău de toaletă va funcționa, dar poate doriți să luați în considerare unde a fost și cumpărați un piston specific bucătăriei.
  • Dacă aveți o chiuvetă dublă, conectați cealaltă parte cu o cârpă umedă. Sau, puteți face același proces pe ambele părți cu două pistoane, cu un prieten sau cu ambele mâini care dețin un piston.
  • Imagine intitulată Fix chiuveta de bucătărie Pasul 6
    6. Lucrați pistonul în sus și în jos. Fiți viguros, dar nu ridicați pistonul de pe fundul chiuvetei și întrerupeți sigiliul.
  • Adăugați mai multă apă caldă dacă se scurge încet în timp ce lucrați. Păstrați scufundarea până când scurgerea este clară sau decideți că este timpul să încercați o nouă metodă.
  • Imagine intitulată Fix chiuveta de bucătărie Pasul 7
    7. Deconectați conducta de scurgere pentru a utiliza un avertisment de cablu. De asemenea, cunoscut sub numele de șarpe (sau țeavă), un șnej de cablu se va roti și se va extinde adânc în țeavă, apoi retrageți și scoateți orice clogs. Pentru cele mai bune rezultate, ar trebui să deconectați mai întâi conducta de scurgere sub chiuveta dvs.
  • Slăbiți piulițele care conectează conducta de scurgere, inclusiv capcana curbată, la scurgerea chiuvetei și în apropierea peretelui sau a podelei. Utilizați mâinile pentru conexiuni PVC sau o cheie de țeavă pentru conexiunile metalice. Plasați o găleată sub conducta de scurgere pentru a prinde orice apă care scurge.
  • Imagine intitulată Fix Chiuveta de bucătărie Pasul 8
    8. Verificați pentru conflictele din secțiunea îndepărtată a țevii de scurgere. Scoateți-le manual, cu degete de mănuși sau unelte simple ca un cuier de haine îndoite sau o bucată de tuburi flexibile.
  • Imagine intitulată Fixați chiuveta de bucătărie Pasul 9
    9. Extindeți și retrageți burghiul pentru a scoate orice clog. Hrăni cu burghiul în orificiul de țeavă care se extinde în perete sau în podea. Urmați instrucțiunile specifice de produs pentru extinderea și retragerea burghiului.
  • Imagine intitulată Fixați chiuveta de bucătărie Pasul 10
    10. Reapelați cu atenție conducta de scurgere. Apoi verificați scurgerile și drenajul adecvat. Dacă aveți în continuare probleme de chiuvete, sunați la un pro.
  • Metoda 2 din 4:
    Fixarea unei scurgeri scurgeri
    1. Imagine intitulată Fix chiuveta de bucătărie Pasul 11
    1. Verificați conexiunile conductei de scurgere. Dacă nu vedeți de unde vine scurgerea, apăsați un țesut curat în jurul fiecărei conexiuni de evacuare a țevii de scurgere în dulapul dvs. sub-chiuvetă în timp ce apa funcționează. Dacă găsiți vinovatul, încercați să strângeți conexiunea ferm, dar nu excesiv, cu mâna piulițelor din PVC sau cu o cheie pentru piulițele metalice. Dacă acest lucru nu funcționează, încercați să deconectați și să vă reconectați și să înlocuiți potențial, conductele și / sau piulițele.
    • Dacă aveți țevi vechi de scurgere a metalelor acoperite în rugină, ar trebui să luați în considerare înlocuirea acestora. Verificați zonele ruginite pentru scurgeri, deoarece acest lucru este în mod obișnuit acolo unde se găsesc.
  • Imagine intitulată Fix chiuveta de bucătărie Pasul 12
    2. Testați filtrul de chiuvetă pentru scurgeri. Dacă conducta de scurgere nu se scurge, conectați chiuveta, umpleți-o cu apă și așteptați 5-10 minute. Rulați un țesut curat în jurul supunerii chiuvetei, unde se întâlnește scurgerea chiuvetei metalice, cunoscută și ca un filtru de chiuvetă.
  • Imagine intitulată Fixați chiuveta de bucătărie Pasul 13
    3. Identificați filtrul de chiuvetă și conectorii săi. Stratul de chiuvetă metalic folosește conexiuni de presiune pentru a crea o etanșare etanșă la apă în jurul deschiderii chiuvetei de sus și dedesubt. Există trei tipuri principale de straturi de chiuvetă: Locknut, Locknut cu șuruburi și șaibă clopot. Consultați instrucțiunile producătorului sau resursele online Identificarea tipului de filtru și a carcasei Blownut sau clopot care o ține în poziție.
  • Imagine intitulată Fix Chiuveta de bucătărie Pasul 14
    4. Strângeți conectorii de filtru ai chiuvetei pe care le-ați identificat. Dacă carcasa de blocare sau clopot se simte puțin liberă, încercați să strângeți - în siguranță, dar nu excesiv - și vedeți dacă aceasta oprește scurgerea. De obicei, cu toate acestea, un sigiliu de puf de pușcă este vinovatul și va trebui să scoateți filtrul de chiuvetă.
  • Dacă aveți de-a face cu o scurgere foarte mică, este posibil să îl puteți repara prin aplicarea siliconului clar în jurul întregii conexiuni în care filtrul îndeplinește chiuveta.
  • Imagine intitulată Fixați chiuveta de bucătărie Pasul 15
    5. Scoateți filtrul de chiuvetă dacă este încă scurgeri. După îndepărtarea carcasei de blocare a locului de blocare sau clopot care ține filtrul în poziția de jos, apăsați în sus pe filtrul de chiuvetă pentru ao afișa și ieși din chiuvetă. Atingeți-l cu un ciocan de cauciuc dacă are nevoie de o încurajare suplimentară.
  • Îndepărtați reziduul de chit al unui instalator în jurul marginii deschiderii chiuvetei.
  • Imagine intitulată Fixați-vă chiuveta de bucătărie Pasul 16
    6. Instalați un nou strat de chiuvetă. Formează un inel cu diametrul de jumătate de inch a chit-ului nou al instalațiilor de plumb pentru a pune în jurul navigației uscate și uscate a deschiderii chiuvetei. Apăsați ferm filtrul de chiuveta în jos în chiturile instalatorului și strângeți carcasa de blocare sau clopot de la mai jos conform instrucțiunilor corespunzătoare pentru modelul dvs.
  • Îndepărtați excesul de chip în chiuvetă cu degetele, un cuțit de plastic și o cârpă umedă.
  • Testați filtrul nou de chiuvetă, umplând încă o dată chiuveta, așteptând câteva minute, apoi dabbing un țesut în jurul conexiunilor.
  • Metoda 3 din 4:
    Repararea unei robinete scurgeri
    1. Imagine intitulată Fixați-vă chiuveta de bucătărie Pasul 17
    1. Conectați scurgerea cu un dop sau o cârpă. Aceasta este una dintre mai multe măsuri de precauție pe care ar trebui să le luați înainte de a începe să vă rupeți cu robinetul Fixați o scurgere. Nu vrei să pierzi nimic acolo în timpul dezasamblării!
  • Imagine intitulată Fixați chiuveta de bucătărie Pasul 18
    2. Opriți apa la robinet. Ar trebui să existe două supape de închidere sub chiuvetă, câte unul pentru cald și rece. Rotiți mânerele de robinet pentru a vă asigura că atât cald cât și rece sunt oprite și pentru a scăpa de excesul de apă în linii.
  • Pentru casele mobile și unele case mai vechi care nu au supape de oprire, este posibil să aveți nevoie să opriți apa pentru întreaga casă.
  • Imagine intitulată Fixați chiuveta de bucătărie Pasul 19
    3. Înfășurați dinții din chei și clești cu bandă de conducte. Acest lucru va proteja împotriva daunelor la finisajul strălucitor al robinetului. Un strat de bandă va face.
  • Imagine intitulată Fixați chiuveta de bucătărie Pasul 20
    4. Scoateți unul sau ambele mânere scurte pe un robinet de compresie. Orice robinet de bucătărie cu mânere separate pentru cald și rece este un robinet de compresie. Scoateți un mâner apărând capacul decorativ ("H" sau "C") și slăbiți șurubul de dedesubt. Repetați procesul de pe celălalt mâner dacă este de asemenea scurgeri.
  • Imagine intitulată Fixați chiuveta de bucătărie Pasul 21
    5. Slăbiți piulița care ține tulpina în poziție. Utilizați o cheie înfășurată cu bandă și întoarceți în sens invers acelor de ceasornic. Trageți tulpina.
  • Imagine intitulată Fixați-vă chiuveta de bucătărie Pasul 22
    6. Înlocuiți unul sau ambii șaibe din cauciuc din ansamblu. Instalați un nou inel O pentru mânerele scurgeri sau un șaibă de spălare pentru un gura de scurgere. Ambele sunt cauciuc, dar inelul O este mai subțire. Luați-le la magazinul hardware dacă trebuie să găsiți un meci.
  • Imagine intitulată Fixați chiuveta de bucătărie Pasul 23
    7. Reasamblați mânerul robinetului. Este exact procesul invers - deci dacă ați reușit să scoateți cu succes robinetul, îl puteți pune și înapoi! Rotiți liniile de apă înapoi, apoi încercați robinetul și verificați scurgerile.
  • Imagine intitulată Fixați chiuveta de bucătărie Pasul 24
    8. Scoateți mânerul unui robinet cu un singur mâner pentru a investiga. Dacă nu știți deja ce fel de robinet Aveți - fie o "minge", "cartuș", sau "disc ceramic" - va trebui să vă uitați la lucrările interioare pentru a le da seama.Deșurubați și scoateți mânerul în sine: poate fi pe partea frontală inferioară sau din spate a mânerului sau sub capac adecorat pe care îl puteți opri pentru a expune șurubul Allen.
  • Un robinet cu bile are o minge liberă (de obicei, cauciuc) care se află într-o priză de metal, similară cu umărul sau îmbinarea șoldului.
  • Un robinet de cartuș are un mecanism cilindric ("cartușul") care va scoate într-o singură bucată.
  • Un robinet de disc din ceramică conține un cilindru mai scurt, cu mai multe inele de etanșare neopren pe partea inferioară.
  • Imagine intitulată Fixați chiuveta de bucătărie Pasul 25
    9. Obțineți instrucțiuni detaliate pentru tipul dvs. de robinet specific. Procedura dvs. de reparație va varia în funcție de faptul dacă aveți o bilă, un cartuș sau un robinet de discuri ceramice. În orice caz, reparația va implica mai mulți pași detaliați, dar instrumentele și tehnicile globale nu depășesc capacitatea majorității proprietarilor de case. Utilizați instrucțiunile produsului pentru robinetul dvs. sau imprimați o Ghid online de înaltă calitate Cu imagini detaliate și instrucțiuni privind repararea unei robinete cu bile, cartuș și / sau a discului ceramic.
  • Asta a spus, nu este nici o rușine să sunați la un instalator dacă nu sunteți sigur ce aveți de-a face!
  • Metoda 4 din 4:
    Înlocuind întreaga chiuvetă
    1. Imagine intitulată Fixați chiuveta de bucătărie Pasul 26
    1. Goliți dulapul de chiuvetă și închideți apa. Înaintea ta rupe chiuveta veche, clarificați toate sticlele de curățare, gălețile, oalele și tigăi sau orice altceva este în cabinetul dedesubt. Plasați prosoape vechi peste fundul dulapului pentru a apela excesul de apă. Opriți liniile de apă caldă și rece prin răsucirea supapelor din dulap în sensul acelor de ceasornic, apoi deschideți robinetul pentru a scurge liniile.
    • Dacă aveți o eliminare a gunoiului, închideți alimentarea la acesta la panoul principal de întrerupător înainte de a începe să slăbiți țevi sau linii de alimentare.
  • Imagine intitulată Fixați chiuveta de bucătărie Pasul 27
    2. Deconectați conducta de scurgere. La câțiva centimetri sub partea inferioară a chiuvetei, filtrul de chiuvetă din metal se va întâlni cu țeava de evacuare metalică sau din PVC. Slăbiți piulița care le conectează, fie cu mâna (pentru piulițe din PVC), fie cu o cheie (pentru metal). Vor fi două dintre aceste conexiuni dacă aveți o chiuvetă dublă.
  • Imagine intitulată Fixați chiuveta de bucătărie Pasul 28
    3. Deconectați liniile de apă caldă și rece. Acestea sunt tuburile metalice flexibile care conectează fiecare supapă de închidere la partea inferioară a robinetului. Pentru a le deconecta, slăbiți piulița de deasupra fiecărei supape cu o cheie.
  • Imagine intitulată Fixați chiuveta de bucătărie Pasul 29
    4. Deconectați aruncarea gunoiului, Dacă îl salvezi. Cum este conectată eliminarea la chiuvetă variază pe baza mărcii și a tipului. Consultați instrucțiunile produsului sau contactați producătorul dacă aveți nevoie de îndrumare. Eliminarea va fi, de obicei, conectată la linia de scurgere cu un șurub, fie cu piuliță.
  • Deconectați eliminarea sau, dacă este cu fir greu, deconectați cablajul electric pentru a elimina complet eliminarea. De asemenea, puteți alege să îl așezați în partea de jos a dulapului până când este timpul pentru reinstalare.
  • Imagine intitulată Fixați chiuveta de bucătărie Pasul 30
    5. Tăiați prin caulkul de etanșare în jurul unei chiuvete de sus. Dacă chiuveta dvs. are o buză de metal în jurul marginii sale, care o ține în poziție, aveți un suport de top. Rulați un cuțit de utilitate în jurul perimetrului pentru a tăia prin caulk. Lucrați cu atenție dacă nu înlocuiți și blatul.
  • Imagine intitulată Fix Chiuveta de bucătărie Pasul 31
    6. Scoateți parantezele de dedesubt pentru o chiuvetă submontă. Dacă chiuveta dvs. nu are buză care se află pe blat, este o submontă care este deținută de jos de o serie de paranteze sau clipuri. În primul rând, tăiați prin etanșarea caulkului prin rularea cu atenție a cuțitului dvs. de utilitate în partea de sus a bazinului chiuvetei, unde se întâlnește cu blatul.
  • Utilizați o șurubelniță pentru a îndepărta toate clemele sau parantezele.
  • Scoaterea unei submuze necesită un al doilea set de mâini pentru a ține chiuveta în timp ce scoateți clipurile. Recrutați un amic sau puneți-vă adolescentul să lucreze!
  • Dacă chiuveta submontă este instalată în blaturile de granit, aceasta poate fi ținută cu un epoxid. În acest caz, mai întâi asigurați-vă că chiuveta este susținută de brațele din lemn sub ea și taie epoxidul în care chiuveta întâlnește blatul cu un cuțit de linoleum. Dacă acest lucru este prea dificil, un pistol de căldură vă poate ajuta să-l înmoaie.
  • Imagine intitulată Fixați chiuveta de bucătărie Pasul 32
    7. Împingeți-vă de la dedesubt pentru a ridica chiuveta. Cu o submontă, aveți ajutorul dvs. să vă împingă de jos în timp ce apucați și ridicați de sus. Va trebui să răsuciți și să contorcați chiuveta un pic pentru a se potrivi prin deschidere. Dacă cabinetul dvs. de chiuvetă are o deschidere largă, este posibil să puteți trage chiuveta de jos.
  • Puteți apărea o chiuvetă de sus și ridicați-o afară, dar acest lucru este, de asemenea, mult mai ușor cu un ajutor.
  • Imagine intitulată Fixați chiuveta de bucătărie Pasul 33
    8. Curățați blatul în jurul deschiderii chiuvetei. După ce chiuveta veche este în afara drumului, utilizați o lamă de ras sau un cuțit de chit pentru a îndepărta orice reziduu de caulci în jurul marginii deschiderii. Curățați blatul de decolorare cu agentul dvs. de curățare obișnuit, apoi lăsați-l să se usuce complet înainte de a instala chiuveta nouă.
  • Fiți foarte atenți cu lama sau cuțitul dacă păstrați blaturile - dacă nu sunteți, nu vă faceți griji despre asta!
  • Imagine intitulată Fixați chiuveta de bucătărie Pasul 34
    9. Instalați o chiuvetă nouă. În esență, veți efectua procesul de îndepărtare în sens invers: Aplicați o etanșare cu caulk, aruncați sau ridicați chiuveta în poziție, strângeți orice clipuri sau paranteze și fixați toate conexiunile de apă, scurgere și electrică.
  • Cu toate acestea, va trebui să instalați singur un nou robinet. Dar cu instrucțiunile produsului și puțin Robinet Ajutor de instalare De la , veți fi toate setate!
  • De asemenea, probabil că veți avea nevoie să instalați un nou Strainer de chiuvetă, Dar vă puteți descurca și asta!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar