Cum să fii un chitarist bun

Joacă chitara este o abilitate dificilă, dar satisfăcătoare. Învățând cum să jucați instrumentul poate fi frustrant la început - dar cu disciplina, dedicarea și timpul, oricine poate deveni un chitarist bun.

Pași

  1. Imaginea intitulată Fii un bun chitarist Pasul 1
1. Aflați bine elementele de bază. Un chitarist bun trebuie să fie un expert în fundamentele jocului de chitară. Fundamentele includ postura atunci când țineți chitara, poziționarea corectă a degetului stâng și dreapta și a plecatului sau a alegerii.
  • Imaginea intitulată Fii un bun chitarist Pasul 2
    2. Studiați notația muzicală. Deși citirea tablaturii de chitară este mai ușoară, are, în general, un dezavantaj: nu arată calendarul. Începătorul ar trebui să fie cel puțin familiarizat cu notația muzicală. Acordat, unii chitaristi foarte talentați sunt capabili să joace fără a avea vreodată nevoie de tabelă sau de muzică de foi - învață o melodie doar ascultând-o.Dar dacă nu sunteți unul dintre acești oameni, veți fi mai bine stăpâniți notația muzicală, astfel încât să aveți acces la o colecție largă de compoziții.
  • Imaginea intitulată Fii un bun chitarist Pasul 3
    3. Practică în fiecare zi. Exerciții și exerciții pentru a vă lustrui abilitățile și tehnica. Întăriți degetele și vizează un ton curat și clar. Evitați sunetele dezactivate, cu excepția cazului în care muzica solicită acest lucru.
  • Imaginea intitulată Fii un bun chitarist Pasul 4
    4. Când învățați o bucată sau o melodie, alegeți una cu care vă simțiți confortabil. Aflați mai întâi melodii ușoare. Nu numai că acest lucru construiește încrederea, dar vă ajută și degetele "amintiți-vă" anumite formațiuni și coarde care tind să fie repetate în alte melodii.
  • Imaginea intitulată Fii un bun chitarist Pasul 5
    5. Încercați să terminați o bucată, indiferent cât de greu ar putea fi. Nu intrați în obiceiul de a nu termina ceea ce începeți. Dacă o anumită parte a unei melodii vă frustrează, puneți chitara și faceți o pauză. Puteți chiar să dormiți pe ea și să începeți proaspătul a doua zi. Fă-o în propriul ritm, nu contează cât timp luați pentru a stăpâni o bucată. Desigur, amintiți-vă pasul anterior. Fii rezonabil. Nu luați un cântec complicat sau o piesă dacă nu ați stăpânit elementele de bază.
  • Imaginea intitulată Fii un bun chitarist Pasul 6
    6. Au răbdare și așteptări rezonabile. Nu vă așteptați să jucați ca o chitară celebră "Dumnezeu" cu doar câteva lecții. Atingerea unui nivel de calificare profesională durează ani de practică și de formare.
  • Imaginea intitulată Fii un bun chitarist Pasul 7
    7. Ascultați diferiți chitariști. Comparați interpretarea unui artist a unui cântec la altul. A avea o minte deschisa. Un chitarist bun este familiarizat cu diferite stiluri și genuri.
  • Imaginea intitulată Fii un bun chitarist Pasul 8
    8. Înregistrați-vă chitara. Ascultați-vă și identificați greșelile și punctele slabe. Au o altă critică chitaristă. Vă veți îmbunătăți mai mult dacă știți ce trebuie să lucrați mai greu.
  • sfaturi

    Nu vă descurajați dacă nu puteți juca un cântec dificil sau dacă veți afla că învățați puțin mai lent decât alții. Păstrați practicarea.
  • Vă faceți griji mai puțin despre viteza mâinii și, mai multe despre atingerea unui ton clar. Nu sacrificați claritatea pentru viteză.
  • Aflați când să vă opriți. Uneori, când încerci prea tare mâinile tale se vor simți dureros. Nu jucați prin durere, este mai bine să vă opriți și să vă odihniți mâinile pe o suprafață pentru o vreme.
  • Practică. Setați o practică-timp și lipiți-o, nu doar practicați când vă simțiți așa. Alternează între exerciții și învățând o melodie.
  • Sistemul cuștit. Ei vă vor ajuta să învățați cum să utilizați diferite scale în aceleași chei sau similare și să le faceți debitare - majore și minore
  • Scrieți-vă propria muzică originală.
  • Avertizări

    Veți găsi chitarați foarte talentați pe Internet care efectuează cântece și trucuri pe care le puteți visa. Nu vă simțiți rău sau inadecvată pentru că sunt mai buni decât tine. Faceți-le inspirația dvs. în schimb.
  • Nimeni nu a avut vreodată bun la chitară fără a dezvolta câteva blistere sau calusuri pe vârfurile degetelor lor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar