Cum se fixează scaunele din piele de piele încrețită

Poate fi un bummer major pentru a găsi riduri și crestături inestetice în scaunele de mașini din piele o dată netede. Și vehiculele mai vechi nu sunt singurele victime sau instalarea necorespunzătoare poate duce uneori la mașini care sosesc la dealeri cu tapițerie deja afișând defecte texturale. Dacă sunteți un iubitor de mașini care este un stickler pentru aspect, veți fi încântați să știți că este posibil să faceți aceste zone problematice în câteva minute scurte, folosind instrumente și materiale simple pe care probabil că le-ați situat deja în jurul garajului dvs.

Pași

Metoda 1 din 2:
Netezirea ridurilor minore cu o armă de căldură
  1. Imagine intitulată Fix Scaune de piele din piele riduri Pasul 1
1. Curățați și condiționați scaunele cu un curățător de piele specializat. Pulverizați sau împingeți o cantitate mică de curățare pe o cârpă microfibră sau un prosop moale, fără scame și ștergeți scaunele de sus în jos. Agenții de lubrifiere din curățătorul vor înmuia pielea și o protejează împotriva căldurii, ceea ce veți lucra la riduri.
  • Puteți lua o sticlă de curățare din piele de calitate la magazinul dvs. de aprovizionare auto pentru aproximativ 10-20 $. În mod obișnuit, va fi o selecție largă de produse disponibile, inclusiv curățători formulate pentru diferite stiluri și culori de piele.

Bacsis: Este bine să obțineți obiceiul de a vă îndrepta în mod regulat tapițeria din piele, așa că mergeți mai departe și aplicați mai curat pe întregul scaun, chiar și în zone fără o riduri vizibile.

  • Imagine intitulată Fix Scaune de piele din piele ridate Pasul 2
    2. Lăsați curățarea să stea pe scaune timp de 1-2 ore. Acest lucru se va asigura că are timp să se absoarbă complet în același timp, oferind și piele o șansă de a se usca. Între timp, țineți-vă să luați excursii inutile și să evitați manipularea cât mai mult posibil a pieii. Prea multă atingere poate transfera murdăria și uleiul din piele.
  • Dacă, din anumite motive, vă grăbiți să mergeți la locul de muncă pe locurile dvs., asigurați-vă că dispozitivul de curățare din piele a avut cel puțin 10-20 de minute pentru a se înmuia.
  • Unele curățători au mai mult timp de uscare decât altele. Verificați instrucțiunile descrise pe eticheta produsului specific pe care îl utilizați pentru orientări mai detaliate.
  • Imagine intitulată Fix Scaune de piele din piele riduri Pasul 3
    3. Conectați arma de căldură și Setați-l la căldură scăzută sau medie. Cele mai multe arme de căldură au un comutator pe partea din spate a mânerului care controlează intensitatea, fluxul de aer și alte setări cheie. Altele au interfețe mai sofisticate, cu ecrane digitale de afișare și butoane care vă permit să ajustați temperatura exactă în creșteri mici.
  • Este posibil să aveți nevoie să vă parcați mașina aproape de o priză electrică deschisă, deoarece veți avea doar aproximativ 6-8 picioare (1.8-2.4 m) de cablu de alimentare pentru a lucra cu.
  • Pentru un proiect ca acesta, veți dori să păstrați temperatura relativ scăzută. În timp ce pielea este un material rezistent, este posibil ca acesta să ardă, să se deformeze, să se întărească sau să se micsoreze atunci când este expus la căldură prelungită și intensă.
  • Imagine intitulată Fix Scaune de piele din piele ridcate Pasul 4
    4. Valați arma de căldură înainte și înapoi peste secțiunea încrețită. Țineți duza 3-6 inci (7.6-15.2 cm) departe de suprafața scaunului și păstrați-o în mod constant. După cum faceți, urmăriți îndeaproape pielea pentru orice mișcare subtilă. S-ar putea să-l vezi de fapt, schimbarea formei pe măsură ce se încălzește.
  • Asigurați-vă că există o cantitate sigură de distanță între pistolul de căldură și scaunele în orice moment. Nu numai că acest lucru vă va cruța din piele orice deteriorare inutilă, dar va împiedica, de asemenea, componentele din plastic în apropierea duzei instrumentului de la topire.
  • Încercați să nu lăsați pistolul să se deplaseze peste un singur loc pentru prea mult timp. Acest lucru va face ca arsurile să aibă mai multe șanse să apară.
  • Imagine intitulată Fix Scaune de piele din piele riduri Pasul 5
    5. Ștergeți scaunele cu o cârpă de microfibră umedă la fiecare 20-30 de secunde. Umeziți o cârpă separată și păstrați-o undeva aproape de mână. În acest fel, veți putea să vă întrerupeți periodic și să treceți peste secțiunea pe care ați încălzit-o. În plus față de răcirea pieii, umiditatea va crea un efect de abur blând care va ajuta la netezirea inconsecvențelor încăpățânate.
  • Opriți imediat ce ridurile nu mai sunt vizibile. Întregul proces ar putea dura oriunde de la 1-5 minute în total, în funcție de severitatea ridurilor, precum și de grosimea și textura pieilor.
  • Imagine intitulată Fix Scaune din piele din piele riduri Pasul 6
    6. Repetați procesul până când ridurile dispar complet. Poate dura câteva treceri înainte de a vedea o îmbunătățire semnificativă. După câteva minute de încălzire cu răbdare, ștergeți și examinând locurile, ar trebui să înceapă să pară așa cum au făcut ziua în care au rostogolit linia de asamblare din fabrică.
  • Atâta timp cât luați timp să răciți și să atenuați pielea intermitent, daunele de căldură nu ar trebui să fie un pericol.
  • Când ați terminat, loviți locurile cu oa doua aplicație de balsam de piele pentru a le proteja de uzura viitoare.
  • Metoda 2 din 2:
    Călcarea creșterilor adânci
    1. Imagine intitulată Fix Scaune de piele din piele riduri Pasul 7
    1. Aplicați un detergent de curățare din piele în fiecare parte a scaunelor dvs. Strângeți sau pulverizați o cantitate conservatoare a produsului dvs. de alegere pe o cârpă microfibră sau un prosop moale și treceți peste întregul scaun cu el. Dacă este necesar, utilizați o cârpă separată sau un prosop pentru a șterge orice exces de curățare. Permiteți produsului să stea timp de 1-2 ore înainte de a se deplasa.
    • Este întotdeauna o idee bună să tratați din piele naturală cu un agent de condiționare a calității înainte și după ce a supus-o la căldură intensă.
  • Imagine intitulată Fix Scaune de piele din piele riduri Pasul 8
    2. Conectați un fier de îmbrăcăminte și setați-l cea mai mică setare de căldură posibilă. Dați fierului câteva minute pentru a ajunge la temperatura de vârf înainte de a începe. În timp ce se încălzește, treceți prin vehiculul dvs. și asigurați-vă că scaunele pe care le veți restabili sunt complet clare și resturile mici.
  • Este posibil să fie necesar să utilizați un cablu de prelungire pentru a obține la îndemâna că trebuie să puteți utiliza fierul în interiorul vehiculului.
  • Este important să nu lăsați fierul să devină prea cald. Dacă o face, ar putea să prindă cu ușurință pielea, ducând la schimbări sau decolorări texturale permanente.
  • Imagine intitulată Fix Scaune de piele din piele riduri Pasul 9
    3. Plasați un prosop de mână mare asupra zonei problematice. Centrați prosopul peste secțiunea de piele, aplatizându-l pentru a vă asigura că acoperă cât mai mult loc din scaun posibil. Puteți să o mutați mai târziu pentru a netezi ridurile îndepărtate, dacă este nevoie, dar pentru că acum vrei să te concentrezi pe locul în care pliul este cel mai adânc.
  • Aveți, de asemenea, opțiunea de a folosi o pungă de hârtie dacă nu se întâmplă să aveți un prosop la îndemână. Pungi de hârtie sunt disponibile imediat la orice supermarket, de obicei pentru doar câțiva cenți apiece.
  • Prosopul sau sacul va servi ca tampon de protecție, transferul căldurii fierului fără a expune direct din piele.
  • Imagine intitulată Fix Scaune de piele din piele riduri Pasul 10
    4. Apăsați fierul în prosop sau sac și mutați-l în jurul valorii de mișcări circulare. Țineți fierul împotriva stratului dvs. de protecție utilizând o cantitate moderată de presiune. Lăsați-o să stea acolo câteva secunde pentru a încălzi pielea de dedesubt, apoi începe să-l alunece în direcții diferite. "Masaj" scaunul în acest fel va ajuta la elaborarea treptată a creșterilor, ridurilor adânci și defecte similare.
  • Pentru cele mai bune rezultate, asigurați-vă că vă fierbeți de-a lungul lungimii creanței, precum și de-a lungul acesteia.
  • Nu este nevoie să fii prea tehnică aici. Acest lucru ar trebui să se simtă ca și cum vă călcați orice articol obișnuit de îmbrăcăminte.
  • Avertizare: Stați departe de butonul de abur al fierului, dacă are unul. În plus față de a face o mizerie soggy, deteriorarea sacilor de hârtie, adăugarea de umiditate la amestec ar putea supraviețui pielea în grabă.

  • Imagine intitulată Fix Scaune de piele din piele riduri Pasul 11
    5. Mucegai pielea cu mâna odată ce devine frumos și cald, dacă este necesar. După călcarea timp de un minut sau două, setați fierul deoparte, scoateți prosopul sau sacul și verificați progresul. Dacă sunteți mulțumit de aspectul pieii, nu ezitați să-l numiți o zi. Dacă nu, utilizați ambele mâini pentru a întinde ușor, frământați și lăsați-l până când nu există nici un semn al creasei originale.
  • Nu vă faceți griji dacă pielea pare să se plimbe puțin când ați terminat. Se va micșora un pic pe cât se răcește, trăgând că se întinde peste suprafața scaunului.
  • Rețineți că deformările severe precum dents și divoti pot fi mai mult sau mai puțin permanente în locurile în care pielea a fost întinsă dincolo de elasticitatea sa naturală.
  • Amintiți-vă să vă recompensați locurile cu o altă aplicație de balsam de piele pentru ao menține puternică, suplă și atractivă.
  • sfaturi

    Dacă nu aveți norocul cu nici unul dintre aceste trucuri, nu aveți nicio alegere decât să angajați un specialist în interior calificat pentru a vă ocupa de scaunele dvs. încrețite, fie să învățați să trăiți cu ei.

    Avertizări

    În general, piele, căldură și umiditate nu sunt o mare amestec. Poate fi ușor să vă ruinezi locurile dacă nu lucrați fără griji sau să fiți prea grăbiți.
  • Să ia timp pentru a confirma că locurile vehiculului dvs. sunt de fapt din piele. Vinyl și alte materiale sintetice se pot răsuci sau chiar se topesc sub căldură intensă, lăsându-vă mai rău decât atunci când ați început pentru prima oară.
  • Din păcate, metodele stabilite aici sunt utile numai pentru a face față ridurilor, a creșterilor și a altor inconsecvențe minore de suprafață. Ei nu vor face nimic pentru a restabili fisurile, purtarea, ruperea, ruperea sau alte tipuri severe de daune.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Netezirea ridurilor minore cu o armă de căldură

    • Cleaner de curățare din piele
    • Pistol cu ​​aer cald
    • Pânză de microfibră sau prosoape moi, fără scame
    • Apă

    Călcarea creșterilor adânci

    • Cleaner de curățare din piele
    • Cârpă de microfibră sau prosoape moi, fără scame
    • Fier de calcat
    • Prosop de mână sau sac de hârtie
    • Cablu prelungitor (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar