Cum să vă decorați biroul pentru crăciun

Nu este niciodată prea devreme pentru a începe să intrați în spiritul de vacanță, chiar dacă sunteți blocat la birou. În acest an, scoateți o pagină din playbook-ul dvs. de decorare la domiciliu, folosind copaci luminoși, coroane festive și alte decorațiuni de yuleletide atemporale pentru a adăuga o majorare atât de necesară pentru spațiul dvs. de lucru. Împreună cu atingerile grele și creative, cum ar fi ghirlande, tinsel și hârtie de înfășurare, câteva decorațiuni simple pot face zile care au dus la vacanța de Crăciun doar puțin mai veselă.

Pași

Partea 1 din 3:
Fixați-vă spațiul de pardoseală
  1. Imagine intitulată Decorează biroul dvs. pentru Pasul 1 de Crăciun 1
1. Pune un copac de Crăciun. Faceți loc pentru copacul dvs. într-o parte a biroului care vede mai puțin traficul piciorului, cum ar fi zona din fața unui dulap neutilizat sau de răcitorul de apă. Decorați copacul cu lumini, ornamente și alte părți tradiționale sau luați o abordare mai neconvențională prin umplerea ramurilor cu consumabile de birou, cum ar fi liderii și note post-IT.
  • Un copac artificial va fi cea mai practică alegere pentru birourile companiei. Dacă lucrați de acasă, ați putea prefera acele luxuriante și parfumul crocant verde de un copac real.
  • Odată ce ți-ai înființat copacul tău, stack cadouri pentru copiii sau colegii dvs. dedesubt pentru a-și completa aspectul.
  • Imagine intitulată Decorează biroul dvs. pentru Crăciun Pasul 2
    2. Atârnă câteva coroane festive. Puneți sălile sau cel puțin holul până la camera de spargere, cu ramuri de Holly. Puteți afișa o coroană de coroană oriunde ar beneficia de o stropire de roșu și verde, inclusiv ușile și ferestrele.
  • Montați coroanele cu cârlige de adeziv detașabil pentru a evita deteriorarea pereților și a altor suprafețe.
  • Imagine intitulată Decorează biroul dvs. pentru Pasul de Crăciun 3
    3. Ridicați ciorapi. Atârnă o stocare pentru fiecare membru al echipei sau personalului dvs. și îi surprinde cu cadouri în zilele care duc la Crăciun. Sunt dimensiunea perfectă pentru a ține niște oferte mici, cum ar fi stilouri, capse, note, jucării de relief și alte trinketuri. Aranjați ciorapii într-o zonă centrală în care toată lumea le poate vedea sau a-i linia de-a lungul unei ferestre sau un alcove confortabil într-un birou de acasă.
  • Un raft PEG simplu poate oferi un loc ieftin și convenabil pentru a pune ciorapi dacă spațiul este limitat.
  • Imagine intitulată Decorează biroul dvs. pentru Pasul de Crăciun 4
    4. Obține creativ cu ghirlande. Rulați o ghirlandă peste peretele din spatele biroului dvs. sau de-a lungul vârfului cabinei dvs. pentru a păstra lucrurile gustoase. Pentru o atingere mai inventivă, ați putea, de asemenea, să vânați o lungime în jurul corpurilor, cum ar fi rack-ul tău, lampa de podea sau deșeuri.
  • Ghirlande sunt un mod simplu, dar captivant, de a adăuga fler de vacanță fără a vă oferi o grămadă de decorațiuni pentru a lua jos vine anul nou.
  • Imagine intitulată Decorează biroul pentru Crăciun Pasul 5
    5. Strângeți luminile de Crăciun. Câteva fire de lumini colorate pot capta perfect entuziasmul sezonului. Becurile de culoare alb oferă o strălucire mai subtilă pentru a face chiar și cele mai aglomerate birouri simt un pic mai cald. Marele lucru despre lămpile de șir este că sunt lungi și flexibile, ceea ce înseamnă că le puteți conecta în aproape oriunde.
  • Căutați becuri care clipește intermitent pentru a obține zona în jurul biroului tău Twinkling.
  • Amintiți-vă să vă deconectați întotdeauna luminile ori de câte ori sunteți în afara biroului. Ele pot deveni un pericol de incendiu dacă uitați de ele.
  • Partea 2 din 3:
    Adorarea biroului
    1. Imagine intitulată Decorează biroul dvs. pentru Crăciun Pasul 6
    1. A stabilit un copac miniatural. Un copac adorabil poate face o mare omologare la cea mai mare în zona de intrare. Puteți chiar să utilizați lumini rămase, ornamente și alte decorațiuni pentru a trăi verdeața și pentru a face ca o bucată mică de casă.
    • Copacii de Crăciun sunt disponibili în dimensiuni ca un mic ca 12 cm (30 cm) la cele mai multe magazine de bunuri de origine.
  • Imagine intitulată Decorează biroul dvs. pentru Crăciun Pasul 7
    2. Utilizați bumbac pentru a transforma zona de lucru într-o zonă minunată de iarnă. Păduiți desktopul cu câteva role de bumbac pentru a simula zăpada proaspătă. Același lucru se poate face pentru mesele, rafturile și dulapurile de depozitare din apropiere. Lăsați-l să zăpadă, să-l lase să zăpadă, să zăpadă!
  • Adăugați un shake (sau șase) de sclipici pentru a obține spumante de zăpadă Faux.
  • Finalizați-vă înghețată "Funscape" cu un om de zăpadă tras manual tăiat de la hârtie de imprimantă.
  • Imagine intitulată Decorează biroul dvs. pentru Pasul de Crăciun 8
    3. Includeți o scenă de naștere. Dedicați un colț al biroului dvs. la un set de figurine care descriu nașterea copilului Isus. Incorporarea unui afișaj de naștere solemnă vă va permite să sărbătorim cel mai minunat moment al anului fără a pierde din vedere adevăratul său sens.
  • Lăsați-vă partea vicleană să vină să se joace, făcând propriile cifre de naștere folosind păpuși de modelare din lemn, decupaje din carton sau păpuși de modă de la resturi de țesătură.
  • Aflați politica companiei dvs. despre imaginile religioase la locul de muncă înainte de a stabili o scenă de naștere.
  • Imagine intitulată Decorează biroul dvs. pentru Crăciun Pasul 9
    4. Liniați-vă uneltele cu Tinsel. Obțineți celelalte elemente de pe biroul dvs. pe Fun-Jazz Up Monitorul computerului, tava de hârtie sau cadrele de imagine prin atingerea Shimmery Tinsel în jurul marginilor. Gleamia și textura strălucitoare a accesoriului îl fac, de asemenea, perfectă pentru înfrumusețarea sloturilor de poștă electronică și a cubbies.
  • Tinsel vine în multe culori diferite, ceea ce face ușor să le legă în celelalte decorațiuni.
  • Partea 3 din 3:
    Încorporarea altor atingeri vesele
    1. Imagine intitulată Decorează biroul dvs. pentru Crăciun Pasul 10
    1. Atârnă ornamente supradimensionate din tavan. Atașați ornamentele cu bile sau fulgi de zăpadă la benzi lungi de panglică și suspendați-le deasupra capului. Efectul de cădere perpetuă este o modalitate bună de a ascunde o rețea plăcută de lumini fluorescente. Asigurați-vă că draperii nu stau atât de scăzute încât să ajungă în cale sau să devină o distragere a atenției.
    • Dacă lucrați într-un birou comercial, cea mai ușoară cale de a asigura draperi de vacanță este să le puneți simplu sub placile de tavan. În caz contrar, o bandă mică de bandă clară ar trebui să facă truc.
  • Imagine intitulată Decorează biroul dvs. pentru Pasul de Crăciun 11
    2. Acoperiți suprafețele simple cu hârtie de înfășurare. Câteva foi de înveliș de cadouri roșii și albe pot transforma aproape orice obiect neinspirat într-o trestie de bomboane. Tăiați hârtia pentru a se potrivi cu ușile, pereții cubiclei, picioarele de masă și orice altceva doriți să faceți ceva mai vesel. Odată ce ziua mare vine și merge, tot ce trebuie să faceți este să o rupeți și să o aruncați departe.
  • Există multe alte utilizări creative pentru ambalarea hârtiei, de asemenea. De exemplu, ați putea liniștele în interiorul sertarelor de birou cu el sau puteți înfășura peretele cabinei dvs. pentru a arăta ca un cadou gigant.
  • Imagine intitulată Decorează biroul dvs. pentru Pasul de Crăciun 12
    3. Puneți niște gustări. Umpleți un castron cu un sortiment de bomboane colorate și alte dulciuri dulci pe care tu și colegii tăi pot să-l bați pe tot parcursul zilei. Unele dintre cele mai populare confecții de vacanță includ coaja de mentă, amestec de chex cu ciocolată alb și cookie-uri care ar face apa din gura lui Santa.
  • Portocalele sunt o tradiție de Crăciun în multe părți ale lumii și poate fi o alternativă sănătoasă pentru cei care încearcă să urmărească ceea ce mănâncă.
  • Oferind darul de dulciuri este o modalitate Surefire de a vă face cea mai populară persoană din birou.
  • sfaturi

    Este o idee bună să discutați cu șeful dvs. înainte de a vă oferi spațiul de lucru o revizie de vacanță pentru a vă asigura că niciunul dintre decordul dvs. nu este încălcat regulamentul companiei.
  • Poziționați decorațiunile în cazul în care nu vor intra în calea sarcinilor de zi cu zi.
  • Invitați pe toți cei din birou să-și decoreze propriul birou sau o cabină, apoi să voteze pentru al cărui afișaj arată cel mai bun.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar