Cum să modificați trăsăturile sim în sims 3

Obosit de trăsăturile SIM pe Sims 3? Din fericire, există un truc simplu pe care îl puteți folosi pentru a-și schimba trăsăturile oricând, nu doar în crearea de caractere. Acum puteți schimba trăsăturile Sim de câte ori doriți!

Pași

  1. Imagine intitulată Schimbați trăsăturile Sims pe Sims 3 Pasul 1
1. Țineți apăsată tastele "Ctrl", "Shift" și "C" pe tastatură în același timp. O cutie ar trebui să apară în partea de sus a ecranului. Aceasta este caseta de cheaturi.
  • Imagine intitulată Schimbați trăsăturile Sims pe Sims 3 Pasul 2
    2. Introduceți "testingcheatSenabled true" în cutie. Trebuie să obțineți ortografia și dreptul de spațiere sau nu va funcționa.
  • Imagine intitulată Schimbați trăsăturile Sims pe Sims 3 Pasul 3
    3. Apasa Enter`. Acest lucru va permite unele dintre caracteristicile suplimentare din meci la locul de muncă, inclusiv cheat.
  • Imagine intitulată Schimbați trăsăturile Sims pe Sims 3 Pasul 4
    4. Țineți apăsată tasta "Shift" și faceți clic pe SIM-ul pe care doriți să îl schimbați trăsăturile. Multe opțiuni vor apărea în jurul respectivului sim, asigurați-vă că nu faceți clic pe cel rău, deoarece puteți schimba din greșeală alte caracteristici ale SIM-ului dvs!
  • Imagine intitulată Schimbați trăsăturile Sims pe Sims 3 Pasul 5
    5. Alege "Modificați trăsăturile pentru sims active" din opțiunile. Care vă va duce la un pop-up unde puteți edita trăsăturile pentru SIM pe care l-ați ales.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Uneori, schimbarea nu va trece prin aceasta, dacă nu funcționează a doua oară, atunci faceți totul din nou și asigurați-vă că țineți cont de deplasare în mod corespunzător.
  • Cu acest cheat puteți schimba trăsăturile simsului dvs. oricând. Puteți folosi acest lucru în avantajul dvs. în strategia dvs. de joc, e.G. Dacă ați încercat să ridicați abilitatea atletic a SIM-ului dvs., ați putea modifica trăsăturile lor pentru a include "Atletic"!
  • Dacă nu funcționează prima dată, încercați din nou.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar