Cum să scapi de chatterbox de birou

Este Office Chatterbox Monopolizarea timpului și păstrarea dvs. de a vă completa munca? Această persoană frustrantă are obiceiul de a vorbi cu toată lumea despre tot, vorbind în ziua în care un mijloc de a procura și de a evita să-și facă propria muncă. El vă poate întrerup și colegii dvs. de-a lungul zilei de lucru, diminuându-vă propria productivitate. Atunci când nu acordă atenție întreruperii și abandonului sugestii subtile, nu par să funcționeze, ar putea fi timpul să folosiți câteva metode mai agresive pentru a restabili pacea și liniștea în spațiul de lucru.

Pași

Metoda 1 din 4:
Evitând angajamentul
  1. Imagine intitulată Escape The office Chatterbox Pasul 1
1. Scuzați-vă de la conversație. Lăsați caseta de chat să știe că sunteți ocupați și aveți de lucru. În timp ce acest lucru ar trebui să pară evident pentru majoritatea oamenilor într-un mediu de lucru, oamenii care încearcă în mod constant tind să fie solicitanți de atenție și procrastinatori. Va trebui să-i spelați persoanei că nu sunteți disponibil pentru un chat.
  • Explicați-vă că vă pregătiți pentru o întâlnire importantă, așteptați un apel telefonic sau sub presiune limită. S-ar putea ajuta să specificați un timp spunând: "Trebuie să iau memo-ul de 10:00, să ajungem la un alt moment."
  • Imagine intitulată Escape The office Chaterbox Pasul 2
    2. Suna pentru ajutor. Dacă este necesar, ridicați telefonul și începeți apelarea. Dacă co-lucrătorul dvs. de discuție încearcă să înceapă sau să continue o conversație, țineți mâna sau îndreptați-vă la telefon pentru a clarifica faptul că faceți un apel important.
  • Imagine intitulată Escape The office Chaterbox Pasul 3
    3. Setați limitele. Când simțiți disconfort, resentimente sau vinovăție despre ceva, este un semn clar că este timpul să se stabilească sau să aplice limitele personale. Există doar atât de multe ore în zilele de lucru, iar pentru a avea succes în cariera dvs. și pentru a vă completa munca, va trebui să fiți asertivă în a spune nu la întreruperi inutile.
  • A renunțat la plăceri, dar asigurați-vă că vă comportați profesional. Nu încurajați chatterul prin întrebarea întrebărilor sau indicarea interesului în ceea ce privește persoana care vorbește vorbește.
  • Spunând că nu la poporul Pushy și agresiv poate fi dificil dacă aveți tendința de a fi un popor plăcut. Începeți prin practicarea limitelor cu prietenii și familia dvs. și veți deveni treptat mai confortabil desenarea unei linii în nisip cu colegii dvs.
  • Imagine intitulată Escape The office Chaterbox Pasul 4
    4. Fii vagi. Puteți evita o conversație lungă, nedorită cu cineva prin faptul că este necommittal și neinteresant. Nu puneți prea multe întrebări și păstrați-vă răspunsurile scurte. Răspundeți rapid la toate întrebările legate de muncă, făcând tot ce este mai bun pentru a rămâne la subiect.
  • Metoda 2 din 4:
    Folosind indicii de limbă corporală
    1. Imagine intitulată Escape The Office Chaterbox Pasul 5
    1. Îngrijiți-vă în munca voastră. Prin păstrarea grămezi de hârtie stivuite pe birou, mai multe foi de calcul și e-mailuri deschise pe computerul dvs. și o listă de lungă durată vizibilă în spațiul de lucru, puteți crea o aură de ocupație care ar putea ajuta la descurajarea întreruperilor artificiale.
    • Continuați să lucrați și nu faceți contact vizual. Menținerea ochilor fixați pe monitorul computerului, continuați să citiți, să deschideți e-mail sau să introduceți când chatterboxul se apropie de birou. Ea poate observa că sunteți ocupat de lucru și plecați liniștit.
  • Imagine intitulată Escape The office Chaterbox Pasul 6
    2. Puneți un set cu cască. În birourile moderne, care nu mai pot avea uși sau chiar ziduri cubice pentru a oferi lucrătorilor orice sens al vieții private, căștile pot fi singurele moduri rămase de a crea orice sentiment de singurătate în birou.Chatterboxul nu va ști dacă aveți căștile activate sau dezactivate și acest lucru poate descuraja vizitele și conversația.
  • Dacă alegeți să activați căștile, ascultarea muzicii relaxante vă poate ajuta să vă concentrați într-un birou zgomotos, precum și să scăpați schimbul nedorit.
  • Dacă chatterbox-ul nu iau indicii și vorbește oricum, scoateți căștile și acționați-vă surprins de întrerupere, ca și cum ați fi ascultat în mod activ ceva important.
  • Imagine intitulată Escape The office Chaterbox Pasul 7
    3. Privi la ceasul dvs. frecvent. Gestul ar trebui să comunice că trebuie să fii acolo undeva, sau că ești conștient de timp. De asemenea, poate ajuta la stabilirea unei alarme pe ceas sau telefonul într-un moment în care chatterboxul vă întrerupe de obicei, cum ar fi chiar înainte de prânz.
  • Dacă persoana încă nu ia indiciu, puteți spune "Îmi pare rău, dar am întârziat pentru o întâlnire."Sau" Oh, este deja 2:30? Trebuie să recuperez ceva."
  • Imagine intitulată Escape The office Chaterbox Pasul 8
    4. Stai în sus pentru tine însuți. Dacă nimic altceva nu pare să funcționeze, încercați să vă ridicați la stația dvs. de lucru, astfel încât persoana care întrerupe este brusc la nivelul ochilor, mai degrabă decât în ​​picioare deasupra dvs. Acest comutator brusc poate face ca persoana să fie incomodă și va trimite un semnal pentru ei că conversația sa terminat.
  • Metoda 3 din 4:
    Având undeva să fie
    1. Imagine intitulată Escape The office Chaterbox Pasul 9
    1. Mergeți repede prin birou. Majoritatea colegilor nu vă vor opri dacă vă par să fiți într-o misiune sau într-o grădere pentru a ajunge undeva. Dacă sunteți interceptat, încercați să spuneți - "Știți care sală de conferințe se află întâlnirea?"
  • Imagine intitulată Escape The office Chatterbox Pasul 10
    2. Alerga la toaletă. Ieșiți din discuții spunând că sunteți în calea dvs. pentru o pauză rapidă de baie. Sperăm că nimeni nu va fi atât de nepoliticos ca să te întrebe pe asta!
  • Imagine intitulată Escape The office Chaterbox Pasul 11
    3. Mănâncă un snack. Lăsați chatterbox-ul să știe că te îndrepți spre camera de pauză pentru o ceașcă de cafea rapidă de cafea, ceai sau o gustare oricând te prinde de gardă în hol. Dacă ea insistă să vă alăturându-vă în camera de spargere, puteți vorbi atâta timp cât este nevoie pentru a vă pregăti ceașcă de cafea și apoi spuneți "Eu chiar trebuie să mă întorc la ea."
  • Imagine intitulată Escape The office Chaterbox Pasul 12
    4. Ajutor de la un alt coleg. Căutați un coleg și spuneți imediat chat-ului că trebuie să vorbiți cu acea persoană despre o problemă urgentă. Dacă nimeni altcineva nu este în jur, puteți spune "ați văzut-o pe Jim? Trebuie să mă întâlnesc cu el despre acest proiect care se datorează în timpul orelor ", și apoi se grăbește în mod intenționat spre biroul lui Jim.
  • Imagine intitulată Escape The office Chaterbox Pasul 13
    5. Ia o pauză. Dacă Office Magpie vă păstrează de a face orice lucru făcut, nu mai stresați despre asta și să vă dați o pauză. Spuneți colegului dvs. că trebuie să fiți atât de important la un moment dat. Nu este nevoie să vă explicați că pur și simplu mergeți la o plimbare, grăbiți ușa și nu vă întoarceți la birou până când coasta nu este clară.
  • Metoda 4 din 4:
    Fiind un angajat model
    1. Imagine intitulată Escape The Office Chaterbox Pasul 14
    1. Delegați o sarcină la Chaterbox. Deoarece persoana pare să aibă atât de mult timp suplimentar pe mâini, să profite de situație și să-și solicite expertiza cu privire la un proiect pe care l-ați pus.Odată ce persoana deranjantă își dă seama că veți atribui mai multe responsabilități în orice moment, el vorbește cu dvs., el va găsi mai mult decât probabil o altă persoană la Pestester. Sau, s-ar putea să-l convingeți să vă ajute cu o sarcină. Oricum, este o victorie pentru tine!
  • Imagine intitulată Escape The office Chaterbox Pasul 15
    2. Flatter The Chatterer. Este adevărat că puteți prinde mai multe muște cu miere. Încercați să spuneți persoana care să vă întrerupă că sunteți atât de bucuroasă că au încetat să o oprească pentru că aveți o problemă de lucru pentru care aveți probleme la găsirea unei soluții. Spune-le că îți apreciezi abilitățile și sunt încrezători că pot rezolva problema pentru tine. Apoi, sperăm că se vor grăbi să vă dovedească dreptul!
  • Imagine intitulată Escape The office Chaterbox Pasul 16
    3. Discutați problema cu managerul dvs. După ce ați făcut tot posibilul pentru a vă ocupa de această chestiune, fiți discretați și acționați profesional când vorbiți cu șeful dvs. despre această problemă. S-ar putea să nu fiți primii care vii la șeful vostru despre comportamentul persoanei și trebuie să știe despre orice care afectează negativ productivitatea.
  • Luați în considerare menționarea șefului dvs. că persoana de chat pare să aibă timp suplimentar pe mâini și să le recomande un anumit proiect. În acest fel, următorul Timethe Chatterbox vă deranjează, le puteți întreba cum merge proiectul și subliniază că trebuie să le păstreze foarte ocupați.
  • Imagine intitulată Escape The office Chaterbox Pasul 17
    4. Ajungeți la locul de muncă devreme. Fiind prima persoană care ajunge dimineața, puteți obține timp prețios liniștit fără întreruperi. Șeful dvs. ar putea observa angajamentul dvs. față de munca dvs. și vă recompensa productivitatea cu o creștere sau promovare. Cutia de chatter de birou nu va părea ca o mulțime de deranjare atunci când știți că sunteți deja pe drumul cel bun pentru a vă întâlni termenul limită.
  • Stați târziu la locul de muncă după ce toți ceilalți lasă ar putea fi, de asemenea, o opțiune bună de a vă stimula productivitatea fără a fi întreruptă de colegi.
  • sfaturi

    Manipulați situația cu căsuța de chat înainte de a suferi producția. Este dificil să se concentreze și să lucreze atunci când colaboratorii vorbesc prea mult prea mult.
  • Încerca "suna un prieten". Adresați-vă prietenilor să vă ajute, că atunci când trimiteți un e-mail sau scrieți cuvântul "Ajutor" Pentru ei, ei trebuie să vă sune pe telefonul dvs. cu o întrebare fictivă de lucru. Cutia de chatterbox va presupune când tastați sau text că sunteți multi-tasking. Alternați prietenul pe care îl alegeți de fiecare dată sau căboxul de discuții ar putea să prindă. Când telefonul sună, spuneți "Oh trebuie să iau asta...". Sperăm că este suficient pentru a pleca. Dacă nu, pretindeți că aveți o conversație îndelungată sau o abordare urgentă pentru a încheia discuția.
  • Avertizări

    Evitați dramă. Nu discutați niciodată cutia de discuții și comportamentul ei rău cu colegii. Acest lucru nu va realiza nimic, și vă va face să arătați rău.
  • Nu răspundeți niciodată în mânie sau fiți nepoliticos pentru persoana de chat. Întotdeauna luați terenul înalt, deoarece comportamentul dvs. va reflecta în cele din urmă asupra voastră, indiferent cât de enervant sau nepoliticos persoana care întrerupeți că ați putea fi. Încercați să rămâneți profesioniști în orice moment când se ocupă de un coleg de probleme.
  • Aveți grijă ca să nu evitați toate conversațiile la locul de muncă. Conversațiile în persoană cu colegii ne învață răbdarea SUA și permit colaborarea pe proiecte și împărtășirea ideilor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar