Cum de a genera venituri pasive

Unii oameni definesc venituri pasive ca bani câștigați în timp ce stați pe o plajă Sipping o băutură bună. Dar nu lăsați cuvântul "pasiv" induceți în eroare, deoarece există, de obicei, o mulțime de lucrări în avans implicate. Venitul pasiv sau rezidual este banii pe care îi câștigi în timp ce nu sunt implicați activ după o investiție inițială de timp și / sau bani. Unele metode necesită să aveți niște bani pentru a petrece inițial, în timp ce alte idei nu necesită nici o cheltuială deloc. Iată câteva sugestii despre cum puteți genera și venitul pasiv.

Pași

Metoda 1 din 3:
Investiția în titluri de câștig de dividende
  1. Imagine intitulată Generați venitul pasiv Pasul 1
1. Decide să investească în stocurile de dividende. Stocurile de dividende plasează o parte din profiturile companiei către acționari. Aceste dividende sunt plătite la intervale regulate, astfel încât acestea produc un flux de venit regulat. Investitorii care dețin o mare cantitate de acest tip de stoc sunt cunoscuți ca "Investitori cu venituri" deoarece prioritizează dividendele regulate asupra creșterii valorii stocului.
  • Dividendele nu reduc neapărat riscul asociat investițiilor pe piața bursieră.
  • Înainte de a alege această strategie, fiți avertizat că dividendele sunt impozitate ca venituri mai degrabă decât ca câștiguri de capital, ceea ce înseamnă că impozitele pe care le plătiți asupra lor vor fi mai mari decât ceea ce ați plăti un alt tip de investiție de piață.
  • Imagine intitulată Generarea venitului pasiv Pasul 2
    2. Alegeți stocurile cu dividende mari. De obicei, companiile care plătesc cele mai înalte dividende sunt companii mai vechi, mai bine înființate. Aceste companii nu mai trebuie să-și reinvestească venitul în creșterea companiei, deci sunt liberi să aloce banii investitorilor sub formă de dividende. Companiile de telecomunicații, Trusturile de investiții imobiliare (Reits), și companiile de utilități, în special, sunt cunoscute pentru a avea plăți mari de dividend.
  • Verificați întotdeauna performanța prețurilor acțiunilor unei companii și stabilitatea fundamentală înainte de a investi în ele. Plățile ridicate ale dividendelor sunt minunate, dar numai dacă compania le plătește să supraviețuiască.
  • Cu alte cuvinte, căutați companiile foarte vechi, care au plătit dividende la aproximativ aceeași sau o rată crescândă de mult timp.
  • Imagine intitulată Generarea venitului pasiv Pasul 3
    3. Calculați randamentul dividendului. Randamentul dividend vă poate ajuta să calculați returnarea pe care o veți primi de la stocul de câștiguri de dividende. Se calculează prin împărțirea pur și simplu a plății anuale a dividendelor pe acțiune prin prețul pe acțiune. Deci, un stoc care costă 50 de dolari și returnează 3 dolari în dividende în fiecare an ar avea un randament de dividend de 3 $ / $ 50 sau 6%. Acesta ar fi un mare randament al dividendelor, deoarece compania medie pe S & P 500 returnează 2-3%.
  • Imagine intitulată Generați venitul pasiv Pasul 4
    4. Reinvesti câștigurile dvs. Puteți crește portofoliul dvs. și mai mult prin reinvestirea dividendelor. Aceasta înseamnă că atunci când primiți o plată a dividendelor, în loc să păstrați banii, îl utilizați pentru a achiziționa mai multe acțiuni în companie. Luați în considerare acest lucru de fiecare dată când primiți un dividend până când trebuie să trăiți pe întoarcerea pasivă (poate la pensionare). Echitatea dvs. și, la rândul său, plățile dvs. de dividende vor continua să se construiască în acest timp.
  • Imagine intitulată Generarea venitului pasiv Pasul 5
    5. Investiți în obligațiuni. Când achiziționați o obligațiune, achiziționați un împrumut realizat de o companie sau de un guvern. Emitentul de obligațiuni vă ține banii (prețul plătit pentru obligațiune) pentru o perioadă definită de timp. Veți primi plăți fixe de dobândă, de obicei de două ori pe an până la expirarea termenului de obligațiuni. Când expiră obligațiunea, emitentul de obligațiuni vă plătește înapoi principalul.
  • Obligațiunile reprezintă o opțiune bună pentru venitul pasiv, deoarece acestea au puțin timp pentru a gestiona și puteți începe să câștigați rapid bani.
  • Acestea fiind spuse, prețurile obligațiunilor sunt într-un punct acum în care valorile lor vor scădea semnificativ dacă și când ratele dobânzilor se vor ridica. Aceasta înseamnă că întoarcerea dvs. pe obligațiuni achiziționate acum pot fi foarte scăzute atunci când beneficiați de plățile dvs.
  • Metoda 2 din 3:
    Câștigând redevențe
    1. Imaginea intitulată Generarea venitului pasiv Pasul 6
    1. Investiți în Royalty Trusturi. Royalty Trusts sunt vehicule de investiții oferite de băncile majore care oferă plăți de redevențe din extracția resurselor naturale, cum ar fi cărbunele și gazele naturale. Încrederea însăși nu are nicio implicare în mineritul sau producția acestor materiale, ci câștigă plăți regulate de redevențe care sunt apoi distribuite acționarilor. Plata exactă a redevenței depinde de volumul vânzărilor de resurse și de prețul de piață al resurselor, dar investitorii văd randamente ridicate, uneori mai mari de 10%.
    • În plus, aceste investiții sunt impozitate, mai degrabă ca câștiguri de capital decât ca venituri (cum ar fi dividende) și vă pot califica pentru credite fiscale bazate pe energie.
    • Înainte de a investi, fiți conștienți de faptul că aceasta este încă o investiție volatilă. Plățile sunt susceptibile de a schimba fără avertisment și, în cele din urmă, resursa naturală va fi epuizată, terminând plățile în întregime.
    • În plus, acționarii cu privire la un anumit prag pot fi răspunzători pentru impozitele suplimentare privind veniturile din statul în statul în care se desfășoară încrederea.
  • Imagine intitulată Generarea venitului pasiv Pasul 7
    2. Cumpărați redevențe de divertisment. Redevențele sunt plătite de obicei titularilor pe proprietatea intelectuală pentru utilizarea acestei proprietăți. Proprietatea poate fi orice din literatura și muzica la brevete privind invențiile. Aceste redevențe pot fi câștigate prin crearea unei idei valoroase și a licențierii acestei idei. Cu toate acestea, alți investitori pot cumpăra, de asemenea, drepturile la aceste redevențe de la creatorii lor. Acest lucru permite creatorului să-și vândă parțial sau în întregime drepturile la o proprietate, oferindu-le o plată forfetară și un investitor drepturile de a primi plăți de redevență constantă.
  • Căutați site-uri de schimb valutar online pentru a începe. Site-urile notabile includ Songvest și schimbul de redevențe.
  • Imagine intitulată Generați venitul pasiv Pasul 8
    3. Participați la finanțarea de risc. În finanțarea tradițională de risc, un investitor cumpără o participație la o societate care să ofere un capital de creștere fondatorilor săi. Acest investitor este apoi îndreptățit la un procent din câștigurile cu experiență atunci când o companie este cumpărată sau are o ofertă publică inițială. Cu toate acestea, există un alt fel de finanțare de risc în care un investitor poate investi capitalul inițial în schimbul plăților regulate de redevențe care se bazează pe veniturile companiei. Acest lucru nu oferă investitorului nici o proprietate în companie, dar garantează plățile regulate (presupunând că compania supraviețuiește).
  • Acest tip de investiție este rar și va trebui să negocieze cu proprietarul afacerii.
  • Imaginea intitulată Generați venitul pasiv Pasul 9
    4. Cumpărați acțiuni în companiile de redevențe. În plus față de Royalty Trusts, există și companii de drepturi care există în afară de instituțiile financiare. Aceste entități finanțează operațiunile miniere în schimbul plăților de redevențe privind valoarea mineralelor și metalelor prețioase minate. Aceste companii pot vinde și acțiuni pe piață, permițând investitorii să se bucure de beneficiile lor de redevențe. Companiile de drepturi bine stabilite pot oferi, de asemenea, venituri stabile, deoarece mulți și-au diversificat exploatația într-o varietate de operațiuni miniere, garantând stabilitatea relativă din fluctuațiile pieței.
  • Acțiunile acestor companii comercializează în general de aproximativ 20 de ori redevența. Asta înseamnă că rentabilitatea investiției ar fi de aproximativ 5% pe an.
  • Metoda 3 din 3:
    Investiția ca partener tăcut
    1. Imaginea intitulată Generați venitul pasiv Pasul 10
    1. Înțelegeți ce face un partener tăcut. Pe scurt, partenerul Silent este un investitor într-un parteneriat de afaceri care nu face nimic decât să-și furnizeze capitalul. Acest tip de investitor, cunoscut și ca a "Partener limitat," nu are nici o mână în operațiunile zilnice ale afacerii. Ele sunt limitate în răspundere față de valoarea investiției lor, ceea ce înseamnă că își pot pierde investiția, dar nu mai mult. Acest tip de investiție oferă venituri pasive cu potențialul de a fi destul de mare dacă compania crește. Cu toate acestea, nu există nicio garanție că ceilalți parteneri vor urma creșterea promisă.
    • Consultați întotdeauna un avocat înainte de a investi un partener tăcut. Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți obligațiile juridice și financiare față de companie.
  • Imaginea intitulată Generarea venitului pasiv Pasul 11
    2. Găsiți parteneri de afaceri. Pentru a fi un partener silențios, veți avea nevoie de parteneri activi pentru a crește și a menține afacerea. De obicei, aceștia sunt fie prieteni, fie membri ai familiei care caută o modalitate de a-și obține ideea de afaceri de pe teren. Alteori, este posibil să căutați proprietarii de afaceri mici care caută investitori. În ambele cazuri, investigați ceilalți parteneri și determinați dacă sunt sau nu suficiente de încredere și de afaceri pentru a-și dezvolta compania propusă.
  • Imaginea intitulată Generați venitul pasiv Pasul 12
    3. Trece peste propuneri de afaceri. Fiind un partener tăcut nu este o poziție complet inactivă. Puteți revedea în continuare propunerile de afaceri și, de obicei, aveți dreptul de a vota asupra problemelor importante ale companiei. Înainte de a investi sau a decide cu privire la o creștere importantă a creșterii, revizuiți proiecțiile financiare ale companiei și planurile de afaceri. Calculați returnările potențiale pe care le puteți câștiga față de cât de mult stați să pierdeți dacă activitatea nu reușește.
  • Imagine intitulată Generarea venitului pasiv Pasul 13
    4. Structura parteneriatului. Parteneriatele limitate pot fi create numai prin completarea documentelor oficiale cu statul dvs. În multe cazuri, va trebui să elaborați un acord de parteneriat formal care să determine drepturile, responsabilitățile și procentajul fiecărui partener, printre alte detalii importante. Chiar dacă nu sunteți obligat să faceți acest lucru, ar trebui oricum să evitați orice conflict în viitor. Ca de obicei, discutați întotdeauna acest contract cu un avocat înainte de a semna pentru a vă asigura că sunteți tratat corect în acord.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar