Cum să-i convingeți pe părinții tăi că ești bolnav

Fie că este vorba de a evita o întâlnire iminentă, un test dificil sau chiar o reuniune de familie, trebuie să vă convingeți părinții că sunteți bolnavi. Dacă nu sunteți de fapt bolnavi și doriți doar să evitați ceva neplăcut, ați putea încerca să vă prefaceți că nu puteți păstra nimic în jos. Ați putea falsifica o febră sau o răceală simplă. Desigur, s-ar putea să fii bolnav și să ai nevoie doar de instrumentele potrivite pentru a explica acest lucru.

Pași

Metoda 1 din 3:
Arătând că sunteți de fapt bolnav
  1. Imagine intitulată Convingeți-vă părinții dvs
1. Afișați și explicați simptomele. Dacă sunteți de fapt bolnavi, dar părinții dvs. sunt sceptici, cel mai bun mod de a le convinge este să arătăm concret cât de bolnav sunteți. Fiindu-se cu simptomele dvs., arătați că nu aveți nimic de ascuns, făcându-i mai multe șanse să aibă încredere în tine. Nu vrei să le subliniezi prea mult, fă-ți părinții conștienți.
  • De exemplu, dacă trebuia să vă treziți în mijlocul nopții la vomita, este important să menționăm acest lucru.
  • Imagine intitulată Convingeți-vă părinții dvs
    2. Evitați "vocea bolnavă". Este tentant să-ți faci simptomele mai rău decât sunt dacă vrei să fii convingător. Ar putea funcționa, dar dacă nu, părinții dvs. vor fi ezitanți să creadă că sunteți de fapt bolnavi. Să fie în avans și cinstit, nu încercați să falsificați nimic.
  • De exemplu, nu încercați să forțați gâtul zgâriat în sunet mai serios. Dacă aveți probleme cu înghițirea, spuneți pur și simplu părinților dvs. Din moment ce probabil că veți evita alimentele oricum, ei vor fi mai înclinați să vă creadă.
  • Imagine intitulată Convingeți-vă părinții dvs
    3. Fii încrezător și clar. Dacă părinții dvs. nu sunt ușor de convins, vor încerca să te ducă la dublu pe cuvintele tale. Ei ar putea încerca să te prindă sau să te facă să alunece. Dacă sunteți suficient de bolnav să trebuiască să săriți un anumit eveniment, să rămâneți încrezători în acest fapt. Dacă văd că nu vă întoarceți și sunteți siguri în ceea ce spui, vor fi mai probabil să vă creadă.
  • Dacă intenționați să pierdeți o adunare de familie, ați putea dori să specificați că nu numai că vă simțiți bolnavi, preferați să nu faceți pe cineva bolnav. Dacă sunteți deosebit de contagioși, părinții dvs. vor înțelege.
  • Metoda 2 din 3:
    Fake greață și vărsături
    1. Imagine intitulată Convingeți-vă părinții dvs
    1. Pune câteva sugestii cu o noapte înainte. Dacă vrei să-ți conving părinții, ai un bug de stomac, e mai bine să faci să pară că a fost tocată. Trebuie să vă pregătiți în prealabil despre ziua în care intenționați să fiți bolnavi.
    • Încercați să nu mâncați prea multă noapte înaintea zilei bolnave. Mâncarea este ultimul lucru pe care doriți să-l faceți atunci când vă simțiți greață - acest lucru ajută la ciment înșelăciunea.
    • Evitați activitatea excesivă. E greu de crezut că ai o boală în curs de dezvoltare dacă ești în picioare.
  • Imagine intitulată Convingeți-vă părinții dvs
    2. Pregătiți niște vărsături false. Cel mai bine este să faceți acest lucru atunci când aveți ceva timp singur sau undeva nu veți fi prinși. Se amestecă câteva bucăți de pâine, ovăz, apă și alimente pentru copii într-un castron. Alimentele solide dau amestecului dvs. Chunkiness-ul de care are nevoie, în timp ce apa și alimentele pentru copii dau o textură generală sludgy.
  • Dacă puteți scăpa cu ea, snag niște resturi pentru a vă pregăti voma falsă. Combinați diferite alimente cu apă până când obțineți textura potrivită. Folosirea alimentelor reale va face mai convingătoare.
  • Imagine intitulată Convingeți-vă părinții dvs
    3. Păstrați amestecul ascuns într-un recipient sigilat. Dacă veți folosi doar voma falsă câteva ore mai târziu, este important să o păstrați din vedere. Îl puteți ascunde sub pat sau într-un sertar în camera dvs., undeva părinții dvs. nu vor arăta.
  • Asigurați-vă că recipientul poate fi sigilat în siguranță pentru a evita scurgerile. Gândiți-vă la saci de sandwich sau containere de bucătărie din plastic.
  • Imagine intitulată Convingeți-vă părinții dvs
    4. Utilizați amestecul dvs. pentru a fi aruncați fals. Începeți acest proces cu câteva ore înainte de orice eveniment încercați să săriți. Asigurați-vă că stați vărsăturile false în baie în pregătire pentru acest lucru. Plângeți că nu vă simțiți foarte bine și vă scuzați la baie dacă părinții dvs. sunt în apropiere. Blocați ușa și rămâneți câteva minute înainte de "aruncarea". Faceți zgomote uscate și gemete puțin până când faceți un sunet clar. Partea de deplasare a amestecului în toaletă.
  • Nu ieși din calea ta pentru a arăta părinților voștri falsi, aceasta va fi un indiciu puternic pe care îl falsificați.
  • Imagine intitulată Convingeți-vă părinții dvs
    5. "Aruncați" de câteva ori în următoarele două ore. Dacă vă aruncați prea des, părinții dvs. pot deveni îngrijorați că ceva este semnificativ greșit și vă duce la un medic. Ca atare, încercați să "aruncați" nu mai mult de trei ori în următoarele două ore. Acest lucru confirmă că sunteți prea bolnav să mergeți la orice eveniment pe care încercați să-l evitați fără să vă arătați prea gravă.
  • Imagine intitulată Convingeți-vă părinții dvs
    6. Odihnă în timp ce stai acasă. Cu excepția cazului în care ambii părinți sunteți departe de casă pentru această zi, trebuie să fiți atenți la menținerea înșelăciunii pe tot parcursul zilei. Va trebui să vă acționați ca și cum sunteți grav obosiți și uzați. Va trebui să evitați mâncarea, deoarece acest lucru va fi văzut ca un semn de îmbunătățire. Uitați să vă vedeți prietenii în acea zi. Dacă sunteți văzuți și se întoarce la părinții voștri, veți fi blocați.
  • Metoda 3 din 3:
    Pretinzând că au o febră sau rece
    1. Imagine intitulată Convingeți-vă părinții dvs
    1. Se plânge de o durere de cap. Este greu chiar și pentru medici să determine când cineva se preface că are o durere de cap. Acționează ca această durere de cap, vă țineți într-adevăr în jos, făcându-vă obosit și letargic. O modalitate bună de a vinde o durere de cap dureroasă este de a folosi simptomele asociate în mod obișnuit cu migrenele: vedere neclară și durere oculară.
  • Imagine intitulată Convingeți-vă părinții dvs
    2. Pretindeți-vă la strănut. Scopul unui strănut este de a elimina un blocaj în nas, cum ar fi mucusul cauzat de frig. Un strănut fals are un pic de acționare. Nu doriți să exagerați și pur și simplu să strigați "Achoo", dar ar trebui să apară un strănut în două părți. Un strănut bun începe cu un inspirator și termină cu o expirare puternică.
  • Pe măsură ce strănutul ar trebui să dezlege blocarea, încercați să o faceți "umed" prin urmărirea buzelor.
  • De asemenea, puteți scuipa un pic în axul sau mâinile pentru a simula reziduurile.
  • Imagine intitulată Convingeți-vă părinții dvs
    3. Fals o tuse. Încercați și replicați ultima tuse pe care ați avut-o, dar asigurați-vă că nu exagerați. Intrați în tuse se potrivește atât de des - asigurați-vă că nu setați un model, uneori tăiat propozițiile. Nu mergeți la o tuse mare de hacking, deoarece este cel mai simplu mod de a fi găsit.
  • Imagine intitulată Convingeți-vă părinții dvs
    4. Încălziți-vă pielea. Primul pas pentru a pretinde că aveți o febră este să vă faceți cald la atingere. Mulți părinți vă vor verifica fruntea cu spatele mâinilor dacă începeți să vă plângeți că sunteți bolnav. Încercați următoarele pentru a bate acest test:
  • Utilizați un uscător de păr pentru câteva minute pentru a vă încălzi fruntea. Asigurați-vă că faceți acest lucru departe de părinții dvs., astfel încât să nu audă zgomotul.
  • Îngrijiți-vă fața în pernă și expirați de mai multe ori. Acest lucru va încălzi perna și fața voastră.
  • Imagine intitulată Convingeți-vă părinții dvs
    5. Bate termometrul. Dacă părinții dvs. sunt deosebit de sceptici, ar putea testa o febră cu un termometru. Pentru a convinge părinții dvs. aveți febră, termometrul trebuie să arate o temperatură la sau peste 100.4 ° F (38 ° C). Aveți grijă să nu mergeți prea mult, deoarece părinții dvs. vă pot duce la spital. Metoda pe care o utilizați va depinde de modul în care sunt încrederea părinților dvs.
  • Dacă părinții dvs. vă vor lăsa singuri cu termometrul, frecați pur și simplu degetul mare pe senzor până când ajunge la termometrul potrivit.
  • Dacă părinții dvs. nu vă vor părăsi cu termometrul, scuzați-vă la baie. Gargați o apă fierbinte pentru a ridica temperatura în gură. Aveți grijă să nu vă ardeți.
  • sfaturi

    Nu vă prindeți mâncarea prea mult, în special zahăr și dulciuri.
  • Dacă falsificați o boală, nu spuneți părinților despre testul pe care îl veți lipsi. Ei vor da seama ceva.
  • Avertizări

    Fiți conștienți de pașii de mai sus Nu garantați că nu veți fi prinși. Fi gata să se ocupe de consecințele dacă sunteți.
  • Dacă părinții dvs. vă oferă medicamente, acceptați-o, dar nu o înghițiți de fapt. Medicamentul poate deteriora sistemul dvs. dacă este utilizat atunci când sunteți sănătoși.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar