Cum să întrebați părinții dvs. Pentru un joc video matur

Doriți ca noul film sau joc video care a ieșit? Dar este evaluat m pentru matur? Uneori va dura ceva mai multă muncă decât întrebându-vă o dată pentru a obține părinții dvs. să înțeleagă de ce ar trebui să puteți deține și să joace jocul. Aflați cum să faceți cu respect cu părinții dvs. și să cereți jocul într-un mod rezonabil, rezonabil.

Pași

Metoda 1 din 2:
Raționamentul cu ei
  1. Imagine intitulată Adresați-vă părinților pentru un joc video matur Pasul 1
1. Începeți să întrebați frumos. Pur și simplu să fie amabil, clar și politicos când cereți jocul. Spune: "Mamă, tată, pot să am acest joc? Este foarte important pentru mine."Puteți sublinia că nu ați cerut un joc într-un timp sau aveți o zi de naștere sau altă ocazie care vine dacă este adevărat.
  1. Vorbi prin ceea ce le face îngrijorați. Cereți părinților dvs. Ce elemente ale ratingului sunt ezită, care sunt de obicei enumerate ca violență intensă, sânge și gore, conținut sexual și / sau limbă puternică. Indiferent ce menționează, oferă raționamente și reasigurare pentru motivul pentru care jocul nu vă influențează să copiați acele lucruri în viața reală.Imagine intitulată Adresați-vă părinților dvs. pentru un joc video matur Pasul 2
  • Spune, "Dacă mă vezi că acționează mai violent decât puteți lua jocul." Sau, "Sexul este opțional și dacă mă vezi că o fac, poți să iei jocul."
  • Pentru medicamente spun, "În clasa de sănătate, ei ne învață efectele drogurilor și de ce să nu le luăm."
  • Dacă limbajul puternic îi deranjează, de exemplu, puteți spune: "Uite, dacă mă auziți că nu am fost bun folosind aceste cuvinte, puteți lua jocul."
  • Imagine intitulată Adresați-vă părinților dvs. pentru un joc video matur Pasul 3
    2. Rămâi calm și arătați răbdare. Evitați să obțineți în argumente și să vă frustrați cu părinții dvs. dacă nu spun. Reveniți la ei într-o săptămână sau cam așa, cu un comportament calm și respectuos pentru a prezenta un unghi nou pentru motivul pentru care ar trebui să aveți jocul. Afișați că vă pasă destul de mult de jocul pe care îl puteți răbda și respectați atunci când cereți-l.
  • Imagine intitulată Adresați-vă părinților dvs. pentru un joc video matur Pasul 4
    3. Discutați limita de vârstă. Dacă aveți 17 ani sau mai mult, aveți cu siguranță o vârstă de a cumpăra jocul pentru dvs., dar dacă sunteți mai mic de 17 ani, indicați părinților dvs. că placa de rating de divertisment (ESRB) clasifică ratingul matur ca "În general, potrivit" timp de 17 ani, dar nu există nicio cerință legală pentru vânzarea acestui joc persoanelor sub 17 ani.
  • Imagine intitulată Adresați-vă părinților dvs. pentru un joc video matur Pasul 5
    4. Spuneți-le efectele pozitive ale jocurilor video. Lăsați părinții dvs. să știe că există lucruri pozitive despre jocurile video pe care nu le pot ști. Consultați studiile care arată că jocul video poate întări abilitățile de rezolvare a problemelor și poate preveni anxietatea. Le puteți spune că jocurile shooter de prima persoană, care sunt, în general, mai violente, sunt, de asemenea, demonstrate pentru a îmbunătăți raționamentul spațial, navigația, memoria și percepția.
  • Imagine intitulată Adresați-vă părinților dvs. pentru un joc video matur Pasul 6
    5. Menționați prietenii care au jocul. Spuneți părinților dvs. despre prieteni știți că aveți jocul pe care îl doriți și chiar sugerați că părinții dvs. vorbesc cu ei despre motivul pentru care au fost de acord să lase copilul lor să aibă jocul.
  • Asigurați-vă că vorbiți mai întâi cu prietenii dvs. și obțineți permisiunea lor de a le menționa. S-ar putea să fi cumpărat jocul printr-un frate mai în vârstă sau un prieten fără părinții lor știind, sau părinții lor ar putea să-și reconsidere decizia după ce au vorbit cu a ta.
  • Imagine intitulată Adresați-vă părinților dvs. pentru un joc video matur Pasul 7
    6. Oferta de a plăti pentru el. Reasigurați-vă părinții că veți plăti pentru joc cu banii dvs. de la o alocație, locuri de muncă sau economii.
  • Imagine intitulată Adresați-vă părinților dvs. pentru un joc video matur Pasul 8
    7. Adresați-vă violenței. Adresați-vă părinților dvs. dacă sunt preocupați de potențialul violență din jocul video, deoarece o preocupare majoră a multor părinți este că jocul de jocuri video violente va duce la o tendință mai violentă în viața reală. Faceți unele cercetări pentru a găsi oricare dintre un număr de studii care arată că jocurile video violente nu fac o persoană mai violentă și să le arate.
  • Puteți spune: "Violența într-adevăr nu mă afectează. Nu mă lupt în școală sau la nimic. Dar dacă violența din acest joc începe să mă deranjeze, îți voi spune sau nu mă voi mai juca."
  • Imagine intitulată Adresați-vă părinților pentru un joc video matur Pasul 9
    8. Comparați filmele RATER RATED. Dacă vi sa permis să vizionați orice filme RATER în trecut, indicați părinților dvs. că un rating R are aceeași limită de vârstă "sugerată" de 17 că ratingul M pentru jocuri. Alegeți câteva exemple de filme care ar putea avea teme similare la jocul pe care doriți să-l cumpărați pentru a ilustra că sunteți suficient de matur pentru a le gestiona.
  • Metoda 2 din 2:
    Făcând o afacere
    1. Imagine intitulată Adresați-vă părinților dvs. pentru un joc video matur Pasul 10
    1. Setați o limită de timp. Discutați și sunteți de acord cu privire la o perioadă de timp pe zi sau săptămânală pe care nu o veți trece la jocul sau orice joc video, dacă părinții dvs. sunt preocupați de modul în care conținutul vă afectează pe baza cât de mult jucați. Lăsați-i să știe că dacă primiți jocul, veți rămâne la acest termen. Arătați-le că puteți juca jocuri în mod moderat.
  • Imagine intitulată Adresați-vă părinților pentru un joc video matur Pasul 11
    2. Schimb pentru note bune. Promise toate A sau B la următorul card de raport, sau un scop similar pentru notele dvs., dacă vă vor primi jocul.
  • Imagine intitulată Adresați-vă părinților dvs. pentru un joc video matur Pasul 12
    3. Schimbul de treburi. Sunt de acord cu privire la anumite treburi pe care le veți face în fiecare săptămână sau lună în schimbul că puteți obține jocul. Puteți spune: "Voi scoate gunoiul și voi încărca mașina de spălat vase în fiecare zi și vid în fiecare săptămână, dacă pot avea jocul" sau ceva asemănător cu tine și părinții dvs. pot fi de acord.
  • Imagine intitulată Adresați-vă părinților dvs. pentru un joc video matur Pasul 13
    4. Stabilesc restricții. Spune-le că nu veți juca în nopți școlare, nu veți juca până când nu vă veți termina toată temele și vă veți păstra notele.
  • Imagine intitulată Adresați-vă părinților dvs. pentru un joc video matur Pasul 14
    5. Închiriați-l până când aprobă. Închiriați jocul dintr-o bibliotecă, Magazin video, Redbox sau Invitați un prieten despre cine are jocul. Spuneți părinților dvs. că vă pot urmări să jucați jocul pentru o anumită perioadă de timp. Dacă sunt în regulă cu ceea ce văd, vă lasă să o cumpărați - dacă nu sunt bine cu ea, veți fi de acord cu un moment în care îl puteți închiria și îi cereți din nou.
  • Le puteți arăta, de asemenea, screenshot-uri ale jocului online - ar putea fi convinși numai de ei.
  • Imagine intitulată Adresați-vă părinților dvs. pentru un joc video matur pas cu pas 15
    6. Redați într-o locație centrală. Discutați și sunteți de acord cu părinții dvs. într-o locație a casei că veți juca mereu jocul dacă vă lasă să o obțineți. Lăsați-i să vă supravegheze în schimbul că jocul poate fi meritat, pentru că probabil vor înceta să plătească atenția după un timp și vă vor lăsa să jucați în pace.
  • Imagine intitulată Adresați-vă părinților dvs. pentru un joc video matur Pasul 16
    7. Permiteți controalele părintești. Lăsați părinții dvs. să știe că pot folosi orice controale parentale disponibile pe dispozitivul pe care îl jucați, atâta timp cât puteți avea jocul. Aceștia pot fi capabili să restricționeze accesul la Internet, capacitatea de a face cumpărături sau chiar controlați cât de mult jucați și despre ce prietenii jucați cu.
  • Considerați că ar fi meritat să sacrificați o mică sumă de libertate pentru a obține jocul pe care îl doriți. De asemenea, ați putea impresiona părinții dvs. prin faptul că sunteți în față despre aceste controale, mai degrabă decât să le faceți în spatele dvs.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    De asemenea, puteți sublinia că, dacă violența este o problemă, este că înțelegeți că uciderea aleatorilor este greșit - explicați în plus că jocurile video violente ajută de obicei oamenii să se ocupe de stres și de furie, iar cele mai multe jocuri video vă pedepsesc, de obicei, în unele Calea pentru acte aleatorii de crimă
  • Dacă doriți să faceți o înțelegere cu părinții dvs., încercați să o scrieți ca o propunere scrisă sau un contract că vă pot ține la tine. Ei vor fi impresionați de maturitatea și responsabilitatea acestui gest.
  • Amintiți-vă că părinții dvs. vă îngrijesc foarte mult despre dvs. și când spuneți "nu" vreun joc video pe care îl privesc doar pentru bunăstarea dvs., așa că nu țineți acest lucru împotriva lor.
  • Respect atunci când refuză oferta dvs. și rămân răbdători și politicoși dacă alegeți să întrebați din nou mai târziu.
  • Fii foarte atent, deoarece unele jocuri sunt cu adevărat periculoase. De asemenea, promiteți-le că pot vedea ceea ce ați făcut în joc. Acest lucru îi va permite să aibă încredere în tine mai ușor.
  • Avertizări

    Nu încercați să vă jucați părinții unul împotriva celuilalt, spunând că celălalt aprobă. Care poate provoca alte probleme și nu indică o modalitate matură de a obține aprobarea.
  • Nu minți niciodată să încercați să obțineți un joc video. Acest lucru va face ca părinții dvs. să vă rătăcească când află (ei întotdeauna află!) și ar putea întârzia sau vă interzice să obțineți vreodată jocul.
  • Nu încercați să cumpărați un joc evaluat la magazin dacă sunteți sub 17 ani. Aproape toți comercianții cu amănuntul au politicile de a cardiona pe cineva care încearcă să cumpere jocuri evaluate M sau AO și nu vă va vinde dacă sunteți minori sau nu aveți un ID valid.
  • Dacă aveți sub 12 ani, aceste strategii nu pot funcționa cel mai bine, în funcție de regulile părinților dvs. Încercați să lipiți în schimb.
  • Dacă nu sunteți sigur de cât de rău este jocul, chiar și după verificarea evaluării ESRB / PEGI, verificați un site precum Commonsensemedia.Org
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar