Cum de a aranja flori într-o vază pătrată

Dacă îți faci propriile centre pentru o nuntă, o petrecere sau o casă proprie, o vază pătrată este opțiunea perfectă. Acest container elegant arată grozav cu o varietate de flori și există posibilități nesfârșite pentru buchetul dvs. floral. Păstrați câteva trucuri și sfaturi simple în minte, puteți decora spațiul dvs. cu vase pătrate care arată atât delicate cât și rafinate.

Pași

Metoda 1 din 10:
Tăiați tulpinile la înălțimea vazei.
1. Flori înalte pot să rămână din vază și să arate puțin. Utilizați foarfece pentru a vă tăia florile și verdeața până când nu se lipesc doar din partea de sus a vazei. Acest lucru se va asigura că nu se răstoarnă prea mult!
  • Încercați să vă tăiați florile la un unghi de 45 de grade pentru a mări suprafața, astfel încât acestea să poată dura mai multă apă.
  • Dacă ți-ai tăiat florile puțin prea scurte, e bine. Puteți ascunde pe cei scurți prin punerea lor cu cele mai înalte.
Metoda 2 din 10:
Creați un aranjament simplu cu o floare mare.
  1. Imagine intitulată Aranjați flori într-o vază pătrată Pasul 2
1. Vaze mai mici pot părea o suprasolicitare cu un buchet imens. Ați putea să o umpleți cu apă și pur și simplu adăugați o floare strălucitoare sau suculenți la centru pentru o centrală delicată, subevaluată.
  • Încercați să utilizați o floare strălucitoare, ca o dahlia sau o azalea, pentru a atrage atenția asupra vazei dvs.
  • Dacă veți folosi un suculent, adăugați solul de ghivece în loc de apă la vaza dvs.
Metoda 3 din 10:
Puneți flori grele pe toate cele 4 colțuri pentru a le menține de la coborâre.
1. Mai mari, flori mai grele ar putea flop în jos în partea laterală. Puteți utiliza acest lucru în avantajul dvs., punând flori mai mari în partea de jos. Crini, păpădie și bujori creează un strat de bază frumos în jurul vazei dvs. pătrate.
  • Acest lucru funcționează bine dacă aveți o vază mai mare. Pentru unul mai mic, ai putea să rămâi la flori din Daistier.
  • Adăugarea de flori la colțurile vazei ajută la umplerea și faceți buchetul să arate robust.
Metoda 4 din 10:
Puneți cea mai înaltă floare din centru ca punct focal.
1. Utilizați flori înalte, cu mult timp pentru a adăuga contrastul cu buchetul dvs. Dacă utilizați trandafiri, irisi sau orice floare cu o tulpină rigidă, tăiați-o așa că este vorba /2 în 1.3 cm) mai înalt decât cei din jurul ei. Apoi, lipiți-l în centrul vazei tale.
  • Aceasta este o metodă excelentă pentru centrele centrale, deoarece le dă o adâncime mică.
Metoda 5 din 10:
Răspândiți-vă flori în mod egal pentru o privire echilibrată.
1. Dacă lucrați cu 2 până la 3 tipuri de flori, răspândiți-le. În timp ce adăugați florile voastre, încercați să le puneți pe toate cele 4 laturi ale vazei uniform, așa că arată frumos din orice direcție.
  • Vasele pătrate sunt destinate a fi vizualizate din toate cele 4 părți, mai ales dacă sunt centre centrale.
  • Deoarece vasele pătrate sunt, de obicei, mai scurte decât vasele tipice, probabil că veți putea vedea imediat buchet de buchet.
Metoda 6 din 10:
Se amestecă și se potrivește culorilor de flori pentru un aranjament interesant.
1. Utilizați o varietate de culori și tipuri de flori pentru a face poporul dvs. de buchet. Încercați să utilizați flori albe ca bază, cum ar fi respirația, crini sau orhidee a bebelușului, apoi adăugând în Pops de culoare cu trandafiri, magnolias, uitare-me-nots, sau foxgloves.
  • Simțiți-vă liber să amestecați și să potriviți cu dimensiunea florii. Ați putea aranja câteva flori mai mici pe partea superioară a celor mai mari pentru un pop plin de culoare și textură.
  • Nu vă fie frică să adăugați și într-o mică verdeață!
Metoda 7 din 10:
Faceți o grilă din bandă florală pentru a vă menține florile în poziție.
1. Florile mari, grele pot avea nevoie de un ajutor mic de a rămâne în poziție verticală. Utilizați 6 până la 8 bucăți de bandă florală într-un model de grilă din partea de sus a vazei dvs. pentru a face 1 în (2.5 cm) deschideri. Glisați 1 până la 2 flori în fiecare pătrat pentru ao menține în poziție verticală în loc de a cădea în partea laterală a vazei.
  • Dacă nu aveți bandă florală, puteți utiliza în schimb banda de duct. Asigurați-vă că exteriorul vazei dvs. este într-adevăr uscat înainte de a adăuga banda.
  • Banda florală este opțională, și nu aveți nevoie neapărat de a-i buchete cu flori mai mici, mai drăguțe.
Metoda 8 din 10:
Adăugați interesul vizual cu verdeață cu frunze.
1. Utilizați asfârși de Myrtle, Ivy sau Fern ca strat de bază pentru flori. Adăugați aceste bucăți de verdeață în jurul marginii vazei pătrate pentru a coborî peste laturi.
  • Adăugarea verdeață vă ajută să faceți flori pop.
  • Greeneria este opțională, dar este o modalitate excelentă de a accentua flori luminoase și îndrăznețe.
Metoda 9 din 10:
Ascundeți tulpinile de flori cu o frunză mare.
  1. Imaginea intitulată Aranjați flori într-o vază pătrată Pasul 9
1. Deghizați vaze clare cu o frunză mare, verde. Alegeți o frunză care este la fel de largă ca și vaza dvs. Glisați-l în sens larg pentru a acoperi interiorul vazei și pentru a ascunde orice tulpini de flori din interior. Nu trebuie să adăugați o frunză la aranjament, dar este o modalitate distractivă de a vă condimenta buchetul cu o mică verdeață.
  • Frunzele de banane și frunzele de palmier sunt perfecte pentru acest lucru!
  • Este posibil să trebuiască să înfășurați frunza de câteva ori pentru ao potrivi, care este bine.
Metoda 10 din 10:
Umpleți vazele mici cu sol și pietre.
1. Vazele mici cu pietre ar putea fi prea mici pentru flori cu tulpini lungi. În schimb, completați-le cu un strat de pământ și pietricele decorative pentru un afișaj drăguț, colorat pe care îl puteți pune pe suculente sau flori pe partea de sus.
  • Puteți planta suculenți vii direct în solul de ghivece, sau puteți să faceți minciună suculenți falsi pe partea de sus a pietrelor decorative.
  • Dacă utilizați flori, tăiați tulpinile și împingeți-le direct în murdărie pentru un afișaj ușor.

sfaturi

Vaze pătrate fac pietre mari, deoarece sunt destul de scurte.
  • Decorați exteriorul vazei dvs. cu paiete pentru o strălucire adăugată.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar