Cum să facem față cu a fi îndrăgostit de un personaj fictiv

Falling îndrăgostit de un personaj fictiv nu este neobișnuit, iar mulți oameni s-au găsit atașați emoțional la un personaj într-o carte, film, emisiuni TV sau joc video. Vrei să fii atent că aceste sentimente romantice nu vă împiedică să vă trăiți viața sau să aveți relații reale romantice. Acestea fiind spuse, romantismul cu un personaj fictiv poate fi, de asemenea, o bună ocazie de a găsi o priză pentru creativitatea dvs. și să aflați mai multe despre dvs. și despre ce aveți nevoie de o relație.

Pași

Metoda 1 din 3:
Împărtășind dragostea ta cu ceilalți
  1. Imaginea intitulată face ca fiind îndrăgostită de un personaj fictiv Pasul 6
1. Știți că nu sunteți singuri. Nu sunteți singura persoană care este atrasă de un personaj fictiv. Șansele sunt, nici măcar nu sunteți singura persoană atrasă de acel caracter special.
  • Chiar și fără să se îndrăgostească, mulți oameni pot lua indicii emoționale și verbale de la personajele pe care le văd portretizate în ficțiune. Sentimentele romantice sunt doar o singură cale de caractere fictive care pot afecta viața reală.
  • Imaginea intitulată face ca fiind îndrăgostită de un personaj fictiv Pasul 2
    2. Vorbește despre asta cu prietenii tăi. Șansele nu sunteți singurul din cercul dvs. de prieteni pentru a urma un anumit tip de ficțiune. Chiar dacă nu-i pasă de cartea exactă pe care o citiți sau să arătați că vă uitați, ei vor înțelege unele dintre sentimentele pe care le aveți.
  • Imaginea intitulată face ca fiind îndrăgostită de un personaj fictiv Pasul 9
    3. Permiteți-vă să fantezi. Fantasy, creând o lume falsă în jurul romantismului, este o reacție normală la iubire care are limitele sale. În acest caz, limita este că obiectul afecțiunii dvs. nu există.
  • Fantezia ta poate lua orice fel de forme. Puteți imagina o relație fizică sau poate imagina să vă căsătoriți și să vă trăiți împreună viața. O imaginație mai activă ar putea chiar să ia în considerare modul în care relația se va încheia, inclusiv divorțul, lupta sau moartea. Toate lucrurile sunt posibile cu imaginația voastră.
  • Imaginea intitulată face ca fiind îndrăgostită de un personaj fictiv Pasul 3
    4. Scrie Fan Fiction. O modalitate de a vă exprima dragostea pentru un personaj fictiv este să vă explorați sentimentele în scris. Creați o poveste care implică obiectul afecțiunii dvs. și construi o situație în care cei doi vă întâlnesc în cele din urmă.
  • Lăsați-vă imaginația să alerge sălbatic. Dacă sunteți dragoste cu acest personaj, luați în considerare ceea ce fac acest lucru care vă atrage și ilicitați-i mai mult. Includeți-vă, creând o lume în care cei doi pot fi împreună.
  • Dacă sunteți mai mult o persoană vizuală, încercați să vă schițezi sau să vă atrageți caracterul fictiv. Munca vizuală poate fi la fel de imaginativă ca și cuvântul scris.
  • Imaginea intitulată se ocupă de durerea unei uși de închidere pe degetul dvs. Pasul 5
    5. Distribuiți-vă munca cu ceilalți. Postați-vă povestea pe un site care publică Fan Fiction. Puteți găsi site-uri care să satisfacă publicul general sau să servească fanii unei anumite cărți sau spectacole. Acest lucru vă oferă, de asemenea, o oportunitate de a oferi feedback pentru poveștile altor persoane.
  • Amintiți-vă, dacă sunteți un personaj în povestirile dvs., pentru a evita postarea detaliilor personale. Nu doriți ca cineva să vă poată urmări în jos pe baza informațiilor private pe care le-ați făcut cu ușurință la dispoziție online.
  • Unii oameni au reușit să facă o mulțime de bani de la ficțiunea lor. Acestea sunt excepțiile, astfel încât, în timp ce ați putea fi dispus să vă publicați munca online, nu fiți surprinși dacă numai câțiva alți diehards le-au citit.
  • Metoda 2 din 3:
    Ruperea vrăji
    1. Imagine intitulată Deal cu apneea de somn Pasul 25
    1. Aflați dacă dragostea vă rănește viața. Daydreaming sau fantezizarea este bine, dar fantezia ta nu ar trebui să-ți preia viața. Dacă vă aflați că doriți să ieșiți din situații sociale sau evitarea relațiilor reale, atunci v-ați luat dragostea într-un loc nesănătos.
    • Dacă nu puteți opri fantezia pe cont propriu, luați în considerare terapia sau antidepresivele pentru a vă ajuta să vă eliberați. Discutați această opțiune cu un medic dacă sunteți preocupat de capacitatea dvs. de a funcționa.
  • Imaginea intitulată știe când o fată ascunde ceva pasul 8
    2. Amintiți-vă că personajul nu este real. În cele din urmă, ai căzut pentru un personaj, cineva care nu există. Asigurați-vă că este clar în mintea voastră, chiar dacă înseamnă să o afirmați din nou și din nou.
  • Încercați să căutați defectele personajului sau aspectele negative. Dacă nu are niciunul, însuși este un defect. Nimeni nu este perfect și nu ați fi bine cu o relație reală în care nimic nu a fost în neregulă cu partenerul dvs.
  • Uneori ajută la faptul că alți oameni spun aceste lucruri pentru a le face mai reali. Discutați dorința de a vă tăia din această lume fictivă cu prietenii dvs. Ei vă pot ajuta de lucruri care sunt reale și ce nu este.
  • Imaginea intitulată face ca fiind îndrăgostită de un personaj fictiv Pasul 13
    3. Recunoaște stereotipurile. Mai ales în ficțiune vizuală, multe personaje portretizează stereotipurile oamenilor. O modalitate bună de a vă depăși caracterul este să vă amintiți că este doar o reprezentare a realității. Oamenii reali nu sunt neapărat la fel de perfecți sau romantici sau spirituali sau necomplicați (sau indiferent de adjectivul pe care îl alegeți) ca personaj fictiv.
  • Acest pas este, de asemenea, important atunci când luați în considerare modul în care reacționați la caracterele pe care nu le place. Anumite tipuri de persoane sunt descrise în moduri specifice de a obține o reacție de la dvs. De exemplu, caracterele profesorilor pot fi afișate ca niște oameni bătrâni, care doresc ca elevii săi să eșueze. În timp ce unii dintre acești oameni există, care nu le reprezintă greu, și nu ar trebui să afecteze modul în care interacționați cu profesorii reali, în special cu cei mai tineri și prietenoși.
  • Imaginea intitulată face ca fiind îndrăgostită de un personaj fictiv Pasul 11
    4. Tăiați-vă. Acesta este un sfat bun pentru sfârșitul relațiilor cu oamenii reali. Dacă doriți să vă opriți să vă gândiți și să vă îngrijiți de cineva, tăiați-i din viața voastră. Acest lucru vă va da loc să crească și să vă puteți trăi viața fără ei.
  • Nu citiți cărțile, urmăriți spectacolele sau filmele sau faceți tot ce implică acel caracter. Acest lucru înseamnă, de asemenea, evitarea site-urilor web care vorbesc despre această lume fictivă. Nu ați vrea să vă îndreptați un ex pe Facebook, așa că nu vă oferiți o oportunitate similară aici.
  • Metoda 3 din 3:
    Coping cu disperare peste pierderea unui personaj
    1. Imaginea intitulată face ca fiind îndrăgostită cu un personaj fictiv pas 1
    1. Amintiți-vă că este bine să vă întristați. Ați lăsat acest personaj să devină parte din viața voastră, mai ales dacă el sau ea a apărut în ceva ce ați citit sau ați urmărit de mult timp. Este firesc să simțiți un sentiment de pierdere.
    • Pentru adolescenți și adulți tineri care nu au suferit încă moarte, lumi fictive pot fi o intrare bună de a gândi și de a discuta problema. Luați în considerare împărtășirea sentimentelor cu ceilalți. S-ar putea să găsiți că poate fi o modalitate bună de a începe să vorbiți despre probleme serioase în viața reală.
  • Imagine intitulată Faceți-vă emoțională cu pasul 17
    2. Aerisiți sentimentele. Dacă personajul tău preferat a fost ucis sau scris din lumea fictivă, probabil că vei fi supărat. Permiteți altora să știe despre asta. Veți experimenta câteva sentimente extreme și, uneori, este mai bine să lăsați pe cei săi.
  • Doar fiți atenți la spoilerele atunci când se ocupă cu cărți populare, filme sau emisiuni TV. În lumea modernă, oamenii nu au întotdeauna lucruri împreună, ceea ce înseamnă că unii oameni nu vor vedea lucruri cât mai curând posibil. Dacă postați pe un forum public ca Twitter, păstrați comentariile dvs. vagi, spunând că "Nu pot să cred că sa întâmplat" mai degrabă decât "de ce mi-au ucis caracterul preferat."Păstrați detaliile pentru persoanele pe care le cunoașteți sunt în același program ca tine.
  • Imaginea intitulată face ca fiind îndrăgostită de un personaj fictiv Pasul 8
    3. Găsiți modalități de a vă aminti personajul dvs. Reflectă ceea ce la făcut atât de important pentru poveste și ce te-a făcut să cadă pentru el. Discutați cu prietenii sau cu alții despre caracterul, de ce moartea lui este atât de frustrantă și ceea ce ați plăcut cel mai mult.
  • Recitiți sau discutați părțile cărții sau arătați unde apare dragostea ficțională. Marele lucru despre lumi fictive ca acesta este că putem întotdeauna să ne întoarcem.
  • Căutați alte modalități de a păstra personajul în fața dvs., indiferent dacă vă scriu propria fanteză sau de a desena personajul, astfel încât să îl puteți vedea din nou.
  • Imaginea intitulată face ca ochii să nu mai rănească Pasul 17
    4. Continuați să citiți sau să vă uitați. Ficțiunea bună se va ocupa de ceea ce rezultă din moartea unui personaj. După ce a dispărut, lipiți de spectacol sau carte, astfel încât să puteți vedea celelalte caractere reacționează. Acest lucru vă poate ajuta să acceptați ceea ce sa întâmplat.
  • Alternativ, puteți lua o pauză de la spectacol sau de carte. Dacă sunteți cu adevărat afectați emoțional de ceea ce sa întâmplat, veți dori să luați ceva timp departe de această lume fictivă pentru a vă asigura că nu vă afectează prea mult viața reală.
  • Imagine intitulată Recunoaște simptomele hipertensiunii pulmonare Pasul 2
    5. Amintiți-vă că altcineva controlează soarta personajului tău. Lucrul dificil despre personajele fictive este că povestea lor se încheie la un moment dat. În cele din urmă, toate acțiunile lor sunt rezultatul imaginației altcuiva. Asta înseamnă că numai acea persoană are controlul asupra a ceea ce se întâmplă. Chiar dacă personajul tău nu a murit, cartea sau spectacolul se va sfârși în cele din urmă.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar