Cum să vă curățați mașina pentru o întâlnire

Încercând să facă o impresie bună la o dată poate fi stresantă. Curățați-vă mașina în prealabil pentru a vă impresiona data. Curățarea interioară și în exteriorul mașinii dvs. și asigurându-vă că totul în mașină este gata pentru dată va ajuta să vă asigurați că totul merge fără probleme.

Pași

Partea 1 din 3:
Curățarea interiorului mașinii
  1. Imagine intitulată Curățați mașina dvs. pentru o dată Pasul 1
1. Luați gunoiul din mașină. Curățenia mașinii dvs. ar putea schimba impresia datei dvs. despre dvs. Asigurați-vă că totul este eliminat, de asemenea, vă împiedică data de a găsi ceva de la dvs. care este jenant. Curățați oricare dintre lucrurile pe care doriți să le păstrați, aceasta include pungi, cărți și lucrări. Odată ce mașina este goală de lucrurile voastre, curățați orice gunoi, împachetări și alimente pe care le puteți vedea și aruncați-o. Curățați obiecte mici, cum ar fi creioanele, clemele de hârtie și stilourile.
  • Uită-te în fiecare compartiment, sub scaune și în trunchi pentru a vă asigura că ați preluat totul.
  • Imagine intitulată Curățați mașina dvs. pentru o dată Pasul 2
    2. Vacuum interiorul. Scoateți covorașele de podea și aspirați scaunele și podeaua. Asigurați-vă că ați vid sub scaune și sub pedale. Utilizați o atașare cu perie moale și vidați consola centrală, ușile și tabloul de bord. Dacă aveți scaune din piele, utilizați o atașare cu perie moale pentru aceștia.
  • Imagine intitulată Curățați mașina dvs. pentru o dată Pasul 3
    3. Curățați orice pete de pe scaune și covoare de țesătură. Dacă aveți pete evidente pe scaunele sau covorul dvs., asigurați-vă că le eliminați înainte de data dvs. Pulverizați pata cu îndepărtarea petelor de țesătură sau detergent amestecat cu apă și frecați rapid cu o cârpă.
  • Imagine intitulată Curățați mașina dvs. pentru o dată Pasul 4
    4. Ștergeți scaunele din piele. Dacă mașina dvs. are scaune din piele în loc de țesătură, le ștergeți înainte de data dvs. Folosind un prosop de bumbac ușor umed pentru a curăța pielea, ar trebui să fie suficient de suficient pentru a vă da data o impresie bună. Puteți folosi curățătorul din piele și un prosop de bumbac dacă scaunele dvs. sunt deosebit de murdare. Ultimul lucru pe care îl doriți este data dvs. așezată pe un scaun lipicios.
  • Partea 2 din 3:
    Spălarea exteriorului mașinii dvs
    1. Imagine intitulată Curățați mașina dvs. pentru o dată Pasul 5
    1. Setați mașina pentru a fi spălată. Puneți mașina undeva unde pământul se poate murdări și umed. Asigurați-vă că un furtun poate ajunge la mașină. Obțineți un furtun și clătiți mașina pentru a elimina orice resturi. Umpleți două găleți cu apă și puneți săpun într-o singură găleată.
  • Imagine intitulată Curățați mașina dvs. pentru o dată Pasul 6
    2. Spălați mașina de sus în jos. Îndepărtați un burete în apa de săpun și începeți să spălați mașina în partea de sus, lucrați în jos. Partea de jos a mașinii este cea mai murdară și nu doriți să transferați murdăria în partea de jos a mașinii în partea de sus. Asigurați-vă că ați făcut-o bine Curățați anvelopele și roțile de asemenea.
  • Utilizați găleata de apă pentru a clăti buretele înainte de ao pune înapoi în apa de săpun. Completați buretele de multe ori.
  • Imagine intitulată Curățați mașina dvs. pentru o dată Pasul 7
    3. Clătiți-vă mașina. Utilizați un furtun pentru a clăti orice săpun rămas și pentru a preveni reziduul de săpun care să-ți coloreze mașina. Clătiți mașina dvs. de sus în jos în același mod în care ați spălat-o.
  • Imagine intitulată Curățați mașina dvs. pentru o dată Pasul 8
    4. Uscați mașina pentru a evita deteriorarea apei. Utilizați o racletă pe ferestre și utilizați un prosop moale, microfibră pentru a usca corpul mașinii. Un prosop obișnuit vă poate zgâria mașina. Uscați într-o mișcare circulară pentru a evita să părăsiți semnele pe mașina dvs.
  • Imagine intitulată Curățați mașina dvs. pentru o dată Pasul 9
    5. Luați mașina la o spălare de mașini. Dacă nu doriți să vă spălați mașina, puteți să o luați la o spălare a mașinii. Acest lucru va fi mai costisitor decât spălați-l singur, dar este mai ușor. Mergând la o spălare de mașini este probabil cea mai bună alegere dacă locuiți undeva rece și nu doriți să petreceți timp în afara spălării mașinii dvs., dacă aveți câțiva dolari suplimentari pentru a vă spăla pentru a vă spăla sau dacă sunteți scăzut la timp înainte data.
  • Partea 3 din 3:
    Impresionând data
    1. Imagine intitulată Curățați mașina dvs. pentru o dată Pasul 10
    1. Asigurați-vă că mașina dvs. miroase bine. Dacă mașina dvs. miroase foarte rău, pulverizați interiorul cu odorizant de mașini. De asemenea, puteți folosi FebReeze în loc să ajute la fixarea mirosului rău. Atarna un odorizant de aer maso pe oglinda pentru a menține mirosul bun. Nu pulverizați nimic puternic în mașină ca parfumurile sau coloanele. Acestea pot fi prea puternice și ar putea chiar să vă dau o durere de cap.
  • Imagine intitulată Curățați mașina dvs. pentru o dată Pasul 11
    2. Împingeți scaunul pasagerului departe înapoi. Doriți să vă asigurați că data dvs. va avea suficientă cameră pentru picioare. Împingeți scaunul pasagerului înainte de începerea datei, astfel încât să nu trebuie să încercați să manevrați scaunul pentru ei în timpul datei.
  • Imagine intitulată Curățați mașina dvs. pentru o dată Pasul 12
    3. Puneți consumabile suplimentare în trunchiul dvs. Înainte de data, stick o pătură, bluză, umbrelă și orice altceva ai putea avea nevoie în trunchiul mașinii tale. Niciodată nu știi unde s-ar putea să termini și este bine să fii pregătit. Dacă vă decideți să mergeți în ultima lună, veți fi bucuroși că ați adus pătură. Data dvs. va fi foarte impresionată dacă începe să plouă și aveți o umbrelă pe mână sau o bluză suplimentară pentru ei dacă se răcesc.
  • Imagine intitulată Curățați mașina dvs. pentru o dată Pasul 13
    4. Asigurați-vă că aveți suficient gaz. Ar fi foarte ciudat dacă alegeți data până când vă dați seama că aveți nevoie pentru a obține gaz. Asigurați-vă că obțineți o mulțime de gaz înainte de data, astfel încât nu trebuie să o faceți în timpul datei.
  • Imagine intitulată Curățați mașina dvs. pentru o dată Pasul 14
    5. Alegeți data în sus. Nu lăsați toată munca ta grea să meargă la deșeuri. Oferiți-vă să vă alegeți data. Ajunge la timp. Nu vă gândiți când ajungeți la casa lor, în loc să mergeți până la ușa din față și să intri la ușă sau să bateți. Dacă pare potrivit, deschideți ușa pasagerilor pentru a le ajuta în mașină.
  • sfaturi

    Adresați-vă unui prieten dacă aveți nevoie de ajutor.
  • Curățați-vă mașina din interior.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar