Cum de a alege papuci de balet

Papuci de balet sunt pantofi usori purtați pentru dansarea și practica de balet casual. Ele vin într-o varietate de dimensiuni, culori și materiale. Dacă începeți clasa de dans, sau aveți nevoie doar de o nouă pereche de pantofi, poate fi dificil să alegeți papuci de balet potrivit pentru nevoile dvs. Petreceți ceva timp gândindu-vă la ceea ce doriți în ceea ce privește dimensiunea și stilul. De acolo, găsiți furnizori online sau în zona dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Determinarea a ceea ce aveți nevoie într-un papuci de balet
  1. Imagine intitulată Alegeți papuci de balet Pasul 1
1. Decide între panza și piele. Papuci de balet vin în general în două materiale: panza și piele. Puteți cumpăra papuci de balet de calitate în fiecare material, în funcție de ceea ce căutați în mod specific.
  • Pantofii de panza tind să absoarbă umiditatea mai bună. Ei pot, de asemenea, să mucegă mai mult la forma picioarelor tale. Dacă dansați foarte mult sau planificați să dansați Longterm, poate doriți să investiți în papuci de panza. De asemenea, unii oameni pot avea o opoziție morală față de piele, deoarece este făcută de la animale.
  • Cu toate acestea, pielea poate fi uneori mai durabilă. Dacă aveți tendința de a dansa agresiv, pielea poate fi o opțiune mai bună. Piele poate oferi, de asemenea, mai multă tracțiune, astfel încât dansul ritm rapid poate fi mai potrivit pentru apartamentele din piele. De asemenea, pielea tinde să ofere mai mult suport, deci este recomandat atunci când alegeți papuci de balet pentru copii.
  • Imagine intitulată Alegeți papuci de balet Pasul 2
    2. Aflați dimensiunea pantofului în papuci de balet. Papuci de balet tind să ruleze puțin mai mici decât dimensiunile pantofilor obișnuite. Dimensiunea dvs. pentru un papuci de balet poate fi una până la două dimensiuni mai mici decât dimensiunea obișnuită a pantofului. De exemplu, dacă sunteți în mod normal o dimensiune 6, dimensiunea baletului poate fi dimensiune 3 1/2 la 4. Dimensiuni variază în funcție de companie. Dacă doriți să cumpărați pantofi de balet de la un anumit producător, ar trebui să vedeți dacă compania lor oferă o diagramă de conversie a mărimii online.
  • Imaginați-vă dimensiunea vă poate oferi o gamă brută de ceea ce să căutați în papuci de balet. Ar trebui să încercați întotdeauna să încercați papuci de balet înainte de a efectua o achiziție.
  • Pentru unele companii, dimensiunile copiilor nu se schimbă între pantofii obișnuiți și papuci de balet. Dacă alegeți un papuci de balet pentru un copil, poate fi necesară conversia dimensiunilor pantofilor.
  • Imagine intitulată Alegeți papuci de balet Pasul 3
    3. Decide între talpă completă și unică divizată. Papuci de balet vin în două tipuri: full-talpă și o singură talpă. Cu tălpi pline, talpa trece prin lungimea piciorului. Cu tălpi split, există o jumătate de talpă pe călcâiul piciorului și jumătate de talpă pe mingea piciorului.
  • Pentru copii sau dansatori neexperimentați, tălpile pline sunt o idee bună. Ele ajută la echilibru și oferă, de asemenea, mai mult sprijin și amortizare la picior.
  • Dacă ați dansat pentru o vreme, puteți obține cu o talpă divizată. Pentru dansatori mai avansați, tălpile divizate vă permit mai multă flexibilitate. Poate fi mai ușor să ardă și să manevrați piciorul cu un pantof unic divizat, care poate ajuta cu mișcări de dans mai avansate.
  • Imagine intitulată Alegeți papuci de balet Pasul 4
    4. Alegeți culoarea potrivită pentru nevoile dvs. Culoarea este oarecum subiectivă când vine vorba de papuci de balet. În mod tradițional, este roz pentru femei și negru pentru bărbați. Dacă intenționați să dansați profesional, într-o formă tradițională, este posibil să doriți să urmați această convenție. Cu toate acestea, papuci de balet vin într-o varietate de culori. Dacă dansați doar pentru distracție, nu vă faceți griji cu privire la tradiție. Selectați un pantof de balet într-o culoare vă place.
  • Dacă luați o clasă, adresați-vă instructorului ce culoare este cea mai bună. De exemplu, pot prefera să purtați fie pantofi roz sau pantofi care se potrivesc cu culoarea ciorapilor de balet.
  • Imagine intitulată Alegeți papuci de balet Pasul 5
    5. Să vă montați profesional la un magazin local de dans. Graficele de conversie online vă pot ajuta să obțineți un sentiment de dimensiune. Cu toate acestea, este o idee bună să vă asigurați la un magazin de dans profesional dacă nu ați cumpărat niciodată pantofi înainte. Dacă ați cumpărat papuci pentru un copil, ar trebui să vă asigurați și să vă asigurați copilul. De asemenea, ar trebui să vă asigurați profesional dacă comutați stiluri sau branduri de papuci de balet.
  • Dvs. sau copilul dvs. veți sta pe o platformă sau o suprafață plană în magazin. Un lucrător vă va măsura picioarele și apoi vă va aduce o gamă de dimensiuni pentru a încerca.
  • Pantofii potriviți trebuie să se simtă confortabil, fără a fi prea strânși. Probabil că vi se va cere să umblați în jurul unora pentru a obține un sentiment de cât de bine se potrivește pantoful.
  • Dimensiunea dvs. se poate schimba în funcție de marca și de tipul de pantof pe care îl cumpărați. Dacă cumpărați papuci de balet pentru un copil, dimensiunea copilului se va schimba ca el sau ea crește.
  • Partea 2 din 3:
    Găsirea furnizorilor de papuci de balet de calitate
    1. Imagine intitulată Alegeți papuci de balet Pasul 6
    1. Determinați gama de prețuri. Papuci de balet sunt destul de ieftini și sunt mai puțin scumpe decât alte pantofi de balet, cum ar fi pantofii de pointe. În general, puteți găsi o pereche de papuci de balet între 20 și 30 de dolari. Dacă mergeți cu o companie mai mare și mai cunoscută, prețurile pot fi ușor mai mari, dar, în general, ar trebui să obțineți papuci în cadrul acestui interval de prețuri. Ar trebui să fiți atenți la furnizorii care vând papuci cu mult sub gama tipică de preț. Aceste pantofi pot să nu fie de înaltă calitate.
    • Cu copii, papucii de balet vor trebui înlocuiți frecvent. Cu toate acestea, ar trebui să căutați în continuare pantofi în gama de prețuri obișnuite. Pantofii mai ieftini pot economisi bani pe termen scurt, dar încălțămintea necorespunzătoare poate împiedica învățarea copilului.
  • Imagine intitulată Alegeți papuci de balet Pasul 7
    2. Solicitați furnizorilor din zona dvs. Este o idee foarte bună să încercați pantofii de balet, să mergeți în jur și să mutați câteva înainte de cumpărare. Prin urmare, ar trebui să căutați mai întâi furnizorii locali. În mod ideal, ar trebui să cumpărați pantofi de balet în magazin dintr-o afacere locală.
  • Magazinele de dans profesionale ar trebui să vândă pantofi de balet. Dacă locuiți într-o zonă metropolitană, există probabil un magazin de dans în zona dvs. Puteți să vă uitați online sau în paginile galbene. Dacă sunteți într-o zonă mai mică, este posibil să găsiți încă un magazin de dans profesionist, mai ales dacă clasele de balet sunt predate în zona dvs.
  • Intreaba in jur. Dacă luați o clasă de balet, adresați-vă profesorului dvs. să vă îndreptați în direcția furnizorilor de încălțăminte. De asemenea, puteți vorbi cu colegii dvs. dansatori.
  • Imagine intitulată Alegeți papuci de balet Pasul 8
    3. Găsiți furnizorii online. Este posibil să nu puteți găsi întotdeauna pantofi de balet de la o sursă locală. Dacă nu locuiți aproape de un furnizor local, puteți cumpăra pantofi de balet online de la o mare varietate de furnizori.
  • Este posibil să puteți găsi cumpărători online prin solicitarea altor dansatori. Aceasta este probabil cea mai bună opțiune, deoarece membrii comunității de dans vor avea feedback și o perspectivă asupra reputației unei companii.
  • Puteți achiziționa papuci de balet de pe site-uri mari de vânzare cu amănuntul, cum ar fi Amazon, dar poate fi cel mai bine să mergeți direct la site-ul unui furnizor direct. Puteți să vă uitați la diagramele de mărimi pentru a determina pantoful de dimensiune potrivită pentru dvs. și poate fi un număr care să sune dacă aveți întrebări.
  • Verificați politicile de returnare atunci când lucrați cu companiile online. Este o idee bună să vă asigurați că sunteți în stare să returnați orice pantofi pe care îl cumpărați online. Așa cum veți dansa în papuci de balet, doriți să vă asigurați că sunt confortabili. Dacă nu se potrivesc la sosire, trebuie să le puteți întoarce.
  • Partea 3 din 3:
    Evitând greșelile comune de cumpărare
    1. Imagine intitulată Alegeți papuci de balet Pasul 9
    1. Lucrați cu vânzători de renume, mai ales atunci când cumpărați online. Doriți să vă asigurați că vreun vânzător cu care lucrați sunt reputați. Când lucrați cu o companie locală, este puțin mai ușor să determinați reputația. Puteți să întrebați alți dansatori și să navigați pe Yelp Recenzii. De asemenea, puteți obține o senzație pentru o companie la vizitarea și interacțiunea cu personalul. Când cumpărați online, luați măsuri de precauție suplimentare.
    • Companiile online pot avea și pagini Yelp, pe care le puteți căuta înainte de cumpărare. De asemenea, puteți vedea dacă o companie online permite utilizatorului să părăsească recenzii. Una sau două recenzii rele dintre multe bune pot fi doar experiența unei persoane. Cu toate acestea, un atac de revizuiri negative este probabil un semn rău.
    • De asemenea, trebuie să căutați semne de bază că o companie online este legitimă. Site-ul nu trebuie depășit de anunțurile pop-up. Ar trebui să existe o adresă fizică și un număr de telefon. Prețurile nu ar trebui să fie incredibil de scăzute. De asemenea, ar trebui să existe, în general, o declarație de confidențialitate și o politică de returnare.
  • Imagine intitulată Alegeți papuci de balet Pasul 10
    2. Înțelegeți diferența dintre pantofii de pointe și papuci de balet. Pantofii de pointe sunt probabil mai puternic asociate cu balet decât papuci de balet. Acestea sunt pantofii concepuți pentru a ajuta dansatorii avansați să stea pe Pointe, ceea ce înseamnă pe sfaturile degetelor de la picioare. Papuci de balet, pe de altă parte, sunt pantofi usori utilizați adesea în dans și practică. Pantofii Pointei au reguli mult mai stricte privind dimensionarea și stilul. Dacă căutați pantofi pointe, discutați cu un dansator profesionist sau instructor de dans despre cum să începeți căutarea.
  • Imagine intitulată Alegeți papuci de balet Pasul 11
    3. Deplasați-vă în pantofi înainte de a efectua o achiziție. Cel mai bun mod de a determina dacă un papuc de balet funcționează pentru tine este să dansezi. Când încercați pe pantofi într-un magazin sau încercând o pereche pe care ați cumpărat-o online, mutați-vă în pantofi. Faceți câteva mișcări de bază de dans. Dacă vă puteți simți confortabil bilele picioarelor și vă puteți îndrepta degetele de la picioare fără să vă simțiți un vârf, papucii sunt, probabil, dimensiunea și forma potrivită pentru dvs.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar