Cum să-i convingeți pe părinți să vă aducă ceva

Toți părinții sunt diferiți și unii sunt mai îndrăzneți decât alții. Obținerea a ceea ce doriți nu se întâmplă întotdeauna și ar trebui să fiți deschisi să vă întoarceți. Dacă faceți planificarea corectă pentru solicitarea dvs., s-ar putea să vă alăpteze și să vă cumpere ceea ce doriți. Arătați întotdeauna respectul părinților dvs. și nu fiți niciodată înțeles sau nepoliticos dacă nu obțineți ceea ce doriți.

Pași

Metoda 1 din 3:
Vorbind cu părinții dvs. despre solicitarea dvs
  1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce ceva pasul 1
1. Reflectați asupra a ceea ce cereți. Ar trebui să știți ce spun părinții dvs. da sau nu. Comparați-vă cererea la lucrurile pe care părinții dvs. l-au devenit în trecut. Cererea dvs. curentă pare mai mare decât ceea ce cereți de obicei? Aruncați o privire la mijloacele dvs. financiare și decideți cât va dura pentru a vă plăti singur. Luați în considerare, de asemenea, dacă cererea dvs. este ceva ce doriți sau ceva de care aveți nevoie.
  • Decideți dacă ceea ce doriți merită să luptați. O mulțime de obiecte materiale în copilărie și anii adolescenți sunt tendințe trecute.
  • Vrei ceea ce vrei să-l poți arăta altora la școală? Doriți acest lucru pentru că credeți că va fi distractiv și vă va ajuta personal și mental?
  • Răspunsul la aceste întrebări vă poate ajuta în timp ce discutați cu părinții dvs.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce ceva pasul 2
    2. Planificați discuția.Alegeți un timp când știți că părinții dvs. sunt într-o stare bună, cum ar fi o zi de plată sau când se simt mândri de ceva pe care l-au făcut. Dacă alegeți un timp rău, le puteți frura și mai mult și va fi mai puțin probabil să obțineți ceea ce doriți. De asemenea, ați putea lua în considerare vorbirea cu un părinte peste celălalt.Ajută la discuții mici în fiecare zi cu părinții dvs. pentru a menține conversația deschisă.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă aducă ceva pas 3
    3. Faceți pasul părinților dvs. Începeți cu o mică discuție mică despre cum fac ei. Încercați să aduceți elementul într-o manieră organică. De exemplu: dacă încercați să obțineți o rochie nouă, începeți să vorbiți despre cât de vechi sunt toate rochii curente. Apoi ați putea trece în a vorbi despre obținerea unei noi rochii care vă potrivește mai bine.
  • Dacă doriți ceva de genul unui joc video, ați putea începe explicând premisa jocului și cât de interesant este.
  • Dacă este cazul, explicați părinților dvs. modul în care obținerea elementului îi va aduce beneficii, precum și vă aduce beneficii.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce ceva pasul 4
    4. Să fie matur în întreaga discuție. Arătați întotdeauna părinților că sunteți un copil matur cu un comportament bun. Nu strigați, cereți sau argumentați cu ei dacă par a fi îndoieli la început. Explicați calm ceea ce doriți și pașii pe care sunteți dispuși să-l faceți pentru ao câștiga. Cu cât sunteți mai politicos și rezonabil, cu atât mai probabil părinții dvs. vă vor asculta.
  • O modalitate de a vă asigura că rămâneți bine manierat este prin respirații adânci înainte de a discuta problema.
  • De asemenea, ar trebui să încercați să intrați în discuție știind că părinții dvs. vor spune, probabil, "nu."În acest fel nu vă veți pierde răcoarea dacă spun" nu."
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce ceva pasul 5
    5. Minte limba corpului. Nu vă pliați brațele sau slăbiți. Se ridică drept sau stați drept într-un scaun și încercați să zâmbiți când este cazul. Chiar dacă părinții tăi o iau subconștient, această poziție vă liniștește și vă îmbunătățește șansele de a vă convinge părinții.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă aducă ceva pasul 6
    6. Discutați rezultatele pozitive ale cererii dvs.Explicați cum este ceva care poate avea o parte pozitivă sau poate chiar să vă ajute să aflați mai multe. Nu minți părinților dvs. și spuneți că noul apel de datorie conține lecții de istorie.
  • Dacă cereți un iPhone, explicați cum puteți "Facetime" cu părinții sau descărcați aplicații educaționale. Explicați modul în care părinții dvs. vă vor putea ajunge mai ușor.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă aducă ceva pasul 7
    7. Stai pe poziții. Fi ferm într-un mod pozitiv, dar nu exagerați-l prin faptul că este neplăcut. Nu striga, striga, usi de slam, sulk, stomp sau plânge de decizia lor.Negociere vă va duce întotdeauna mai departe decât o respingere urâtă. Spuneți-le că sunteți dispuși să lucrați pentru el și asigurați-vă că sunteți sincer. Părinții pot spune, de obicei, când nu plănuiți să lucrați, deci dacă nu sunteți pregătiți să faceți parte, nu faceți promisiuni.
  • Păstrați un comportament vesel când vorbești cu ei. Nu ar trebui să acționați ca și cum dorința ta este imperativă pentru sănătatea ta. Părinții nu sunt proști și merită un respect. Arătați-le o atitudine ușoară.
  • Metoda 2 din 3:
    Oferirea de a face ceva pentru părinții dvs
    1. Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce ceva pasul 8
    1. Face o afacere. Luați în considerare ceea ce vă place părinții dvs. sau doriți să se facă în jurul casei. Poate că tatăl tău se teme de curățarea casei în weekend, sau mama ta curăță cutia de gunoi din casă în fiecare zi. Oferta de a face ceva pe care îl fac adesea în jurul casei timp de o lună sau două. Dacă faceți o slujbă satisfăcătoare după prima lună, părinții dvs. trebuie să vă aducă ceea ce doriți.
    • Mulți părinți doresc ca copiii lor să reușească în școală. Dacă există un subiect, sunteți rău, oferiți-vă să vă îmbunătățiți gradele. Obținerea unui tutore după școală vă va arăta părinților dvs. dedicarea voastră.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce ceva pasul 9
    2. Ia în considerare plata pentru o parte din ea singur. Cel mai probabil, părinții dvs. vor aprecia că ați oferit să plătiți pentru o parte din ea. Acest lucru va arăta, de asemenea, părinților dvs. cât de dedicați trebuie să obțineți acest element.
  • Dacă părinții dvs. vă vor cere să plătiți pentru jumătate, nu vă întoarceți din oferta dvs. Stați la cuvântul dvs. și plătiți împărțirea pe care ați promis-o.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce ceva pasul 10
    3. Prezentați cererea ca cadou.Cereți ceea ce doriți ca un cadou, cum ar fi o zi de naștere timpurie sau un cadou de vacanță.Părinții sunt mult mai probabil să vă ajute să obțineți ceea ce doriți pentru unul dintre aceste motive. Alegeți orice eveniment este cel mai apropiat.
  • Luați în considerare ceea ce părinții dvs. vă aduc de obicei pentru vacanțe și nu întrebați prea mult pentru circumstanță. Părinții dvs. ar putea considera că este insultă dacă cereți un Xbox pentru Ziua Îndrăgostiților.
  • Metoda 3 din 3:
    Creșterea șanselor de a obține cererea dvs
    1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă obține ceva pasul 11
    1. Să fie pe cel mai bun comportament pentru a arăta că meritați. Faceți în mod constant teme pentru acasă, Faceți toate treburile dvs. și faceți studiile în serios pentru a obține cele mai bune note pe care le puteți. Faceți tot ce vă cere părinții dvs. fără să vă plângeți și să aveți o atitudine bună. Poate suna ca o mulțime de muncă, dar ține minte ce încerci să te întorci.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă aducă ceva pasul 12
    2. Rămâi concentrat pe obiectivul tău. Păstrați o imagine mentală a ceea ce doriți în cap. Nu pierdeți din vedere premiul: este lucrul care vă împiedică. Dacă faceți ceva impresionant, doriți să primiți note bune pe cartela dvs. de raport, atunci luați ocazia de a cere.
  • Nu cereți lucruri mai puțin importante. Dacă sunteți setat pe obținerea noului joc Pokémon, nu cereți alte jocuri până când veți obține ceea ce doriți.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce ceva pas 13
    3. Fi creativ cu cererea dvs.De exemplu, dacă doriți o mașină, trageți mașina pe care o doriți pe un poster sau găsiți un poster al mașinii și închideți-l pe un perete într-o zonă vizitată obișnuită. Ori de câte ori treceți prin el, atrageți atenția asupra acestuia, comentăm pe ea. Dacă părinții dvs. au un sentiment de umor, acest lucru poate fi foarte eficient. Ați putea chiar să faceți efortul de a pune împreună o prezentare de divertisment a PowerPoint că s-ar putea bucura sau o bandă de benzi desenate scurte.
  • Luați în considerare dacă părinții dvs. sunt tipurile creative care se vor bucura de acest tip de pitch.
  • Chiar dacă părinții tăi neagă cererea dvs., veți fi înființat un mediu ușor.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce ceva pasul 14
    4. Acționează în întregul proces. Nu cerți niciodată pentru ceea ce doriți. Dacă vă întrebați în mod constant, argumentați sau luptați pentru orice doriți, părinții dvs. vor fi mai puțin decât dornici să vă ajute să o obțineți. Ori de câte ori vorbește despre elementul pe care îl doriți, păstrați o ureche deschisă pentru ceea ce trebuie să spună părinții dvs. Iau îndoieli cu privire la elementul în serios.
  • O modalitate bună de a face apel la părinții dvs. este prin utilizarea limbii lor. Dacă tatăl tău tinde să explice lucrurile cu mâinile, încercați să explicați raționamentul cu mâinile.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă aduce ceva pasul 15
    5. Faceți ceva frumos pentru părinții dvs. Obțineți ceva pentru ei că au dorit întotdeauna. De exemplu, dacă dvs Mamă Vrea un parfum special, ia-o pentru ea. Spune-le că ați plătit totul singur. Părinții îl iubesc când copiii muncesc din greu pentru ceva. Ei vor observa că aveți banii voștri și că vă puteți ocupa de responsabilitate. Când sunt într-o stare bună, menționați-le ce doriți să aveți.
  • Nu aduceți ceea ce doriți în același timp că le dați darul dvs. sau ați putea întâlni ca manipulativ.
  • Nu trebuie să le cumperi nimic. Faceți ceva în jurul casei fără ca ei să vă ceară. De exemplu: cosi gazonul sau face rufele fără ca cineva să te întrebe.
  • sfaturi

    Nu este brusc foarte frumos. Majoritatea părinților vor vedea chiar prin tine. Poate dura mai mult timp, dar este mai bine să faceți treptat lucruri din ce în ce mai mult, de ajutor sau de îngrijire.
  • Continuați să faceți lucrurile pozitive pe care le-ați făcut chiar și după ce obțineți ceea ce doriți. Dacă continuați să arătați maturitatea, va face mai ușor să vă întrebați data viitoare pentru că nu vor crede că sunteți bine să vă faceți drumul.
  • Puteți încerca să scrieți părinții dvs. o scrisoare convingătoare și plasați-o acolo unde o vor vedea.
  • Dați-le un motiv bun pentru motivul pentru care ar trebui să-l cumpere și ce trebuie să merite prețul.
  • Arătați-le că veți fi responsabili și nu vă așteptați imediat.
  • Încercați să discutați această discuție într-un loc liniștit și liniștit. Ei vor fi mai relaxați și veți avea o șansă mai bună de a obține ceea ce doriți.
  • Ajutați-i ori de câte ori este posibil și le conferă când sunt într-o stare bună.
  • Utilizați manierele dvs., fiți rezonabili și asigurați-vă că doriți. Asigurați-vă că ați meritat-o ​​și nu o veți lăsa pe o parte sau o veți uita.
  • Dacă părinții dvs. s-au cumpărat recent sau v-au surprins cu ceva, nu cereți ceva nou imediat. Acest lucru va apărea că sunteți nerecunoscător.
  • Avertizări

    Asigurați-vă că elementul este ceva pe care doriți cu adevărat, și nu doar ceva pe care îl veți pierde rapid interesul.
  • Nu fura bani. Acesta este cel mai rău lucru posibil pe care îl puteți face și vă vor pedepsi probabil și vă vor lua noul articol departe.
  • Asigurați-vă că cercetați elementul pe care doriți să îl obțineți sau ați putea fi dezamăgit odată ce ați primit-o.
  • Nu spuneți părinților dvs. că veți plăti dacă știți că nu puteți sau data viitoare că nu vă vor crede.
  • Nu se comportă ca și cum ai fi rănit, așa că vor fi milă de tine. Dacă minți, părinții vor fi supărați și pierd încredere în tine. Arată o atitudine pozitivă, chiar dacă ei spun că nu.
  • Fi gata să ia "Nu" pentru un răspuns.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar