Cum de balet dance

Baletul a început în instanțele regale la începutul anilor 1600, iar formele timpurii ale acestei arte elegante și sofisticate au implicat fuste lungi și a unor cloguri de lemn. Dansul de balet este extrem de popular în întreaga lume, iar studiul baletului poate ajuta la dezvoltarea unor organisme puternice, conștientizare spațială și temporală și îmbunătățirea coordonării. Oamenii care studiază baletul păstrează, de asemenea, flexibilitate pe tot parcursul vieții adulte, făcând această tehnică baza de formare pentru toate tipurile de dans. În timp ce baletul de dans ia dedicarea și necesită o pregătire serioasă, puteți învăța elementele de bază pentru a vă pregăti pentru studiul ulterior. Aflați să vă pregătiți pentru practică, pozițiile de bază și unele dintre primele tehnici pe care probabil că le veți întâlni în balet. Orice persoană poate face balet. Dacă sunteți mare sau mic, înalt sau scurt, bărbat sau femeie, sau tânăr sau vechi, puteți dansa. Dar ceea ce este cel mai important este să vă distrați.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătindu-se să danseze
  1. Imagine intitulată Dansul de balet Pasul 1
1
Întinde mușchii tăi bine. Întinderea este importantă pentru a slăbi mușchii, consolidați mușchii și să vă alungiți postură. Este vital ca acesta să fie făcut la începutul fiecărei sesiuni de balet, inclusiv înainte de o performanță. Când luați balet, este important să vă întindeți zilnic timp de cel puțin 15-30 de minute, pentru a da mușchilor o oportunitate amplă de a încălzi, reducând riscul de rănire. De asemenea, ar trebui să vă întindeți "vântul în jos" La sfârșitul dansului de balet.
  • Imagine intitulată Dansul de balet Pasul 2
    2
    Purtați întotdeauna papuci de balet. Pantofii de balet montat în mod corespunzător trebuie să fie confundați, dar nu atât de strânși încât au tăiat fluxul de sânge și au creat amorțeală în picioare. Există diferite stiluri și tipuri de pantofi, deci întrebați-vă profesorul de balet sau un vânzător la magazin pentru sfaturi, având în vedere intențiile dvs. de dans.
  • Nu cumpărați pantofi pentru a intra, pentru că picioarele voastre vor părea flexate atunci când vă pointezi și veți arăta plat. Ar trebui să le potriviți în cazul în care șablina este legată ușor. Dacă șnurul tău este mai lung decât pinkie-ul tău, atunci ar trebui să-l taie până când este de aproximativ dimensiunea unghiei. Ștergerea completează doar potrivirea. Nu este făcut să strângeți pantofii prea mari.
  • Dacă nu puteți cumpăra pantofi de balet, că este în regulă. Utilizați șosete fără stick-uri în partea de jos, astfel încât să puteți întoarce!
  • Imagine intitulată Dansul de balet Pasul 3
    3. Purtați haine sportive confortabile și confortabile. Cel mai important lucru este că sunteți confortabil și că nu purtați îmbrăcăminte de îmbrăcăminte și potrivită pentru a vă asigura că vă formați și vă deplasați corect în oglindă. O tricoaie neagră neagră și ciorapi roz sunt de obicei un pariu sigur. Papuci de balet roz sau negru sunt, de asemenea, adecvate.
  • Magazin la magazine de înaltă calitate.
  • Dacă sunteți înscris pentru o clasă, consultați instructorul dvs. pentru a afla dacă există un cod de îmbrăcăminte la școală. Unele școli pot avea elevii să poarte același lucru, iar alții pot necesita doar orice tip de tricou și ciorapi și uneori fuste de balet. În cea mai mare parte, ei necesită îmbrăcăminte strânsă, astfel încât să poată vedea că mușchii dvs. funcționează corect și așa mai departe.
  • Imagine intitulată Dansul de balet Pasul 4
    4. Găsiți un spațiu adecvat pentru a practica. Baletul este mai puțin despre învățarea mișcărilor și mai multe despre perfecționarea acestora. Mișcările în sine sunt relativ simple, dar poziționarea, momentul și eleganța necesară ia o viață de practică. Din acest motiv, este întotdeauna mai bine să practicați baletul într-un studio de balet sub îndrumarea unui bun instructor, care va fi capabil să vă corecteze poziționarea și să vă asigurați că dansați corect. Un studio de dans este echipat cu oglinzi pentru corectarea poziționării și pentru a vedea ce faceți cu precizie și un barre pentru practicare.
  • Dacă doriți să practicați acasă, asigurați-vă că aveți suficient spațiu deschis pentru a vă deplasa liber, de preferință pe un podea din lemn de esență tare. Partea din spate a unui scaun poate înlocui nevoia unui bar. Poziționați o oglindă mare, astfel încât să puteți verifica poziționarea și vedeți ce faceți.
  • Partea 2 din 3:
    Învățarea elementelor de bază ale barreului
    1. Imagine intitulată Dansul de balet Pasul 5
    1. Începeți orice practică de dans la balet Barre. La Barre, învățați elementele de bază ale baletului care va fi importantă pe măsură ce progresați. Dacă tocmai ați început, o întreagă practică de dans ar trebui să implice munca lui Barre. Acest lucru este vital pentru construirea forței, agilității și flexibilității, așa că nu o vedeți ca pierdută. Dacă ați omis acest lucru, nu ați putea dansa. Chiar și dansatorii profesioniști încep fiecare clasă la Barre.
  • Imagine intitulată Dansul de balet Pasul 6
    2. Aflați pozițiile fundamentale. Piatra de temelie fundamentală a baletului și baza din care vor fi dezvoltate toate mișcările mai complicate sunt cele cinci poziții de pornire (și "poziție paralelă" care unii consideră cea de-a șasea poziție). Nu veți putea învăța să faceți altceva decât să practicați, perfecți și să faceți automat cele șase poziții de început. Acestea ar trebui să fie atât de înrădăcinate în memoria musculară pe care o fac parte din ADN-ul dvs.
  • Toate pozițiile ar trebui să fie practicate fie îndreptate spre barre, fie cu mâna stângă pe barre. Dansatorii începători încep de obicei cu fațamentul Barre, iar dansatorii intermediari sau avansați încep, de obicei, cu mâna stângă pe barre în timp ce practică poziții.
  • Imagine intitulată Dansul de balet Pasul 7
    3. Practicați prima poziție. În prima poziție, picioarele dvs. ar trebui să fie scoase din corp și ținute împreună la tocuri. Picioarele tale ar trebui să fie drepte și păstrate împreună, spatele tău ar trebui să fie drept și capul tău a ținut înalt. Mențineți o postură excelentă și echilibru.
  • Imagine intitulată Dansul de balet Pasul 8
    4. Practicați poziția a doua. În cea de-a doua poziție, picioarele voastre vor avea același unghi ca și în primul rând, cu excepția faptului că picioarele voastre ar trebui să se miște, așa că sunt în jurul lățimii umărului. Extindeți-vă baza de sprijin, dar mențineți aceeași poziție și poin când în al doilea rând când sunteți în primul rând. Practicați trecerea de la prima la a doua poziție fără a schimba unghiul gleznelor.
  • Imagine intitulată Dansul de balet Pasul 9
    5. Practicați poziția a treia. Pentru a vă deplasa în a treia poziție, aduceți piciorul de plumb (de obicei piciorul dvs. dominant, sau piciorul pe care îl utilizați pentru a lovi cu piciorul) în spatele celuilalt picior. Călcâiul piciorului tău de plumb ar trebui să fie chiar cu curea de gleznă pe celălalt de balet de balet. Mutați șoldurile înainte și mențineți echilibrul. Picioarele tale ar trebui să fie drepte și umerii dvs. ar trebui să se întoarcă.
  • Imagine intitulată Dansul de balet Pasul 10
    6. Practicați poziția a patra. Pentru a trece în a patra poziție de la al treilea, mutați piciorul de plumb înapoi, răspândindu-vă greutatea într-o direcție înapoi, mult cum ați făcut între prima și a doua poziție.
  • Imagine intitulată Dansul de balet Pasul 11
    7. Practicați poziția a cincea. Aici, pozițiile încep să devină puțin mai complicate. Pentru a trece la poziția a cincea, aduceți-vă celălalt picior înapoi spre piciorul tău de plumb, îndoirea gleznei, astfel încât călcâiul tău să fie pe partea de sus a piciorului tău. Genunchiul dvs. ar trebui să fie ușor flexat ușor, dar spatele și umerii ar trebui să rămână foarte drept și echilibrat. Practicați frecvent această tranziție.
  • Imagine intitulată Dansul de balet Pasul 12
    8. Terminați în poziție paralelă. Ambele picioare sunt împreună, alături de linii paralele.
  • Partea 3 din 3:
    Practicarea stratului, a tendusului și a extensiilor
    1
    Face plutes. Piesele sunt ca niște squats, efectuate în fiecare dintre pozițiile diferite. Există două tipuri de straturi: Grande Plies și Demi. Începătorii fac plieții în prima și a doua poziție. Intermediar și avansat le faceți în toate pozițiile, cu excepția a treia și a șasea.
    • Pentru a face un demi plie, vrei ca picioarele tale să formeze un diamant, în esență. Îndoiți genunchii și ghemuiți astfel încât genunchiul să formeze un unghi perfect de 90 de grade cu coapsa și cu shinul vostru. Ar trebui să vă sprijiniți greutatea pe bilele picioarelor, păstrându-vă călcâiul de pe pământ și flexându-vă vițeii pe măsură ce vă dați.
    • Pentru a face o plie Grande, vrei să scufunde mult mai departe, astfel încât coapsele tale sunt aproape paralele cu podeaua. Veți dori, de asemenea, brațul dvs. în timp ce faceți acest lucru. Pe măsură ce practicați pliere, concentrați-vă pe păstrarea înapoi foarte dreaptă și a poziției dvs.
  • 2
    Face tendința. Tendusul sunt în esență puncte și se întinde cu piciorul tău de plumb. O combinație tipică a tendinului este Tengu en Cross, ceea ce înseamnă "într-o cruce." Veți sta în principal în prima poziție și vă veți îndrepta cu toe-ul de plumb în față, în lateral și în spate.
  • Este comun să marcați podeaua cu bandă pentru a vă ajuta să învățați. Vrei să faci un pas complet în fața ta, conducând cu călcâiul tău și îți aduci la picioare la un punct din fața ta. Distanța trebuie să fie egală în față, în lateral și în spatele tău.
  • Distanța exactă a pasului va varia, în funcție de dansator și de lungimea piciorului. Vrei ca tendul tău să-ți întoarcă picioarele într-un triunghi drept, piciorul tău de plante rămas drept și piciorul tău de plumb merge destul de departe să-ți aduci piciorul drept.
  • 3. Extensiile de practică. Stați foarte drept, fie în prima sau a cincea poziție. S-ar putea să vă confruntați cu barul sau să fiți în lateral. Pe măsură ce progresați, veți deveni suficient de puternici pentru ao face în centru.
  • Ridicați un picior în lateral sau față, păstrându-l drept, la fel de mare ca tine. Îndreptați-vă picioarele odată ce piciorul părăsește podeaua. Țineți ambele genunchi foarte drept și mențineți Postura corectă. Este important să nu ridicați șoldul sau fundul pentru a vă aduce piciorul mai mare. Întotdeauna întoarceți piciorul, nu a pornit niciodată.
  • Păstrați tehnica corectă prin scăderea lentă a piciorului și a poziționării în poziția de la care ați început, de obicei fie în primul rând sau al cincilea.
  • 4. Încercați să lăsați să mergeți la barre. Asigurați-vă că sunteți echilibrat prin testarea pentru a vedea dacă puteți renunța la barre. Ține-ți piciorul acolo. Acest lucru vă face mai puternică. Asigurați-vă că nu vă slăbiți sau înclinați miezul spre sau departe de piciorul pe care l-ați extins.
  • Imagine intitulată Dansul de balet Pasul 17
    5
    Du-te în pointe când ești gata. Următorul pas în formarea de balet dansează en Pointe, care implică utilizarea pantofilor de pointe și echilibrați-vă pe degetele de la picioare. Este una dintre cele mai provocatoare și interesante părți ale studiului de balet și trebuie făcut cu ajutorul unui instructor experimentat. Acest lucru se face de obicei după patru sau cinci ani de studiu intermediar la un studiu de balet avansat.
  • Nu ar trebui să dansezi niciodată en pointe fără permisiunea profesorului tău! În majoritatea școlilor de balet, profesorii nu vor dori să mergeți chiar pe En Pointe acasă. Acest lucru se datorează faptului că fără experiență, vă puteți îndrepta mușchii picioarelor și picioarelor. Încercați să mergeți în primul rând pentru durate mici de timp, și apoi lucrați încet în sus.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Aceasta este o activitate intensă care vă poate ridica ritmul cardiac. Dacă sunteți susceptibil la probleme de inimă, ați putea ajunge cu leziuni grave și care pun viața în pericol. Verificați cu medicul înainte de a începe.
  • Ascultați-vă și respectați-vă profesorul. Respectul este o mare parte a baletului. Nu vorbiți cu prietenii sau cu dvs. în timpul clasei. Dacă nu respectați eticheta potrivită de balet, puteți fi foarte bine să ieșiți din clasă.
  • Aflați numele pașilor înainte de prima clasă, astfel încât să nu vă simțiți copleșiți. Chiar dacă este doar să priviți cuvintele, astfel încât să vă simțiți familiarizați cu ei. Majoritatea sunt francezi, deci nu fiți șocați dacă nu sună exact așa cum arată. Vedeți dacă magazinul dvs. local de balet are un dicționar de balet pe care l-ați putea împrumuta.
  • O modalitate bună de a practica echilibrarea este de a elibera în posse de fiecare dată când vă periați dinții. Țineți-l cât mai mult posibil și comutați.
  • Nu încercați nimic nou fără un profesor prezent, pentru că ați putea învăța în mod greșit și să dezvoltați obiceiuri proaste. O clasă bună vă va învăța încet și cu atenție în primele câteva luni, așa că nu fi prea îngrijorat de faptul că nu știți prea mult. Entuziasmul și dorința este cheia!
  • Nu mergeți enointe (pantofi de la picioare) până când instructorul dvs. de balet spune că sunteți gata! Puteți face deteriorarea severă a degetelor de la picioare, oasele picioarelor și picioarelor dacă nu sunteți gata.
  • O modalitate de a vă face gleznele mai puternice este să echilibrați pe un picior cu ochii închiși. Este surprinzător de greu!
  • Când ridici piciorul și ia-ți mâna de pe bar, nu-l țineți acolo prea mult timp. Vă va face mai puternică, dar vă va da, de asemenea, coapse voluminoase, pe care nu le avem.Tăi. În schimb, de la Pass, încercați să stați și lăsați șoldul să se relaxeze și apoi să extindă piciorul.
  • Breaking în pantofi noi de balet va face rău și va lua timp pentru a le rupe. Nu folosiți întotdeauna numai aceia, dar și alții. Dacă aveți doar o pereche, comutați înainte și înapoi cu șosete.
  • Utilizați o bandă de întindere pentru a întări mușchii în picioare.
  • Schimbați profesorii imediat dacă profesorul dvs. nu accentuează importanța plasării corecte a șoldului și a trunchiului.
  • Păstrați-vă relaxați - stresul va arăta pe corpul vostru. Relaxarea poate ameliora umerii strânși, ceea ce altfel ar face să vă arătați ciudat și să vă împiedicați să căutați grație.
  • Niciodată nu forțează. Vă poate răni genunchii. Evaluarea vine de la șolduri.
  • Alegeți întotdeauna o școală de balet calificată profesional. Dacă clasa dvs. nu include întinderea, poate fi un indicator că profesorul nu este instruit corespunzător sau că școala de balet nu este nici una. Solicitați sfaturi de la o altă școală de dans sau mai bine, schimbați la o școală / clasă cu calificări certificate.
  • O altă modalitate de a face gleznele dvs. mai puternice este de a face 12 sau mai multe creșteri pe fiecare picior pe zi.
  • Nu utilizați șosete! Ați putea cădea și vă răniți. Ia fundul piciorului la magazinul de îmbrăcăminte de dans. Dacă absolut nu le puteți permite, pantofi de balet sau pantofi de jazz și nu se poate întoarce desculți, folosiți numai prima jumătate a șosetei în cazul în care călcâiul este gol, ca să vă puteți opri.
  • Nu-l forțați. Profesorul va avea tehnici pentru a vă arăta sau poate decide chiar că corpul dvs. nu este capabil să facă față unui anumit etapă.
  • Numai practica en pointe cu sărituri dacă aveți un partener pentru a vă prinde.
  • Niciodată nu compromite alinierea și tehnica adecvată pentru mai multe rânduri, un picior mai înalt etc. Tehnica ar trebui să vină întotdeauna mai întâi, atunci vă puteți muta spre lucruri mai avansate. Chiar dacă ceva nu pare ca "bun" Așa cum doriți, este întotdeauna mai bine să vedeți ceva mai ușor efectuat în mod corespunzător, spre deosebire de a face ceva dificil cu tehnica necorespunzătoare.
  • Nu începeți niciodată baletul cu pantofii de pointe și să fiți foarte atenți la o școală care pune studenți necalificați în pantofii Pointe. Ei sunt pentru dansatori experimentați care probabil au dansat câțiva ani. De asemenea, gleznele trebuie să fie suficient de puternice.
  • Când vine vorba de pantofii pointelor, nu dansezi niciodată o combinație importantă în pantofii noi. Va întinde picioarele și le va răni. Întotdeauna rupeți pantofii de pointe înainte de o performanță (acest lucru este corect realizat fără un ciocan)
  • Nu Începeți dansul en Pointe fără experiență de balet. Dacă nu doriți să dansați Ballet En Pointe în viitor, dar dacă faceți acest lucru necesită mai mulți ani de experiență de balet și de muncă grea! Fiți dispuși să luați mai multe clase la studio pe parcursul săptămânii și să lucrați la puterea voastră acasă!
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Pantofi de balet (apartamente pentru a începe) - roz pal este culoarea obișnuită, dar alb-negru sunt, de asemenea, posibilități (întrebați școala pentru preferința sau cerința lor).
    • Tricou sau alt costum solicitat de școală
    • Cravate de păr, clipuri și pini - majoritatea școlilor vor necesita părul tău să fie în sus, sau chiar înfășurați într-un bun și fixați înapoi.
    • Colanți de balet - de obicei, culoarea de culoare roz / piele - aceste ciorapi sunt diferite în textura din cele mai multe coloane mainstream.
    • Panglică - multe pantofi de balet sosesc fără panglică atașată, caz în care va trebui să coaseți pe propria panglică - ar trebui să fie roz deschis, negru sau alb pentru a se potrivi cu culoarea pantofului. Unele școli preferă nici o panglică și doar elastice, verificați înainte de coasere.
    • Un părinte sau un adult de încredere dispus să se transfere la și din clase, repetiții și concerte.
    • Sticla de apă - Păstrați-vă hidratarea hidratată, este foarte dăunătoare pentru sănătatea dumneavoastră.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar