Cum de a prinde dhhelmise în pokémon sun și lună

Dhelmise este un nou Pokémon în Sun și Lună. Este un Pokémon de iarbă și de tip fantomă, cu abilitatea de oțel nevăzut, care sporește puterea mișcărilor de tip de oțel cu 50%. Acest lucru îi oferă Stab (același bonus de atac de tip) pentru trei tipuri diferite de mișcări, făcându-l o forță care să fie socotită atât în ​​joc, cât și cu competitivitate.

Pași

  1. Imagine intitulată capthhelmise în Pokémon Sun și Luna Pasul 1
1. Du-te la casa în formă de Stealix situată în satul Seafolk. Mergeți până la capătul casei, apoi treceți prin ușă spre exterior.
  • Imagine intitulată capthhelmise în Pokémon Sun și Luna Pasul 2
    2. Continuați cu balconul, unde va fi un pescar și un loc de pescuit. Pescarul nu este foarte important, dar locul de pescuit este, deoarece este singurul loc pe care îl puteți prinde dhhelmise în întregul joc! Veți avea nevoie de tija de pescuit din Lana pentru a încerca să o prindă.
  • Imagine intitulată capthhelmise în Pokémon Sun și Luna Pasul 3
    3. Fiți răbdători pe măsură ce încercați să o găsiți. Dhelmise este o căutare foarte rară. Există doar o șansă de 1% de ao prinde atunci când apa este încă și o șansă de 10% atunci când locul este bubbling, deci fii răbdător!
  • Un sfat secret pentru a vă maximiza șansele de a achiziționa acest Pokémon evaziv este ușa pe care ați trecut-o. Dacă nu știți, trecerea printr-o ușă va reseta bubbling-ul la fața locului, deci dacă nu sunteți norocoși prima dată când puteți continua să intrați și să ieșiți din casă până când veți prinde unul.
  • Imagine intitulată capthhelmise în Pokémon Sun și Luna Pasul 4
    4. Fi pregătit pentru unii eșecuri de ao prinde. Are o rată scăzută de captură. Aveți 3.3% șansa de ao prinde cu un Pokéball normal la Full HP și are o rată de prindere de 25 de ani. Pentru comparație, rata de captură pentru majoritatea Pokémon pe prima rută a jocului este 255, adică veți avea nevoie de noroc și o mulțime de pokéballs special!
  • Imagine intitulată capthhelmise în Pokémon Sun și Luna Pasul 5
    5. Continuați să încercați până când veți prinde dhhelmise. Deși ar putea fi dificil, cu suficientă răbdare și persistență, puteți avea propriul tău dimplisare pentru a lupta și a treaca.
  • sfaturi

    În timp ce Dhelmise poate fi găsită în timp ce pescuitul, bilele nete nu funcționează pe ea, deoarece nu este nici o apă sau de tip bug. În schimb, încercați să utilizați o minge rapidă la început sau să-l dați jos și să o capturați cu o minge mai puternică de pokéball sau un cronometru mai târziu în luptă.Bilele de scufundări vor lucra, de asemenea, pe dhhelmise, în timp ce trăiește sub apă.

    Avertizări

    Dhelmise este foarte greu de găsit și chiar mai greu de prins, așa că fii răbdător!
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar