Cum să contactați guvernatorul lui arkansas

Arkansans a fost cel de-al 25-lea stat de a se alătura SUA și este cel de-al treilea stat cel mai populat. Guvernatorul Arkansas este ca președintele. Ele sunt șeful ramurii executive a statului, ceea ce înseamnă că sunt responsabili pentru aplicarea legilor. De asemenea, semnează facturile pentru a le face legea, pot crea ordine executive și pot anunța proclamații pentru a comemora evenimente speciale. Începând cu data de 2021 ianuarie, guvernatorul din Arkansas este Asa Hutchinson, și aveți dreptul să le contactați pentru a vă exprima opinia.

Pași

Metoda 1 din 3:
Exprimându-vă opinia

Prin telefon

  1. Imagine intitulată Contactați Arkansas
1. Apel (501) 682-2345. Acesta este numărul principal al guvernatorului.

Prin intermediul site-ului

  1. Imagine intitulată Contactați Arkansas
    1. Navigați la Contactează-ne pagină. Această pagină are o formă pe care o puteți completa pentru a trimite un e-mail guvernatorului.
  2. Toate formularele de pe această pagină sunt opționale.
  3. Imagine intitulată Contactați Arkansas
    2. Selectați ceea ce contactați guvernatorul în meniul derulant din categoria. Selectarea categoriei va ajuta la solicitarea dvs. să ajungă la departamentul corect. Dacă nu vedeți o categorie adecvată, selectați "Comentarii generale / Preocupări.
  4. Imagine intitulată Contactați Arkansas
    3. Furnizați numele și adresa dvs. În timp ce opțional, acest lucru va ajuta biroul guvernatorului să vă adreseze.
  5. Imagine intitulată Contactați Arkansas
    4. Introduceți informațiile dvs. de contact în casetele corespunzătoare. Furnizarea informațiilor dvs. de contact vor permite biroului guvernatorului să se întoarcă la dvs. cu privire la comentariul dvs. Cu toate acestea, dacă doriți să rămâneți anonim, puteți lăsa aceste casete necompletate.
  6. Imagine intitulată Contactați Arkansas
    5. Furnizați informații despre afaceri. Dacă contactați guvernatorul în numele unei afaceri, atunci ar trebui să completați aceste câmpuri.
  7. Imagine intitulată Contactați Arkansas
    6. Scrieți-vă mesajul în "Comentarii" cutie.Acesta este mesajul care va fi trimis la biroul guvernatorului.
  8. Imagine intitulată Contactați Arkansas
    7. Clic Trimite. Acest lucru vă va trimite comentariul dvs. guvernatorului împreună cu celelalte informații pe care le-ați furnizat.

Prin posta

  1. Imagine intitulată Contactați Arkansas
    1. Puteți contacta guvernatorul prin poștă dacă doriți. Pentru a face acest lucru, Trimiteți o scrisoare la:

    Guvernatorul ASA Hutchinson
    Camera Capitolului de stat 250
    500 Woodlane Ave.
    Little Rock, AR 72201
Metoda 2 din 3:
Contacte din motive specifice
  1. Imagine intitulată Contactați Arkansas
1. Cereți guvernatorului să vină la evenimentul dvs. Dacă găzduiți un eveniment care are o mare importanță Arkansas, solicitarea participării guvernatorului ar putea fi ceva de căutat. Pentru a face acest lucru, puteți completa acest formular.
  • Imagine intitulată Contactați Arkansas
    2. Solicitați numirea într-o poziție. Dacă credeți că ați putea face o treabă bună într-una din pozițiile numite din stat, atunci puteți solicita numirea în acea poziție prin navigare Aici. Asigurați-vă că ați citit complet instrucțiunile, astfel încât să înțelegeți ce implică procesul. Rețineți că acesta este un proces dificil și este posibil să nu fiți numiți.
  • Imagine intitulată Contactați Arkansas
    3. Cereți o proclamare. O proclamație este ceva care este comandat de către guvernator să onoreze un anumit individ (care nu trăiește) sau eveniment care este semnificativ pentru istoria lui Arkansas. Pentru a solicita o proclamație, puteți completa acest formular. Păstrați următoarele lucruri în minte atunci când depuneți o cerere:
  • Toate câmpurile trebuie completate.
  • Proclamațiile pot fi solicitate numai de către ARKANSAS rezidenți.
  • Proclamațiile trebuie să aibă semnificație de stat.
  • Imagine intitulată Contactați Arkansas
    4. Aplicați pentru utilizarea sigiliului de stat. Sigiliul de stat Arkansas poate fi utilizat numai de către guvernator și de persoanele sau organizațiile autorizate din Arkansas. Cu toate acestea, dacă credeți că aveți un motiv legitim de a utiliza sigiliul de stat, atunci puteți solicita permisiunea prin completarea acest formular. Este o idee bună să citiți instrucțiunile de deasupra formularului, astfel încât să înțelegeți ce este și nu este permis.
  • Imagine intitulată Contactați Arkansas
    5. Aplicați pentru un loc de muncă cu guvernul de stat Arkansas. Puteți completa cererea de muncă Dacă doriți un loc de muncă într-una din agențiile de stat.
  • Imagine intitulată Contactați Arkansas
    6. Solicitați un stagiu. Un stagiu este o modalitate excelentă de a câștiga experiență cu guvernul. Puteți solicita un stagiu Aici.
  • Metoda 3 din 3:
    Contactați prima doamnă
    1. Imagine intitulată Contactați Arkansas
    1. Navigați la prima doamnă Formular de contact. Pur și simplu completați formularul și apoi faceți clic pe Trimiteți. Acest lucru vă va trimite mesajul către Susan Hutchinson, care, din ianuarie 2021, este prima doamnă actuală a lui Arkansas.
    • Sunt necesare toate câmpurile de pe acest formular.
  • Imagine intitulată Contactați Arkansas
    2. Solicitați participarea primei doamne la evenimentul dvs. Dacă găzduiți un eveniment care are o mare importanță Arkansas, atunci solicitarea participării lor ar putea fi ceva de căutat. Puteți completa acest formular să-i solicite participarea.
  • Orice câmpuri care sunt marcate cu asteriscul citit (*) sunt necesare.
  • sfaturi

    În fiecare vineri, guvernatorul oferă o adresă săptămânală. Puteți asculta aceste solicitări Aici.
  • De asemenea, puteți încerca să contactați guvernatorul prin Twitter. Mânerul lor de twitter este @Sahutchinson.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar