Cum să participați la premiera de film

Participarea la premiera de film ar putea părea ca un lux pentru puținele privilegiate. Adevărul este că studiile de film oferă bilete pentru proiecții avansate tot timpul pentru a genera buzunare pentru filme noi - trebuie doar să știți de unde să le găsiți. Intrați în acțiune și faceți magia ecranului de argint a dvs.

Pași

Metoda 1 din 3:
Obținerea biletelor premiere a filmului prin intermediul mass-media
  1. Imaginea intitulată Participați la premiera de film Pasul 1
1. Verificați punctele de vânzare media pentru concursuri și evenimente speciale. Ziarele, posturile de radio și canalele TV sunt adesea oferite bilete gratuite de studiouri de film, cu înțelegerea că biletele vor fi date publicului larg.
  • Posturile de radio locale dețin frecvent concursuri cu bilete de premiere de film ca premii. Utilizați apelarea rapidă sau "Ultimul număr format" pentru a readuce rapid și face mai multe încercări de a câștiga, indiferent dacă încercați să răspundeți la o întrebare trivia sau să fiți cel de-al 100-lea apelantului.
  • Canalele TV, ziarele și posturile de radio ar putea da, de asemenea, un "cod de răscumpărare" ca un premiu de concurs de premiere de film. Veți primi instrucțiuni despre cum să răscumpărați codul pentru un bilet, care este adesea făcut online.
  • Imaginea intitulată Participați la premiera de film Pasul 2
    2. Căutați premiere de film exclusiviste de la organizațiile de membru. Dacă aparțineți anumitor organizații sau organizații de caritate specializate, membrii dvs. ar putea include avantaje precum bilete pentru a avansa proiecții de film. Păstrați un ochi pe buletinele de știri ale organizațiilor pentru știri despre premiera de film exclusivistă.
  • Aarp este cunoscut pentru oferirea de acces la premiera de film. Verificați Newsletterul local AARP, disponibil online, pentru toate cele mai recente reduceri și oferte.
  • Grupuri de interese speciale, cum ar fi organizațiile religioase, organizațiile de caritate sau nonprofit, primesc uneori bilete de premiere pentru filme în zona lor de concentrare. Dacă aparțineți unui astfel de grup, păstrați un ochi pe site-ul lor sau newsletter-ul pentru membrii Film Premiere Oferte.
  • Imagine intitulată Participați la premiera de film Pasul 3
    3. Snag o invitație ca membru al mass-media. Indiferent dacă scrieți recenzii de filme pentru hărțile dvs. de oraș sau găzduiți un blog popular sau un canal YouTube, care critică filmele, puteți primi premiera filmului ca o curtoazie pentru a vă încuraja să publicați un film.
  • Metoda 2 din 3:
    Găsirea biletelor de film Premiere online
    1. Imaginea intitulată Participați la premiera de film Pasul 4
    1. Înscrieți-vă pentru un site de premiere de film. Acestea sunt site-uri dedicate pentru a vă ajuta să găsiți și să participați la premiera de film. De obicei, puteți crea un cont gratuit - câteva dintre ele oferă aplicații pe care le puteți utiliza în mișcare. Unele dintre site-urile de top sunt gofobo.COM, Seeitfirst.net, și avansuri.COM.
    • Codurile RSVP / Redemption sunt prezentate pe mass-media sociale (de obicei, prin Twitter sau Facebook) - pot fi găsite și în ziare și reviste. Uneori, ei sunt acordați ca premii pentru concursuri de radio.
    • Gofobo.com vă permite să răscumpere codurile de premiere pentru bilete la o anumită premieră de film. Puteți căuta premiere după numele filmului sau prin codul dvs. sau codul poștal.
  • Imagine intitulată Participă la premiera de film Pasul 5
    2. Utilizați site-uri web și aplicații pentru a găsi concursuri. Site-uri cum ar fi AdvancescReenings.com vă arată o listă de concursuri locale pe care le puteți introduce pentru a câștiga biletele. Pur și simplu selectați un film pe care doriți să îl vedeți, apoi alegeți Teatrul cel mai apropiat de lista locațiilor. Pentru fiecare locație veți vedea una sau mai multe oportunități de a obține bilete de premiere, legate direct la concursurile disponibile sau la ofertele speciale.
  • Check out zayzay.COM Giveaways Page pentru șanse de a câștiga bilete de premiere film, numite "Proiecții Advance" pe site.
  • Puteți crește șansele de a câștiga prin introducerea de mai multe ori, oferind detalii precum informațiile dvs. de contact și locația de teatru preferată ca parte a procesului de intrare.
  • Imagine intitulată Participați la premiera de film Pasul 6
    3. Urmăriți studiourile de film pe social media. Studiourile de film și companiile PR vă anunță concursuri de bilete premieră și dicționari prin intermediul canalelor sociale media.
  • Căutați Hashtags referitor la premiera de film, Givedaways, Concursuri sau numele de noi filme pe care le-ați dori să le vedeți.
  • Lăsați computerul să facă unele dintre lucrările pentru dvs.: Puteți configura alerte prin e-mail pentru anumite hashtages sau cuvinte cheie prin intermediul software-ului gratuit de gestionare a mass-media, astfel încât nu veți pierde ocazia de a obține bilete.
  • Imaginea intitulată Participați la premiera de film Pasul 7
    4. Alăturați-vă listelor de corespondență Premieră. Studiourile și companiile PR folosesc listele de corespondență pentru a oferi știri despre premiere de film chiar în căsuța de e-mail.
  • Asigurați-vă că adresele de e-mail ale acestor site-uri sunt "albiste", astfel încât aceste e-mailuri să nu fie trimise din dosarul dvs. de spam din greșeală.
  • Metoda 3 din 3:
    Participarea la premiera de film ca un "Viewer Mystery
    1. Imaginea intitulată Participați la premiera de film Pasul 8
    1. Înscrieți-vă cu o companie de cumpărături Mystery. Acestea sunt întreprinderile de cercetare de piață care plătesc oamenilor să facă activități de zi cu zi, cum ar fi mâncarea la restaurante, cumpărarea de îmbrăcăminte la magazinele departamentelor, încercând un nou site web - și mergeți la filme. Ei fac acest lucru în schimbul informațiilor aprofundate din punctul de vedere al consumatorului.
    • Unul dintre liderii din industrie este asociații de teren certificat (parte a forței de piață). O altă companie care încearcă este patrulele de verificare.
  • Imaginea intitulată Participați la premiera de film Pasul 9
    2. Aplicați pentru a face "Controale în teatru."Aceasta este o serie de sarcini care sunt folosite pentru a descoperi informații precum câți oameni merg să vadă un nou film la un moment dat sau care remorcile sunt afișate înainte de rularea filmului. Puteți plăti aproximativ 10 - 20 USD pe oră pentru această lucrare, în plus față de notarea unui bilet de premiere gratuită pentru dvs. (și, de multe ori, un oaspete).
  • Există cel puțin o jumătate de duzină de diferite tipuri de verificări în teatru, inclusiv "verificări furioase" (vizionarea unei premieri de film și documentarea numărului de persoane care participă, precum și demografii, cum ar fi intervalele lor de vârstă) și "la fața locului Evaluări "(raportarea cu condiția teatrului, modul în care ați fost tratați de către personal, vizibilitatea materialelor promoționale pentru film și alte fațete ale experienței clienților).
  • Imagine intitulată Participați la premiera de film Pasul 10
    3. Luați o mulțime de note detaliate. Pentru a raporta concluziile dvs. la compania de cumpărături Mystery, va trebui să completați o listă de verificare a sarcinilor și colectării de date în timp ce la teatru.
  • Notele voastre extinse vor constitui baza raportului pe care îl veți trimite companiei.
  • În funcție de misiunea dvs., este posibil să trebuiască să documentați ceva de la demografia audienței la calitatea aromei de unt pe popcorn.
  • sfaturi

    Adu-ți identitatea foto la premiera, împreună cu biletele de film și orice altă documentație de la concurs sau companie care ți-a oferit biletele.
  • Este posibil să puteți aduce un oaspete la premiera.
  • Ajunge la cel puțin o jumătate de oră mai devreme. Premiile de film sunt adesea negate, iar un loc nu este garantat.
  • Este posibil să fiți interzis să vă aduceți camera foto, smartphone-ul sau alt dispozitiv electronic într-o premieră, deoarece multe studiouri de film sunt preocupate de piraterie.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar