Cum să faceți față cu laptele de scurgere

Alăptarea beneficiază atât mama cât și copilul, dar scurgerea laptelui matern poate face viața dificilă. În timp ce se poate simți jenant, laptele de scurgere este o apariție obișnuită, obișnuită, care este ușor de manevrat. Cu câteva schimbări în rutina dvs., vă puteți asigura că experiența dvs. de alăptare este liberă de jenă cauzată de scurgeri.

Pași

Metoda 1 din 3:
Care se ocupă de scurgeri neașteptate
  1. Imagine intitulată face capătul de lapte 1
1. Aplicați presiunea pentru sânii dvs. În timp ce vă puteți îngrijora de faptul că aplicarea presiunii ar putea face laptele să iasă mai repede, aplicând în mod strategic presiunea asupra sfintelor atunci când simțiți că antrenarea sânilor poate ajuta la prevenirea scurgerilor de la întâmplare.
  • Trecerea brațelor peste piept ar trebui să vă permită să aplicați cantitatea corectă de presiune.
  • Planificați să vă exprimați lacul în curând după ce vine în. Aplicarea presiunii este o soluție temporară.
  • Imagine intitulată face capătul de lapte 2
    2. Puneți pe un cardigan sau o jachetă. În timp ce alăptați, purtați un cardigan, o jachetă sau altă piesă de stratificare cu dvs., astfel încât să puteți ascunde cu ușurință orice scurgeri spontane. Dacă intenționați să lucrați, vă planificați costumul pentru a include piesa de stratificare.
  • Imagine intitulată face capătul de lapte de scurgere 3
    3. Păstrați o bluză suplimentară în punga dvs. Este posibil să nu puteți întotdeauna să preveniți scurgerile, deci păstrați un plus de sus cu dvs. în caz de urgență. Majoritatea oamenilor nu vor observa că ți-ai schimbat hainele.
  • Dacă aveți un sutien suplimentar, păstrați-vă că în geantă și că sutienul dvs. va fi, de asemenea, înmuiat.
  • Imagine intitulată face capătul de lapte de scurgere 4
    4. Utilizați un material absorbant. În timp ce un tampon de îngrijire medicală ar fi cea mai bună opțiune, orice material care înmuiau laptele suplimentar va fi de ajutor în a face față scurgerii neașteptate. Plasați un tampon de îngrijire medicală, o cârpă sau chiar se pliază șervețele în sutienul dvs. pentru a absorbi laptele. Schimbați-o frecvent pentru a evita să o înmuiați prin haine.
  • Imagine intitulată face capătul de lapte de scurgere 5
    5. Încercați o ceașcă de colectare a laptelui din plastic. Dacă scurgeri este o problemă consecventă pentru dvs., puteți găsi că o ceașcă de colectare a laptelui din plastic, cum ar fi un salvator de lapte, este o alegere excelentă pentru dvs. Aceste cești colectează laptele în timp ce scurgeri, astfel încât să fiți protejați de petele de scurgere și puteți folosi laptele scurgeri.
    Sfat de experți
    Sarah Siebold, IBCLC, MA

    Sarah Siebold, IBCLC, MA

    Lactația certificată internațională Certificată ConsultantSarah Siebold este un consultant internațional de lactație certificat (IBCLC) și consilier certificat de lactație certificat (CLEC) cu sediul în Los Angeles, California. Ea își conduce propria practică de consultanță la lactație numită Imma, unde este specializată în sprijinul emoțional, îngrijirea clinică și practicile de alăptare bazate pe dovezi. Lucrarea ei editorială despre noua maternă și alăptarea a fost prezentată în Voyagela, Tot, și Bună ziua mea tribul meu. Ea și-a completat pregătirea de lactație clinică atât în ​​practica privată, cât și în setările de ambulatoriu prin intermediul Universității din California, San Diego. Ea a câștigat, de asemenea, m.A. În limba engleză și americană de la Universitatea din New York.
    Sarah Siebold, IBCLC, MA
    Sarah Siebold, IBCLC, MA
    Consultant de lactație certificat internațional

    Expertul nostru este de acord: Dacă scurgeți o mulțime de lapte matern, luați în considerare utilizarea unei capturi de lapte silicon pe un sân în timp ce vă hrăniți pe cealaltă. Este lapte pe care l-ați scurs oricum în timpul renunțeitului, așa că ați putea să-l colectați și să îl păstrați mai târziu.

  • Metoda 2 din 3:
    Planificați-vă costumul
    1. Imagine intitulată face capătul de lapte de scurgere 6
    1. Purtați un sutien bine potrivit. Un sutien suport corespunzător vă va stabiliza sânii, reducând cantitatea de descărcare spontană pe care o experimentați. Măsurați dimensiunea sutienului, Sau mergeți să obțineți un sutien de la magazinul dvs. de lenjerie preferat.
    • Cele mai multe magazine care vând bras oferă fitinguri, dar dacă nu sunteți sigur de magazinul dvs. preferat încercați un magazin care este specializat în lenjerie. Fitingurile sutienilor sunt gratuite, deci obțineți unul dacă aveți îndoieli.
    • Sânii dvs. vor schimba probabil dimensiunile ca asistenți, astfel încât să aveți nevoie de mai mult de o dimensiune a sutienului.
  • Imagine intitulată face capătul de lapte de scurgere 7
    2. Plasați plăcuțele de îngrijire medicală în sutienul dvs. Suporturile de îngrijire medicală se potrivesc cu ușurință în sutienul dvs. și înmuiați cantități mici de scurgeri. Puteți alege să utilizați tampoane de bumbac sau de unică folosință. Puteți schimba cu ușurință tampoanele dacă vă faceți griji că ați fost scurgeri.
  • Imagine intitulată face capătul de lapte de scurgere 8
    3. Uzura modelelor. Alegerea hainelor cu un model este o recomandare comună pentru femeile care se îngrijorează cu privire la scurgeri. Modelele ajută la ascunderea umezelii după ce apare scurgerea, care poate fi grozavă pentru femeile care sunt îngrijorate de scurgeri care au loc la locul de muncă.
  • Imagine intitulată face față cuplului de lapte 9
    4. Alegeți culorile întunecate. Ascundeți scurgerile cu culori închise, care nu arată umezeala la fel de mult ca și culorile ușoare.
  • Imagine intitulată face capătul de lapte de scurgere 10
    5. Stratificați piesele dvs. Straturile suplimentare vor ajuta la ascunderea oricăror scurgeri care apar, astfel încât încorporați un cardigan, pulover sau o jachetă pentru a vă ajuta să vă păstrați pe locurile.
  • Imagine intitulată face capătul de lapte 11
    6. Purta un sutien în pat. Dacă se trezește până la un top înmuiat vă deranjează, liniați sutienul cel mai confortabil cu un suport de îngrijire și purtați-o în pat.Puteți încerca, de asemenea, să dormiți pe ceva ușor de spălat, ca o pătură mai mică, undă de îngrijire medicală sau un prosop.
  • Metoda 3 din 3:
    Gestionarea alimentării cu lapte
    1. Imagine intitulată face capătul de lapte de scurgere 12
    1. Asigurați-vă frecvent copilul. Deoarece laptele de scurgere este adesea cauzată de sânii prea compleți, alăptarea copilului împiedică scurgerea prin reducerea presiunii cauzate de lapte. În plus, scurgerea laptelui se oprește după ce bebelușul a fost folosit cu alăptarea, ceea ce necesită oportunități frecvente pentru îngrijirea copilului dumneavoastră.
    • Să vă îngrijiți copilul înainte ca sânii să se deplaseze pentru a evita scurgerile.
    • Este nevoie de timp pentru ca corpul dvs. să se obișnuiască cu cât de mult lapte are nevoie de copii, astfel încât alimentarea frecventă vă va ajuta corpul să facă această ajustare.
  • Imagine intitulată face capătul de lapte de scurgere 13
    2
    Exprimați-vă laptele manual. Dacă nu vă puteți îngriji copilul atunci când simțiți că sânii tăi devin plini, utilizați-vă mâinile pentru a vă exprima manual laptele. Veți evita scurgerile prin scăderea ofertei. În timp ce se poate simți incomod la început, exprimându-ți manual laptele este ușor și convenabil.
  • Dacă aveți o sticlă sterilă sau un container la îndemână, puteți salva laptele pentru copilul dumneavoastră.
  • Amintiți-vă să vă păstrați în mod corespunzător laptele exprimat până când sunteți gata să îl utilizați.
  • Imagine intitulată face capătul laptelui de scurgere 14
    3
    Pompa lapte excesiv. Multe femei aleg să folosească o pompă de san, mai ales după ce se întorc la muncă. Dacă dețineți o pompă de sân, intenționați să o utilizați înainte ca sânii să se deplaseze suficient de departe pentru a scurge. Cu utilizare consecventă, puteți preveni scurgerile prin menținerea aprovizionării cu lapte.
  • Imagine intitulată face capătul laptelui 15
    4. Puneți un prosop sub piept. Dacă scurgerea apare în timpul hrănirii, atunci puneți un prosop, o cârpă de aromă sau de piept pe sau sub pieptul de scurgere pentru a prinde laptele în exces.
  • Imagine intitulată face capătul de lapte de scurgere 16
    5. Concentrați-vă asupra muncii dvs. Dacă sunteți îngrijorat de scurgeri la locul de muncă, încercați să vă păstrați mintea de pe copilul dvs. acasă, deoarece gândindu-vă la copilul dvs. poate provoca scurgeri. Deși poate părea imposibil, timpul de planificare în ziua dvs. pentru a verifica copilul dvs. și pentru a vă uita la fotografii poate ajuta.
  • Verificați-vă copilul în jurul timpului pe care îl pompezi.
  • Amintiți-vă că uitați la fotografiile copilului dvs. și, uneori, alți bebeluși, pot duce la scurgeri.
  • Imagine intitulată face capătul de lapte de scurgere 17
    6. Evitați spațiile calde. Camerele calde pot provoca scurgeri de sân, așa că încercați să evitați petrecerea timpului în zonele care se simt calde pentru dvs. Dacă puteți controla termostatul, setați-l la o temperatură care se simte confortabilă sau chiar rece.
  • Fii sincer cu prietenii, colegii și familia despre motivul pentru care doriți să păstrați camera rece. Ai putea spune: "Copilul mi-a făcut ca corpul meu să fie temporar sensibil la căldură, așa că este în regulă dacă ne întoarcem AC?"
  • Dacă sunteți inconfortabil împărtășind adevărul la locul de muncă, încercați să vorbiți cu doar șeful sau un coleg în care aveți încredere.
  • sfaturi

    Amintiți-vă că scurgerea este normală și nimic care să nu fie jenat.
  • Alegeți plăcuțele de îngrijire care pot respira, cum ar fi tampoanele de bumbac lavabile.
  • Modificați frecvent plăcuțele de îngrijire medicală pentru a evita iritarea mamelonului.
  • Încercați diferite opțiuni de asistență medicală pentru a vedea ce tipuri de lucru funcționează cel mai bine pentru dvs.
  • Amintiți-vă că scurgerea este doar temporară.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar