Cum se îmbracă bine ca un om supraponderal

Indiferent de tipul corpului, hainele elegante și măgulitoare vă pot ajuta să vă simțiți încrezători și confortabili. Dacă aveți ceva mai mult de iubit și nu sunteți sigur cum să vă îmbrăcați, nu vă faceți griji! Există o mulțime de opțiuni care vă pot ajuta să arătați și să vă simțiți cel mai bine. Pentru orice garderobă, proporție, potrivire și confort sunt esențiale. Alegeți haine bine montate, țesături măgulitoare și accesorii care completează corpul. Mai presus de toate, purtați ceea ce vă face să vă simțiți bine în interior și în afara!

Pași

Metoda 1 din 3:
Purtând haine care se potrivesc cu forma ta
  1. Imagine intitulată rochie bine ca un om supraponderal pas 1
1. Du-te pentru haine bine potrivite în loc de tăieturi de bagaje sau strânse. Rezista nevoii de a acoperi cu haine baggice, care poate arata nedorite si arunca proportiile corpului. Hainele care sunt prea strânse nu sunt mai bune. Trucul este de a investi în haine care se potrivesc doar dreapta.
  • Dacă nu știți dimensiunile dvs., întrebați un angajat la un magazin de îmbrăcăminte pentru recomandări. Dacă sunteți conștient de sine, poate fi mai confortabil să faceți cumpărături la un magazin de bărbați care este specializat în dimensiuni mari și înalte.
  • Asigurați-vă că ați ales haine care se potrivesc acum. Este posibil să trebuiască să cumpărați articole noi în viitor dacă pierdeți sau câștigați greutate în viitor, dar hainele bine potrivite vă pot ajuta să vă arătați cel mai bine în prezent.
  • Imagine intitulată rochie bine ca un om supraponderal pas 2
    2. Alegeți vârfurile de gât în ​​loc de coliere de gât rotund, echipaj. Un guler V-gât ajută la alunga fața și gâtul, așa că căutați forma acelui guler când faceți cumpărături pentru tricouri și pulovere. Coliere de gât de echipaj, pe de altă parte, nu atrage ochii în jos și poate exagera o formă de față rotundă.
  • Crisp, tricouri de calitate V-gât sunt super versatile. Ați putea purta un gât și un panou de lenjerie de pat într-un grătar sau o pereche cu un blazer pentru un aspect casual de afaceri.
  • Imagine intitulată rochie bine ca un om supraponderal pas 3
    3. Căutați butoanele cu coliere de împrăștiere pentru a completa caracteristicile largi. Distanța dintre punctele guler ale cămășii de rochie este numită răspândire. Când faceți cumpărături pentru butoane, căutați cămăși cu puncte de guler răspândit pe scară largă pentru a echilibra o față mai largă și gât.
  • În mod ideal, du-te pentru guler spart mai largi decât un unghi drept. Uite unde se întâlnesc punctele gulerului la butonul de sus și formează un unghi. Acest unghi ar trebui să fie mai mare de 90 de grade.
  • Colierele înguste privesc proporțional cu caracteristici largi. Lângă un guler îngust, o față largă și gât arată mai largă.
  • Sfat de experți
    Kathi Burns, CPO®

    Kathi Burns, CPO®

    Organizatorul profesional certificat de bord este un organizator profesionist certificat de consiliu (CPO) și fondatorul organizat și energizat!, Afacerea ei de consultanță cu o misiune de a împuternici oamenii să-și stăpânească mediul și imaginea personală, ajutându-i să-și asume controlul, să-și schimbe și să-și organizeze viața. Kathi are peste 17 ani de experiență de organizare, iar munca ei a fost prezentată pe case și grădini mai bune, știri NBC, America de dimineață bună și antreprenor. Are BS în comunicare de la Universitatea din Ohio.
    Kathi Burns, CPO®
    Kathi Burns, CPO®
    Organizator profesionist certificat

    Evitați să purtați lapeluri largi sau gulere. În schimb, optați pentru linii verticale pentru a vă imagina aspectul, cum ar fi lapelurile, gulerele și legăturile.

  • Imagine intitulată rochie bine ca un om supraponderal pas 4
    4. Stick cu pantaloni cu picioare drepte, fără plumb fără pliuri. Pantaloni cu picioare drepte pot ajuta la echilibrarea proporțiilor picioarelor, taliei și stomacului. Pantalonii care sunt la fel de largi în partea de jos ca la coapsă sunt deosebit de mari dacă aveți o miez mai mare, dar picioarele mai mici. Pantalonii tăiate cu o flare subtilă la gleznă ar putea, de asemenea, să funcționeze, dar, în general, nu doriți să mergeți cu fundul complet al clopotelor (cu excepția cazului în care acesta este stilul dvs!).
  • Blugi conică (cum ar fi blugi slabi) cu coapse mai largi și glezne mai subțiri pot face ca picioarele să pară disproporționat de mici și să exagereze mijlocul.
  • Plăcile pot adăuga în vrac, deci alegeți pantaloni cu fronturi plate.
  • În plus, mergeți pentru Hemlines mai lungi, mai ales dacă sunteți mai scurt. Ei vă pot ajuta la alungită corpul.
  • Imagine intitulată rochie bine ca un om supraponderal pas 5
    5. Asigurați-vă că pantalonii nu merg în genunchi. Dacă purtați pantaloni scurți, ar trebui să se potrivească perfect și să cadă în jurul nivelului genunchiului. Dacă pantalonii tăi sunt prea lungi și cădeți la jumătatea drumului, picioarele inferioare ar putea părea mici și în afara proporției. Talia ta, la rândul său, ar arăta mai largă.
  • Când aveți mai mult de iubit, menținându-vă proporțiile dvs. este esențială. Dacă picioarele arată disproporționat de mici, restul corpului tău va arăta mai mare.
  • Imagine intitulată rochie bine ca un om supraponderal pas 6
    6. Purtați blazere cu 3 butoane cu lapeluri largi pentru a adăuga structură la aspectul dvs. Blazers sunt o modalitate excelentă de a vă da forma corpului și de a lustrui o privire. Căutați jachete cu umeri pătrat și 3 butoane, care vă pot ajuta să vă prelungi corpul.
  • Păstrați butonul de mijloc al blazerului buton. În timp ce doriți să mergeți cu umerii pătrați, țineți cont de faptul că ar trebui să evitați tampoanele de umăr. Umerii căptușite pot adăuga o vrac suplimentară.
  • Evitați jachetele cu lapeluri subțiri, care ar privi în afara echilibrului și vor face să arătați mai mari.
  • Bacsis: Când vă bucurați de un blazer, purtați un pătrat de buzunar pentru a atrage atenția de la stomac și până la piept.

    Metoda 2 din 3:
    Alegerea țesăturilor și culorilor măgulante
    1. Imagine intitulată rochie bine ca un om supraponderal pas 7
    1. Stick cu țesături de lumină la greutate medie pentru a evita adăugarea în vrac suplimentar. Pantaloni de marfă, hoodies și pulovere voluminoase făcute din țesături groase vă pot face să arătați mai mare. Bumbac, lenjerie, alte lumini, țesături naturale sunt alegeri bune. Dacă transpirați foarte mult, țesăturile naturale vă pot ajuta, de asemenea, să vă răcească și să împiedicați petele de transpirație.
    • În timp ce țesăturile mai ușoare sunt, în general, preferabile, rețineți că totuși doriți hainele dvs. pentru a vă da definiția corpului. Fabricul este prea luminos și aglomerat nu se va împrăștia bine peste corpul tău.
  • Imagine intitulată rochie bine ca un om supraponderal pas 8
    2. Du-te pentru dungi verticale și direcționați cu dungi orizontale. Chiar și o pinstripe slabă poate crea o linie verticală frumoasă și alungită corpul tău. Dungile verticale vă pot ajuta să vă aflați aspectul, dar amintiți-vă că dungi orizontale vă pot face să apară mai largă.
  • Ca și în cazul oricărui model sau stil, purtați dungi în mod moderat și nu purtați ambele vârfuri dungate și fundul în același timp. De exemplu, ați putea purta pantaloni de pinipe, un tee v-gât și un blazer solid la o întâlnire și salutați la locul de muncă. Sau puteți merge la o dată de prânz purtând un buton cu dungi și pantaloni solizi.
  • Imagine intitulată rochie bine ca un om supraponderal pas 9
    3. Purtați tonuri mai întunecate, dar nu purtați doar negru tot timpul. Solid, tonuri mai întunecate sunt cel mai bun prieten al tău! Marina, Gun Metal, verde adânc, maro închis și negru sunt toate culorile de slăbire. Culorile mai ușoare, pe de altă parte, pot exagera dimensiunea.
  • În timp ce tonurile mai întunecate sunt slăbire, asta nu înseamnă că garderoba ta ar trebui să fie incoloră și plictisitoare. Adăugați interes pentru hainele dvs. și mergeți cu nuanțe mai întunecate ale fiecărei culori, în loc să purtați tocmai toate negre tot timpul.
  • Imagine intitulată rochie bine ca un om supraponderal pas 10
    4. Alegeți solide neutre în loc de modele ocupate. În general, încercați să evitați modelele, cum ar fi linii strâmte, mici, și orice cu dungi orizontale proeminente. Cămășile cu modele îndrăznețe și ocupate pot atrage atenția la mijlocul dvs. și vă pot face să arătați mai mari.

    Bacsis: Dacă doriți să vă amestecați dulapul cu modele, du-te cu motive mai puțin ocupate, cum ar fi puncte, o Paisley mare sau pătrate mari. Motivele mai mari și mai puțin ocupate sunt mai proporționale decât modelele complicate cu elemente mici.

  • Imagine intitulată rochie bine ca un om supraponderal pas 11
    5. Utilizați combinații de culori pentru a accentua proporțiile organismului. Deoarece ochiul este atras de culorile mai ușoare și culorile mai întunecate tind să fie mai slăbite, puteți utiliza combinații de culori în avantajul dvs. De exemplu, dacă picioarele tale sunt mai subțiri decât mijlocul tău, pantalonii colorați mai ușor și un top mai întunecat pot ajuta la echilibrarea proporțiilor.
  • Dacă sunteți scurt și stout, în general doriți să evitați contrastele de culoare îndrăzneață. Evitați, de exemplu, purtând un top negru cu pantaloni de lumină Khaki. Contrastele ascuțite creează o linie orizontală la mijlocul dvs., care vă poate exagera burta și vă poate face să arătați mai scurt.
  • În timp ce doriți să păstrați contrastele de culoare minime Dacă sunteți stout, nuanțele mai ușoare deasupra pot atrage ochiul în sus și văniți corpul. De exemplu, încercați să purtați un pulover cu gât medie până la albastru închis și pantaloni negri.
  • Metoda 3 din 3:
    Accesorizarea cu înțelepciune
    1. Imagine intitulată rochie bine ca un om supraponderal pas 12
    1. Încercați să schimbați centura pentru suspendatori. Purtând suspendați (numiți și bretele) se poate obține obișnuiți, dar mulți bărbați le găsesc mai confortabili și mai susținători decât centurile. Suspendarii pot crea, de asemenea, o siluetă mai bună, deoarece curelele vă pot împărți corpul în jumătate și pot pune accentul pe burtă.
    • Suspendatorii lucrează deosebit de bine cu îmbrăcămintea casuală și îmbrăcăminte, și arată bine cu un blazer ascuțit.

    Bacsis: Dacă vă dați un aspect mai puțin formal și doriți să purtați o centură, alegeți una este largă, ceea ce vă va completa corpul mai bine decât o curea îngustă.

  • Imagine intitulată rochie bine ca un om supraponderal pas 13
    2. Alegeți ceasuri și bijuterii mari, simple. Dacă doriți să purtați ceasuri, mergeți cu modele mai mari, mai proporționale. Același lucru este valabil și pentru cravate, inele, brățări și orice alte bijuterii pe care le purtați.
  • Ca regulă de bază, bijuteriile ar trebui să fie întotdeauna în proporție cu corpul unei persoane. Un ceas gigant pe încheietura mâinii subțiri arată comic, dar un ceas hefty pe un încheietura mâinii mai mari pare echilibrată.
  • Imagine intitulată rochie bine ca un om supraponderal pas 14
    3. Du-te pentru legături și noduri mai largi. Căutați legături care sunt de cel puțin 3 inci (7.6 cm) lățime la capătul mai gros. Deoarece proporția este atât de importantă, legăturile mai largi completează un piept larg. Legăturile subțiri, pe de altă parte, pot face ca torsul dvs. să pară mai mare în comparație.
  • În mod similar, noduri mai groase, cum ar fi a Windsor, poate echilibra un gât și o față largă. Amintiți-vă că un buton-up cu un guler larg răspândit este excelent pentru caracteristici mai largi. Un guler răspândit, de asemenea, o mulțime de spațiu pentru un nod windsor larg.
  • Asigurați-vă că vârful cravată atinge linia superioară a centurii și nu merge mai jos decât partea de jos a cataramei.
  • Imagine intitulată rochie bine ca un om supraponderal pas 15
    4. Curățați-vă necesitățile într-o servietă sau o pungă în loc de buzunare. Păstrarea unui portofel mare, telefon mobil și alte obiecte din buzunare pot adăuga o vrac suplimentară. Pentru a evita buzunarele suprasolicitate și pentru a vă concentra pe talie, investiți într-o pungă ascuțită sau o pungă de mesagerie.
  • Dacă sunteți conștienți de sine în legătură cu transportul unei pungi, nu vă gândiți la asta ca pe o geantă de bărbat!"O servietă poate trimite un mesaj incarcat, pus-o-ore, iar un rucsac elegant sau o pungă de mesagerie din piele este perfectă pentru aspectul mai puțin formal.
  • Sfaturi de stil

    Sfaturi de stil pentru bărbații de dimensiuni plus

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    sfaturi

    Încrederea face o diferență majoră! Purtați haine care sunt confortabile și vă fac să vă simțiți bine și încercați să nu fiți prea conștienți de sine.
  • Poziția bună poate avea, de asemenea, un efect de slăbire, deci stați drept și țineți-vă capul în sus!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar