Cum să vă convingeți părinții să vă permită să obțineți lentile de contact

Ochelarii dvs. se află în calea activităților dvs. zilnice sau ruinează acel costum superb pe care l-ați planificat? Contactele sunt o opțiune excelentă, dar părinții dvs. nu pot fi de acord. Dacă doriți să vă convingeți părinții dvs. să vă contactați, trebuie să faceți niște cercetări și să arătați cât de responsabili sunteți. Apoi, discutați despre opțiunile dvs. cu părinții dvs. într-un mod matur și vedeți unde merge conversația!

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătirea pentru contacte
  1. Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să obțineți lentile de contact Pasul 1.Jpeg
1. Faceți cercetarea. Uită-te la cum lentile de contact să lucreze și să decidă cum ar putea să se potrivească în rutina zilnică. Găsiți recenzii online ale oricăror mărci de contact pentru a obține o idee despre orice depanare posibilă care s-ar putea întâmpla pe drum. De asemenea, trebuie să vă familiarizați cu afecțiuni comune asociate cu lentilele de contact, cum ar fi infecțiile.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să obțineți lentile de contact Pasul 2.Jpeg
    2. act responsabil. Aceasta înseamnă să-ți faci toate treburile, purtând cu sârguință ochelarii dacă le ai, și îți termini teme pentru acasă Fără părinții tăi nagging. Cheia este de a construi încrederea între dvs. și părinții dvs., deoarece le arătați că vă puteți curăța și păstrați contactele fără probleme.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să obțineți lentile de contact Pasul 3.Jpeg
    3. Aduceți subiectul la următoarea dvs. întâlnire cu medicul dvs. de ochi. Solicitați să vă actualizați prescripția și să vă adresați medicului dumneavoastră despre contacte în timpul întâlnirii. Părinții dvs. pot dori să audă o opinie profesională, iar medicul dvs. poate evalua dacă ochii dvs. sunt pregătiți pentru contacte.
  • Doctorul dumneavoastră vă poate oferi, de asemenea, o idee despre ce fel de contacte ar fi cele mai bune pentru ochii dvs. Dacă vă întoarceți să fiți un bun candidat. Unele contacte pot fi purtate timp de până la o săptămână fără a fi nevoie să fie eliminate, în timp ce altele durează doar o zi și trebuie să fie aruncate în mod constant.
  • Partea 2 din 3:
    Vorbind cu părinții tăi
    1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să obțineți lentile de contact Pasul 4
    1. Discutați argumentele pro și contra contactelor. Spuneți părinților dvs. cum vă pot aduce contactele. Ei ar putea să-ți sporească încrederea, sau poate contactele colorate vor completa un costum pe care l-ai muncit atât de mult. Ascultați liniștit și calm la ceea ce trebuie să spună părinții dvs.
    • Dacă jucați un sport, acest lucru ar putea fi un punct de vânzare mare în convingerea părinților dvs. pentru a vă permite să obțineți lentile de contact. De exemplu, ai putea spune părinților tăi: "Hei tată, trebuie să-mi scot ochelarii pentru practicile de fotbal și nu am putut vedea mingea."Acest lucru va arăta părinților dvs. că contactele sunt o necesitate pentru cea mai bună performanță la sport.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să obțineți lentile de contact Pasul 5
    2. Întrebați dacă puteți încerca câteva lentile de încercare. Părinții dvs. pot fi mai dispuși să vă lase să le încercați puțin înainte de a face orice angajamente mari. Cele mai multe companii de contact oferă un proces gratuit sau redus pentru o anumită perioadă de timp.
  • Nu vă descurajați dacă un anumit contact nu funcționează pentru dvs. Consultați medicul dumneavoastră pentru un alt brand și începeți un nou studiu. Poate dura câteva încercări înainte de a vă găsi potrivirea ideală.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să obțineți lentile de contact Pasul 6.Jpeg
    3. Arată că veți avea grijă de contactele dvs. Cunoașterea este putere! Demonstrați părinților dvs. că ați făcut cercetarea și înțelegeți cum să aveți grijă în mod corespunzător de contactele dvs. și de ochii dvs.
  • Imprimați un ghid de pe Internet pentru a trece prin el cu părinții dvs. Oferta de a adăuga mai mult la ghid dacă au întrebări pe care nu le puteți răspunde. Tălați-l pe frigider, astfel încât să aibă ceva de văzut înapoi dacă au mai multe întrebări.
  • Demonstrați gradul de conștientizare a germenilor și a curățării sanitare. Contactele pot să vă deterioreze sever ochii dacă nu sunt păstrați curat.Acest lucru poate fi la fel de simplu ca spălarea mâinilor dvs. mai mult sau dezinfectarea regulată a suprafețelor mari de trafic.
  • Partea 3 din 3:
    Care se ocupă de răspunsul părinților dvs
    1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să obțineți lentile de contact Pasul 7
    1. Întrebați-le de ce nu doresc să aveți contacte.Dacă părinții tăi spun nu la propunerea ta, atunci le poți întreba politicos de ce. Poate că există o neînțelegere care poate fi rezolvată cu ușurință. Au un comportament foarte calm și întrebați de ce cu un ton chiar de voce.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să obțineți lentile de contact Pasul 8.Jpeg
    2. Nu renunțați imediat dacă părinții spun că nu. Unii părinți le place să vadă că vrei cu adevărat ceva înainte de a vă da. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să vă nați părinții, să așteptați câteva luni și să încercați din nou. Dacă cereți din nou ceva ce ați vrut cu ceva timp în urmă, acest lucru vă arată părinții că sunteți serios în această privință.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să obțineți lentile de contact Pasul 9.Jpeg
    3. Oferta de a ajuta la plata pentru contacte. Banii ar putea fi singurul obstacol bun pentru contacte, deci întrebați dacă puteți avea contacte dacă sunteți a plati (cel puțin parțial) pentru ei. În funcție de condițiile preexistente, costul poate fi o mare problemă pentru purtătorii de contact.
  • Purtătorii de contact cu un astigmatism în medie plătiți $ 60- $ 70 pentru o cutie de șase lentile de contact. Caseta de valoare a lunii de contacte zilnice costă 20- $ 30, în timp ce o ofertă de contacte lunare poate costa 250 USD - 300 $.
  • Dacă doriți contacte speciale pentru a vă îmbraci ocazional, probabil că aveți nevoie doar de aproximativ două casete pe an. Salvați-vă banii, astfel încât să puteți obține o cutie de contacte pentru următoarele câteva ocazii speciale. În funcție de efectul dorit, o cutie de lentile colorate poate costa oriunde între 20 și 200 de dolari.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să obțineți lentile de contact Pasul 10.Jpeg
    4. Fiți pregătiți să aveți părinții dvs. de-a lungul călătoriei. Dacă părinții dvs. vă permit să obțineți contacte, să le arătați că urmați toate liniile directoare. Verbal amintiți-vă să le scoateți noaptea și să purtați o pereche de ochelari de urgență când părăsiți casa.
  • Părinții dvs. pot dori să vă privească să aflați cum să vă puneți contactele și să vă întrebați ocazional modul în care trecerea dvs. Permiteți-le să fie la fel de implicați în acest proces, deoarece doresc să evite tensiunea și să mențină încrederea.
  • sfaturi

    Din punct de vedere legal, trebuie doar să obțineți un părinte să consimtă la opticianul pentru a avea contacte. Acest lucru funcționează în special dacă părinții dvs. sunt divorțați sau un părinte este mai receptiv la idee decât celălalt
  • Fiți răbdători, poate necesita timp pentru părinții dvs. să ia în considerare cererea dvs. Unii copii îi convingă imediat părinții și pentru alții, pot dura câteva săptămâni, luni sau chiar ani.
  • Dacă aveți vârsta de cel puțin 18 ani (în SUA), le puteți obține în mod legal pe cont propriu fără consimțământul părinților, cu condiția să aveți banii dvs. desigur.
  • Utilizarea compromisurilor poate fi de ajutor. Cu toate acestea, dacă doriți să le utilizați, asigurați-vă că acestea sunt practice. De exemplu, ați putea oferi să luați câinele pe plimbări zilnice dacă puteți avea contacte.
  • Ca o ultimă soluție, luați în considerare cumpărarea unor ochelari răcoritori care vă sporesc încrederea. Este posibil să nu aveți contacte, ci complimente de la prieteni pe ochelarii noi la modă este întotdeauna frumos. Cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faceți este uneori să mergeți cu dorințele părinților dvs. și să întrebați din nou câteva luni pe drum.
  • Avertizări

    Chiar dacă părinții dvs. vă permit să le obțineți, puteți în cele din urmă să nu puteți purta lentile de contact. O minoritate foarte mică a populației este fizică incapabilă să le poarte. Medicul dvs. de ochi va fi în măsură să determine acest lucru.
  • Nu uitați să vă păstrați promisiunile. Orice întârziere a compromisurilor sau întreținerea generală a contactelor dvs. poate duce la luarea părinților dvs.
  • Nu mergeți în spatele părinților dvs. înapoi pentru a încerca să obțineți lentile de contact, ați putea ruina complet încrederea lor. Majoritatea opticienilor nu vor efectua nici măcar examenul dacă aveți sub 18 ani și nu aveți un părinte prezent, pentru a preveni procesele.
  • Nu sună ca și cum ai fi la egal. Aceasta include "Toată lumea o face" Scuză. Acest lucru vă arată părinților că nu sunteți total investit în contacte și nu ați putea să le purtați dacă acestea nu mai sunt populare.
  • Nu vă supărați niciodată sau învârtiți dacă spun ei "Nu". Dacă acționați matur și responsabil după aceea, ei ar putea schimba mintea lor. Și chiar dacă nu, puteți salva mereu niște bani și obțineți-le în minutul pe care îl primiți 18 ani.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar