Cum de a bloca copii de capră

Dacă o coadă tânără nu este hrănită de mama sa, hrănirea sticlei este importantă. Capul tău trebuie să fie hrănit pentru a obține vitamine și nutrienți vitale. Sticla vă alimentează capra folosind ingrediente naturale și o sticlă obișnuită. Au răbdare, deoarece ar putea dura ceva timp pentru capre pentru a lua la o sticlă. Asigurați-vă că sunteți în siguranță. Dacă capcana dvs. nu va alimenta sticle, consultați un veterinar.

Pași

Metoda 1 din 3:
Asamblarea consumabilelor
  1. Imagine intitulată Copii de capră de sticlă Pasul 1
1. Figurați cât de mult ne-ați alimentat nevoile de capră. Caprele au nevoie de cantități diferite de alimente în funcție de greutatea lor. Pe măsură ce supraîncălzirea poate provoca probleme grave de sănătate, determinați cât de mult vă alimentați capra înainte de a vă strânge consumabilele.
  • Cântăresc capcana ta. Dacă nu aveți o scară, puteți să vă luați capra la un veterinar de animale.
  • Convertiți greutatea lor în uncii și găsiți 10 până la 12% din greutatea corporală totală.
  • Împărțiți acest număr cu patru. Hrăniți caprația dvs. de patru ori pe zi.
  • De exemplu, spuneți că capcana dvs. cântărește 96 de uncii. Ar fi nevoie de aproximativ 10 uncii de lapte pe zi. Te-ai hrăni puțin peste trei uncii de mâncare de trei ori pe zi.
  • Imagine intitulată Copii de capră de sticlă Pasul 2
    2. Oferiți colostru pentru caprine foarte tinere. Colostrul este laptele pe care o mamă o produce când o capră este prima dată născută. În cazul în care tânărul dvs. capră a fost respinsă sau abandonată de mama sa, veți fi oferiți de colostru. Este dificil pentru o capră să supraviețuiască fără un aport constant de colostru.
  • Trebuie să obțineți un colostru de capră pentru copii în primele 24 de ore de viață. Dacă aveți o capră în ferma dvs., care a dat naștere recent, laptelui că capră și sticla vă hrănește capră laptele mamei.
  • Cu toate acestea, este posibil să nu aveți întotdeauna un colostru real la îndemână. În cazul în care nu aveți Colostrum, există mulți furnizori online care vă permit să achiziționați Colostrum.
  • Dacă știți că ridicați capre, înghețați laptele din capre care au dat naștere recent sau păstrați înlocuitorul colostrului la îndemână. Este vital să obțineți Colostrum într-o capră cât mai curând posibil.
  • Imagine intitulată Copii cap de capră Pasul 3
    3. Utilizați ingrediente naturale dacă este posibil. Când se hrănește sticle, este întotdeauna cel mai bine să vă puneți capra ca ingrediente naturale. Acestea vor asigura cel mai bine că capcana dvs. primește vitaminele și mineralele trebuie să prospere. Du-te pentru laptele de capră sau lapte de vacă, pe care o găsiți la cele mai multe magazine de bacanie.
  • Nu hrăniți niciodată un lapte de capră sub formă de pudră sau lapte conservată. Acestea pot provoca probleme de sănătate.
  • Dacă utilizați laptele de vacă, adăugați trei linguri de sirop de porumb pe galon de lapte de vacă.
  • Imagine intitulată Copii de capră de sticlă Pasul 4
    4. Determinați cât de des vă alimentați capra. În general, ar trebui să vă hrăniți să vă hrăniți capra în jur de trei sau patru ori pe zi. Spațiu spațiu de alimentare pe parcursul unei zile, deoarece copiii trebuie să mănânce și să se oprească toată ziua. Dacă capra ta caută mâncare și pare foame, sticla hrănește-o după cum este necesar. Cu toate acestea, păstrați suma totală pe care o alimentați în intervalul pe care ați calculat-o pe baza greutății caprei.
  • Dacă capcana dvs. are trei săptămâni sau mai mult, furnizați fân și apă pentru hrănire gratuită, de asemenea.
  • Imagine intitulată Copii de capră de sticlă Pasul 5
    5. Puneți formula într-o sticlă obișnuită. Plasați cantitatea corespunzătoare de lapte într-o sticlă obișnuită pentru copii. Nu aveți nevoie de o sticlă specială pentru a hrăni o capră. Ridicați o sticlă convențională de bebeluși dintr-un magazin de departament pentru procesul de hrănire.
  • Metoda 2 din 3:
    Hrăniți-vă capcana
    1. Imagine intitulată Copii de capră de sticlă Pasul 6
    1. Încercați de multe ori pe zi la început. Au răbdare când începeți prima dată procesul de hrănire. Unele capre vor lua la sticlă fără probleme. Alții, totuși, pot fi ezitanți să se hrănească mai devreme. Este posibil să trebuiască să încercați de mai multe ori pe zi la început pentru a obține caprina dvs. pentru a obține cantitatea corespunzătoare de lapte pe zi.
    • Va trebui să țineți capcana și să aveți un ajutor dețin gura deschisă. Încercați să răsuciți o parte din lapte în gura de capră pentru ao ajuta să înțeleagă că trebuie să sufere pentru a obține mâncare.
    • Unele capre vor înțelege imediat, în timp ce alții pot lua mai multă muncă. Este posibil să trebuiască să vă hrăniți caprine de 8 până la 10 ori pe zi la început, în loc de trei sau patru, pentru a obține suficientă haină.
  • Imagine intitulată Copii cap de capră Pasul 7
    2. Obțineți sticla într-o poziție similară cu poziția naturală a mamei. Acest lucru poate ajuta capra să înțeleagă instinctiv că trebuie să se alăture. Încercați să țineți sticla deasupra capului caprei, aproximativ aceeași înălțime ca o capră de mame. Pentru caprele mai tinere, este posibil să trebuiască să luați copilul în brațe și să țineți sticla lângă bărbie.
  • Acest lucru tinde să funcționeze mai bine când capra ta a hrănit anterior de la mama sa.
  • Se poate ajuta uneori să aibă capra căreta pe deget mai întâi și apoi alunecați sticla în gură.
  • Imagine intitulată Copii de capră de sticlă Pasul 8
    3. Permiteți caprinei să ia laptele în mod natural. Odată ce capră înțelege ce este sticla, încercați să o aduciți în mod natural. După câteva zile de hrănire regulată a sticlelor, capra ta ar trebui să ia la sticlă fără probleme. Forța de hrănire prin deschiderea gurii unei capre și prin împrăștierea laptelui nu ar trebui să fie necesară.
  • Metoda 3 din 3:
    Luând măsuri de siguranță
    1. Imagine intitulată Copii cap de capră Pasul 9
    1. Încercați să obțineți Colostrum natural, dacă este posibil. În timp ce caprele pot să prospere în continuare pe colostru înlocuitor, natural este de obicei cel mai bun. Laptele mamei are nutrienți vitali pentru supraviețuire, deci dacă vă puteți obține Colostrum natural de capră, mergeți pe această rută.
    • Permiteți caprinei dvs. să aducă de la mama sa pentru primele 24 de ore.
    • Dacă capra a fost abandonată de mama sa, oferă colostru de la o altă capră care a dat naștere recent.
  • Imagine intitulată Copii de capră de sticlă Pasul 10
    2. Consultați un veterinar dacă capcana dvs. refuză să se hrănească sticle. Caprele au nevoie de hrană pentru sticle dacă nu sunt hrăniți de o mamă. Este normal ca o capră să dureze câteva zile pentru a lua în sticlă. Cu toate acestea, dacă a trecut mai mult de câteva zile și o capră nu se hrănește în mod regulat, consultați un medic veterinar. Puteți găsi un veterinar de animale online sau în paginile dvs. galbene locale.
  • Întreabă ceva de genul, "Există ceva ce pot face pentru a-mi lua capra ca să ia în sticlă?"
  • Imagine intitulată Copiii caprinei de sticlă Pasul 11
    3. Evitați să vă depășiți capra. Cântăriți-vă în mod regulat capra și ajustați hrănirea în greutate, folosind același calcul care implică 10 până la 12% din greutatea corporală a caprinei. Suprapunerea poate provoca probleme grave. Dacă caprația dvs. pare să fie pusă la o mulțime de greutate, este posibil să fie nevoie să reduceți hrănirea. Discutați cu un veterinar dacă sunteți îngrijorat de greutatea caprei dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar