Cum se descărcă microsoft office 2010

Thisewill vă învață cum să descărcați Microsoft Office 2010. Rețineți că de când Office 2010 a ajuns la sfârșitul vieții, nu mai puteți descărca de pe site-ul Microsoft, deci va trebui să îl descărcați de undeva în altă parte. Poate doriți să luați în considerare o versiune mai nouă a Microsoft Office, deoarece anul 2010 nu va mai primi actualizări de securitate de la Microsoft.

Pași

  1. Imagine intitulată Descărcați Microsoft Office 2010 Pasul 5
1. Găsiți o copie a biroului pentru a descărca de pe site-ul dvs. de descărcare preferat. Oficiul este disponibil pe o varietate de Torrent site-uri, Deși această metodă poate avea o legalitate discutabilă.
  • Imagine intitulată Descărcați Microsoft Office 2010 Pasul 6
    2. Scanați fișierul pentru viruși. Mereu Verificați software-ul descărcat pentru viruși, Deoarece metodele non-tradiționale sunt coapte pentru abuzuri de către hackeri. Citiți comentariile de pe site-ul torrent pentru a vedea dacă cineva a întâmpinat probleme.
  • Imagine intitulată Descărcați Microsoft Office 2010 Pasul 7
    3. Găsiți o cheie de produs. Pentru a instala Office 2010, va trebui să introduceți o cheie de produs valabilă. Unele descărcări vor veni cu un fișier text care conține cheile pe care le puteți utiliza, în timp ce altele vor avea un program de generare cheie care va crea o cheie unică pentru utilizare.
  • Fiți foarte atenți cu generatoarele cheie, deoarece pot instala cu ușurință viruși fără să știți.
  • Imagine intitulată Descărcați Microsoft Office 2010 Pasul 8
    4. Instalați programul ca normal. Odată ce ați găsit o cheie validă, restul Instalarea va continua normal. Dacă aveți o versiune crăpată instalată, este posibil să nu puteți accesa actualizări pentru birou de la Microsoft.
  • sfaturi

    Avertizări

    Aveți grijă atunci când descărcați lucruri de pe site-uri aleatorii de pe Internet. Unele fișiere pot conține viruși.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar