Cum să deconectați o mașină de spălat

O mașină de spălat nu este un aparat care este adesea mutat în jurul casei. Mașina este de obicei găsită în subsol, într-o sală de spălătorie dedicată sau în garaj și aici rămâne pentru cea mai mare parte a vieții sale. Există momente când mașina de spălat va trebui să fie deplasată, totuși. Când mașina este înlocuită sau se deplasează într-o casă nouă, va trebui să fie deconectată de furtunuri și fire care îl alimentează cu putere și apă. Aceste instrucțiuni vă vor ghida prin atât procesul de deconectare a mașinii, cât și să îl pregătiți pentru a vă deplasa din locația obișnuită.

Pași

Partea 1 din 2:
Deconectarea mașinii dvs
  1. Imagine intitulată Deconectați o mașină de spălat Pasul 1
1. Opriți supapele de apă. Supapele pentru alimentarea cu apă caldă și rece sunt de obicei localizați în spatele mașinii de spălat și într-o cutie de spălare atașată la perete. Opriți supapele prin rotirea lor în sensul acelor de ceasornic până când nu pot fi activate mai departe.
  • Veți dori să întoarceți primul lucru. Acest lucru vă va proteja de scurgerile majore dacă ar trebui să distrugeți accidental un furtun în pasul 2.
  • Imagine intitulată Deconectați o mașină de spălat Pasul 2
    2. Trageți sau trageți mașina de spălat departe de perete. Dacă lucrați singur, apucați o parte și mutați-o înainte, apoi faceți același lucru cu cealaltă parte. Dacă aveți ajutor, încercați să trageți pe laturile opuse simultan.
  • Trageți mașina cât mai departe, deoarece puteți să puneți stres pe furtunuri. În mod ideal, acest lucru va fi suficient de departe de perete pe care îl puteți face în spatele mașinii.
  • Dacă casa dvs. este pe partea mai nouă, unele cutii de apă noi sunt deasupra mașinii de spălat, astfel încât este mai ușor să ajungeți la liniile fără a mișca mașina.
  • Imagine intitulată Deconectați o mașină de spălat Pasul 3
    3. Deconectați mașina de spălat. Asigurați-vă că mașina de spălat nu funcționează și trageți fișa din priză. Aceasta va deconecta mașina de spălat din sursa de alimentare.
  • Imagine intitulată Deconectați o mașină de spălat Pasul 4
    4. Ia o găleată. Plasați o găleată de apă din spatele mașinii de spălat, sub liniile de apă unde va prinde apă. Înconjurați găleata cu mai multe prosoape pentru a prinde orice scurgere sau apă suplimentară care se pot vărsa când conductele sunt detașate.
  • Imagine intitulată Deconectați o mașină de spălat Pasul 5
    5. Detașați furtunurile de la mașină. Dacă acestea sunt atașate cu cleme, rotiți șuruburile deasupra clemelor în sens invers acelor de ceasornic până când clemele sunt libere. Apoi, îndreptați capetele furtunurilor spre găleata pentru a scurge orice apă. Alternativ, le puteți plasa în scurgere, situată în cutia de spălare.
  • Este o idee bună să verificați dublu că supapele dvs. sunt încă dezactivate înainte de a face acest lucru. Unele stiluri de mânere de robinet sunt ușor de întors accidental și acest lucru ar fi putut să se întâmple când ați mutat mașina sau când ați pășit în spatele ei.
  • Puteți găsi util să așteptați câteva secunde după oprirea supapelor pentru a încerca să eliminați furtunurile, deoarece acest lucru va permite presiunii în furtunuri să se abate, făcându-le mai ușor de îndepărtat.
  • Întorcând câteva alte robinete din casă le poate ajuta să se scurgă mai repede.
  • Imagine intitulată Deconectați o mașină de spălat Pasul 6
    6. Scoateți furtunurile din perete.Rotiți capetele în sens invers acelor de ceasornic până când furtunurile se detașează.
  • Este posibil să fie necesar să utilizați clești reglabili sau o cheie de țeavă pentru a slăbi furtunurile, mai ales dacă mașina nu a fost deconectată într-o vreme.
  • Odată ce le-ați scos, scurgeți orice apă rămasă în găleată.
  • Imagine intitulată Deconectați o mașină de spălat Pasul 7
    7. Scoateți furtunul de evacuare din scurgere. În funcție de configurația dvs. instalată, aceasta ar putea fi o chiuvetă de rufe, o scurgere de podea, o scurgere montată pe perete sau o țeavă înaltă. Fiecare dintre acestea necesită un proces ușor diferit de îndepărtare a furtunului. Consultați instrucțiunile livrate împreună cu mașina dacă nu este evident imediat.
  • Punctați capătul liber al acestui furtun spre găleată, pentru a permite ca orice apă să curgă.
  • Partea 2 din 2:
    Pregătirea mașinii pentru a fi deplasată
    1. Imagine intitulată Deconectați o mașină de spălat Pasul 8
    1. Goliți găleata de apă. Înainte de a muta mașina, scoateți găleata de apă din cale. Ștergeți orice scurgere sau scurgeri. Nu ați vrea să alunecați în timp ce mutați mașina.
  • Imagine intitulată Deconectați o mașină de spălat Pasul 9
    2. Verificați dublu conexiunile. Asigurați-vă că nu există dopuri sau furtunuri suplimentare care leagă mașina de spălat la perete. Continuați să mutați mașina din locul său. Este posibil să existe apă în interiorul mașinii de spălat.
  • Imagine intitulată Deconectați o mașină de spălat Pasul 10
    3. Curățați consumul. Dacă păstrați această mașină de spălat, aceasta este o bună ocazie de a curăța aporturile de apă cu o perie de păr pentru a elimina orice resturi care s-au acumulat de-a lungul anilor.
  • Imagine intitulată Deconectați o mașină de spălat Pasul 11
    4. Scoateți cablul de alimentare. Dacă nu setați mașina înapoi în același loc, este o idee bună să scoateți cablul de alimentare sau, dacă nu este detașabil, bandă-l în poziție.
  • Acest lucru va proteja dopul și împiedicați ca cablul să fie scos accidental în timpul deplasării.
  • Este, de asemenea, o idee bună să eliminați orice butoane care pot apărea de pe mașină, pentru a preveni pierderea.
  • Imagine intitulată Deconectați o mașină de spălat Pasul 12
    5. Asigurați tamburul. Dacă veți deplasa mașina de spălat orice distanță semnificativă, este important să vă asigurați "Tobă," Camera interioară a mașinii de spălat care se mișcă.
  • În funcție de modelul mașinii dvs., acest lucru poate fi realizat cu șuruburi speciale, o bucată de spumă mare în formă de Y sau chiar pur și simplu strângeți niște șuruburi în spate.
  • Consultați manualul dvs. cu privire la modul cel mai bun pentru a vă asigura tamburul din aparat. Este posibil să fie nevoie să cumpărați un kit special pentru acest lucru.
  • Imagine intitulată Deconectați o mașină de spălat Pasul 13
    6. Înfășurați-vă părțile. Dacă intenționați să mutați mașina orice distanță, lăsați cablurile atașate la aparat. Puteți banda oricărui cabluri încurcate pe părțile laterale ale mașinii de spălat pentru a le ține din calea voastră.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Clar cât mai mult dezordine și resturi posibil din jurul mașinii de spălat înainte de ao deconecta. Chiar și cu găleata de apă, va fi aproape imposibil să evitați să obțineți apă pe teren.
  • Dacă aveți timp, după scoaterea furtunurilor de apă, lăsați mașina să stea o zi sau două cu ușa deschisă. Acest lucru va permite ca orice apă rămasă în mașină să se usuce.
  • Dacă furtunurile de admisie sunt crăpate sau peste cinci ani, este o idee bună să le aruncați și să le înlocuiți cu altele noi.
  • Avertizări

    Mașinile de spălat sunt foarte grele. Dacă nu sunteți sigur că sunteți suficient de puternic pentru a vă deplasa pe cont propriu, obțineți ajutor! Poate preveni o leziune din spate. Un appliance Dolly este cel mai bun, dacă există loc.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar