Cum să vă convingeți că puteți face ceva

Există ceva ce știi că ar trebui să faci? Poate că câștigă un grad de colegiu, finalizând un raport de carte sau căderea câtorva kilograme suplimentare. Te simți foarte bine să faci asta, dar, din anumite motive, nu crezi că poți. Aflați cum să vă convingeți să faceți ceva și să obțineți o credință mai puternică în acest proces.

Pași

Partea 1 din 3:
Analizând și afirmând abilitățile
  1. Imagine intitulată Convingeți-vă că puteți face ceva pasul 1
1. Creați un argument cu privire la motivul pentru care sarcina trebuie făcută. Cercetările arată că cel mai bun mod de a vă convinge de ceva este de a dezvolta un argument puternic. Se pare că oamenii vor pune mai mult efort pentru a se convinge de ceva ce nu cred decât vor fi pentru lucrurile pe care le cred deja. Prin urmare, dacă doriți să vă convingeți să faceți ceva, trebuie să dezvoltați o premisă puternică pentru ao face.
  • Apucați o foaie de hârtie și faceți o listă cu toți profesioniștii pentru a face acest lucru. De exemplu, dacă încercați să vă convingeți că puteți câștiga o diplomă de colegiu, ați putea lista să vă măriți abilitățile într-o anumită industrie, să obțineți pregătirea și formarea profesională, rețeaua cu liderii din industrie în domeniu (e.G. profesori și alți studenți) și câștigați o viziune globală largă.
  • Gândiți-vă la toate beneficiile pe care le veți câștiga prin a face acest lucru și le-ați enumerat. Apoi, du-te peste această listă cu voce tare, spunându-vă de ce această sarcină este atât de importantă. Repetați aceste beneficii zilnic sau ori de câte ori aveți nevoie de motivație.
  • Imagine intitulată Convingeți-vă că puteți face ceva pasul 2
    2. Evaluați ce abilități trebuie să completați locul de muncă. Uneori, ne argumentăm de a face ceva, oferindu-i toate căile pe care nu le punem sarcina. Anticipați și contracarați această problemă, imaginând toate căile în care sunteți exact persoana potrivită pentru a face sarcina.
  • De exemplu, în cazul de a merge la colegiu, vă puteți cita gradele, abilitățile de conducere, implicarea extracurriculară, scrierea și vorbirea abilităților ca potențiale active pentru a vă ajuta să vă câștigați gradul. Acestea sunt toate punctele forte pe care le puteți identifica pentru a vă mări rezolvarea și pentru a vă stimula încrederea pentru trecerea de fapt cu ea.
  • Dacă aveți probleme cu identificarea punctelor forte, căutați de la alții. Vorbiți cu un părinte, profesor, șefu sau prieten care poate expune pe unele dintre trăsăturile dvs. pozitive.
  • Imagine intitulată Convingeți-vă că puteți face ceva pasul 3
    3. Educați-vă despre ceea ce este necesar. Un motiv potențial pe care nu vă poate crede că puteți face ceva este tendința dvs. de a supraestima ceea ce este necesar pentru a face acest lucru. Îți întâlnesc un necunoscut și pur și simplu presupuneți că sarcina este prea tare sau imposibil de realizat. Cu toate acestea, obținerea mai multor informații sau clarificarea a ceea ce deja știți, poate ajuta sarcina să pară mai fezabilă. Iată câteva moduri în care puteți deveni mai educați despre sarcină:
  • Efectuați cercetări. Afișarea tuturor informațiilor despre un subiect dat mărește baza de cunoștințe și vă îmbunătățește încrederea în a face acest lucru.
  • Întreabă pe cineva care a făcut-o. Vorbind cu altcineva despre sarcină vă poate permite să vă răspundeți la întrebări și unele dintre preocupările dvs. atenuate.
  • Umbra pe cineva care o face în prezent. De fapt, văzând o altă persoană care completează o sarcină vă ajută să știți exact ce măsuri sunt luate pentru ao executa. În plus, persoana nu poate avea abilități speciale sau formare în sarcină. Dacă o poate face, deci poți.
  • Imagine intitulată Convingeți-vă că puteți face ceva pasul 4
    4. Așezați pașii ca și cum ați învăța pe altcineva. Odată ce v-ați educat pe ceea ce este necesar pentru a finaliza această sarcină, schițați acești pași pentru altcineva. Învățarea prin experiență este una dintre modalitățile cele mai amănunțite de a vă consolida cunoștințele despre un subiect. Prin învățarea altcuiva, puteți confirma că aveți o înțelegere fermă despre ceea ce vorbiți.
  • Asigurați-vă că cealaltă persoană are capacitatea de a înțelege și de a pune întrebări despre subiectul specific. Dacă puteți schița ce trebuie făcut și răspundeți la orice întrebări clarificatoare pe care o reprezintă cealaltă persoană, probabil că sunteți echipat să preluați sarcina.
  • Partea 2 din 3:
    Generarea de motivație
    1. Imagine intitulată Convingeți-vă că puteți face ceva pasul 5
    1. Repetați o mantra puternică. Cunoștințele dvs. de mantra pot fi sunetele care sunt recitate în timpul yoga sau meditația. Linia dvs. de gândire este corectă, dar și limitată. O mantra poate fi orice frază care energizează și vă transformă gândirea. Aceste cuvinte sunt declarații pozitive care vă poziționează într-un loc de succes.
    • Mantrele pot fi orice de la cuvinte unice la cotațiile de a împuterniciști, cum ar fi "Fie voi găsi o cale, sau voi face una." Găsiți cuvinte care vă motivează și repetați frecvent pe parcursul zilei.
  • Imagine intitulată Convingeți-vă că puteți face ceva pasul 6
    2. Examinați viețile oamenilor pe care îi admirați. Modelele de rol nu sunt doar pentru copii sau adulți tineri. Indiferent de vârsta dvs., puteți învăța și primi inspirație de la altcineva.
  • Căutați un profesor, coleg, șef sau o cifră publică care conduce o viață pe care o găsiți admirabili. Urmăriți această persoană și învățați din acțiunile lor. Când sunteți condus de cineva cu o etică puternică, vă veți comporta mai pozitiv în viața voastră.
  • Dar, această conducere nu trebuie să vină de la cineva pe care îl cunoașteți. Puteți fi inspirat de liderii mondiali, autori și antreprenori. Ridicați o carte sau urmăriți un documentar despre viața acestei persoane și aflați ce a experimentat în călătoria spre succes.
  • Imagine intitulată Convingeți-vă că puteți face ceva pasul 7
    3. Petreceți timp cu ceilalți care cred în tine. Credința în tine este cu adevărat exhilarating. Dar, atunci când sunteți scurt pe motivație, poate fi foarte motivant să fii în jurul altora care crede în tine.
  • Recunoașteți că oamenii pe care îi petreceți cel mai mult timp, vă influențează foarte mult viața - fie pozitiv, fie negativ. Alegeți să vă înconjurați cu oameni care se toarnă în ceașcă, iar cu cine puteți, în schimb, sprijin și încurajați.
  • Imagine intitulată Convingeți-vă că puteți face ceva pasul 8
    4. Vizualizați succesul. Vizualizarea este o practică mentală în care vă activați imaginația și simțurile pentru a ajunge la o anumită stare. Vizualizarea vă ajută să vă antrenați creierul pentru o performanță reală. Prin urmare, utilitatea sa este de neegalat atunci când vine vorba de atingerea succesului.
  • Pentru a utiliza vizualizarea, stabiliți ceea ce doriți să realizați. Apoi, vedeți-vă la linia de sosire. Aceasta ar putea fi cariera dvs. de vis sau după o pierdere majoră în greutate. Gândiți-vă la senzațiile asociate succesului. Cine e cu tine? Ce gânduri trec prin capul tău? Care sunt emoțiile tale? Ce sunete auziți? Ce miroase?
  • Practicați acest exercițiu zilnic, dimineața sau noaptea.
  • Imagine intitulată Convingeți-vă că puteți face ceva pasul 9
    5. Să se angajeze să lucreze pentru o perioadă scurtă de timp. Puteți deveni cu ușurință copleșită de o sarcină uriașă dacă vă gândiți la el în ceea ce privește cât timp vă va lua. Cu toate acestea, pentru a fi cel mai productiv, mai puțin timp alocat unei sarcini poate produce rezultate mai mari decât mai mult. De fapt, cercetătorii demonstrează un ciclu numit ritmul ultradian în care corpul dvs. trece de la niveluri de vigilență ridicată la cele inferioare.
  • Spune-ți că vei lucra timp de 90 de minute pe o anumită sarcină, atunci ai o pauză. Făcând acest lucru vă oferă șansa de a lucra cu gândire clară și reflectivă și apoi să vă dați timp să vă odihniți și să vă întineri înainte de a începe o nouă creștere a muncii.
  • Pentru a face acest lucru, trebuie să vă pregătiți pentru îndeplinirea sarcinilor înainte de timp. Prin urmare, nu sunteți obligat să lucrați pentru o perioadă lungă de timp.
  • Partea 3 din 3:
    Ruperea barierelor mentale
    1. Imagine intitulată Convingeți-vă că puteți face ceva pasul 10
    1. Identificați-vă valorile și credințele. Lipsa unei înțelegeri a valorilor dvs. personale este ca și cum ați merge într-o excursie fără GPS sau o hartă de orice fel. Valorile ne ajută să navigăm în circumstanțe diferite, astfel încât să conducem o viață care este îndeplinită personal. Pentru a afla unele dintre valorile dvs. personale, răspundeți la următoarele:
    • Care indivizi au cel mai mare respect? Ce trăsături au dețin că admirați și de ce?
    • Dacă casa ta a fost pe foc (orice popor și animale sunt deja considerate sigure), ceea ce ați salvat și de ce?
    • Ce momente din viața ta au fost incredibil de satisfăcătoare? Ce zici de momentul te-a făcut să te simți mulțumit?
  • Imaginea intitulată Convingeți-vă că puteți face ceva pasul 11
    2. Stabiliți obiective care se aliniază cu valorile dvs. personale. După ce ați redus o scurtă listă de valori importante, trebuie să vă dezvoltați S.M.A.R.T obiective care sprijină aceste valori. Odată ce ați dezvoltat obiective care vă permit să vă trăiți valorile, faceți un lucru care vă permite să vă deplasați zilnic aceste obiective. S.M.A.R.T. Obiectivele sunt:
  • Specific - răspundeți clar "Cine, ce, când, unde, și de ce"
  • Măsurabil - contur Cum vă veți evalua progresul către obiectiv
  • Efectuabil - capabil să fie realizat cu resursele, abilitățile și abilitățile pe care le aveți
  • Realist - obiectivul oferă o provocare, dar reprezintă, de asemenea, un obiectiv pe care sunteți voit și în stare să vă întâlniți
  • În timp util - intervalul de timp determinat trebuie să fie fezabil, în timp ce include o urgență
  • Imagine intitulată Convingeți-vă că puteți face ceva pasul 12
    3. Eliminați scuze. Cele mai frecvente bariere mentale pentru a face lucrurile făcute sunt adesea ceea ce ne spunem zilnic. Dacă ați întrebat de ce nu ați atins un obiectiv special, răspunsul dvs. este că toate variabilele nu sunt perfect în poziție. Acestea sunt scuze și trebuie să le eliminați din ecuație pentru a vă atinge obiectivele.
  • Îndepărtați scuze prin obținerea gravă cu dvs. Indiferent ce folosiți ca o scuză este probabil doar o modalitate de a vă proteja să vă schimbați.
  • Setarea obiectivelor inteligente ar trebui să vă ajute să vă atenuați unele scuze. Pentru alții, cum ar fi nu aveți timp, bani sau resurse, examinați îndeaproape viața dvs. pentru a determina ceea ce vă puteți permite să eliminați. Îndepărtați o activitate nesemnificativă sau un cost pentru prioritizarea unei singure. Nu așteptați până când toate variabilele se încadrează magic. Să-ți schimbi în mod intenționat viața, astfel încât să vă sprijine atingerea obiectivelor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar