Cum să intrați în hardmode pe teraria

Ați văzut pe alții jucând hardmode pe teraria? Doriți să știți cum să intrați în ea?

Pași

  1. Imaginea intitulată intrați în hardmode pe teraria Pasul 1
1. Obțineți niște echipamente. Dacă ați distrus eaterul lumilor și aveți o mulțime de scale de umbră, atunci faceți-vă niște armuri de umbră. S-ar putea să dureze de câteva ori uciderea lui EOW (Eater of Lumi) pentru a obține suficiente scale demonite sau umbră. Odată ce aveți suficient pentru un set complet, mergeți mai departe și faceți fiecare piesă de armură. Aceasta este de obicei cea mai bună armură pre-hardmode din joc.
  • Imaginea intitulată Intrați în hardmode pe teraria Pasul 2
    2. Du-te jos. Odată ce aveți armura și, de preferință, o armă variată (cum ar fi Sharanga, care este făcută din două Fury Molten, care sunt fabricate dintr-un număr considerabil de bare de îmbrăcăminte), trebuie să mergeți la lumea interlopă. Este ușor - doar săpeți direct până când ajungeți acolo.
  • Imaginea intitulată intrați în hardmode pe teraria Pasul 3
    3. Construi o arenă. Când coborâți (sperăm că ați adus o mulțime de blocuri solide), construiți o arenă - nimic special, doar un pod gigant dintr-o parte a lumii la altul. Omoara un demon voodoo, si va arunca o papusa voodoo. Odată terminat cu arena, uitați-vă la direcția voodoo Doll. Zidul de carne (șeful final pre-hardmode) se va apropia de sfârșitul lumii că se confruntă păpușa. Mergeți până la acea parte, apoi mișcați-vă înapoi, poate treizeci de blocuri.
  • Imaginea intitulată intrați în hardmode pe teraria Pasul 4
    4. Haide-l. Dacă credeți că sunteți gata, fie aruncați păpușa în lavă, fie doar apăsați-l, în funcție de actualizarea propriei. Una dintre aceste metode va funcționa.
  • Imaginea intitulată Intrați în hardmode pe teraria Pasul 5
    5. Distruge! Zidul de carne se va da naștere destul de aproape de tine, așa că atacați-l cu arma ta varsă de câteva ori și apoi alerga înapoi. Se sparge din gura ei zeci de minionii numiți "foame" și odată ce un anumit număr de ei sunt uciși, ei devin mai puțin abundenți și sunt înlocuiți cu lipideri.
  • Imaginea intitulată intrați în hardmode pe teraria Pasul 6
    6. Continuă. Este o idee bună să rămâi destul de departe de el, îndepărtat de cel puțin 20 de blocuri. El are trei părți ale corpului principal: doi ochi și o gură între ochi. Doar trageți-l și împușcați-l și încercați să nu ardeți în lavă. Lovirea părților corpului se ocupă de daunele nu doar acelei părți, ci întregul zid.
  • Imaginea intitulată Intrați în HardMode pe Terraria Pasul 7
    7. La înfrângerea lui. În cele din urmă el va muri și va crea o cutie care conține o lamă de întrerupător, un pwnhammer și o anumită emblemă. Acolo te duci! Sunteți acum în hardmode.
  • sfaturi

    Ochii au mai puțină apărare, așa că încercați să le distrugeți mai întâi.
  • Laserele de la ochi primesc mai repede cu cât este mai mică sănătatea lui.
  • Rămâi foarte aproape de gură, dacă sunteți un caracter de tip corp de corp - deoarece ochii nu pot trage și te-a lovit.
  • Avertizări

    Nu-l lăsa să fugă peste tine. Vă va oferi o debuff care vă întărește chiar în fața gurii și, în același timp, vă oferă daune mari.
  • Nu, în niciun caz, uitați să aduceți poțiuni de vindecare. Veți muri dacă nu le aduceți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar