Cum să găsiți burse

Unul dintre cele mai înfricoșătoare și mai provocatoare lucruri despre a merge la facultate poate fi imaginat cum să plătească pentru el - mai ales dacă te duci la colegiu în SUA. Cu toate acestea, procesul de a găsi burse nu este la fel de descurajant cum credeți. Școlile, corporațiile și organizațiile nonprofit oferă milioane de dolari în burse în fiecare an. Unele sunt bazate pe merit, adică aveți nevoie de anumite grade și scoruri de testare pentru a vă califica. Vă calificați pentru alții pe baza fundalului sau a calității de membru în anumite grupuri.

Pași

Metoda 1 din 3:
Căutarea de oportunități de burseDu-te gratuit și suportă wikihow
  1. Imagine intitulată Găsiți bursele Pasul 1
1. Faceți o listă cu hobby-urile și interesele dvs. În timp ce multe burse sunt bazate pe merit, există o mulțime de burse disponibile în mod specific pentru studenții care au interese deosebite sau participă la diverse activități. Chiar și obsesia dvs. cu emisiune de televiziune sau un film ar putea să vă aterizeze câteva sute de dolari în banii de burse.
  • Gândiți-vă și la punctele forte și talentele tale. De exemplu, dacă sunteți un scriitor bun, puteți include "scris" Ca un interes pe lista dvs. Mergeți mai departe și specificați tipurile de scriere vă place, cum ar fi scurte povestiri sau poezie.
  • Unele hobby-uri și interese necesită să furnizați eșantioane când aplicați pentru o bursă. De exemplu, dacă aplicați pentru o bursă de artă, este posibil să aveți nevoie să trimiteți un portofoliu al muncii dvs.
  • Imagine intitulată Găsiți bursele Pasul 2
    2. Notați afilierea și caracteristicile dvs. Puteți beneficia de burse bazate pe afilieri religioase, sociale sau politice. Oportunitățile de bursă pot fi, de asemenea, disponibile pe baza identității dvs. de gen, rasă, etnie sau sexualitate.
  • Faceți o listă de persoane pe care le cunoașteți cine ar putea servi ca referințe pentru dvs. bazate pe fiecare afiliere particulară. De exemplu, dacă doriți să căutați burse religioase, ați putea avea nevoie de o scrisoare de referință din partea pastorului bisericii voastre.
  • Părinții dvs. vă verificați cu angajatorii despre burse. Dacă aveți un loc de muncă cu fracțiune de normă în timp ce sunteți în școală, angajatorul dvs. poate avea, de asemenea, burse disponibile.
  • Fii sincer cu afilierile tale. Revendicând o afiliere pe care nu o ai cu adevărat să te poți obține în probleme disciplinare grave.
  • Bacsis: Unele burse sunt oferite pe baza nevoilor financiare. Veți avea nevoie de informații de la părinții sau tutorii dvs. despre starea financiară a familiei dvs. pentru a determina dacă vă calificați pentru aceste burse.

  • Imagine intitulată Găsiți bursele Pasul 3
    3. Începeți să cercetați în timpul verii înainte de anul dvs. senior. Unele burse au termene relativ anticipate, în special cele care pot fi aplicate la costul dvs. de participare la orice școală. Veți găsi mai multe oportunități dacă începeți să căutați cât mai curând posibil - în mod ideal, în timpul anului junior al liceului.
  • Secțiunea de referință a bibliotecii dvs. publice este, de asemenea, un loc bun pentru a căuta burse. Un bibliotecar de cercetare vă poate îndrepta în direcția cea bună și vă poate ajuta să găsiți burse pe care le-ați putea califica.
  • Imagine intitulată Găsiți bursele Pasul 4
    4. Discutați cu consilierul dvs. de ghidare a liceului. Consilierii de orientare liceală au formare în localizarea burselor pentru studenți. Consilierul dvs. de îndrumare vă poate îndrepta spre oportunități care vă vor duce mult timp și efort pentru a găsi pe cont propriu.
  • Liceele mari mai mari pot avea un singur consilier de orientare care lucrează la nimic altceva decât acceptările colegiului și ajutorul financiar. Școlile mai mici pot avea totuși mai puține resurse.
  • Imagine intitulată Găsiți bursele Pasul 5
    5. Contactați birourile de ajutor financiar ale școlilor în care ați fost acceptați. Aceasta poate fi o resursă foarte importantă și utilă, deoarece bursele sunt oferite direct de colegii și universități. Dacă ați completat formularele de ajutor financiar, puteți fi introdus automat pentru unele dintre aceste burse. Cu toate acestea, de obicei trebuie să indicați interesul și completați o aplicație separată.
  • Pagina biroului de asistență financiară de pe site-ul școlii va avea adesea informații despre diverse burse disponibile.
  • Verificați oportunitățile de bursă în mai multe școli înainte de a vă decide unde doriți să mergeți. Cele mai multe burse externe pot fi folosite la orice școală, dar bursele școlare pot fi aplicate numai la costul de participare la acea școală.
  • Imagine intitulată Găsiți bursele Pasul 6
    6. Încercați motoarele de căutare online gratuite pentru a găsi burse. Există multe baze de date mari de burse oferite de agențiile guvernamentale sau de organizații independente. Puteți căuta aceste cuvinte cheie gratuite pe baza listelor de interese și afilieri.
  • Fastweb, Finaid.Org și bursă.com au motoare de căutare de burse on-line mari. U.S. Departamentul de Muncă are, de asemenea, un instrument de căutare de burse disponibil la https: // Careeronestop.Org / Toolkit / Training / Find-Burse.ASPX.
  • Finaid.Org include câteva burse neobișnuite disponibile pentru studenți cu hobby-uri, interese și afilieri mai obscure.
  • Imagine intitulată Găsiți bursele Pasul 7
    7. Întrebați despre burse de la organizații religioase sau comunitare. Dacă sunteți membru al unei organizații religioase sau comunitare, este posibil să găsiți o bursă acolo. De asemenea, puteți solicita orice organizație sau grup pe care v-ați oferit voluntar.
  • Chiar dacă grupul sau organizația dvs. specifică nu oferă burse, acestea vă pot îndrepta la bursele oferite la nivel regional sau național.
  • Metoda 2 din 3:
    Aplicarea pentru burseDu-te gratuit și suportă wikihow
    1. Imagine intitulată Găsiți bursele Pasul 8
    1. Verificați cerințele și calificările. Fiecare bursă are propriul său specific Cerințe de aplicare. Multe aplicații pot fi similare, dar nici unul nu va fi exact același. Unii pot cere să scrieți un eseu, în timp ce alții pot avea nevoie de scrisori de recomandare.
    • Acesta poate ajuta la gruparea unor burse similare împreună, astfel încât să puteți completa aplicațiile în același timp. Din moment ce veți repeta multe dintre aceleași informații, făcându-le în același timp va fi mai eficientă.
    • Faceți note despre eseuri pe care trebuie să le scrieți, scrisori de recomandare trebuie să obțineți (cu nume) și alte documente sau informații pe care trebuie să le aduni înainte de a putea completa aplicația.
  • Imagine intitulată Găsiți bursele Pasul 9
    2. Marchează termenele limită în calendarul dvs. Dacă pierdeți un termen limită, puteți fi descalificat dintr-o bursă pe care altfel ați fi fost acordată. Faceți o estimare a cât timp vă va lua pentru a completa o aplicație, astfel încât să puteți lucra la ea puțin la un moment dat.
  • Programați pașii intermediari către finalizarea aplicației, astfel încât să nu încercați să faceți totul în ultimul moment. De exemplu, dacă aveți nevoie de o scrisoare de recomandare, programați o zi pentru a solicita acelei scrisori și pentru a oferi persoanei un termen limită cu câteva săptămâni înainte de termenul limită al bursei.
  • Imagine intitulată Găsiți bursele Pasul 10
    3. Obțineți scrisori de recomandare din partea profesorilor și a liderilor comunității. Când cereți o scrisoare de recomandare, abordați persoana cât mai curând posibil, astfel încât acestea să aibă o mulțime de timp să lucreze la el. Dați-le un termen limită pentru scrisoarea lor, dar, de asemenea, să-i cunoașteți termenul final pentru a aplica bursa.
  • Oamenii care scriu scrisorile dvs. de recomandare ar trebui să fie oameni care vă cunosc bine. O recomandare de la o persoană bine-cunoscută sau de succes nu vă va ajuta să câștigați o bursă dacă nu sunt familiarizați personal cu fundalul și realizările dvs.
  • Dacă solicitați o bursă legată de o anumită afiliere sau interes, asigurați-vă că persoana care scrie scrisoarea dvs. știe despre dvs. și despre realizările dvs. în acest context. De exemplu, dacă solicitați o bursă religioasă, puteți solicita o scrisoare de recomandare de la liderul grupului de tineret sau al pastorului bisericii voastre.
  • Bacsis: Verificați informațiile pe care le aveți pe bursă pentru a determina modul în care trebuie trimise scrisorile de recomandare. Unele burse doresc să colecteze singur literele și să le transformi cu aplicația dvs., în timp ce alții doresc ca scriitorul să trimită direct scrisoarea de recomandare.

  • Imagine intitulată Găsiți bursele Pasul 11
    4. Scrieți eseurile aplicațiilor de bursă. Multe aplicații de bursă necesită să scrieți un eseu care descrie fundalul și interesele dvs. și de ce credeți că meritați să câștigați bursa. Fiți cinstiți în eseurile dvs. și evitați exagerarea oricăror experiențe sau realizări.
  • Crearea unui A contur vă va asigura că eseul dvs. este organizat și coeziv.
  • Au un profesor sau un alt adult de încredere citite peste eseu înainte de a le trimite - și ascultă sfatul lor. Fiți pregătiți să treceți prin mai multe proiecte pentru a ajunge la cea mai bună lucrare.
  • Bacsis: Nu reinventați roata. De obicei, nu este nevoie să scrieți o duzină de eseuri diferite de la zero. În schimb, scrieți și lustruiți un singur eseu pe care îl puteți adapta pentru mai multe aplicații diferite.

  • Imagine intitulată Găsiți bursele Pasul 12
    5. Trimiteți cererea înainte de termenul limită. Pentru a vă asigura că nu întârziați, aplicațiile dvs. gata să meargă cu cel puțin 2 săptămâni înainte de termenul final. Astfel veți avea timp să vă lustruiți și să faceți schimbări finale înainte de a le trimite.
  • Dacă aveți nevoie să trimiteți prin e-mail într-o aplicație de hârtie, utilizați corespondența certificată cu primirea de returnare solicitată astfel încât să știți când ați primit cererea dvs.
  • Chiar dacă vă puteți trimite aplicația electronic, nu așteptați până în ultimul minut. Internetul neașteptat sau problemele de calculator ar putea determina pierderea termenului limită.
  • Imagine intitulată Găsiți bursele Pasul 13
    6. Continuați să aplicați pentru burse în timpul colegiului. Continuați să contactați departamentul de ajutor financiar al școlii și să le informați că sunteți interesat de noi oportunități. Există multe burse care sunt disponibile numai pentru studenții continuu sau studenții în anumiți ani.
  • De exemplu, există unele burse și granturi care sunt disponibile numai studenților care vor absolvi într-un an. Aceste oportunități sunt de obicei concepute pentru a ajuta la acoperirea costurilor de absolvire.
  • Unele burse sunt disponibile numai studenților cu un anumit major. În mod obișnuit, trebuie să fiți cel puțin un al doilea climat înainte de a putea declara un important, astfel încât aceste burse nu ar fi disponibile până atunci.
  • Bacsis: Odată ce declarați un important, discutați cu profesorii dvs. sau cu șeful departamentului pentru a afla ce oportunități de bursă sunt disponibile pentru studenții din acel departament.

    Metoda 3 din 3:
    Evitarea înșelăciunilor de burseDu-te gratuit și suportă wikihow
    1. Imagine intitulată Găsiți bursele Pasul 14
    1. Să fie suspicios de garanții sau "bani simpli" creanțe. Nimeni nu oferă doar bani pentru ca oamenii să meargă la facultate. Indiferent cât de bine sunteți calificat, nici o bursă nu este garantată. Vor fi întotdeauna alții care sunt la fel de calificați ca tine. Dacă o afacere sau o organizație susține că vă poate garanta o anumită sumă de bani de bursă, este probabil o înșelătorie.
    • O înșelătorie este deosebit de probabilă dacă afacerea sau organizarea face o garanție fără a vedea informații despre dvs. Absența accesului la notele dvs. și scorurile standardizate de testare, nimeni nu poate chiar să facă o predicție despre cât de mult bani ați putea obține - mult mai puțin o garanție.
    • Mulți escroci vor folosi aplicații simple, de o pagină pentru a viza studenții care au crescut de a fi obosiți de aplicații de burse lungi și complicate sau care se simt intimidate de gândul de a scrie eseuri sau de a aduna informații și documente substanțiale. Aceste aplicații minime vor randa foarte mult, dacă există, banii de burse.
  • Imagine intitulată Găsiți bursele Pasul 15
    2. Ignorați tactici de vânzări de înaltă presiune. Companiile legitime care doresc să vă ajute să găsiți burse nu au nici un motiv să vă predați să vă înscrieți cu ei. Dacă vedeți fraze precum "Grăbește-te și sună astăzi" sau "spațiu limitat disponibil," Compania poate încerca să te înșele.
  • De asemenea, puteți obține un apel telefonic sau un e-mail care să afirmă că ați câștigat deja o bursă, dar trebuie să participați la un seminar sau să plătiți mai întâi o taxă.
  • Bacsis: Unii escroci vă vor trimite un e-mail oficial, anunțând că ați câștigat o bursă - dar nu ați solicitat niciodată bursa. Verificați dublu aceste e-mailuri pe propriul calendar sau pe lista de aplicații de burse.

  • Imagine intitulată Găsiți bursele Pasul 16
    3. Revedeți comunicațiile pentru ortografia și erorile gramaticale. Orice comunicare de la o firmă legitimă de asistență pentru burse sau de la fundație care oferă burse ar fi corecte. Erori evidente sunt un semn sigur că oferta este o înșelătorie.
  • Formatarea ciudată sau dezordonată poate fi, de asemenea, un semn că un e-mail vine de la un scammer mai degrabă decât o sursă legitimă.
  • Imagine intitulată Găsiți bursele Pasul 17
    4. Directori de verificare dublă înainte de a furniza informații personale. Uneori, un scammer va impersona o bursă legitimă și va trimite un e-mail care solicită informații suplimentare înainte de a procesa cererea dvs. Nu faceți clic pe nici o legătură în e-mail - mergeți direct la site-ul de bursă legitim.
  • Aceste e-mailuri sunt folosite ca o încercare de a obține informații personale de la dvs., cum ar fi ziua dvs. de naștere și numărul de securitate socială, că scammerul poate folosi pentru a vă fura identitatea.
  • Imagine intitulată Găsiți bursele Pasul 18
    5. Refuză să furnizeze cărți de credit sau numere de cont bancar. În timp ce unele întreprinderi perfect legitime percep o taxă pentru a vă ajuta să vă organizați căutarea de bursă, puteți obține aceeași asistență gratuită. Dacă un serviciu vă cere să furnizați un număr de card de credit sau informații bancare înainte de a vă înscrie, este de obicei o înșelătorie.
  • Chiar și serviciile legitime de consiliere comerciale pot costa mai mult de 1.000 de dolari, iar de obicei nu vă vor da mai multe informații decât ați putea găsi gratuit.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar