Cum de a bea inverseed

FlaxSeed este un superfood care este adesea folosit pentru pierderea în greutate și ca a înlocuirea pentru alte alimente în unele diete, cum ar fi un înlocuitor pentru ouăle din dietele vegane. Conține o mulțime de fibre, este asociată cu un risc mai scăzut de a obține cancer și are și proprietăți antioxidante și antiinflamatorii. Pentru a bea inversă, faceți apă de semințe de in, amestecați apa de semințe de in sau ulei în băuturile dvs. preferate sau măcurați semințele proaspete cu smoothies. De asemenea, puteți cumpăra băuturi de semințe de in la magazinul dvs. local de bacanie.

Ingrediente

Apă de semințe de in

  • 1 linguriță (5 g) de semințe de măcinare
  • 1 cană (250 ml) de apă
  • Suc de lamaie (opțional)

Pași

Metoda 1 din 2:
Făcând apă de semințe de in de in
  1. Imagine intitulată Drink FlaxSEed Pasul 1
1. Beți doar 1 cană (250 ml) de apă de semințe de in pe zi. Băutând prea multă apă de semințe de in nu se va ucide, dar poate provoca balonare, gaz și diaree (în cazuri extreme). În general, este recomandat să beți doar 1 cană (250 ml) de apă de inversă pe zi. Aceasta conține cea mai mare cantitate de substanțe nutritive pe care corpul le poate digera în fiecare zi, deci dacă treceți peste el, doar pierdeți apă de in.
Sfat de experți
Lyssandra Guerra

Lyssandra Guerra

Nutriția certificată și Wellness Consultantlyssandra Guerra este o nutriție certificată și consultant de wellness și fondatorul nutriției palme native cu sediul în Oakland, California. Ea are peste cinci ani de experiență de coaching de nutriție și este specializată în furnizarea de sprijin pentru a depăși problemele digestive, sensibilitățile alimentare, poftele de zahăr și alte dileme conexe. A primit certificarea ei holistică de nutriție de la Colegiul Bauman: nutriție holistică și arte culinare în 2014.
Lyssandra Guerra
Lyssandra Guerra
Consultant certificat de nutriție și wellness

Știați? Consumul de semințe de semințe poate ajuta la reducerea inflamației în corpul dvs. datorită conținutului ridicat de omega-3. FlaxSeed este, de asemenea, ridicat în fibră solubilă, deci este benefic pentru prevenirea constipației și eliminarea toxinelor și a deșeurilor din corpul dumneavoastră. În plus, inaxabilele se poate ajuta la echilibrarea hormonilor datorită calității sale de fitoestrogen.

  • Imagine intitulată Drink Inlaxesed Pasul 2
    2. Grind up 1 linguriță (5 g) de semințe de in-uri într-un șlefuit de condimente sau mortar și pistil. Dacă ați cumpărat semințe întregi de in, trebuie să le ștergeți înainte de a le mânca, astfel încât corpul dumneavoastră să poată digera mai ușor nutrienții conținute în interiorul. Grind semințele de in de in, și le-au pus pe partea laterală.
  • Dacă aveți semințe de flax preîncălzite, atunci nu vă faceți griji cu privire la șlefuirea acestora din nou. Acest lucru se aplică numai pentru întregul semințe de in.
  • Imagine intitulată Drink Inlaxs Seed Pasul 3
    3. Pregătiți 1 cană (250 ml) de apă caldă sau rece, în funcție de preferința dvs. Nu contează la ce temperatură faceți apa, dar amintiți-vă că atunci când focele de in înmuiere veți bea lichidul care rămâne, așa că faceți-o la orice temperatură preferați să beți.
  • Puteți adăuga, de asemenea, apă de inversă pentru a bea mai degrabă decât să bei drept. Dacă intenționați să faceți acest lucru, optați pentru apă caldă deoarece poate extrage mai multe substanțe nutritive din semințele de in.
  • Imagine intitulată Drink FlaxSeed Pasul 4
    4. Înmuiați fulgerul la sol în apă timp de 2 ore sau până la gel. Adăugați 1 linguriță (5 g) de flax de masă în 1 cană (250 ml) de apă și amestecați-l ușor pentru doar câteva momente pentru a împiedica să se rătăcească. Apoi, lăsați-o să stea până când este nevoie de o consistență asemănătoare gelului înainte de a continua.
  • Dacă observați că apa a început să se întoarcă la o consistență asemănătoare gelului înainte de ora, probabil că este gata să beți.
  • Puteți, de asemenea, să înmuiați seedurile de inversă peste noapte, dar acest lucru este mai bine pentru amestecarea apei în alte rețete decât pentru a bea drept, deoarece tinde să fie mult mai mult gel și să aibă o aromă mult mai puternică.
  • Imagine intitulată Drink FlaxSeed Pasul 5
    5. Tensionarea semințelor de in ar fi apoi beți apa rămasă. Dacă nu vă deranjează să aveți o mică criză în băutura voastră, nu vă simțiți liberi să părăsiți semnele de in în apă. În caz contrar, turnați lichidul într-un alt recipient printr-o colandere.
  • Dacă flaxul de la sol este deosebit de amendă, este posibil să nu fiți capabil să vă deplasați prea mult. Acesta nu este cel mai rău lucru, totuși, deoarece motivele vă vor da un impuls de substanțe nutritive!
  • Dacă intenționați să utilizați apa în băuturi amestecate, lăsați focurile de in, deoarece acestea vor fi măcinate în sus și se dezintegrează în blender. Dacă îl adăugați într-o băutură nemișcată, îndepărtați motivele, dacă doriți așa.
  • Puteți stoca apa de semințe de in, în câteva zile, dar nu va dura mult timp. Cel mai bine este să-l bei de îndată ce este gata.
  • Metoda 2 din 2:
    Amestecarea in-a firmei cu alte băuturi
    1. Imagine intitulată Drink FlaxSeed Pasul 6
    1. Adăugați suc de lămâie la apă de semințe de in pentru o opțiune de zestare. Apa de semințe de in are un gust ciudat la unii, astfel încât să o facă mai gustoasă fără a schimba rețeta prea mult amestecați 1 cană (250 ml) de apă de semințe de in de aproximativ 1-3TSP (4.9-14.8 ml) de suc de lămâie, în funcție de cât de mult vă place sucul de lamaie.
    • Sucul de lamaie este mare pentru pierderea în greutate și indigestie, care compușii cu beneficiile digestive ale semințelor de in.
  • Imagine intitulată Drink FlaxSeed Pasul 7
    2. Ceai de semințe de in arie pentru a crea o băutură fierbinte, reconfortantă. Se amestecă 1 linguriță (5 g) de semințe de sold cu 1 cană (250 ml) de apă clocotită, apoi așteptați aproximativ 10 minute sau până când atinge o temperatură confortabilă pentru a bea. Dacă preferați să nu aveți motive în ceaiul dvs., tensionați-le înainte de a începe să o beți.
  • Aruncați o pungă de ceai în apa fierbinte, de asemenea, pentru a masca o parte din aroma de semințe de in. Ceaiuri din plante, cum ar fi cea mai bună lucrare de mentă sau de mușețel, și au un efect de relaxare bine cunoscut. Ceaiul de lamaie sau ceaiul de ghimbir sunt cunoscute ca fiind bune pentru sănătatea ta.
  • Imagine intitulată Drink FlaxSeed Pasul 8
    3. Amestecați apa de semințe de in sau ulei cu alegerea sucului pentru un impuls nutrițional. Apa de apă și ulei de semințe de in plus sunt perfecte pentru a adăuga la suc, deoarece aromele neobișnuite sunt ușor mascate de arome de fructe și legume. Alegeți tipul dvs. preferat de suc și amestecați-l cu aproximativ 1/2 cană (125 ml) de apă de semințe de in sau 1 linguriță (15 ml) de ulei de semințe de in.
  • Sucurile dulci, cum ar fi sucul de mango, sucul de mere sau sucul de ananas sunt minunate, deoarece aromele dulci maschează uneori aroma de apă a apei de semințe de in.
  • Imagine intitulată Drink FlaxSeed Pasul 9
    4. Amestecați in ar fi într-o alegere gustoasă pentru o alegere gustoasă și dulce. Smoothies dulce În special, sunt perfecte pentru a se amesteca cu semințe de in, precum aromele lor puternice și zaharoase contracarează brusc arome ale semințelor. Utilizați întregul semințe de in pentru a păstra conținutul fibrei sau apa de semințe de in sau ulei de semințe de in, dacă nu doriți niciun fel de bucăți în Smoothie.
  • Ananasul, mango și boabele de boabe sunt opțiuni deosebit de populare.
  • Dacă preferați Smoothies Green Spanac sau Smoothies pe bază de legume, puteți amesteca și focele de in, deși aroma lor nu poate fi acoperită și.
  • Imagine intitulată Drink Descrise Seed Pasul 10
    5. Optați pentru o marcă comercială de băutură de semințe de in către o opțiune rapidă. Dacă nu aveți timp să faceți propriile băuturi la domiciliu, sau, probabil, nu aveți încredere în îndemânarea dvs. culinară pentru a face gustul bun, puteți adăuga întotdeauna in la dieta dvs. cu băuturi disponibile la magazinul dvs. local de bacanie. Uită-te în secțiunea de hrană pentru sănătate și în secțiunea băuturii pentru a găsi un suc pre-făcut, smoothie sau altă băutură care sună apetisant pentru tine.
  • Un beneficiu al băuturilor de semințe de semințe comerciale disponibile este că ele sunt de obicei echilibrate în substanțe nutritive și adesea conțin substanțe nutritive suplimentare pentru a vă completa dieta.
  • Poate costa mai mult decât să-l faci singur, dar băuturile cumpărate de magazin aproape întotdeauna gust excelent și vă va oferi aceleași beneficii ca și prelegiile de casă.
  • sfaturi

    FlaxSeed este mare ca o alternativă la ingrediente precum ouă, de asemenea - puteți Mănâncă semințe de in la fel de ușor cum îl puteți bea.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar