Cum de a aranja un buchet de mireasa cascadă

Un aranjament de flori cascadă este dramatic și frumos, făcându-l perfect pentru un buchet de mireasă. Cu toate acestea, cumpărarea buchetului dvs. poate fi costisitoare, mai ales dacă doriți un design luxuriante. Din fericire, făcând propriul buchet de cascadă este relativ ușor și poate fi o modalitate excelentă de a salva puțin pe bugetul dvs. de nuntă. Tot ce aveți nevoie este un suport de buchet și un sortiment de verdeață și flori.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea florilor tale
  1. Imagine intitulată Aranjați un buchet de mireasa cascadă Pasul 1
1. Alegeți aproximativ 15-18 tulpini de o floare de lungă durată pentru buchetul dvs. Având o floare principală repetată pe tot parcursul buchetului, va arăta mai elegant decât având un sortiment aleatoriu de flori. Puteți alege orice flori care vă plac, dar asigurați-vă că tulpinile sunt de cel puțin 6 în (15 cm) lung pentru a vă asigura că vor fi suficient de lungi pentru a ajunge la suportul de buchet.
  • Trandafirii sunt o opțiune comună pentru un buchet de nuntă, în special trandafiri albe sau roșii. Alte opțiuni populare includ crini Stargazer, bujori, anemone, ranunculus, dahlia și hortensii. Depinde de dvs. dacă doriți să utilizați toată aceeași culoare a floarei dvs. primare sau dacă doriți un sortiment de nuanțe!
  • Pentru a vă restrânge opțiunile, uitați-vă la o imagine a fiecărei flori și gândiți-vă la modul în care fiecare ar arăta împotriva rochiei voastre. De exemplu, dacă aveți o rochie foarte simplă, o floare ornamentată ca o hortensie ar putea oferi un contrast destul.
  • Pe de altă parte, ați putea alege o floare cu o semnificație specială pentru dvs., cum ar fi prima floare, logodnicul dvs. vreodată sau o floare care vă amintește de un iubit.
  • Imagine intitulată Aranjați un buchet de mireasă de cascadă Pasul 2
    2. Adăugați 10-12 tulpini de flori de accent mai mici. Veți avea nevoie să vă plimbați mai mici flori în jurul floarelor primare pentru a vă face buchetul plin. Puteți alege o floare de accent sau puteți folosi mai mult de un fel de floare dacă doriți un buchet și mai divers. Cu toate acestea, la fel ca și în flori primare, căutați flori cu tulpini care sunt cel puțin 6 în (15 cm).
  • Opțiunile bune pentru flori de accent includ Calla Lilies, lavandă, trandafiri de pulverizare, hipericum și orhidee.
  • Puteți alege flori de accent care sunt aceeași culoare ca și floarea dvs. primară pentru un aspect monocrom sau puteți alege o culoare coordonantă pentru a adăuga contrastul cu buchetul dvs. Puteți folosi chiar mai multe culori de flori de accent dacă doriți!
  • Imagine intitulată Aranjați un buchet de mireasa cascadă Pasul 3
    3. Selectați 8-10 spray-uri lungi de verdeață. Greeneria ta va fi folosită pentru a modela buchetul de cascadă, astfel că veți avea nevoie de mai multe piese lungi care vor să se prăbușească de la centrul buchetului cât de departe doriți să ajungeți la buchet. Pentru un buchet de cascadă de dimensiuni medii, aproximativ 8-10 în (20-25 cm) va fi suficient de lungă, dar dacă doriți o cascadă drastică lungă, este posibil să doriți ca aceasta să fie chiar mai lungă decât asta.
  • Myrtle, Ivy, Silver Sage, Spirea, Leaf Lemon și Eucalipt sunt toate opțiunile populare, dar puteți folosi orice verdeață care este în sezon!
  • Imagine intitulată Aranjați un buchet de mireasă de cascadă Pasul 4
    4. Găsiți un material de umplere delicat ca respirația bebelușului sau ferigi pentru a închide orice lacune. Deoarece veți crea buchetul de cascadă pe un formular, este posibil să fie necesar să utilizați spray-uri mici și delicate pentru a completa orice lacune. La urma urmei, vrei să te concentrezi pe buchetul tău, nu pe suport sub ea.
  • Respirația copilului este un umplutură perfectă, deoarece este atât de delicată încât nu va afecta flori primare, dar puteți folosi și alte flori mici, ferigi sau verdeață suplimentară. Alte flori de umplere includ snapdragons, argint Ragwort, Poms, Delphinium și dantelă de la Queen Anne.
  • Partea 2 din 3:
    Crearea formei cascadei
    1. Imagine intitulată Aranjați un buchet de mireasă de cascadă Pasul 5
    1. Submerge un suport de buchet în apă caldă. Un suport de buchet arată aproape ca un microfon, cu un mâner lung și o zonă rotundă în partea de sus unde introduceți flori. Înainte de a vă aranja buchetul, puneți partea superioară a suportului cu susul în jos într-un pitcher sau un castron de apă caldă timp de aproximativ un minut. Partea superioară a suportului de buchet, care se numește "oaza", de obicei are spumă în interior, care absoarbe apa pentru a menține florile proaspete.
    • Așezați suportul ușor în apă și lăsați-l să se scufunde. Nu-l împingeți în apă, sau bulele de aer se pot forma în interiorul oazei, împiedicând apa să ajungă la flori.
    • Puteți găsi acești suporturi de buchet oriunde sunt vândute livrările de ambarcațiuni sau florale.

    Bacsis: Pentru a vă menține florile proaspete mai lungi, adăugați alimente de flori în apă înainte de a înmuia suportul de buchet.

  • Imagine intitulată Aranjați un buchet de mireasa cascadă Pasul 6
    2. Plasați suportul de buchet într-o vază ceramică grea. Odată ce ați umplut oaza, ridicați suportul direct din apă, rotiți-l pe partea dreaptă, și transferați-l la o vază pentru ao păstra în siguranță. Veți avea nevoie de mâinile libere de a lucra cu florile, așa că asigurați-vă că utilizați o vază grea cu o bază securizată care nu se va opri în timp ce vă creați buchetul.
  • Dacă aveți un stand pentru suportul dvs. de buchet, puteți folosi acest lucru.
  • Adăugați roci sau marmură în partea de jos a vasului dacă nu este suficient de greu.
  • Imagine intitulată Aranjați un buchet de mireasă de cascadă Pasul 7
    3. Introduceți cele două verzi verzi verzi în fundul suportului. Începeți prin punerea celor două cele mai lungi bucăți de verdeață în partea din față a suportului de buchet. Cu vârfurile verdeaței îndreptate în jos, împingeți partea inferioară a tulpinilor în goluri sau spumă în suport până când se simt ca fiind în siguranță. Apoi, adăugați restul verdeață, tăind-o, dacă este necesar, astfel că este mai scurtă în partea de sus și mai mult în partea de jos.
  • Vrei ca efectul să arate ca și cum verdeața se împrăștie tot drumul în jurul mâinii tale, dar dacă este prea lung pe partea de sus, va fi dificil pentru tine să ții buchetul.
  • Imagine intitulată Aranjați un buchet de mireasă de cascadă Pasul 8
    4. Completați mai multă verdeață în jurul vârfului și părților laterale ale titularului. Pentru a face buchetul să pară simetric, poate fi necesar să aveți câteva bucăți scurte de verdeață în jurul circumferinței suportului, precum și lipiți de partea din spate a suportului de buchet. Imaginați-vă că creați o formă de lacrimă de sus în jos, rotunjită în partea superioară și plină pe laturi, apoi ajunge la un punct îngust în partea de jos.
  • Lungimea verdeaței pe partea superioară și laterală va depinde de mărimea buchetului pe care doriți să îl creați și cât de departe doriți ca verdeața să se extindă, dar ar trebui să fie doar puțin mai scurtă decât florile voastre, dacă nu aveți câteva piese Doriți să vă prezentați.
  • Partea 3 din 3:
    Adăugând flori
    1. Imagine intitulată Aranjați un buchet de mireasă de cascadă Pasul 9
    1. Începeți prin aranjarea floarelor primare. Plasați cele mai frumoase flori cele mai frumoase în centrul aranjamentului dvs. ca punct focal, apoi lucrați la flori rămase tot drumul în jurul suportului de buchet. Aranjați florile de vârf, astfel încât să se îndrepte direct în sus, înfloresc în jurul circumferinței suportului, astfel încât acestea sunt orizontale și cele mai lungi, capete de cascadă, astfel încât să se îndrepte în jos.
    • Pe măsură ce aranjați florile, alternați puneți câteva pe partea de sus, apoi câteva pe laturi și așa mai departe. Acest lucru face ca tulpinile să se blocheze într-un model de grilă, ceea ce va ajuta la prevenirea căderii florilor din buchetul dvs.
    • Spațiu fiecare tip de flori în mod egal pe tot parcursul buchetului. Dacă nu este simetric, nu va crea efectul că florile sunt în jos.

    Bacsis: Dacă aveți o floare cu o tulpină slabă, împingeți un știft prin capul înfloririi, apoi împachetați tija cu bandă de sârmă și florală pentru ao stabiliza.

  • Imagine intitulată Aranjați un buchet de mireasă de cascadă Pasul 10
    2. Îndepărtați tulpinile de flori, astfel încât cel mai scurt, mergeți pe partea de sus și cel mai lung mergeți pe fund. Pe măsură ce începeți să vă aranjați buchetul, utilizați o pereche ascuțită de foraje florale pentru a tăia fiecare tulpină la lungimea pe care doriți să o fie. Tulpinile de pe fundul buchetului dvs. ar trebui să fie cea mai lungă, cu tulpini de lungă durată în mijlocul aranjamentului și cele mai scurte flori deasupra.
  • Lungimea tulpinilor va depinde de dimensiunea buchetului pe care îl creați, dar probabil vor trebui doar să fie de aproximativ 2-3 în (5.1-7.6 cm) în partea de sus, în timp ce este posibil să nu aveți nevoie să tăiați tulpinile din partea de jos deloc.
  • Cel mai bine este să vă tăiați florile una câteodată în timp ce le plasați în aranjament, astfel încât să puteți personaliza buchetul.
  • Când tăiați tulpinile, încercați să tăiați florile pe partea de sus și la mijloc, astfel încât să se extindă puțin peste verdeață.
  • Tăiați tulpinile mai groase la un unghi, astfel încât acestea să fie ușor de introdus în suportul de buchet.
  • Imagine intitulată Aranjați un buchet de mireasă de cascadă Pasul 11
    3. Adăugați flori de accent în jurul floarelor primare. Acum că aveți vrăjitoarele și înfloririle primare aranjate, puteți începe să umpleți corpul buchetului dvs. cu flori de accent pe care le-ați ales. Continuați să alternați între adăugarea de flori la partea superioară și laterală a buchetului, criss-traversând tulpinile pentru a le asigura.
  • Nu vă faceți griji cu privire la faptul că buchetul arată perfect complet, încă - este mai important să vă spui flori de accent în mod egal de-a lungul buchetului.
  • Imagine intitulată Aranjați un buchet de mireasă de cascadă Pasul 12
    4. Completați orice lacune rămase cu respirația sau verdeața bebelușului. Uită-te la buchetul din partea de sus, față și laturi și folosiți umplutura pentru a acoperi complet orice lacune care sunt lăsate. În funcție de dimensiunea infloresurilor pe care le-ați folosit și cât de strâns sunt aranjate, este posibil să aveți nevoie doar de câteva spriguri sau este posibil să aveți nevoie să vă bucurați de spray-uri mici în întregul buchet pentru ao umple.
  • Respirația bebelușului este ieftină și delicată, deci cumpărați mai mult decât credeți că veți avea nevoie doar în cazul în care buchetul dvs. nu arată atât de plin cât doriți când ați terminat când ați terminat.
  • Nu numai că acest lucru va asigura că titularul de buchet nu este vizibil în fotografiile dvs. de nuntă, dar ajută, de asemenea, să fixați grila pe care ați făcut-o că țineți tulpinile mai mari în poziție.
  • 5. Păstrați-vă florile într-un loc răcoros peste noapte sau până când aveți nevoie de ele. Cel mai bine este să vă asamblați buchetul nu mai mult de o zi înainte de a avea nevoie de ea. Dacă aveți un răcitor floral, vă puteți păstra buchetul acolo, dar dacă nu, va trebui să găsiți un loc răcoros departe de lumina directă a soarelui, unde florile voastre nu vor fi deranjate, ca o umbră, out-of-the- Cornerul într-un dormitor rece.
  • Imagine intitulată Aranjați un buchet de mireasă de cascadă Pasul 13
    1. 1
    2. Nu așezați buchetul într-un frigider obișnuit. Umiditatea va face ca florile să se usuce.
    3. Dacă aveți nevoie să faceți buchetul mai mult de o zi înainte de timp, fie să alegeți flori consistente ca poses, crini și suculenți, sau optați pentru flori artificiale.
    4. Asigurați-vă că schimbați apa în vază în fiecare zi pentru a vă menține flori care caută proaspete. De asemenea, puteți utiliza un concurs de curcan pentru a adăuga 1 picătură de înălbitor la apă pentru a ucide orice bacterii și pentru a încetini procesul de descompunere.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • 15-18 flori de lungă durată
    • 10-12 flori de accent
    • 8-10 spray-uri de verdeață
    • Respirația copilului sau un alt umplutură
    • Suport de buchet
    • Vaze grele sau stand
    • Castron sau pitcher de apă caldă
    • Foarfecă florală
    • Sârmă florală și bandă (opțional)
    • PIN (opțional)

    sfaturi

    Dacă doriți, puteți înfășura mânerul suportului de buchet în panglică pentru ao arăta mai elegantă.
  • Puteți folosi chiar și flori artificiale pentru a salva mai mult!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar