Cum să faci mătăsii aeriene

Silk-urile aeriene, numite și țesuturi, au început în circ, dar acum este disponibil la tabere, studiouri de dans, chiar cluburi.Silk-urile aeriene sunt o artă spectacolată în care există o bucată lungă de țesătură atârnată de tavan sau de la un alt suport de un cârlig. Începătorii pot practica mișcările de bază la domiciliu odată ce le-au învățat într-o clasă.

Pași

Metoda 1 din 6:
Pregătirea pentru mătăsii aeriene
  1. Imagine intitulată Dă mătăsii aeriene Pasul 1
1. Exercițiu pentru a intra în formă. Orice activitate fizică, inclusiv cardio, vă va ajuta să vă faceți în formă pentru prima dvs. lecție. Lucrările aeriene vizează corpul și miezul superior, astfel încât concentrarea pe acele zone vă va ajuta să obțineți prejudicii și să preveniți rănirea. Încercați ascensoarele de picior, pull-up-uri și rânduri orizontale. Investiți într-o bară de tracțiune la domiciliu pe care o puteți practica. Va îmbunătăți puterea pentru alpinism și vă va ține în viitor.
  • Imagine denumită măturile aeriene Pasul 2
    2. Găsiți un profesor calificat. Nimeni nu ar trebui să învețe pe propriile lor mătase aeriene. Este extrem de periculos și ați putea fi răniți serios. Pașii de mai jos trebuie utilizați numai pentru a reîmprospăta memoria și practica împreună cu o clasă.
  • Imagine denumită măturile aeriene Pasul 3
    3. Întinde. Silk-urile aeriene folosesc pe larg mușchii. Doriți să le întindeți suficient de în fața fiecărei sesiuni de clasă și practică. Nu numai dacă vă încălzi umerii, brațele și hamstrings, dar este de asemenea important să vă întindeți mâinile. Când vă întindeți, lucrați și pe straddle. Veți avea nevoie de acest lucru pentru referința viitoare. .
  • Porniți exercițiile de încălzire cu caliste de bază, inclusiv cricuri de sărituri, jogging în loc, push-up-uri și trunchiuri
  • Luați mușchii prin gama tipică de mișcare cu exerciții de întindere, cum ar fi brațul, umărul și cercurile gâtului, rulându-vă coloana vertebrală în sus și în jos, scuturând degetele și încheieturile, câinele de câine, câinele în jos și al diapozitivului electric.
  • Metoda 2 din 6:
    Învățarea mișcărilor de bază
    1. Imagine intitulată Dă mătăsii aeriene Pasul 4
    1. Urca măturile. Luați mătase în ambele mâini și înfășurați piciorul inferior puternic o dată în jurul mătăsii.
  • Imagine intitulată Dă mătăsii aeriene Pasul 5
    2. Trageți în sus cu brațele și plasați piciorul liber pe partea de sus a piciorului dvs. învelit. Aceasta se numește o urcare franceză. Alpinismul este primul și probabil trucul cel mai dificil pentru un începător, deoarece corpul nu este probabil obișnuit cu astfel de acțiuni. Dar, cu trecerea timpului, devine mai ușor să urci pe mătase.
  • Când tragi mătase, brațul trebuie să fie robust și ferm. Gripul dvs. pe mătase ar trebui să fie stabil, astfel încât să vă puteți concentra asupra mișcării membrelor inferioare.
  • Imagine intitulată Dă mătăsii aeriene Pasul 6
    3. Puneți piciorul liber pe partea de sus a mătăsii. În felul acesta nu se va aluneca și nu vă sprijiniți cu brațele. Acest lucru necesită o mulțime de practici și rezistență, deoarece implică și puterea dvs. mentală.
  • Imagine intitulată Dă mătăsii aeriene Pasul 7
    4. Stați în sus și continuați să urcați până când ați atins înălțimea dorită. Veți dori să rămână lângă pământ până când ați stăpânit tehnicile.
  • Imagine denumită mătăsii aeriene Pasul 8
    5. Aflați blocarea unică a piciorului.Mișcarea de bază este mai ușor de practicat pe teren.Înfășurați piciorul inferior în jurul mătăsii ca și cum ați fi urcat. Trageți niște slăbiciune din mătase de la mijlocul lui Mid-Shin și aduceți-vă sub piciorul pornind de la pinkie toe, așa că arată că purtați un pantof.Ta degetele de la picioare și toc nu ar trebui să fie în mătase.
  • Imagine denumită măturile aeriene Pasul 9
    6. Urca în jos cu atenție. Când coborâți de la o urcare, umblați încet, mâna peste mână. Dacă glisați în jos, veți obține arsuri dureroase de gradul doi pe partea de sus a picioarelor voastre. De asemenea, nu lăsați să mergeți până când nu aveți cel puțin un picior de pe teren.
  • Metoda 3 din 6:
    Învățați doamna navelor
    1. Imagine intitulată Dă mătăsii aeriene Pasul 10
    1. Legați-vă fie din pământ, fie de la o urcare. Separați silks. Deoarece mătaseul este atârnat de la mijlocul său, se blochează cu două bucăți separate. Când ești legat, arată ca unul.
  • Imagine intitulată Dă mătăsii aeriene Pasul 11
    2. Separați cele două mătase, astfel încât aveți două piese vizibile. Prindeți mătasele separate, astfel încât coatele dvs. sunt la nivel cu vârful capului.
  • Imagine intitulată Dă mătăsii aeriene Pasul 12
    3. Înclinați înainte prin mătase, astfel încât corpul dvs. este în fața lor. Fie să vă extindeți piciorul liber în fața dvs. sau să-l aduceți la genunchi într-un pas. Încercați să-l arătați cât mai frumos posibil.
  • Metoda 4 din 6:
    Învățați jumătatea-luna
    1. Imagine intitulată Dă mătăsii aeriene Pasul 13
    1. Începeți cu o singură blocare a piciorului. Puteți efectua jumătatea lunii de la o urcare sau pe pământ.
  • Imagine denumită mătăsii aeriene Pasul 14
    2. Separați silks. Porniți lateral și puneți piciorul liber direct în fața dvs., așa că împinge unul dintre mătasii.
  • Imagine intitulată Dă mătăsii aeriene Pasul 15
    3. Înclinați-vă de cealaltă mătase și prindeți-l deasupra capului. Odată ce vă simțiți suficient de încrezător, puteți renunța.
  • Metoda 5 din 6:
    Învățați jumătatea Buddha
    1. Imagine denumită măturile aeriene Pasul 16
    1. Separați silks. Apoi, leagăn corpul superior, astfel încât mătasii să facă o pe trunchiul tău.
  • Imagine intitulată Dă mătăsii aeriene Pasul 17
    2. Squat în jos, astfel încât genunchii să indice spre exterior. Este mai ușor să faci această mișcare de la o urcare în loc de la pământ.
  • Imagine intitulată Dă mătăsii aeriene Pasul 18
    3. Înclinați înainte, iar gravitatea vă va trage cu susul în jos. Aceasta este o mișcare foarte relaxantă.
  • Flipping cu susul în jos face ca jumătate Buddha să fie mai periculoasă decât celelalte, așa că asigurați-vă că sunteți gata și fiți atenți.
  • Metoda 6 din 6:
    Învățând Pegasus
    1. Imagine denumită măturile aeriene Pasul 19
    1. Separați mătasele și puneți piciorul liber prin ele, astfel încât să fie în fața dvs. Este mai ușor să tranziți la plimbare din spate de la o urcare.
  • Imagine intitulată Dă mătăsii aeriene Pasul 20
    2. Glisați-vă mâinile în jos în jurul șoldurilor. Înclinați înapoi și împărțiți cât de mult puteți. Cu cât plasați mâinile, cu atât mai departe, veți merge.
  • Imagine denumită mătăsii aeriene Pasul 21
    3. Practicați atenția la efectuarea Pegasus. Mișcarea este cea mai periculoasă pentru că te duci cu susul în jos, dar trebuie să fii atent și să nu cadă pe cap.
  • sfaturi

    Au covoare sub tine când faci mătase.Când faci jumătate Buddha sau Pegasus, ea este posibilă trecerea prin mătăsii, ceea ce înseamnă că faceți o flip complet.De asemenea, dacă cădeți, covorașul va ajuta.
  • Pentru a ieși dintr-o mișcare, rewind - înțeles să iasă dintr-o mișcare inversă a modului în care ai intrat în ea.
  • Este incredibil de important să ai un adult experimentat cu tine când faci mătase.Este posibil să vă încurcați într-o cravată sau să vă blocați într-o mișcare, deci aveți nevoie de cineva care să fie acolo pentru a vă ajuta să vă scoateți din ea.
  • Întindeți înainte de a face mătăsii.Cele mai importante locuri pentru a vă întinde sunt brațele, umerii și încheieturile.
  • Când urcați pe o mătase și intrați în 8 încuietoare, asigurați-vă că utilizați partea laterală a piciorului pentru a împinge mătase sub picior. Dacă folosiți degetele de la picioare sau vârful piciorului, ați putea fi nereușită. Dacă sunteți nereușită și sunteți înalți pe mătase, este probabil că ați putea cădea.
  • Nu vă grăbiți. Întotdeauna luați-vă timpul pentru a vă asigura că faceți totul într-o manieră controlată și conștientă.
  • Avertizări

    Evitați crampe prin întinderea mușchilor dvs. adânc în urma practicii sau spectacolelor de mătase aeriene.
  • Nu încercați niciodată să vă prindeți propriile mătăsii, mai ales de la un copac. Picături și flips în mătase pot genera forțe de multe ori mai puternice decât greutatea corporală și aveți nevoie de un profesionist pentru a vă ajuta să determinați dacă un punct de platformă este sigur și configurat corect. Dacă punctul dvs. de riglă nu reușește și cădeți, ați putea fi răniți sau chiar uciși.
  • Când faci picături, cu atât mai mare mergeți cu atât mai bine, așa că nu loviți terenul.
  • Mătăsii aeriene sunt extrem de periculoase.Rănirea este comună pentru umeri, arme, glezne și încheieturi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar