Cum să completați o declarație fiscală us 1040x

Se poate întâmpla cu cei mai buni dintre noi. Credeți că ați făcut cu toții cu impozitele dvs. și la fel cum vă felicitați pentru a le face mai devreme, obțineți un formular fiscal în e-mail cu informații pe care ar fi trebuit să le includeți în returnarea dvs. Sau vă răsturnați prin întoarcerea și observați o greșeală. Toate aceste erori și mai mult pot fi corectate doar prin depunerea unei declarații fiscale modificate utilizând formularul 1040-X. Nu utilizați acest formular pentru a corecta greșelile sau erorile matematice - IRS va repara pe cele pentru dvs. Trebuie doar să depuneți un 1040-X pentru a efectua modificări la starea de depunere, veniturile, deducerile sau creditele.

Pași

Metoda 1 din 2:
Finalizarea formei
  1. Image denumită Completați o declarație fiscală US 1040x Pasul 1
1. Obțineți o copie a declarației fiscale inițiale pe care doriți să le modificați. Veți avea nevoie de cel puțin o copie a declarației fiscale pe care doriți să le modificați, astfel încât să puteți copia numerele originale din acel formular pe formularul 1040-X. Puteți lucra cu o copie digitală, dar ar fi mai ușor dacă imprimați-o afară, astfel încât să puteți marca pe ea.
  • Dacă ați depus inițial impozitele dvs. utilizând un serviciu online, puteți descărca de obicei copii ale returnărilor anilor anteriori din contul dvs.
  • Dacă nu aveți o copie a declarației fiscale, doriți să modificați, mergeți la https: // IRS.Gov / Persoane / Transcriere și obțineți o transcriere. Alege "TRANSCRIEREA DE RETURNARE TAXĂ" Pentru tipul, care oferă toate informațiile de care aveți nevoie pentru a completa 1040-X.
  • Imaginea intitulată Completați o declarație fiscală US 1040x Pasul 2
    2. Descărcați formularul 1040-X de pe site-ul IRS. Mergi la https: // IRS.Gov / Forms-Pubs / Despre-Form-1040x Pentru a descărca formularul 1040-X și instrucțiunile sale. Instrucțiunile ar putea părea destul de complicate, dar încercați să le citiți prin ele cât mai bine puteți înainte de a începe completarea formularului.
  • Instrucțiunile trec printr-o mulțime de circumstanțe speciale și motive pentru modificarea unei rentabilități. Nu vă faceți griji cu privire la citirea oricărui lucru care nu se aplică situației dvs.
  • Imaginea intitulată Completați o declarație fiscală US 1040X Pasul 3
    3. Căutați site-ul IRS pentru formularele fiscale pentru întoarcerea inițială. În colțul din dreapta sus al paginii IRS, veți vedea o casetă de căutare. Introduceți cuvintele "Formulare fiscale pentru" urmată de anul returnării originale pe care doriți să le modificați. Veți obține toate formele care au fost valabile pentru acel an.
  • Pentru a completa 1040-X, veți avea nevoie de o copie goală a returnării fiscale pe care ați terminat-o și instrucțiunile pentru completarea acelui formular.
  • Imaginea intitulată Completați o declarație fiscală US 1040x Pasul 4
    4. Finalizați întoarcerea goală cu informațiile modificate. La întoarcerea goală care se potrivește cu anul returnării originale, copiați informațiile corecte din întoarcerea inițială. Apoi, completați informațiile corecte pentru liniile pe care doriți să le modificați.
  • Rețineți că informațiile pe care le modificați vor cauza probabil modificări suplimentare. De exemplu, dacă angajatorul dvs. v-a trimis un W-2 modificat, o modificare a veniturilor dvs. ar schimba venitul brut ajustat și răspunderea dvs. fiscală.
  • Când ați terminat întoarcerea goală, faceți o copie curată pentru IRS și scrieți "Returnarea modificată" în partea de sus a acestuia. Utilizați cealaltă copie ca copie de lucru. Marcați sau evidențiați numerele pe care le-ați modificat în copia dvs. de lucru, astfel încât să puteți găsi și transfera cu ușurință informațiile pe formularul 1040-X.
  • Imaginea intitulată Completați o declarație fiscală US 1040x Pasul 5
    5. Completați informațiile dvs. personale pe formularul 1040-X. În partea de sus a formularului 1040-X, verificați caseta de lângă anul returnării fiscale pe care îl modificați. Dacă anul nu este furnizat, scrieți-l în continuare "Alt an." Apoi, completați numele, adresa și numărul de securitate socială.
  • Dacă sunteți căsătorit, includeți numele soțului dvs. și numărul de securitate socială, de asemenea.
  • Imaginea intitulată Completați o declarație fiscală US 1040X Pasul 6
    6. Alegeți o stare de depunere. Aceasta este o parte a formei pe care trebuie să o completați, chiar dacă nu schimbați nimic. Trebuie să verificați o casetă pentru starea dvs. de depunere. Dacă nu vă schimbați starea dvs. de depunere ca parte a amendamentelor dvs., bifați aceeași casetă pe care ați verificat-o pe întoarcerea inițială.
  • Puteți verifica o casetă diferită dacă doriți să modificați starea de depunere. Veți explica acest lucru în scris într-o altă parte a formularului.
  • Dacă sunteți căsătoriți și ați depus inițial o întoarcere comună, nu vă puteți modifica "căsătorit separat" După data scadenței pentru întoarcerea inițială.
  • Imaginea intitulată Completați o declarație fiscală US 1040x Pasul 7
    7. Găsiți liniile care corespund informațiilor de care aveți nevoie pentru a vă schimba. Fiecare linie de pe 1040-X se referă la o linie specifică a formularului de impozitare original. Numerele liniilor pot varia în funcție de anul returnării pe care doriți să le modificați, dar descrierea informațiilor de pe linie va fi aceeași.
  • Dacă ați evidențiat modificările din returnarea modificată
  • Dacă marcați liniile pe care trebuie să le utilizați pe 1040-X, nu trebuie să vă faceți griji că lăsați ceva din greșeală.
  • Imaginea intitulată Completați o declarație fiscală US 1040x Pasul 8
    8. Introduceți informațiile dvs. în toate cele 3 coloane numai pentru elementele modificate. Accesați returnarea inițială și scrieți valoarea pe care ați furnizat-o pentru elementele de care aveți nevoie pentru a schimba coloana A a liniei corespunzătoare pe formularul 1040-X. Apoi, uitați-vă la returnarea dvs. modificată și scrieți valoarea modificată în coloana C.
  • În coloana B, scrieți diferența dintre coloana A și coloana B. Dacă valoarea modificată este mai mică decât valoarea inițială, puneți un semn negativ (-) în fața numărului.
  • De exemplu, dacă ați raportat inițial 18.000 de dolari în venit, ați obținut un W-2 modificat de angajatorul dvs. care arată că venitul dvs. a fost de fapt 18.250 de dolari, ați pune 18.000 de dolari în coloana A, $ 250 în coloana B și 18.250 dolari în coloana C.
  • Imaginea intitulată Completați o declarație fiscală US 1040x Pasul 9
    9. Explicați modificările pe care le-ați făcut în partea III a formularului 1040-X. Scrieți o scurtă descriere a modificărilor pe care le-ați făcut. Dacă ați efectuat mai multe modificări, scrieți o explicație separată pentru fiecare schimbare. Dacă aveți documente fiscale care se referă la aceste modificări, atașați-le la formular.
  • De exemplu, dacă ați modificat venitul dvs. deoarece ați primit un W-2 modificat de angajatorul dvs., ați putea scrie: "Venitul modificat pentru a reflecta modificat W-2 primit după ce mi-am depus deja întoarcerea." Apoi, ați atașa o copie a acelei modificări W-2 la formular.
  • Metoda 2 din 2:
    Trimiterea formularului
    1. Imaginea intitulată Completați o declarație fiscală US 1040X Pasul 10
    1. Atașați documentele de susținere în partea frontală a formularului 1040-X. În colțul din dreapta sus al fiecărui formular pe care îl atașați, veți vedea expresia "Secvența de atașare nr." urmată de un număr. Comandați declarația dvs. de impozit modificată și alte documente cu numerele în ordine.
    • Dacă schimbările pe care le-ați făcut, de asemenea, vă solicită să faceți modificări ale altor programe, să aranjați aceste programe în urma formularului cu care se referă la. De exemplu, dacă aveți o întoarcere și o programare modificată legată de returnarea inițială, ați comandat programele din spatele returnării modificate.
    • Aveți nevoie doar de orare care au modificat informațiile. Dacă ați avut programe cu întoarcerea dvs. originală, dar nimic pe ele nu sa schimbat, nu trebuie să le includeți cu formularul 1040-X.
    • De obicei, nu trebuie să includeți o copie a returnării originale, cu excepția cazului în care vă modificați întoarcerea la o scrisoare de la IRS și scrisoarea v-a spus să includeți o copie a returnării originale. Nu este nevoie să includeți o copie a scrisorii.
  • Image denumită Completați o declarație fiscală US 1040x Pasul 11
    2. Trimiteți formularul și atașamentele la adresa corespunzătoare. Începând cu anul 2020, nu puteți depune formularul 1040-x online. În schimb, există 5 adrese diferite enumerate în instrucțiunile pentru formularul 1040-X. Adresa pe care o utilizați depinde de locul în care locuiți.
  • De asemenea, puteți să trimiteți prin e-mail în formularul dvs. utilizând DHL Express, FedEx sau UPS. Acestea sunt singurele servicii de livrare privată aprobate de IRS.
  • Dacă utilizați un serviciu de livrare privat, utilizați adresa listată la https: // IRS.GOV / Depunere / depunere-procesare-centru-adrese de stradă-for-privat-servicii-servicii-PDS care corespunde aceluiași oraș în care vă trimiteți revenirea folosind USPS.
  • Imaginea intitulată Completați o declarație fiscală US 1040x Pasul 12
    3. Verificați starea returnării online după 3 săptămâni. Este nevoie de cel puțin 3 săptămâni de la data trimiterilor dvs. de returnare modificată pentru a apărea în sistemul IRS. După aceea, obțineți actualizări la https: // IRS.gov / depunerea / valorile - returnarea modificată a mea. Introduceți numărul dvs. de securitate socială, data nașterii și codul poștal pentru a verifica starea returnării dvs.
  • De asemenea, puteți verifica starea returnării dvs. prin apelarea 866-464-2050. Este o linie automată, doar introduceți informațiile dvs. la fel ca și dvs. online.
  • Rețineți că poate dura până la 16 săptămâni pentru ca IRS să proceseze o întoarcere modificată.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă vă datorați o rambursare a returnării fiscale inițiale pe care doriți să le modificați, așteptați până când obțineți rambursarea înainte de a vă depune 1040-X.
  • Dacă aveți nevoie să modificați declarațiile fiscale pentru mai mult de un an, completați un separat 1040-X pentru fiecare revenire și depuneți-le separat.
  • Dacă depuneți o returnare federală modificată, probabil că va trebui să depuneți și o declarație de stat modificată. Verificați site-ul Agenției Fiscale de Stat pentru mai multe informații. IRS are o listă de site-uri ale agențiilor fiscale de stat la https: // IRS.Gov / Întreprinderi / Întreprinderi mici - Second-angajat / Stat-guvern-site-uri web.
  • Avertizări

    Acest articol este corect din iulie 2020. Procedurile pot diferi în anii fiscali mai târziu.
  • Dacă ați terminat declarațiile de taxe pe hârtie, nu aveți nevoie de o eroare matematică de 1040-X pentru a corecta erorile matematice. IRS le va corecta automat pentru tine.
  • Dacă aveți nevoie să depuneți un 1040-X, trebuie să faceți acest lucru în termen de 3 ani de la depunerea returnării inițiale sau la 2 ani de la plata taxei, oricare dintre acestea este mai târziu.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar