Cum să contactați ellen degeneres

Ellen Degeneres este o gazdă populară comediană și de discuții. În timp ce contactați direct Ellen, ca multe alte celebrități, nu este posibil, este posibil să fiți în măsură să vă atrageți atenția prin trimiterea unui mesaj, fotografii sau video la emisiunea Ellen Degeneres. Puteți face acest lucru online, pe site-ul oficial al Ellen Ellenube, fie prin poștă cu melc. De asemenea, puteți urma Ellen pe Media Social pentru a interacționa cu mesajele, videoclipurile și fotografiile pe care le postează.

Pași

Metoda 1 din 2:
Noțiuni de contact cu spectacolul Ellen
  1. Imagine intitulată Contact Ellen Degeneres Pasul 1
1. Trimiteți un mesaj online dacă doriți să faceți parte din spectacol. Dacă ați găsit un titlu pe care doriți să îl împărtășiți cu Ellen pentru segmentul ei "corectați-mă dacă mă înșel," doriți să vă arătați abilitățile speciale sau doriți să le spuneți lui Ellen o poveste personală, puteți lua legătura cu Echipa lui Ellen, completați un formular de mesaj online pe Ellentube, site-ul companion al Imperiului de televiziune al lui Ellen. Doar vizitați http: // trimite.ellentv.com / be-on-the-show, Selectați motivul pentru care doriți să luați legătura cu Ellen și completați informațiile solicitate.
  • Pentru a trimite un formular online, va trebui să vă furnizați numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și adresa de domiciliu în plus față de fotografia, videoclipul sau mesajul pe care doriți să îl trimiteți.
  • Încercați să nu fiți descurajați dacă nu auziți imediat imediat. Show-ul Ellen primește o mulțime de mesaje în fiecare zi și le-ar putea lua o vreme pentru a vă citi.
  • Imagine intitulată Contact Ellen Degeneres Pasul 2
    2. Contactați emisiunea Ellen de către poșta de melc.Dacă preferați mijloacele tradiționale de a intra în contact cu oamenii, trimiterea lui Ellen o scrisoare este, de asemenea, o opțiune. Doar trimiteți un plic ștampilat cu adresa dvs. de retur la următoarea adresă:
  • Ellen Degeneres Show, PO Box 7788, Burbank, CA 91522.
  • Dacă doriți ca Ellen să vă citească scrisoarea, în loc de cineva de pe echipa de producție a lui Ellen Show, asigurați-vă că faceți acest lucru clar în scrisoarea dvs.
  • Puteți să scrieți despre ceva legat de spectacol sau puteți scrie o scrisoare personală lui Ellen.
  • Imagine intitulată Contact Ellen Degeneres Pasul 3
    3. Distribuiți un videoclip sau o fotografie cu Ellen pe Ellenube. Dacă aveți un cont EllenTube, puteți trimite Ellen un videoclip sau o fotografie amuzant sau atingând făcând clic pe butonul verde din colțul din dreapta sus al paginii de pornire EllenTube. Apoi, trageți pur și simplu fișierul cu videoclipul sau fotografia în caseta desemnată și oferiți un titlu și o descriere a depunerii dvs. Puteți ajunge la site-ul Ellentube prin vizitarea https: // Ellentube.COM.
  • Dacă nu aveți un cont EllenTube, puteți seta o singură adresă de e-mail, Google Cont sau Profil Facebook.
  • Imagine intitulată Contact Ellen Degeneres Pasul 4
    4. Trimiteți un e-mail dacă doriți să faceți publicitate pe Show-ul Ellen. Pentru a trimite o anchetă despre publicitatea pe Show-ul Ellen, trimiteți un e-mail la Letsdothis @ ellentv.COM. Asigurați-vă că e-mailul dvs. include numele afacerii dvs., obiectivele de marketing și informațiile de contact.
  • Metoda 2 din 2:
    Interacționând cu Ellen pe social media
    1. Imagine intitulată Contact Ellen Degeneres Pasul 5
    1. Capturați atenția lui Ellen Show pe Twitter. Ellen și Ellen arată mențin o prezență activă pe site-ul social media Twitter. Pentru a-și atrage atenția, doar adaugă @thellensHow sau @ellentube la Tweet dvs., astfel încât să se prezinte în mențiunile lui Ellen Show.
    • Dacă Tweet-ul dvs. primește suficientă atenție, Ellen însăși ar putea chiar să-i placă sau să o returnească.
    • Pe Twitter, vă puteți dori, de asemenea, retweet sau comentarii despre videoclipuri, fotografii și mesaje pe care Ellen tweets out pentru a afișa sprijinul dvs.
  • Imagine intitulată Contact Ellen Degeneres Pasul 6
    2. Urmați pe Ellen pe Facebook pentru a comenta sau ca posturile ei. În timp ce Facebook nu este o platformă excelentă pentru a intra în legătură cu Ellen Dacă doriți un răspuns, puteți să comentați în continuare sau ca posturile lui Ellen și să interacționați cu alți fani Ellen. Puteți găsi pagina oficială oficială a lui Ellen aici: https: // Facebook.com / ellentv /.
  • Există multe conturi false Facebook care se prefac că sunt pagina oficială a lui Ellen, deci aveți grijă. Pentru a determina dacă o pagină este autentică, căutați un mic cerc albastru cu un marcaj alb după numele lui Ellen.
  • Imagine intitulată Contact Ellen Degeneres Pasul 7
    3. Check out alte pagini Social Media din Ellen pentru a comenta fotografiile și videoclipurile. Instagram, Snapchat și Pinterest sunt alte site-uri sociale populare în care Ellen arată menține profiluri active. Dacă aveți un cont pe unul dintre aceste site-uri, căutați contul verificat al Ellen Show pentru Show Ellen și faceți clic pe "Urmăriți."
  • Ellen și Echipa Ellen nu citesc toate comentariile postate pe aceste site-uri sociale, deci cea mai bună modalitate de a intra în legătură cu Show-ul Ellen este prin intermediul site-ului oficial al lui Ellen Show sau prin poștă de melc.
  • Numai conturile publice ale lui Ellen pe site-urile sociale sunt cele legate de spectacolul Ellen.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar