Cum să întrebați părinții dvs. Pentru un nintendo 3ds

Un Nintendo 3DS este o achiziție excelentă pentru oricine dorește să poată juca jocuri în mișcare. Nu numai că puteți juca jocuri cu efecte 3-D pe Nintendo 3DS - De asemenea, puteți accesa videoclipurile pe Internet sau Stream de pe dispozitiv, oriunde există acces la internet wireless. Din păcate, părinții dvs. nu pot fi la fel de entuziaști ca și noul dvs. sistem de jocuri. Dacă vă îngrijorați că părinții dvs. nu vor să vă cumpere 3DS, alegeți un timp pentru a vă așeza și vorbiți cu ei. Spune-le de ce vrei 3D-uri și compromite dacă este necesar, astfel încât toată lumea să se termine fericit!

Pași

Metoda 1 din 3:
Aducerea subiectului Nintendo 3DS
  1. Imagine intitulată Adresați-vă părinților pentru un nintendo 3DS Pasul 1
1. Alegeți momentul potrivit pentru a vorbi. Dacă sunteți îngrijorat că părinții dvs. nu vă vor lua cererea pentru 3DS în serios, convingeți-i să le așezați și să le arătați că sunteți serios în legătură cu dorința dvs. de joc. Prearranarea unui timp pentru a vorbi va arăta părinților dvs. că doriți cu adevărat sistemul de jocuri și nu le cereți doar pe un capriciu.
  • Spune ceva de genul: "Mamă, tată, este ceva ce vreau să vă întreb pe voi. Ești liber astăzi oricând, ca să putem vorbi despre asta?"
  • Imagine intitulată Adresați-vă părinților dvs. pentru un nintendo 3DS Pasul 2
    2. Introduceți ideea 3DS. După tine și părinții tăi s-au așezat, spune-le că vrei 3DS. Deoarece părinții dvs. nu știu ce este, spuneți-le despre sistemul de jocuri. Listează ceea ce l-ați folosi și chiar să le arătați o imagine a unui singur online.
  • Spune ceva de genul: "Am vrut să vorbesc cu tine pentru că mă întrebam dacă aș putea obține un Nintendo 3DS. Un 3DS este, în principiu, o consolă mică și portabilă de jocuri. Aș juca jocuri ca Pokemon și legenda lui Zelda pe ea."
  • Dacă părinții dvs. nu sunt actualizați cu tehnologia actuală, este o idee bună să le oferiți o idee despre ceea ce este dispozitivul și cum îl veți folosi. Acest lucru face ca acesta să pară mai familiar și poate să-i facă mai dispuși să o primească pentru dvs.
  • Imagine intitulată Adresați-vă părinților pentru un nintendo 3DS Pasul 3
    3. Explicați modul în care cumpărarea 3D-urilor te-ar face fericit. Mai presus de toate, părinții voștri vor să fiți fericiți și sănătoși. Dacă le puteți convinge că consola va adăuga la fericirea voastră, sunteți pe cale să-i convingeți să o obțineți pentru dvs. Subliniați modul în care acest joc nu este doar un capăt sau un capriciu, ci ceva pe care l-ați dorit pentru o vreme și veți obține o mulțime de utilizare din anii următori.
  • Spune ceva de genul ", jucând 3DS este atât de distractiv. Prietenul meu Claire ma lăsat să joc pe ei și de atunci am vrut să-mi iau unul dintre voi. Este o modalitate excelentă de a trece timpul pe plimbări cu mașini lungi sau când sunteți la cabinetul medicului."
  • Imagine intitulată Adresați-vă părinților dvs. pentru un Nintendo 3DS Pasul 4
    4. Explicați motivele sociale pentru dorința 3DS. De asemenea, puteți fi motivați social pentru a obține 3DS. Poate că toți prietenii tăi o au și te simți lăsat ca singurul care nu face. Explicați-vă părinților dvs. că nu numai că vă lipsiți pe distracție, dar nu aveți, de asemenea, jocul este dificil pentru dvs. din punct de vedere social.
  • Spuneți ceva de genul: "A fost greu să agățăm cu Bobby și Lawrence și cu ceilalți prieteni ai mei, deoarece toți au 3DS și nu știu. Cred că obținerea de a face lucrurile mult mai ușor pentru mine din punct de vedere social."
  • Părinții dvs. nu vor să fie în calea vieții voastre sociale. Încercați să le explicați de ce vă cumpărați cineva ar afecta pozitiv viața dvs. socială.
  • Metoda 2 din 3:
    Anticiparea preocupărilor legate de 3DS
    1. Imaginea intitulată Adresați-vă părinților pentru un nintendo 3DS Pasul 5
    1. Adresați-vă părinților cum se simt despre 3DS. După ce ați introdus ideea 3DS și ați stabilit motivele pentru care doriți, întrebați-vă părinților dacă au întrebări sau preocupări legate de aceasta. Din moment ce vă cereți părinților să cumpere jocul, este important să aveți o conversație pe două fețe, astfel încât să puteți auzi preocupările părinților dvs. și să le răspundeți direct.
    • Puteți spune ceva de genul: "Mă întrebam ce credeți că amândoi să obțin 3DS."
  • Imaginea intitulată Adresați-vă părinților pentru un nintendo 3DS Pasul 6
    2. Vorbește despre prețul 3DS. O preocupare de părinții dvs. poate avea este prețul consolei de jocuri. Dacă părinții dvs. par a fi îngrijorați, spuneți-i prețul, care este de 100-200 USD în funcție de model. De asemenea, spuneți-le cât costă jocurile pe care doriți să le jucați pe 3DS.
  • Dacă părinții dvs. nu știau ce a fost 3DS, s-ar putea să fi așteptat că era mult mai scump. Punerea prețului pe masă este o parte importantă de a cere jocul, indiferent dacă costul este ceva ce au fost îngrijorați.
  • Imagine intitulată Adresați-vă părinților pentru un nintendo 3DS Pasul 7
    3. Asigura că majoritatea jocurilor nu sunt violente. Mulți părinți se îngrijorează că jocurile sunt o influență proastă asupra copiilor și le fac desensibilizate la violență. Explicați părinților dvs. Cele mai populare jocuri de pe 3DS nu sunt violente în natură, deoarece dispozitivul este comercializat față de oamenii mai tineri. Acest lucru ar trebui să le facă să se simtă mai bine cu privire la conținutul pe care îl veți expune prin a avea consola.
  • Imaginea intitulată Adresați-vă părinților dvs. pentru un Pasul 8D al Nintendo 3DS 8
    4. Spune-le că 3DS nu vă vor distrage atenția de la școală. Părinții dvs. pot fi îngrijorați că veți folosi tot timpul pentru a juca jocuri și va pierde concentrarea pe școală. Lăsați-i să știe că acest lucru nu este adevărat și promite că vă va păstra accentul pe școala dvs., activitățile extracurriculare și orice altceva se simte este esențial pentru educația și bunăstarea voastră,
  • Imagine intitulată Adresați-vă părinților pentru un nintendo 3DS Pasul 9
    5. Promite să împărtășească consola. Dacă aveți frați sau surori, părinții dvs. vă pot face griji că vor fi gelosi de noul dvs. 3DS. Dacă aceasta este o preocupare, lăsați părinții dvs. să știe că sunteți dispus să împărtășiți consola cu frații dvs., atâta timp cât nu vă șterg jocul.
  • Imagine intitulată Adresați-vă părinților dvs. pentru un nintendo 3DS Pasul 10
    6. Lăsați părinții dvs. să știe că sunt responsabili. Părinții dvs. vor dori să aibă un control asupra obiceiurilor dvs. de jocuri. Vor să știe că, dacă au nevoie de tine să faci ceva de genul tabelă sau să-ți faci treburile, le vei asculta și vei ieși din joc.
  • Spuneți părinților dvs. că înțelegeți faptul că ei vor ca unii să spună în jocurile dvs. și să le asigure că veți respecta autoritatea lor dacă vreodată trebuie să vă opriți să jucați din orice motiv.
  • Vorbind despre rolul părinților dvs. în jocurile dvs. de jocuri de joc stabilește scena pentru compromiterea cu părinții dvs., pe care va trebui să o faceți dacă nu sunt complet convinși că ar trebui să obțineți consola.
  • Metoda 3 din 3:
    Compromite cu părinții dvs
    1. Imagine intitulată Adresați-vă părinților dvs. pentru un nintendo 3DS Pasul 11
    1. Plătiți pentru o parte din 3DS.Dacă banii sunt preocuparea principală, oferta de a plăti pentru o parte din 3DS. Puteți face acest lucru prin salvarea indemnizației dvs., ținând un eveniment ca o vânzare de garaj sau de coacere, sau prin salvarea banilor de la serviciu dacă sunteți suficient de vechi pentru a obține un loc de muncă. Pitching-ul pentru 3DS va lua o parte din povara financiară de pe părinții dvs. și va arăta, de asemenea, că sunteți serios despre obținerea jocului.
    • De asemenea, puteți oferi să cumpărați o consolă și jocuri folosite pentru a economisi bani.
  • Imagine intitulată Adresați-vă părinților dvs. pentru un nintendo 3DS Pasul 12
    2. Faceți mai multe lucruri în jurul casei. Dacă părinții dvs. sunt de acord să vă cumpere 3DS, pot dori un comportament bun în schimb. Păstrați-vă notele, ajutați-i în jurul casei și încercați să nu vă plângeți prea mult despre a vă face treburile. Acest compromis va face pe toți fericiți.
  • Dacă doriți să luați un pas mai departe, puteți chiar să scrieți toate treburile pe care le doriți să le faceți în schimbul 3DS.Puteți să vă întrebați părinții dacă există ceva ce ar dori să adauge.
  • Imagine intitulată Adresați-vă părinților pentru un Nintendo 3DS Pasul 13
    3. Sunt de acord cu controalele părintești. Părinții dvs. pot dori mai mult control asupra conținutului pe care îl veți putea accesa prin Nintendo 3DS. Dacă acesta este un lucru care este pivotal în decizia părinților dvs., spuneți-le despre controalele părintești pe care le pot înființa pentru dvs.
  • Aceste comenzi monitorizează ce jocuri puteți juca pe baza evaluărilor și puteți controla, de asemenea, utilizarea internetului.
  • De asemenea, puteți doar să fiți de acord să jucați oricare dintre jocurile pe care părinții dvs. îl consideră sunt potriviți pentru cineva de vârsta dvs.
  • Imagine intitulată Adresați-vă părinților pentru un nintendo 3DS Pasul 14
    4. Sunt de acord să joace pe un program. Dacă părinții dvs. sunt în primul rând preocupați de timpul pe care îl veți petrece jucând 3DS, sugerează că ați putea juca într-un program. Acest lucru ar oferi părinților dvs. un anumit control asupra modului în care utilizați dispozitivul dvs. și modul în care vă petreceți timpul în general.
  • De exemplu, ați putea fi de acord să jucați numai 3D-urile la sfârșit de săptămână sau numai după ce ați făcut toate temele pentru această zi.
  • Imagine intitulată Adresați-vă părinților dvs. pentru un nintendo 3DS Pasul 15
    5. Așteptați să obțineți jocul. Dacă părinții dvs. nu fac adesea achiziții extravagante, sugerează că vă pot oferi 3DS ca o zi de naștere sau de Crăciun prezent. Acest lucru face bani mai puțin dintr-o problemă și le oferă ceva timp să se încălzească până la ideea consolei.
  • Deoarece ocaziile speciale, cum ar fi Crăciunul, Hannukah sau ziua de naștere sunt câteva ori pe care primiți cadouri, ei pot fi mai dispuși să vă dea ceva pe care doriți cu adevărat, chiar dacă ei au rezervări despre asta.
  • Imagine intitulată Adresați-vă părinților dvs. pentru un nintendo 3DS Pasul 16
    6. Nu sulk dacă ei spun că nu. Dacă părinții dvs. încă refuză să vă aducă jocul indiferent de compromisurile pe care le sugerați, nu luptați cu ei sau cu Sulk. Încercați să vă suportați dezamăgirea cu demnitate. Nu știți niciodată, părinții dvs. pot avea nevoie de ceva timp să se încălzească până la ideea de a obține 3DS. Dacă acționați nepoliticos sau supărat, este probabil să nu-și schimbe mințile despre a-ți lua consola.
  • sfaturi

    Familiarizați-vă părinții cât de mult puteți cu Nintendo 3DS. Puteți chiar să împrumutați un prieten pentru a le arăta cum arată și cum jucați.
  • Prezentați motivele pentru că doriți ca 3DS într-un mod bine gândit. Cu cât părinții tăi mai serioși văd că sunteți despre consola, cu atât mai mult credeți că vă vor pune în cumpărarea dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar