Cum de a crea un grup de chat pe facebook

Puteți trimite un mesaj mai mult de un prieten pe Facebook. Acest lucru va fi, în esență, un grup de chat de grup cu toți oamenii care împărtășesc aceeași conversație. Puteți crea chat-uri de grup pe site-ul Facebook și pe aplicația mobilă Facebook Messenger.

Pași

Metoda 1 din 2:
Folosind Messenger
  1. Imagine intitulată Creați un grup de chat pe Facebook Pasul 1
1. Conectați-vă la aplicația Messenger cu contul dvs. Facebook. Nu puteți trimite mesaje de la aplicația Facebook. Va trebui să utilizați aplicația Messenger de pe Facebook în schimb. Mesajele trimise în Messenger pot fi citite în aplicația Messenger sau pe site-ul Facebook.
  • 2. Apasă pe "Mesaj nou" buton. Pe Android, atingeți "+" butonul din colțul din dreapta jos și selectați "Scrie mesaj." Pe iOS, atingeți "Mesaj nou" Butonul din colțul din dreapta sus, care arată ca o hârtie și un creion.
  • 3. Adăugați o persoană la conversație. Introduceți numele primei persoane pe care doriți să o adăugați la conversație. Pe măsură ce tastați, veți vedea meciuri de la lista de prieteni de mai jos. Atingeți persoana pe care doriți să o adăugați.
  • 4. Adăugați mai multe persoane pentru a crea o conversație de grup. După adăugarea primei persoane, mențineți tastarea pentru a găsi oa doua persoană. Continuați să atingeți rezultatele și adăugarea de oameni până când ați adăugat pe toți pe care doriți să trimiteți mesajul către.
  • 5. Introduceți mesajul dvs. pe care doriți să îl trimiteți grupului. Apasă pe "Scrie un mesaj" după ce ați adăugat toți destinatarii și începeți să introduceți mesajul. Puteți apăsa diferitele opțiuni deasupra câmpului de text pentru a introduce obiecte precum fotografiile, emoji, gif-uri animate și multe altele.
  • 6. Trimiteți mesajul când sunteți mulțumit de el. Apasă pe "Trimite" butonul când sunteți gata să trimiteți mesajul. Pe Android, butonul de trimitere arată ca avionul de hârtie. Toți destinatarii vor primi mesajul, iar răspunsurile vor fi trimise întregului grup.
  • 7. Schimbați numele unei conversații de grup. Messenger vă permite să schimbați numele unei conversații de grup, astfel încât să nu fie doar o listă a tuturor destinatarilor. Procesul este puțin diferit pentru dispozitivele Android și IOS:
  • Android - Deschideți conversația grupului și apăsați butonul ⓘ din colțul din dreapta sus. Atingeți butonul ⋮ și selectați "Schimba numele." Introduceți noul nume pentru conversația grupului.
  • iOS - Deschideți conversația grupului și apoi apăsați numele curent în partea de sus a ecranului. Atingeți "Editați | ×" În colțul din dreapta sus, apoi selectați "Schimba numele." Introduceți noul nume pentru conversația grupului.
  • Metoda 2 din 2:
    Utilizarea site-ului Facebook
    1. Conectați-vă la site-ul Facebook cu contul dvs. Facebook. Asigurați-vă că vă conectați cu contul pe care doriți să îl trimiteți mesajul de grup de la.
  • 2. Apasă pe "Mesaj nou" butonul din colțul din dreapta jos. Veți găsi acest lucru sub lista prietenilor dvs. online. Dacă lista dvs. este minimizată, veți găsi în continuare "Mesaj nou" Butonul din fereastra de chat minimizată.
  • Dacă doriți să adăugați persoane la o conversație existentă, atingeți butonul Gear din colțul ferestrei de chat, apoi selectați "Adăugați prieteni la chat."
  • 3. Adăugați persoanele pe care doriți să o începeți cu un grup de chat cu. Începeți să introduceți numele prietenilor pe care doriți să îl adăugați la chat-ul dvs. de grup. Puteți să le selectați din lista de rezultate care apar ca tip. Puteți adăuga cât mai mulți sau puțini prieteni la conversație așa cum doriți.
  • Pentru a elimina pe cineva pe care l-ați adăugat, faceți clic pe "X" lângă numele lor în "La:" camp.
  • 4. Introduceți mesajul dvs.. Puteți introduce mesajul pe care doriți să îl trimiteți grupului în câmpul de text. Faceți clic pe butonul Smiley pentru a introduce Emoji, butonul de imagine pentru a introduce o fotografie sau butonul de hârtie pentru a atașa un fișier de pe computer.
  • Imagine intitulată Creați un grup de chat pe Facebook Pasul 12
    5. Trimiteți mesajul. Apăsați ↵ Introduceți / reveniți pentru a trimite mesajul destinatarilor. Acest lucru va crea o conversație de grup, iar răspunsurile pe care oamenii le fac vor fi vizibile pentru toată lumea.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar