Cum să vă dezvoltați propriul stil de desen

Stilul de desen este ceea ce vă îndepărtează de alți artiști și vă face unic. Spre deosebire de abilitățile tehnice pe care le cere pentru a deveni un ilustrator de sunet, stilul dvs. are de a face cu personalitatea dvs. și este un semn al creativității voastre. Cu toate acestea, găsirea stilului dvs. personal nu este uneori atât de ușor. Trebuie să fiți capabil să extrapolați inspirația din munca celorlalți, să vă perfecționați ambarcațiunile și să adăugați propriul dvs. fler personal pentru a ieși din alți artiști.

Pași

Metoda 1 din 3:
Descoperirea diferitelor stiluri
  1. Imagine intitulată Dezvoltați propriul stil de desen Pasul 1
1. Cercetarea ilustratorilor celebri. Faceți cercetarea dvs. asupra artiștilor celebri din trecut și prezenți. Uităm o privire la munca lor, puteți încerca să determinați modul în care acesta stabilește fundațiile pentru ilustrația contemporană. La cercetarea ilustratorilor celebri:
  • Luați notă de modul în care folosesc compoziția, culoarea și linia pentru a aduce arta lor la viață.
  • Determinați tonul și liniile artiștilor dvs. preferați și încercați să le imitați folosind aceleași culori sau stiluri de linie.
  • Cercetați materialele pe care le-au folosit și încearcă să reproducă procesul prin utilizarea acelorași materiale.
  • Ilustrarii istorici renumiți includ oameni ca Jean André Castaigne, Edwin Austin Abbey și Rose O`Neill. Unii ilustratori contemporani de succes includ Pat Perry, Dagna Majewska și Mouni Feddag.
  • Imagine intitulată Dezvoltați propriul stil de desen Pasul 2
    2. Vizitați Muzee și galerii de artă. Vizitarea muzeelor ​​și galeriilor de artă vă va permite să vizualizați ilustrațiile altor artiști în persoană, ceea ce reprezintă o experiență diferită de a vedea o imagine într-o carte sau online. Faceți o căutare online pentru a găsi galerii de artă deschisă în apropierea dvs. Poate doriți să specificați căutarea, astfel încât să puteți găsi ilustratori care utilizează același mediu sau să deseneze același subiect ca tine.
  • Luați notă de stilul și tehnica lor și găsiți lucruri pe care le doriți în arta altor oameni.
  • Lucruri pe care le puteți observa în persoană care nu pot fi evidente într-o fotografie pot include lucruri precum textura desenului.
  • Imagine intitulată Dezvoltați propriul stil de desen Pasul 3
    3. Cumpărați cărți de artă sau romane grafice. Romane grafice spun o poveste folosind arta și textul secvențial. Spre deosebire de cărțile de benzi desenate, romanele grafice spun o poveste complexă complexă și de multe ori mai complexă. Ridicați un roman grafic la un magazin de cărți de benzi desenate și luați în considerare diferitele stiluri care există. Cărțile de artă, pe de altă parte, vă permit să vedeți o varietate de artă diferite de artiști pe care îl apreciați într-un format de manual. Acestea sunt bune pentru a obține dacă nu sunteți familiarizați cu munca unui artist sau nu puteți face un muzeu.
  • Tipurile primare de roman grafic includ, manga, povestile super-eroilor, narațiunile personale și non-ficțiune.
  • Unele dintre cele mai populare romane grafice includ titluri precum unchiul Scrooge, Persepolis și Maus.
  • Unele cărți populare de artă contemporane includ "Fiecare persoană din New York," "Foarte verset," și "Iubiți câine."
  • Metoda 2 din 3:
    Dezvoltarea propriului stil
    1. Imagine intitulată Dezvoltați propriul stil de desen Pasul 4
    1. Practicați folosind diferite medii. Diferitele medii vă pot deschide ochii spre noi stiluri de artă și vă pot inspira stilul curent. Dacă desenați întotdeauna într-un singur mediu, luați în considerare trecerea la una pe care nu o utilizați adesea. De exemplu, dacă trageți întotdeauna în creion sau stilou, luați în considerare schimbarea la ceva de genul pastelurilor sau cărbunelui. În timp ce va trebui să vă ajustați tehnica pentru a desena, ea ar putea să vă inspire stilul general.
    • De asemenea, puteți încerca să faceți alte forme de artă cum ar fi sculptura sau pictura dacă vă simțiți că aveți blocul ilustratorului.
  • Imagine intitulată Dezvoltați propriul stil de desen Pasul 5
    2. Desenați folosind diferite tehnici. Uneori artiștii pot fi prinși desen folosind o tehnică specială și limitează corpul lor de lucru. De exemplu, dacă sunteți întotdeauna obișnuiți să trageți într-un stil anime, ar putea să vă împiedicați să descoperiți alte lucruri pe care doriți să le desenezi. Gândiți-vă în afara casetei și trageți inspirația de la artiști inovatori din jurul vostru.
  • Alte stiluri includ fotorealismul, suprarealismul, abstractizarea și manga.
  • Dacă desenați întotdeauna cartoon, încercați să atrageți ceva realist.
  • Desenul în diferite stiluri vă poate ajuta să vă perfecționați abilitățile.
  • Imagine intitulată Dezvoltați propriul stil de desen Pasul 6
    3. Determinați ce subiect vă place să desenezi cel mai mult. Diferitele ilustratori se bucură de atragerea de lucruri diferite. Unii artiști preferă să se concentreze asupra formei umane, în timp ce alții preferă să schițeze obiecte inanimate sau peisaje. În plus, alți ilustratori preferă să deseneze arhitectura și unii preferă să deseneze modele pentru haine. Gândiți-vă la ceea ce încercați să ieșiți din ilustrațiile dvs. și să decideți asupra subiectului că vă place cel mai mult.
  • Unii artiști sunt cel mai bine cunoscuți pentru a desena un anumit subiect, cum ar fi Georgia O`Keeffe, care este cel mai bine cunoscut pentru picturile sale distincte de flori.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați propriul stil de desen Pasul 7
    4. Exprimați-vă în desenele dvs. Gândiți-vă la emoțiile și temele preferate în timp ce trageți și încercați să traduceți asta în arta voastră. De exemplu, dacă doriți să transmiteți emoții întunecate, puteți să descrieți că în arta dvs. prin atragerea subiectului serios ca o scenă violentă sau deprimantă. Arătați frustrarea dvs. folosind linii ascuțite, jagged. Dacă doriți să prezentați o scenă senină, folosind culori strălucitoare și alegeți subiectul care va inspira oamenii.
  • Încercați să faceți piese de concept mai repede în loc de obsessing de a obține ceva perfect dacă aveți un timp greu de completare a unui desen.
  • Încercați să luați treizeci sau mai puțini secunde pentru a desena ceva. Scopul este de a obține forma și ideea obiectului dvs., mai degrabă decât desenarea detaliilor minute.
  • Mulți artiști rămân la teme similare, culori, linii și tehnici de desen care distinge stilul lor de la alți artiști.
  • Dacă aveți un bloc de inspirație, concentrați mai puțin la obținerea unui stil unic și concentrați-vă mai mult pe obținerea emoțiilor pe hârtie.
  • Imagine intitulată Dezvoltați propriul stil de desen Pasul 8
    5. Stabiliți stilul dvs. de linie. Odată ce ați stabilit mediul, veți lucra în și subiectul, este timpul să vă dezactivați vizual. Gândiți-vă la grosimea liniei și cum veți folosi liniile în cadrul muncii dvs. Întrebați-vă dacă vă place să trageți linii stricte îndrăznețe sau ar prefera mai degrabă linii mai complicate și detaliate. De asemenea, determinați dacă liniile dvs. vor fi scurte, ascuțite și jagged sau netede și lungi. Liniile dvs. vor fi întunecate și vor face conturul focal sau sunt culori și detalii mai importante pentru dvs?
  • Variază lățimea liniei pe tot parcursul unui desen, dar încercați să mențineți un stil coeziv general.
  • Modul în care vă evidențiați desenele vă va influența foarte mult stilul.
  • Imagine intitulată Dezvoltați propriul stil de desen Pasul 9
    6. Determinați culorile pe care le veți folosi. Ca ilustrator, culoarea poate juca uneori un rol imens în emoțiile și sentimentele pe care le puteți evoca dintr-o ilustrare. Adesea, tonuri mai întunecate, cum ar fi albastru închis și negru și pot crea un sentiment amenințător într-un desen, în timp ce tonuri mai ușoare, cum ar fi galben, roșu și portocaliu pot evoca emoții pozitive. Intensitatea și metoda de aplicare schimbă, de asemenea, în mod semnificativ modul în care se dovedește desenul dvs.
  • Decideți dacă culoarea va juca chiar un rol în ilustrațiile dvs., deoarece unii artiști preferă să tragă în alb-negru.
  • Puteți alege să colorați desenele cu vopsea, pasteluri sau stilouri colorate sau să le scanați și să faceți editări de culoare într-un program software.
  • Metoda 3 din 3:
    Rafinarea abilităților tale
    1. Imaginea intitulată Dezvoltați propriul stil de desen Pasul 10
    1. Înscrieți-vă pentru clase pentru a afla elementele de bază. În timp ce educația oficială nu este niciodată necesară pentru artă, vă va ajuta să învățați tehnicile de ilustrare de bază cum ar fi umbrirea, adăugarea texturii și a compoziției. Înscrieți-vă pentru o clasă de desen sau ilustrație la centrul comunității locale sau găsiți un colegiu care oferă clase. Cercetați diferite cursuri care sunt furnizate și alegeți una care vă interesează.
    • Chiar dacă ați desenat independent de ani de zile, luați o clasă vă poate învăța ceva nou și vă va înconjura cu alți ilustratori că vă puteți oferi feedback și sfaturi.
    • Lucrurile de luat în considerare atunci când căutați clase includ programul de clasă și costul cursurilor.
    • În plus față de aceste tehnici de bază pe care fiecare ilustrat ar trebui să le aibă, există și tehnici mai avansate utilizate de mulți ilustratori care includ gravura, stipple și croshachinging.
  • Imagine intitulată Dezvoltați propriul stil de desen Pasul 11
    2. Practică în mod consecvent și frecvent. Doodling sau desenarea imaginilor pentru a lua note în clasă vă poate ajuta să vă perfecționați abilitățile, cu toate acestea, practica dedicată și concentrată vă permite să faceți îmbunătățiri vastă în tehnica dvs. Puneți deoparte timp suplimentar în fiecare zi pentru a vă așeza și a atrage serios ceva în stilul dvs. nou dezvoltat. PRIVINE ZONELE CARE ESTE SLANTE ÎN ȘI ÎNCĂRCĂTICI PRACTICI DIN DESCHIDEREA DUMNEAVOASTRĂ AVEȚI Dificultăți.
  • De exemplu, dacă sunteți minunat la fețele desenului, dar rău la anatomie, faceți timp suplimentar pentru a desena corpul uman până când veți deveni mai competenți.
  • Asigurați-vă că sunteți într-un mediu pe care îl simțiți confortabil, astfel încât să puteți profita la maximum de practica dvs.
  • Imagine intitulată Dezvoltați propriul stil de desen Pasul 12
    3. Obțineți feedback de la profesori și artiști. Chiar dacă stilul dvs. este unic pentru dvs., este important să nu lăsați ego-ul dvs. să nu se îmbunătățească. Deși arta este tot subiectivă, există lucruri pe care le puteți face pentru a vă îmbunătăți tehnica, indiferent de experiența dvs. Au conversații deschise și cinstite despre desenele dvs. și luați sfatul dacă simțiți că este valabil.
  • Multe clase de artă vor avea critici în care alți artiști vor comenta munca dvs. și vor vorbi despre cum vă puteți îmbunătăți.
  • Nu lăsa o sugestie să te ducă jos. În loc să fie supărat, să examinați ceea ce se spune și să considere că ar putea îmbunătăți arta ta.
  • Poti spune, "Sentimentele mele nu vor fi rănite. Vreau doar să știu cum pot face desenele mele mai atrăgătoare oamenilor. Poți să mă sfătuiești?"
  • Imagine intitulată Dezvoltați propriul stil de desen Pasul 13
    4. Fi unic. Acum că ați primit elementele de bază în jos, ar trebui să încercați să vă dezvoltați propriul stil care este unic pentru dvs. Luați inspirație de la diferiți artiști, diferite stiluri și tehnici diferite și combinați lucrurile preferate despre fiecare dintre ele. Nu devii doar o copie de carbon al unui alt artist. Încercați să ieșiți pe cont propriu.
  • De exemplu, puteți folosi culorile dinamice ale lui Matt Lyon și le puteți combina cu stilul gros al lui Matthieu Bessudo pentru a obține un stil unic care este al tău.
  • Experimentarea va duce la rezultatele dvs. pe care le puteți încorpora în stilul dvs.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar