Cum să scoateți ochii verzi

Green este cea mai rară a tuturor culorilor ochilor - de ce nu doriți să le arătați? Folosind culoarea părului drept, îmbrăcămintea și machiajul pot accentua ochii și pot atrage atenția asupra lor în timp ce sunteți afară și despre. Redați-vă cu aceste sfaturi și trucuri pentru a găsi aspectul dvs. preferat care vă arată ochii verzi și vă faceți să vă simțiți încrezători.

Pași

Metoda 1 din 10:
Accentuați culoarea ochilor cu îmbrăcăminte verde.
  1. Imaginea intitulată aduce ochii verzi Pasul 1
1. Deep smaralde și verdele de vânătoare întunecată vă vor face ochii pop. Indiferent de articolele de îmbrăcăminte pe care le purtați cel mai aproape de irisi - Partea verde a ochilor dvs. - își va sublinia culoarea. Deoarece multe nuanțe de verde vor face ochi verzi Pop, încercați să purtați cămăși și jachete în umbra dvs. preferată.
  • O rochie verde de smarald profund ar arăta grozav pentru un eveniment de seară.
  • Alunecați pe o jachetă verde neutră sau un hoodie pentru un aspect casual.
Metoda 2 din 10:
Completați culoarea ochilor cu îmbrăcămintea de corali.
  1. Imaginea intitulată aduce ochii verzi Pasul 2
1. Coral este o culoare ușoară, de summerie care face ca ochii verzi. Când este cald, aruncați-vă pe o șuncă de culoare colorată sau tricou pentru a vă face ochii să iasă în evidență. Încercați un colier de decizie colorată cu corali sau cercei pentru a trage cu adevărat aspectul împreună.
  • Dacă nu sunteți un fan imens de coral, încercați în schimb galben pal. Este, de asemenea, o culoare ușoară, de summerie care vă va face ochii pop.
Metoda 3 din 10:
Încercați nuanțe profunde purpurii de îmbrăcăminte pentru un aspect îndrăzneț.
  1. Imaginea intitulată aduce ochii verzi pasul 3
1. Violet face verde pop de la opus pe roata de culoare. De asemenea, puteți experimenta dublarea și purtarea mai multor nuanțe de violet simultan. Încercați să mergeți pentru purpuri calde cu subtilități roșii sau roz pentru a vă face ochii să iasă mai mult.
  • Verificați efectul atunci când puneți pe un tricou de lavandă și un hoodie cu fermoar roșu închis pe partea de sus.
Metoda 4 din 10:
Potriviți bijuteriile la ochi pentru a face o declarație.
  1. Imaginea intitulată aduce ochii verzi Pasul 4
1. Atrageți atenția asupra culorii ochilor cu bucăți care se potrivesc exact. Încercați un colier de declarație cu pietre verzi sau cercei verzi lungi, dangly. Când vine vorba de alegerea metalului, du-te cu cel care se potrivește cu tonul pielii. Tonurile calde ale pielii arata cel mai bine in aur, in timp ce tonurile de piele rece arata cel mai bine in argint.
  • De exemplu, purtați o pandantiv de argint cu o piatră verde ca punct focal dacă aveți un ton de piele răcoros.
  • Dacă aveți un ton cald de piele, încercați Emerald sau Cercei Peridot cu accente de aur de aur.
Metoda 5 din 10:
Încercați accesorii și legături verzi.
  1. Imaginea intitulată aduce ochii verzi Pasul 5
1. Adăugați Pops de culoare în aspectul dvs., accentuând ochii verzi. Du-te pentru eșarfe verzi, șaluri, beanies, headband-uri sau bowties când ieșiți din ușă. Închiderea umbrei verde este la ochii tăi, cu atât mai mult costumul tău va apărea!
  • O eșarfă verde pastel ar arăta grozav cu ochii verzi verzi.
  • Obțineți un aspect dressier, purtând un șal de culoare smarald sau o învelire.
  • Amestecați lucrurile cu o cravată verde pe cravată verde.
  • Dacă vă îndreptați spre un eveniment formal și doriți cu adevărat să faceți o stropire, puneți o cravată de culoare de măsline.
Metoda 6 din 10:
Vopsiți părul dvs. un cupru sau un ton roșu.
  1. Imaginea intitulată aduce ochii verzi Pasul 6
1. Roșu este opus verde pe roata de culoare, astfel încât într-adevăr stabilește ochii verzi. Alegeți o nuanță de colorant roșu care armonizează cu Tonul pielii pentru cele mai bune rezultate. Rămâneți în 3 nuanțe de culoarea parului dvs. curentă dacă doriți ca un aspect natural.
  • Dacă nu doriți să utilizați coloranți chimici sau cutii, încercați Henna în schimb.
  • Dacă sunteți cald-toned, du-te pentru nuanțe roșii vibrante sau coperte sau orice altceva cu un ton de aur. Senzație de aventurous? Încercați evidențiază mai strălucitoare!
  • Dacă sunteți cool-tonifiat, încercați roșii dezamăgite, cum ar fi blonda de căpșuni sau aurul de trandafir.
Metoda 7 din 10:
Alegeți machiajul de ochi maro pentru un aspect natural.
  1. Imaginea intitulată aduce ochii verzi Pasul 7
1. Căptușeală maro și umbra face ca ochii verzi, fără a privi aspru. Linerul negru poate fi puțin prea mult pentru ochii verzi. Încercați un ciocolată de ciocolată profundă, creion sau căptușeală lichidă pentru a scoate ochii verzi. Amestecați linerul sau umbra cu o perie pufoasă pentru un aspect de machiaj definit, dar natural.
  • Periați nuanțele de ochi maro adânci de fard de ochi cu bogății de aur bogate pe capacele dvs. pentru a le accentua.
  • Dacă aveți un ton cald de piele, utilizați cupru, bronz și alte nuanțe calde. Tonurile răcoroase ale pielii funcționează cel mai bine cu cenușă maro, taupe și argint-maro.
Metoda 8 din 10:
Încercați machiajul de ochi violet profund pentru un pop de culoare.
  1. Imaginea intitulată aduce ochii verzi Pasul 8
1. Violet și verde sunt opuși pe roata de culoare. Încercați să vă așezați capacele de sus cu un ochi violet profund, apoi periaj pe o fard de foc plină de violet, oprirea la creă. Smudge căptușeala astfel încât să se amestece în ochi pentru un aspect maxtilă și dramatic.
  • Încercați să măturați pe o fard de ochi adânci sau un eyeliner pentru a vă face ochii verzi.
  • Încercați o fard de îngheț profund purpuriu, cu o nuanță ușor metalică pentru ea pentru o finisare cu ochi strălucitori și subtili.
Metoda 9 din 10:
Utilizați machiajul de ochi gri de cărbune pentru un aspect mai moale.
  1. Imaginea intitulată aduce ochii verzi Pasul 9
1. Jucați verde în ochii tăi cu o culoare cenușie cenușie. Din moment ce Black Eyeliner poate copleși ochii verzi, folosește carbune sau ochi pentru a obține aceeași definiție fără culoarea aspru. Dacă doriți mai multe definiții și libertatea de a crea ochi pisici și alte forme, mergeți cu o căptușeală lichidă impermeabilă în cărbune.
  • O fard de coajă profundă pe capacele tale de vârf va arăta, de asemenea, grozav!
Metoda 10 din 10:
Adăugați un pop de verde în ochiul de machiaj ochi.
  1. Imaginea intitulată aduce ochii verzi Pasul 10
1. Folosind machiajul de ochi verde este cel mai bun mod de a face ochii pop. Încercați să utilizați ochelari de vedere verde, ochilor verzi sau rimeluri verzi - pur și simplu nu purtați toate cele 3 în același timp! Tot ce este nevoie este doar un indiciu de verde pentru a vă face ochii să iasă în evidență. Alegeți o umbră care nu se potrivește exact cu ochii, astfel încât să vă uitați bine.
  • De exemplu, dacă aplicați ecologinei verde, utilizați rimelul negru sau maro.
  • Dacă purtați ochi de ochi verzi, utilizați rimelul negru.
  • Echipa verde și rimelul lucrează împreună, dar sări peste ochi.

sfaturi

Când vă planificați aspectul verde de stimulare a ochilor, asigurați-vă că vă gândiți cum se va potrivi totul. Părul roșu și hainele verzi vii, de exemplu, pot fi copleșitoare, dar părul roșu cu verde de măsline poate fi mai moderat.
  • Potrivirea culorii ochilor ar trebui să fie cu accente. Supraîncărcarea culorilor potrivite poate copleși de fapt umbra naturală a ochilor tăi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar