Cum de a aranja flori de mătase

Florile de mătase pot adăuga frumusețe și eleganță la domiciliu, fără ca flori reale să creeze. Puteți alege orice navă care vă ține florile, de la o vază sau un decantor la o pereche de cizme de ploaie sau o cutie de staniu. Alegeți flori mari pentru punctul focal al aranjamentului dvs. și înconjurați-le cu flori mai mici și verdeață.

Pași

Partea 1 din 2:
Rotunjind materialele tale
  1. Imagine intitulată Aranjați flori de mătase Pasul 1
1. Alegeți o navă pentru a vă ține aranjamentul de flori. Puteți folosi o vază, un castron sau un borcan de sticlă pentru a vă ține flori. De asemenea, puteți alege ceva mai mult mai mult din obișnuit, cum ar fi o pereche de cizme de ploaie, o bobină mare, o colandere, o cutie de tablă, un pitcher sau un decantor. Nava pe care o alegeți va determina atât înălțimea, cât și numărul de flori pe care le veți folosi.
  • Imagine intitulată Aranjați flori de mătase Pasul 2
    2. Ia spumă sau lut pentru a ține florile în loc. Spuma florală sau argilă pot fi folosite pentru a vă ține florile în loc, astfel încât aranjamentul dvs. deține forma sa frumoasă pe o perioadă nedeterminată. Clay funcționează mai bine cu aranjamente mai grele. Ambele pot fi găsite la magazinul dvs. local de ambarcațiuni, precum și la cele mai multe magazine de grădină.
  • Imagine intitulată Aranjați flori de mătase Pasul 3
    3. Achiziționați mușchi sau iarbă falsă pentru a acoperi spuma sau argila. Dacă vasul dvs. este clar, cum ar fi o vază cristalină, veți dori să acoperiți spuma florală sau argila cu verdeață. Ia mușchi sau iarbă de la același magazin pe care îți alegi flori de mătase de la.
  • Imagine intitulată Aranjați flori de mătase Pasul 4
    4. Alegeți banda florală sau luați lut pentru a ancora spuma. Pentru a vă asigura spuma în vas, puteți plasa bucăți mici de lut (o substanță gumică, adezivă, asemănătoare argilei) sub spumă. De asemenea, puteți utiliza bandă florală pentru a ancora spuma, precum și pentru a lega elementele, ca o frunză liberă, la o tulpină sau pentru a lega o extensie la o tulpină care este prea scurtă.
  • Imagine intitulată Aranjați flori de mătase Pasul 5
    5. Selectați flori. Alegerea florilor de mătase frumoase pentru a fi utilizate în aranjamentul dvs. este o experiență distractivă și creativă. Puteți alege o varietate de flori și culori, lipiți la o singură culoare sau alegeți mai multe culori ale aceleiași flori. Luați în considerare plasarea aranjamentului în casa dvs. pentru a vă ajuta să decideți cu cea mai bună dimensiune și culoare pentru flori.
  • Alegeți flori care arată cel mai mult ca lucrurile reale. Studiați flori preferate, astfel încât să știți care sunt cele mai asemănătoare când faceți cumpărături.
  • Partea 2 din 2:
    Crearea aranjamentului dvs. floral
    1. Imagine intitulată Aranjați Flori de mătase Pasul 6
    1. Adăugați spumă florală sau argilă în partea de jos a vasului dvs. Pentru a vă ancora florile și a le păstra în poziție, puneți spumă florală sau argilă în partea de jos a vasului dvs. Puneți luarea lutului de legătură sub spumă sau utilizați banda florală pentru ao asigura.
  • Imagine intitulată Aranjați flori de mătase Pasul 7
    2. Acoperiți spuma sau argila cu mușchi sau iarbă. Rupe mușchiul sau separați iarba astfel încât să se poată pierde și natural. Acoperiți toată spuma sau argila complet cu mușchi sau iarbă. Vrei ca florile și verdeața să fie stelele, deci asigurați-vă că nu există bucăți de spumă care arată prin aranjamentul dvs.
  • Poate doriți să atenuați mușchiul pentru a facilita forma și mucegaiul. Spritz-o cu apă dintr-o sticlă de pulverizare sau înmuiați-o în apă timp de câteva minute.
  • Imagine intitulată Aranjați flori de mătase Pasul 8
    3. Formați petale și frunze după cum doriți. Cele mai multe flori de mătase au sârmă în marginile petalelor, precum și în tulpini și frunze. Răspândiți ramurile și înfloririle, apoi aplicați o presiune blândă cu degetul mare și primele două degete la părțile cu fir pentru a le forma după cum doriți. Evitați să faceți unghiuri dure sau curbe ascuțite sau florile voastre vor arăta nefiresc.
  • Imagine intitulată Aranjați flori de mătase Pasul 9
    4. Îndepărtați flori de tulpină la lungimea dorită. Utilizați tăietori de sârmă pentru a tăia tulpinile de flori astfel încât să se potrivească în vaza dvs. Florile centrale ar trebui să stea chiar deasupra marginii vazei, în timp ce alte elemente pot sta mai mari sau mai mici, în funcție de aspectul pe care doriți să-l creați.
  • Imagine intitulată Aranjați flori de mătase Pasul 10
    5. Puneți flori mai mari în centru. Alegeți câteva flori mari și frumoase pentru a fi punctul focal al aranjamentului dvs. Încercați să utilizați trei flori în centrul vazei și construirea spre exterior.
  • Imagine intitulată Aranjați flori de mătase Pasul 11
    6. Aranjați flori mai mici în jurul celor mai mari. Tăiați tulpinile pe aceste flori mai scurte sau alegeți flori cu flori mai mici. Plasați-le în jurul punctului focal al aranjamentului dvs. la diferite niveluri și grupări.
  • Puteți utiliza banda florală pentru a vă asigura tulpini sau pentru a afla frunze dacă aveți probleme la obținerea aranjamentului dvs. pentru a sta la fel.
  • Imagine intitulată Aranjați flori de mătase Pasul 12
    7. Completați lacunele cu verdeață. Puteți adăuga verdeață, iarbă sau frunze pentru a vă completa aranjamentul floral. Puneți verdeața între tulpinile de flori, astfel încât aranjamentul dvs. alternativ între flori și verdeață. Pentru un aspect realist, adăugați trei tipuri diferite de verdeață la aranjamentul dvs., astfel încât aveți o varietate de texturi.
  • sfaturi

    Puneți flori într-o vază pe măsură ce le selectați din magazin. Puteți vedea ceea ce arată bine împreună și știți câte veți avea nevoie.
  • Decoreaza-ti aranjamentul cu articole sezoniere cum ar fi mere sau nuci sau accesorii cum ar fi panglica si dantela.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Vază
    • Spumă sau argilă
    • Bandă florală sau lut agățat
    • Mușchi sau iarba falsă
    • Cuttere de sârmă
    • Flori de mătase
    • Verdeață sau frunze
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar